> Voliotaki: Δεκεμβρίου 2013

Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Η Victoria Silvstedt και το ροζ της …

Σαν να έχουμε ακόμα Ιούλιο φωτογραφήθηκε η 39χρονη Σουηδή Victoria Silvstedt στο Μαϊάμι.

Φουλ μαυρισμένη και με το εντυπωσιακό μπικίνι της, η ηθοποιός, τραγουδίστρια, τηλεπερσόνα και μοντέλο ήταν αδύνατο να περάσει απαρατήρητη όχι μόνο στην παραλία όπου απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα αλλά και σε... μεγάλη απόσταση.

Δημοσιογράφοι κατηγορούνται για τρομοκρατία

Τρεις δημοσιογράφοι του τηλεοπτικού δικτύου Αλ Τζαζίρα κατηγορούνται για «συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση» καθώς υπάρχουν υποψίες ότι διατηρούσαν δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα, το κίνημα που έχει πλέον τεθεί εκτός νόμου.

Το υπουργείο Δικαιοσύνης της Αιγύπτου δεν διευκρίνισε αν η κατηγορία αφορά και στους τρεις συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων είναι και ο Αυστραλός Πίτερ Γκρίστι.

Ένας από τους δικηγόρους του επικεφαλής στο γραφείο του Αλ Τζαζίρα στο Κάιρο, ο Αιγυπτιοκαναδός...

Κώστας Βουτσάς: Σβήνει σήμερα τα 83 κεράκια και κάνει τον απολογισμό της χρονιάς!

Τα 10 πιο περίεργα σεξουαλικά έθιμα του κόσμου – Εσείς σε ποια χώρα θα θέλατε να ζείτε;;;


Περίεργοι” νόμοι υπάρχουν σε κάθε Δίκαιο, όταν όμως μιλάμε για σεξ, τότε τα πράγματα ξεφεύγουν…

Διαβάστε τους πιο περίεργους νόμους και τα πιο παράξενα ήθη και έθιμα λαών του πλανήτη μας γύρω απο το sex.

Έγινε η νύχτα… μέρα στο Ντουμπάι

Εντυπωσιακές οι εκδηλώσεις για την πρωτοχρονιά στο Ντουμπάι.

Το ψέμα του Κάντα στον ανακριτή

Ο προφυλακισμένος , ήδη, μεγαλομιζαδόρος Αντώνης Κάντας όταν τελείωσε η τετραήμερη απολογία του , είπε σε συνήγορο του : «τα είπα όλα και ξαλάφρωσα».

Πριν αρχίσει τη μαραθώνια απολογία του ο Κάντας συζήτησε με πολύ δικούς του ανθρώπους , οι οποίοι του συνέστησαν να τα πει όλα και να

Αβραμόπουλος: Η Ελλάδα της τιμής και των αξιών αντιστέκεται

Η εορταστική εκδήλωση για την Πρωτοχρονιά, κατά την οποία οι χορωδίες του Κέντρου Εκπαιδεύσεως Τεθωρακισμένων, του Ομίλου Σιδηροδρομικών, του Συλλόγου Καστελοριζίων και του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων, είπαν τα κάλαντα στον Υπουργό Δημήτρη Αβραμόπουλο πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης η Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώφη Γεννηματά, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Θανάσης Δαβάκης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Μιχαήλ Κωσταράκος, ο...

Έκανε τα ψώνια της "τελευταίας στιγμής" και έφυγε... χαλαρός (βίντεο)

Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα, άρπαξε την τηλεόραση και έφυγε ανενόχλητος. Απλά πράγματα...

Δείτε το βίντεο.

Απίστευτο: Ντύθηκε παπάς για να φτάσει στο δωμάτιο του Σουμάχερ

Στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει μία αποκλειστική φωτογραφία, ένας δημοσιογράφος προσποιήθηκε τον ιερέα και κατάφερε να φτάσει μέχρι την εντατική στο νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο Μίχαελ Σουμάχερ.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της οικογένειας, Ζαμπίνε Κεμ, ένας δημοσιογράφος ντύθηκε ιερέας και προσπάθησε να φτάσει όσο το δυνατόν πιο κοντά στον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γκρενόμπλ.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΕΤΑΛΛΟΥ ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ «ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΕΣΗ

Το Συνδικάτο Μετάλλου «ΜΗΤΣΟΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑΣ» καταγγέλλει την εργοδοσία της Χαλυβουργίας που προχώρησε σε 40 απολύσεις συναδέλφων εν μέσω των γιορτών. 

