> Voliotaki: «Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ»

Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

«Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ»

Η δήλωση της νεαρής επικοινωνιολόγου του ΠΑΣΟΚ στη σαββατιάτικη «Ελευθεροτυπία» προκάλεσε σάλο και φυσικά δεν άργησε να μπει στο στόχαστρο των social media.

«Θεός φυλάξοι! Θα μεταναστεύω στο Παρίσι» ήταν η απάντηση της Αφροδίτης Αλ Σάλεχ όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε σε περίπτωση εκλογικής νίκης του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα δημιουργήθηκε σελίδα στο Facebook με τίτλο: «Συγκέντρωση χρημάτων για τα εισιτήρια της Αλ Σάλεχ» και υποσημείωση:
«Όσα περισσότερα χρήματα συγκεντρωθούν, τόσο πιο μακρινός ο προορισμός. Ξηλωθείτεεεε!». Δεν είναι μάλιστα λίγοι εκείνοι που ποστάρουν γυμνές φωτογραφίες της Αλ Σάλεχ από τις αισθησιακές φωτογραφήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν.

Σε παρέμβασή της σε τηλεοπτική εκπομπή, η κ. Αλ Σάλεχ προσπάθησε να ανασκευάσει τις δηλώσεις της, «χρεώνοντας» όλα όσα είπε στον δημοσιογράφο που της πήρε τη συνέντευξη.
«Ο πανικός των social media τα έχει αλλάξει όλα.

Για τα περισσότερα που με εγκαλούν, τα έχει πει ο δημοσιογράφος. Είναι μία χαλαρή συζήτηση και με διάθεση χιούμορ.Ο τίτλος “Θα μεταναστεύσω αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ” είναι επιλογή του δημοσιογράφου».