> Voliotaki: Θεσσαλονίκη: Ο εκβιασμός της ερωμένης με ροζ βίντεο - Νάρκωσε και απειλούσε το θύμα της!

Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Θεσσαλονίκη: Ο εκβιασμός της ερωμένης με ροζ βίντεο - Νάρκωσε και απειλούσε το θύμα της!

Ο εφιάλτης του παντρεμένου πρωταγωνιστή της υπόθεσης, ξεκίνησε όταν συνάντησε για τελευταία φορά την ερωμένη του - Η νύχτα που πέρασαν δεν ήταν όπως την φανταζόταν...

Για τον εκβιασμό του 55χρονου, συνελήφθησαν τέσσερις αλλοδαποί ηλικίας 24, 35, 15 και 22 ετών, (τρεις γυναίκες – ένας άνδρας αντίστοιχα) σε βάρος των οποίων...
καθώς και ακόμη ενός συνεργού τους που αναζητείται, σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση και συμμορία, εκβίαση, παραβίαση του απορρήτου των τηλεφωνημάτων και της προφορικής συνομιλίας.

Όλα ξεκίνησαν την περασμένη Τρίτη (28-01-2014), όταν πήγε στην αστυνομία ο 55χρονος και κατήγγειλε ότι την προηγούμενη Πέμπτη, η 24χρονη, με την οποία διατηρούσε φιλική σχέση, του προσέφερε νερό και εν συνεχεία έχασε τις αισθήσεις του.

Ακολούθως την Κυριακή, δέχθηκε τηλεφώνημα από την γυναίκα, η οποία τον ενημέρωσε ότι είχε καταγράψει την ερωτική τους επαφή που έλαβε χώρα εκείνη τη μέρα και του ζήτησε αρχικώς το χρηματικό ποσό των 10.000 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιοποιηθεί το επίμαχο «υλικό» στο διαδίκτυο και να μην γνωστοποιηθεί στην σύζυγό του.

Μετά από αλλεπάλληλα τηλεφωνήματα του 55χρονου με την 24χρονη, την 35χρονη και τον αναζητηθέντα συνεργό τους, τελικώς συμφωνήθηκε να τους καταβάλει το συνολικά ποσό των 3.000 ευρώ και ειδικότερα, σε προκαθορισμένο ραντεβού στην περιοχή Βούλγαρη, να τους παραδώσει 2.000 ευρώ ως μέρος του συμφωνηθέντος ποσού.

Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση κατά την οποία συνελήφθη η 35χρονη στην παραπάνω περιοχή καθώς και οι δράστες, 22 και 15 ετών, οι οποίοι επιτηρούσαν τον χώρο κατά την διάρκεια του ραντεβού.

Κατόπιν αναζητήσεων, συνελήφθη επιπλέον και η 24χρονη ενώ αναζητείται ο ομοεθνής συνεργό τους. Σε ελέγχους των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.