Πρόκειται για συναδέλφους που είχαν σύμβαση ορισμένου χρόνου και ανανεώνονταν από την εταιρία κάθε ένα με δύο μήνες.

Το Συνδικάτο μας δυστυχώς για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε σε αυτά που έλεγε ότι η εργοδοσία δε θα λυπηθεί κανέναν και τίποτα. Μετά λοιπόν τις αλλεπάλληλες μειώσεις μισθών, και μάλιστα οι τελευταίες με το επιχείρημα να μην φύγουν οι συμβασιούχοι, τώρα έρχονται και οι μαζικές απολύσεις.

Η επιρροή του δικτύου Ρότσιλντ-Σόρος στα Βαλκάνια και την Ελλάδα


Οι διασυνδέσεις των ισχυρών της διεθνούς χρηματοπιστωτικής ελίτ με δεκάδες...

ΤΙΜΕΣ ΟΥΖΕΡΙ-ΒΟΛΟΣ

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Tελικά στο Βόλο δε βάζουνε μυαλό μετά το κλείσιμο αρκετών ουζερί στη πόλη.
Με τέτοιες τιμές (καθαρό κλέψιμο) σας βλέπω με λουκέτο μέσα στο 2014.
Για του λόγου το αληθές, η μπύρα χρεώνεται 3,5 ευρώ, ο άρτος 3 ευρω/4 ατομα.
Επίσης, μπρασκουρές 12,90 και γαριδοσαλάτα 10,80 ευρώ!!!

Γυναίκα της χρονιάς η Ελληνίδα της NASA

Ύψιστη διάκριση για την Ελένη Αντωνιάδου, την Ελληνίδα επιστήμονα, που τιμήθηκε ως γυναίκα της χρονιάς στην Μεγάλη Βρετανία για την μεταμόσχευση τεχνητής τραχείας. Η 25χρονη επιστήμονας, που είναι και μέλος της NASA, ειδικεύεται στην αναγεννητική ιατρική, και συγκεκριμένα στην χρήση βλαστοκυττάρων που θα επιτρέψουν μελλοντικά την ολοκλήρωση μεταμοσχεύσεων χωρίς δότη.

Δείτε το βίντεο του Alpha

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Ποιος αριθμός κερδίζει τα 4 εκατ. ευρώ

Ο αριθμός 13859 της 26ης σειράς του Πρωτοχρονιάτικου λαχείου κερδίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο ίδιος αριθμός σε όλες τις άλλες σειρές κερδίζει 10.000 ευρώ.

Οι αριθμοί 13856, 13857, 13858, 13860 της 26ης σειράς κερδίζουν 500.000 ευρώ ενώ σε όλες τις άλλες σειρές κερδίζουν 5.000 ευρώ.

Ο αριθμός 39094 της 14ης σειράς και ο αριθμός 54403 της 32ης σειράς...

Πώς το αλκοόλ βοηθά το ανοσοποιητικό μας

Το αλκοόλ δεν προκαλεί μόνο προβλήματα. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η έρευνα που πραγματοποίησαν επιστήμονες του Τμήματος Υγείας και Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Όρεγκον, σύμφωνα με την οποία η μέτρια κατανάλωση, ενισχύει την άμυνα του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά στην καταπολέμηση των λοιμώξεων.

Οι ερευνητές πειραματίστηκαν με πιθήκους, οι οποίοι πρώτα εμβολιάστηκαν για ανεμοβλογιά και χωρίστηκαν σε δύο ομάδες.

Καταρρέει ο μύθος του "οικονομικού θαύματος" της χούντας

Μύθος αποδεικνύεται ένα από τα βασικά επιχειρήματα των ακροδεξιών περί του "οικονομικού θαύματος" της χούντας.

Σύμφωνα με τους ακροδεξιούς, η χούντα παρέδωσε μια ακμάζουσα οικονομία χωρίς χρέος. Κι όμως τα στοιχεία λένε κάτι τελείως διαφορετικό.

Το μπικίνι της Aniston

Πήραν «φωτιά» τα φλας των παπαράτσι στη θέα της Jennifer Aniston με το μικροσκοπικό μαγιό της.

