> Voliotaki: Άδοξο τέλος για Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ …

Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Άδοξο τέλος για Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ …

Η αδυναμία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να διαχειριστεί την κατάσταση μετά τον Τελικό αυξάνει τις ζημιές του αγωνιστικού διασυρμού στο ΟΑΚΑ. 

Το … ξέσπασμα - όχι πάντως, της πλειοψηφίας – φίλων του «δικέφαλου» κατά του Δημήτρη Σαλπιγγίδη ουσιαστικά τον οδηγεί στην αποχώρηση.

Παράλληλα βέβαια, οδηγούνται στην αποχώρηση δίχως το … ξέσπασμα των φίλων του «δικέφαλου» κι ουκ ολίγοι παίκτες του τρέχοντος ρόστερ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Χρόνια τώρα ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης βρίσκεται στο στόχαστρο...
μιας μειοψηφίας ΠΑΟΚτσήδων.

Ακόμη και σε στιγμές πανηγυρισμών στην Τούμπα καταγράφθηκαν σοβαρές αντιδράσεις μελών αυτής της μειοψηφίας.

 Ο διεθνής φορ ισοπεδώθηκε κυριολεκτικά, από το … ξέσπασμα τους στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας. Η ψυχολογία του έγινε συντρίμμια. Κι είναι εύλογη η απουσία του από τον σημερινό αγώνα.

 Στο περιβάλλον του Δημήτρη Σαλπιγγίδη θεωρούν πως επήλθε το τέλος του στον ΠΑΟΚ. Με δική του απόφαση, φυσικά. Δεν κρύβουν όμως, και το παράπονο τους επειδή η ΠΑΕ … Νίπτει τας χείρας της! Σε ότι αφορά τις άλλες αποχωρήσεις; Των Μαντούρο, Χούσεν, Ολίσε είναι δεδομένες.

Απειροελάχιστες πιθανότητες παραμονής έχουν Κατσικάς, Σπυρόπουλος ενώ η παραμονή των διεθνών Νίνη, Γεωργιάδη, Τζαβέλα, Σκόνδρα κι ίσως, Κατσουράνη κρίνεται στα πλέι οφ ... Το θέμα με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη είναι το σοβαρότερο. Κι ως εκ τούτου αναμένεται κάποια δράση ή αντίδραση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο διεθνής φορ σκέφτεται σοβαρά το τέλος του από τον ΠΑΟΚ. Όπως και να το κάνουμε βέβαια, είναι κρίμα κι άδικο αυτό το άδοξο τέλος …