> Voliotaki: Έριξε το γάντι στο Σκοτινιώτη

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Έριξε το γάντι στο Σκοτινιώτη

Σκληρή κριτική στον Πάνο Σκοτινιώτη άσκησε χτες σε αναπτυξιακή ημερίδα ο Απόστολος Παπατόλιας, επισημαίνοντας την ανεπαρκή προετοιμασία του Δήμου για το νέο ΕΣΠΑ, αλλά και την οπισθοδρομική αντίληψη για την ανάπτυξη που υιοθετεί ο Δήμαρχος.

"Σε μια περίοδο που οι Δήμοι οφείλουν να τρέξουν και να υποβάλλουν τοπικά αναπτυξιακά σχέδια , προκειμένου...
να αξιοποιήσουν όλες τις καινοτομίες και τις μεγάλες ευκαιρίες του νέου ΕΣΠΑ, ο απερχόμενος Δήμαρχος επιμένει σε πρακτικές χαμηλών πτήσεων, θεωρώντας ως εμβληματικά έργα της νέας περιόδου την επέκταση της δημοτικής Πινακοθήκης και την κατεδάφιση του κτηρίου του Υγειονομικού...

Αντί για σύγχρονες και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις που θα φέρνουν νέες θέσεις εργασίας, η διοίκηση Σκοτινιώτη, καθηλωμένη στο παρελθόν και αγκυλωμένη στο τοπικό κατεστημένο της αδράνειας, συμπεριφέρεται ως "υπάλληλος" του Υπουργείου Εσωτερικών, χωρίς να αναλαμβάνει καμία άξια λόγου πρωτοβουλία για την τόνωση της τοπικής ανάπτυξης και απασχόλησης.

Από πολιτικά ευνουχισμένες ηγεσίες και συμβιβασμένους διαχειριστές της παλιάς κατάστασης των πραγμάτων, δεν έχουν πλέον τίποτα να προσδοκούν οι πολίτες " τόνισε ο πρώην Νομάρχης, επαναλαμβάνοντας την πρόσκλησή του προς τον κ. Σκοτινιώτη για ένα δημόσιο διάλογο εφ όλης της ύλης πάνω στα θέματα της τοπικής ανάπτυξης.