Η όμορφη ηθοποιός ταξίδεψε στο Cabo San Lucas, του Μεξικό, με ιδιωτικό τζετ, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux.

Οι φωτογράφοι τη «συνέλαβαν» σε μία ιδιωτική παραλία, φορώντας ένα πράσινο μπικίνι.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το αρραβωνιασμένο ζευγάρι...

“ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΠΡΩΤΟΓΕΝΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ”


Αντίπαλο δέος και ισχυρό «δόρυ» στην αμερικανόδουλη και γερμανόδουλη πολιτική των χρεωκοπημένων Ελληνικών κυβερνήσεων που βούλιαξαν και εξαθλίωσαν τη χώρα και τον...

Ο Πούτιν ''ξέχασε'' να ευχηθεί στην Ελλάδα...

Ο Ρώσος πρόεδρος ευχήθηκε για την Πρωτοχρονιά σε 32 ηγέτες-όχι όμως στον Σαμαρά...

Η Ελλάδα απουσιάζει σταθερά τις τελευταίες ημέρες από τις ανακοινώσεις του Κρεμλίνου, τόσο για τους διεθνείς ηγέτες που έλαβαν πρωτοχρονιάτικες ευχές από τον πρόεδρο Πούτιν, όσο για τις χώρες που έστειλαν συλλυπητήρια τηλεγραφήματα για τις πολύνεκρες τρομοκρατικές επιθέσεις στη Ρωσία.

Στην Αυστραλία έχουν 2014!

Φαντασμαγορικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του καινούριου χρόνου πριν από λίγο στο Σίδνεϋ...

Δείτε το video:

Ένα τρίκυκλο… τυροπιτάδικο


Η κρίση και η ανεργία, αναγκάζει τους ανθρώπους να «στύψουν» το μυαλό τους προκειμένου να βρουν έναν τρόπο να βγάζουν τα προς το ζην....

Το τσιφτετέλι της Ελένης

Με ανεβασμένη διάθεση και σε γιορτινή ατμόσφαιρα η Ελένη Μενεγάκη, χόρεψε την τελευταία μέρα του 2013 στην εκπομπή ένα αισθησιακό τσιφτετέλι, με καλεσμένη την κουμπάρα της Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δείτε το βίντεο:

Το Τόκιο υποδέχεται το 2014

Με πυροτεχνήματα υποδέχτηκαν οι κάτοικοι του Τόκιο το 2014. Σε μια φαντασμαγορική γιορτή οι κάτοικοι της ιαπωνικής πρωτεύουσας είπαν «καλή χρονιά» και αντάλλαξαν ευχές υπό τους ήχους των πυροτεχνημάτων που στόλισαν τον ουρανό.

Δείτε το βίντεο

Να τι έκαναν στα 25 τους ο ισχυρότεροι άνθρωποι στον κόσμο

Λένε ότι κάποιοι άνθρωποιέχουν άστρο”.

Άλλοι πάλι χαρακτηρίζονται “ευφυείς” και “διορατικοί”.

Άλλοι απλώς περιγράφονται ως μεθοδικοί και εργατικοί. Για να φτάσει όμως κανείς να χτίζει αυτοκρατορίες, κάποιες φορές από το τίποτα, ίσως χρειάζεται κάτι παραπάνω. 

Ανοικτές την Πέμπτη και την Παρασκευή οι Δ.Ο.Υ. μόνο για (4) περιπτώσεις

Επείγουσα εγκύκλιο εξέδωσε η ΓΓΔΕ με την οποία ενημερώνει ότι :

ΘΕΜΑ: «Πραγματοποίηση εκτάκτων συναλλαγών με το κοινό από τις Δ.Ο.Υ., κατά την Πέμπτη και Παρασκευή, 2 και 3 Ιανουαρίου 2014»

1.- Με το αριθ. Δ6Δ 1197469 ΕΞ 2013/27.12.2013 έγγραφό μας, ορίστηκε, μεταξύ άλλων, ότι οι Δ.Ο.Υ., δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό, την Πέμπτη και

Χωρίς υποχρέωση ταμειακής οι γιατροί, δικηγόροι κ.λπ. από 1.1.2014

Σήμερα αναμένεται το Δελτίο Τύπου με τις λεπτομέρειες για την εφαρμογή των δικλείδων ασφαλείας για την παρακολούθηση της διακίνησης, που θα ισχύσουν από 1.1.2014 μετά την κατάργηση του Δ.Αποστολής.

Καθώς επίσης και διευκρινίσεις για τον τρόπο έκδοσης των στοιχείων παροχής υπηρεσιών λιανικής των Ελ. επαγγελματιών, και των υπόχρεων του άρθρου παρ 23 του άρθρου 4 του ΚΦΑΣ (εκμεταλλευτές χώρων διαμονής ή φιλοξενίας, τα εκπαιδευτήρια, οι κλινικές ή...

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία 26χρονης: Τη σκότωσε ο «πατέρας» της!

Ποινική δίωξη σε βάρος ενός άνδρα 71 ετών από τα Φάρσαλα για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε για την υπόθεση δολοφονίας μιας 26χρονης το 2011.

Η νεαρή κοπέλα είχε βρεθεί δολοφονημένη στις 3 Φεβρουαρίου του 2011, σε ισόγεια μονοκατοικία, όπου διέμενε στα Φάρσαλα, από τον 44χρονο αρραβωνιαστικό της.

Στο σώμα της έφερε σοβαρά εγκαύματα, ενώ εστίες πυρκαγιάς διαπιστώθηκαν και σε άλλους χώρους του σπιτιού.

Στο δρόμο της ξενιτιάς Έλληνες γιατροί και νοσηλευτές: Ποιες χώρες προτιμούν;

Όπου φύγει φύγει γιατροί αλλά και οι νοσηλευτές από την Ελλάδα καθώς το εργασιακό τους μέλλον στην πατρίδα μοιάζει μέρα με την μέρα όλο και πιο γκρίζο.

Το κύμα φυγής δεν είναι τυχαίο καθώς η ανεργία έχει χτυπήσει προ πολλού και την πόρτα της ιατρικής κοινότητας. Είναι ενδεικτικό ότι σύμφωνα με τους υπολογισμούς του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας...

2014


ΚΑΛΗ  ΧΡΟΝΙΑ!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, KΑΛΑ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ
ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΧΑΡΑ
με αγάπη
γιώργος πιπερόπουλος

ΑΠΟ: Voliotaki
KAI AΠΟ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ κ. ΚΑΘΗΓΗΤΑ

Για... ψυχική εκτόνωση στο εξοχικό του στην Ευρυτανία ο Μιχάλης Λιάπης


- Μετά τη Μαλαισία σειρά έχουν οι... ελληνικές ομορφιές
- Πληροφορίες θέλουν να πηγαίνει στην Ευρυτανία ο Μιχάλης Λιάπης για να κάνει πρωτοχρονιά
- Στην περιοχή διατηρεί πολυτελή εξοχική κατοικία
- Μόλις χθες καταδικάστηκε σε 4 χρόνια με αναστολή για τις πλαστές πινακίδες.

Έξι τρόποι για να απαλλαγείτε από τον λόξιγκα!

Ο λόξιγκας έρχεται εκεί που δεν τον περιμένεις και μπορεί και να σε κάνει να νιώσεις άβολα αν βρίσκεσαι σε δημόσιο χώρο. 

Ανακαλύψτε επτά δοκιμασμένες στο χρόνο τεχνικές για να σταματήσετε το λόξιγκα.

Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας

Πατήστε την παλάμη του χεριού σας με τον αντίχειρα του άλλου χεριού σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να πιέσετε την μπάλα...

Ζαβαρακατρανέμια: Τι ακριβώς σημαίνει;



Ζαβαρακατρανέμια: Τι ακριβώς σημαίνει; Μας έθεσαν εχθές το ερώτημα οι Ράδιο Αρβύλα. Αυτό το τραγούδι είχε γραφτεί τον καιρό της χούντας από τον Γιάννη Μαρκόπουλο και...

Νίκος Δάνδολος, ο διάσημος Ελληνας χαρτοπαίκτης του Χόλιγουντ που πέθανε στα χέρια του Φρανκ Σινάτρα

Πρόκειται για τον πιο διάσημο επαγγελματία παίκτη τυχερών παιχνιδιών στον κόσμο, όλων των εποχών, που έμεινε γνωστός σαν «Νικ δε Γκρικ» (Nick the Greek).

Ένας άνθρωπος που έγινε μύθος στη φαντασία των ρομαντικών ανθρώπων αλλά κι έμεινε στην ιστορία ως ο μεγαλύτερος τζογαδόρος της Αμερικής.

Ο Νικόλας Δάνδολος κατάγονταν απ' την Σμύρνη και ...

Βίντεο με την ανάπτυξη που έρχεται! Απολαυστικό

'Ερχεται η ανάπτυξη. Κάπου έχει καθυστερήσει, αλλά έρχεται. Δεν θέλουμε ειρωνικά γελάκια. Γιατί στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα γελάσετε με τη καρδιά σας. Μέρες που είναι ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να δούμε το χάλι μας με λίγο χιούμορ.

Κρήτη: Δε βρέθηκαν σημάδια βιασμού - Καταρρέει η κατηγορία του βιασμού για τον λιμενικό

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση με την καταγγελία σε βάρος λιμενικού για τον βιασμό γυναίκας συναδέλφου του, ανήμερα των Χριστουγέννων, που προκάλεσε αίσθηση στην τοπική κοινή γνώμη.

Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, με βάση το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη, η καταγγελία φαίνεται να καταρρίπτεται καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν εντοπίστηκαν ευρήματα που να συνηγορούν υπέρ αυτής της εκδοχής.

Ο Κάντας επέστρεψε στο Δημόσιο 7 εκατομμύρια ευρώ από μίζες

Ποσό άνω των 7 εκατ. ευρώ, κατέθεσε σε τραπεζικό λογαριασμό υπέρ του ελληνικού δημοσίου ο πρώην γενικός διευθυντής εξοπλισμών Αντ. Κάντας, κατηγορούμενος για την υπόθεση των εξοπλιστικών προγραμμάτων, σύμφωνα με έγκυρες πηγές του υπουργείου Οικονομικών.

Σύμφωνα με δήλωση των δικηγόρων του Γιάννη Μαντζουράνη και Ηλία Μπίσια «η σημερινή επιστροφή...

Μεγάλη ανατροπή! Ο Σουμάχερ χαροπαλεύει γιατί προσπάθησε να γλιτώσει ένα φίλο του

- Νέες πληροφορίες για το πως έγινε το ατύχημα του Μίχαελ Σουμάχερ στις γαλλικές Άλπεις έδωσε η εκπρόσωπος του, Σαμπίν Κεμ
- Ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της formula 1 είχε μόλις βοηθήσει έναν φίλο του που είχε πέσει
- Δεν έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα, αλλά χτύπησε σε βράχο, απογειώθηκε και προσγειώθηκε με το κεφάλι σε άλλον βράχο
- Αχτίδα αισιοδοξίας αφήνουν οι γιατροί στην τελευταία ενημέρωση για την πορεία της υγείας του...

Το 2013 σε έξι λεπτά

Ένα μοναδικό βίντεο-ανασκόπηση του 2013 δημιούργησε ο Jean-Louis Nguyen στο οποίο συγκεντρώνει ορισμένα από τα γεγονότα που σημάδεψαν τη χρονιά που φεύγει.

Δείπνο Λαλιώτη στα Δολιανά με τρεις "εχθρούς" του Βενιζέλου

Αναταραχή στην Χαριλάου Τρικούπη μετά την αποκάλυψη του spirospero.gr του δείπνου στα Δολιανά με οικοδεσπότη τον Κώστα Λαλιώτη και συνδαιτυμόνες τρεις από τους εχθρούς του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Στο δείπνο συμμετείχαν ο Μιχάλης Καρχιμάκης, ο Χρήστος Παπουτσής και ο Νίκος Σηφουνάκης.

Τσίπρας: Το 2014 αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση

Τα δικά του μηνύματα για τη νέα χρονιά στέλνει και ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξης Τσίπρας.

Παράταση μέχρι την Παρασκευή 3/1 για τα τέλη κυκλοφορίας


Οριστικοποιήθηκε η παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας για το 2014.

Το υπουργείο Οικονομικών με ανακοίνωσή του δίνει προθεσμία στους πολίτες για πληρωμή των τελών μέχρι την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014.

Οι Γερμανοί επέλεξαν τον Υπουργό Οικονομικών


-Μία απίστευτη ιστορία από τον Ιούνιο του 2012. -Τι μηνύματα είχαν περάσει στον Α.Σαμαρά και πως ''φαγώθηκε'' ο Β. Ράπανος.

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού

- Η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει τις πρώτες ώρες του 2014
- Ισχυρές καταιγίδες στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα
- Χιόνια στα ορεινά της Πελοποννήσου

Πρόσκαιρη επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρώτες πρωινές ώρες αύριο Πρωτοχρονιά και από τα νοτιοδυτικά.

AKOYΣΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ!

«Δώσε την παράταση να πάει στο διάολο... Να τελειώνουμε», ανέφερε ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, απευθυνόμενος στον Χάρη Θεοχάρη, σχετικά με την παράταση της προθεσμίας για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας.

Δείτε το βίντεο από το Star:

Χιλιάδες Βολιωτών σε τράπεζες και Εφορία Παραμονές του 2014 ( photos - video )

Το αδιαχώρητο έγινε και σήμερα Παραμονές του 2014 σε τράπεζες και εφορία, από χιλιάδες Βολιώτες που πληρώνουν τα τέλη κυκλοφορίας ή αντίστοιχα παραδίδουν τις πινακίδες των Ι.Χ. τους, λόγω αδυναμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαμπρινό Διευθυντή της ΔΟΥ Βόλου, μέχρι στιγμής έχουν...

Αχτίδα αισιοδοξίας για Σουμάχερ: Μικρή βελτίωση μετά από νέα εγχείρηση - Κρίσιμες οι επόμενες ώρες - "Δε μπορούμε να πούμε πως ξεπέρασε τον κίνδυνο"

- Αργά το βράδυ υπεβλήθη σε νέα χειρουργική επέμβαση ο Μίκαελ Σουμάχερ
- Η κατάσταση της υγείας του επτά φορές πρωταθλητή της Formula 1 είναι ελαφρώς καλύτερη
- "Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση" αναφέρει ο νέο ιατρικό ανακοινωθέν
- Τον κρατάνε σε κώμα
- Το κράνος του άνοιξε στα δυο μετά την πτώση σε βράχο αποκαλύπτει η εφημερίδα Dauphine
- Συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο της Equipe: Μη μας αφήνεις!
- Έστω και δειλά, τα πρώτα χαμόγελα κάνουν την εμφάνισή τους.

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗ, ΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΤΑ ΑΚΟΥΣΕΣ... ΤΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΚΟΥΜΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΛΛΕΤ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑΝ;

ΔΗΛΩΣΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗΝ «ΠΡΟΤΑΣΗ» ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

Στο επίκεντρο της εθνικής μας κρίσης βρίσκεται και η διαρκώς οξυνόμενη κρίση του προσωπικού της υποτέλειας λόγω της φθοράς που υφίστανται τα μέλη του, καθώς είναι υποχρεωμένα να εφαρμόζουν τα αντιλαϊκά μέτρα των ξένων Καγκελαριών που από το 2011 κατέχουν τη χώρα, μεταξύ των οποίων μέτρων ήταν και το να καταδικάσουν σε σιγή όσους και όποιους συνεχίζουν να σκέφτονται και να μάχονται αντιμνημονιακά και αντισυστημικά.

Ένας απ’ αυτούς υπήρξα και είμαι κι εγώ, γεγονός που το γνωρίζουν όλοι. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να με εμπλέκουν στα παιχνίδια τους οι παντός είδους εκπρόσωποι του προσωπικού της υποτέλειας και μάλιστα ως παράγοντα λύσης στο πρόβλημά τους; Άλλωστε μόλις προχθές ανέπτυξα στην Ακαδημία Αθηνών την άποψή μου υπογραμμίζοντας ότι η «Μόνη Λύση» είναι η κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας. Μπροστά σ’ αυτό τον Στόχο, ας μου επιτραπεί να θεωρώ...

Κάλυψη θέσεων σε Βρεφονηπιακούς μέσω της "κινητικότητας"

Η αξιοποίηση του Προγράμματος «κινητικότητας» για την ενίσχυση των Βρεφονηπιακών Σταθμών των Δήμων, αλλά και για την κάλυψη κενών θέσεων στις Δομές της Δια Βίου Μάθησης, επιτυγχάνεται με την Υπουργική Απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα, αξιοποιώντας το προσωπικό που έχει τεθεί σε «διαθεσιμότητα», θα καλυφθούν...

Προς σιωπηρή παράταση για τους κλειδάριθμους - Ελέγξτε από τον υπολογιστή σας εάν χρειάζεστε κλειδάριθμο

Δεν θα καταργηθούν οι παλιοί κωδικοί πριν τα μέσα Ιανουαρίου.

Με τους παλιούς κωδικούς τους θα μπορούν να υποβάλλουν δηλώσεις μέσω ίντερνετ και στις αρχές Ιανουαρίου, οι εκατοντάδες χιλιάδες «παλαιοί χρήστες» του taxisnet που δεν έχουν παραλάβει ακόμα κλειδάριθμους.

(Eλέξτε μόνο σας εαν πρέπει να πάρετε καινούργιο κλειδάριθμο, κάνοντας κλικ ΕΔΩ)

20 σκληρά «χτυπήματα» από την Εφορία

ΤΟ 2014

Βαρύ είναι το φορολογικό φορτίο και για τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους, ιδιοκτήτες ακινήτων, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες. 

Και είναι αποτέλεσμα των αλλαγών που έγιναν από φέτος στη φορολογία, οι οποίες όμως θα γίνουν από το 2014 αισθητές. Πρόκειται για αλλαγές οι οποίες έχουν να κάνουν με την

Τι αλλάζει το 2014 στις συντάξεις, τα επιδόματα, την ασφάλιση και την εργασία

Είκοσι δυσμενείς -κατά κύριο λόγο- αλλαγές στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά, φέρνει το 2014. 

Οι μεταβολές αυτές, οφείλονται στην ωρίμανση ρυθμίσεων που έχουν ήδη νομοθετηθεί, σταδιακά, την τελευταία τριετία.

Δείτε αναλυτικά τι προβλέπεται σε κάθε τομέα....

Μετά την επιστροφή, οι αυξήσεις στα διόδια

Δεν θα ισχύσουν από αύριο Πρωτοχρονιά, όπως αναμενόταν, οι αυξήσεις στις τιμές των διοδίων στους αυτοκινητοδρόμους Ολυμπία Οδός (Ελευσίνα-Κόρινθος-Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα), Νέα Οδός (Μεταμόρφωση-Σκάρφεια και Ιονία Οδός), Ε-65 (Λαμία-Καρδίτσα-Τρίκαλα-Γιάννενα) και Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου (Μαλιακός-Κλειδί).

Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έχει καταστήσει σαφές στους παραχωρησιούχους των εν λόγω αυτοκινητοδρόμων...

Οι ξηροί καρποί είναι ελιξίριο της μακροζωίας

Μία χούφτα ξηροί καρποί την ημέρα μπορεί να είναι ελιξίριο της μακροζωίας, σύμφωνα με την μεγαλύτερη μελέτη γι’ αυτά, η οποία δημοσιεύθηκε τον περασμένο μήνα στο πιο έγκυρο ιατρικό περιοδικό στον κόσμο - την «Ιατρική Επιθεώρηση της Νέας Αγγλίας» (NEJM).

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, το Ίδρυμα Καρκίνου Dana-Farber και το Νοσοκομείο Brigham & Women, στη Βοστώνη, ανέλυσαν στοιχεία από σχεδόν 119.000 εθελοντές, τους οποίους παρακολούθησαν επί τρεις δεκαετίες.

Πέθανε ο πατριάρχης του ελληνικού κοσμήματος Ηλίας Λαλαούνης

Έφυγε από τη ζωή ο πατριάρχης της ελληνικής αργυροχρυσοχοϊας Ηλίας Λαλούνης σε ηλικία 93 ετών. 

Λάτρεψε το κόσμημα όσο λίγοι και άφησε για πάντα το στίγμα του με τη θαυμάσια τεχνοτροπία του η οποία ήταν εμπνευσμένη από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και όχι μόνο.

Βρήκαν πετρέλαιο στα βάθη της Τουρκίας

Πετρέλαιο καλής ποιότητας βρέθηκε στην πρώτη γεώτρηση που έγινε στο χωριό Bayıryüz του ανατολικού Σαντάκ στην επαρχία Ερούχ του νομού Σιίρτ της Τουρκίας μετά από έρευνες που συνεχίζονται εδώ και τέσσερις μήνες.

Το πετρέλαιο,όπως αναφέρεται σε είδηση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του

Ανοιχτό το χιονοδρομικό στα 3-4 πηγάδια - Κλειστό στο Σέλι

Συννεφιά με τη θερμοκρασία στους 7 βαθμούς Κελσίου υπάρχει από νωρίς το πρωί στη Θεσσαλονίκη, στο Κιλκίς, στην Κατερίνη, στη Βέροια, αλλά και στην πόλη των Σερρών.

Ανοιχτό είναι το χιονοδρομικό κέντρο στα 3-5 Πηγάδια, ενώ κλειστό είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Σέλι. Η πρόσβαση των οχημάτων γίνεται χωρίς αλυσίδες. Κλειστό είναι το χιονοδρομικό κέντρο στο Λαϊλιά Σερρών.

Συννεφιά, με τη θερμοκρασία στους 5 βαθμούς, στον Πολύγυρο.

Καραμπόλα στον κόμβο της Ευκαρπίας

Πολλαπλή καραμπόλα αυτοκινήτων- με υλικές μόνο ζημιές -σημειώθηκε περίπου στις 8.30 το πρωί στην παλιά εσωτερική περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, στον κόμβο της Ευκαρπίας.

Λόγω της καραμπόλας σχηματίζονται ουρές αυτοκινήτων στο συγκεκριμένο σημείο αλλά και στους παρακείμενους δρόμους .

Στο σημείο έσπευσε η Τροχαία που ρυθμίζει την κυκλοφορία.

Στο "απόσπασμα" αποστράτων ο Μαυρίδης - Αφορμή άρθρο για όσους εργάζονται σε εταιρείες εξοπλισμών

Φωτιές” άναψε το άρθρο του Θανάση Μαυρίδη με το οποίο ζητούσε να απαγορευθεί στους απόστρατους να εργάζονται σε εταιρείες του ιδιωτικού τομέα οι οποίες έχουν σχέση με εξοπλισμούς.

Στο Onalert έχει ξεκινήσει σχετική συζήτηση. Η πάντα καυστική στις ανακοινώσεις της ΑΝΕΑΕΔ απαντά στο άρθρο του capital.gr με την υπογραφή του Θανάση Μαυρίδη.

Η απάντηση της ΑΝΕΑΕΔ:

Θεσσαλονίκη: Έσφαξε τη γυναίκα του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Άγρια δολοφονημένη σε δωμάτιο του σπιτιού της βρέθηκε χθες το βράδυ στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thestival.gr η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε με μαχαίρι από τον σύζυγό της.

Το σώμα της βρέθηκε σε λίμνη αίματος. Περίοικοι, ακούγοντας τις κραυγές του θύματος, ειδοποίησαν την αστυνομία.

Τι σημαίνει απεχθές και επονείδιστο χρέος. Με ντοκουμέντα

ΠΩΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΑΝΕΙΖΑΝ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

Οδηγός για την έξοδο από το μνημόνιο και για τους μικροομολογιούχους που είδαν τις αποταμιεύσεις τους να ληστεύονται.

Πολλές φορές έχουμε ακούσει τον όρο “απεχθές και επονείδιστο χρέος” που θα μπορούσε να χαρακτηρίσει το δημόσιο χρέος της Ελλάδας και να χρησιμοποιηθεί ως ασπίδα σε μία νομική διαμάχη για την διαγραφή του. Είναι άραγε πραγματικότητα ή αστικός μύθος; Μπορεί η Ελλάδα να τον επικαλεσθεί ή είναι ένα λαϊκίστικο επιχείρημα όσων διαφωνούν με το μνημόνιο χωρίς καμμία πρακτική εφαρμογή;

Με τι καιρό θα υποδεχτούμε τη νέα χρονιά

Ποιες περιοχές θα δεχτούν έντονα φαινόμενα - Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας

Με συννεφιά μας αποχαιρετά το 2013 ενώ ο καινούριος χρόνος θα μπεί... βροχερά σε πολλές περιοχές της χώρας.

Σήμερα θα έχουμε νεφώσεις οι οποίες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν από το μεσημέρι στα δυτικά θαλασσιά τμήματα. Το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Άνεμοι 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ στα δυτικά και τα νότια ανατολικοί νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί.