> Voliotaki: Αυγούστου 2013

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Ψείρες...

crimenet.gr

Από τη Δεινοκράτους (Κολωνάκι) στον Κορυδαλλό, μακρύς ο δρόμος...
Δύσκολος , γεμάτος οδύνη.
Και δυσοσμία.
Γενικώς.
Ένα χρόνο προφυλακισμένη η κόρη του Άκη, θέλει να μιλήσει κι αυτή - μαζί με όλες τις συγκρατούμενες της- για τις άθλιες συνθήκες.
Προσπαθούν να πλύνουν τα ρούχα τους.
Ως γυναίκες να διατηρήσουν τις στοιχειώδεις συνθήκες υγιεινής.

Ξεσηκωμός των πολιτικών φορέων του Βόλου, για την αργία του προέδρου των γιατρών


Ιατρικός Σύλλογος Βόλου, Βουλευτές Μαγνησίας (Μεϊκόπουλος, Μουτσινάς, Χρυσοβελώνη), Περιφέρεια Θεσσαλίας και Δήμος Βόλου, υπέρ της κατάργησης της απόφασης

Διαβάστε περισσότερα

Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για χρέη κατά του Μ. Ασλάνη

Τι έγραψε ο σχεδιαστής στο σημείωμα που βρέθηκε δίπλα του

Την ύπαρξη εντάλματος σύλληψης, για χρέη, σε βάρος του Μιχάλη Ασλάνη αποκαλύπτει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Πρώτο Θέμα.

Το ένταλμα, με ημερομηνία...

Χημικά με χορηγούς και μυστικές υπηρεσίες...

Διπλωματική νότα από τους Ρώσους, στον Αμερικανό Πρέσβη στην Μόσχα...

Τα χημικά δόθηκαν στους αντάρτες από τις μυστικές υπηρεσίες της Σαουδικής Αραβίας, γραφούν τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ενώ δίνουν ιδιαίτερη σημασία στους "χορηγούς" που παρέχουν στήριξη στους αντιπάλους του Άσαντ.

Η τάξη της δραχμής κάνει πόλεμο

Μια και οι μαντινάδες πέφτουν βροχή από τον Γιάννη Σμπώκο στο δικαστήριο, ήρθε η ώρα να πούμε και εμείς τη δική μας μαντινάδα, θέλοντας να περιγράψουμε την ωραία ατμόσφαιρα που επικρατεί σε πολιτικό επίπεδο.

«Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν
μα στου Μαξίμου την αυλή χαμπάρι δεν επαίρνουν»

Ξαφνικά τις τελευταίες ημέρες, λες και οι διακοπές τους έκαναν καλό, πολλοί...

Στο τέλος ο Ψυχάρης θα τους απολύσει όλους και θα γίνει πετυχημένος blogger

Στο τέλος ο Ψυχάρης θα τους απολύσει όλους και θα γίνει blogger!

Βλέπεις οι τράπεζες έκλεισαν τις κάνουλες και δεν έχουν λεφτά για πέταμα. Το ίδιο και οι επιχειρηματίες που δεν έχουν λόγους πλέον να ποντάρουν στο χαρτί. Τέρμα τα δίφραγκα και ο αμοραλισμός των εργοδοτών περισσεύει.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΡΧΟΝΤΑΣ! ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ!


"Μετωπική" συνηγόρων στη δίκη του Άκη

ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ!!!

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Μεγάλη πρεμούρα έχει πιάσει τους "μεγαλοξενοδόχους"  της Σκιάθου οι οποίοι είναι μετρημένοι στα δάχτυλα δηλαδή!!! οι οποίοι θέλουν να εισχωρήσουν και να πάρουν τα ηνία της Ένωσης Ξενοδόχων Σκιάθου. Μιας ένωσης που με την προεδρία του απερχόμενου προέδρου της Γιάννη Κουκουλάκη προσέφερε πολλά στο νησί !!!

Αν θυμηθεί κάποιος το τι συνέβαινε τα δυο προηγούμενα χρόνια όπου όλα τα μέσα ενημέρωσης μιλούσαν για την Σκιάθο θα δει πόσο αποτελεσματικές ήταν οι προσπάθειες για την τουριστική προβολή που έγιναν απο το απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο και το Πρόεδρο Γιάννη Κουκουλάκη.

Αυτό είναι το σχέδιο της τρόικας για να "αρπάξουν" δημόσια περιουσία - Μας δίνουν ως αντάλλαγμα μηδενικά επιτόκια!

- Μηδενικά επιτόκια δανεισμού εως το 2020 με αντάλλαγμα ακίνητα του Δημοσίου είναι το σχέδιο για το χρέος
- Η κρατική ακίνητη περιουσία που θα δοθεί ως εγγύηση θα αξιοποιηθεί από εταιρεία συμμετοχών με έδρα το Λουξεμβούργο
- Στουρνάρας: Διαψεύδω κατηγορηματικά το ενδεχόμενο μεταφοράς του ΤΑΙΠΕΔ στο εξωτερικό
Ένα από τα βασικά σενάρια που εξετάζει η ευρωζώνη για την ελάφρυνση του ελληνικού χρέους...

Ομπάμα: Eίμαστε έτοιμοι για χτύπημα, αλλά...

Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου αφού έχασε τον πιο αγαπημένο της άνθρωπο στη ζωή.

Ο λόγος για τη μητέρα της η οποία τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου βρισκόταν στη Ρόδο αυτές τις μέρες και ειδοποιήθηκε σήμερα για τον χαμό της.

ΓΙΑΤΙ ΘΟΡΥΒΗΣΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΤΟΥ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ. ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΡΥΜΑΤΑ...

ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΠΑΡΤΕ ΝΑΧΕΤΕ!

Σύμφωνα με τη Guardian αρχαιολόγος που συμμετείχε στις ανασκαφές στην Αμφίπολη Σερρών υποστήριξε πως δεν υπάρχει πια καμία αμφιβολία πως ο μεγαλοπρεπής τάφος που βρέθηκε στην περιοχή είναι ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Απαράδεκτα μικροσυμφέροντα από μεγαλοξενοδόχο της Σκιάθου !!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Τη τελευταία εβδομάδα με λύπη μου διαπιστώνω ότι για κάποιους τα προσωπικά τους συμφέροντα είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά του νησιού και του συνόλου γενικά.

Ο κύριος αυτός την τελευταία εβδομάδα έχει κάνει ότι μπορεί για να αποτρέψει τον τουρίστα να επισκεφθεί τη Σκιάθο. Δεκάδες άρθρα σε blogs και sites κατηγορώντας το νησί για το πόσο πίσω είναι σε υποδομές, ότι τα εστιατόρια δεν έχουν καλό φαγητό και σωστό service, οι τουρίστες μας είναι χαμηλού επιπέδου και άλλα πολλά, διαβάλει το όνομα της Σκιάθου. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτά τα έστειλε και σε εφημερίδα του Βόλου.

Είναι φασίστες εκεί στο συνεταιρισμό της ρετσίνας?

Γειά σας.
Είδα πριν λίγο αυτό.
http://xavolos.blogspot.gr/2013/08/blog-post_9992.html#more
και λέω να ρωτήσουμε επίσημα εκεί στη ρετσίνα "Δήμητρα" αν στηρίζουν τους φασίστες. Αν όντος τους αγαπάνε και τους στηρίζουν τότε να το ξέρουμε και εμείς ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΟΥΜΕ ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΕΤΣΙΝΑ!!!!
Να μας πει λοιπόν ο κ. Ιωάννης Κίτσιος αν ο συνεταιρισμός του στηρίζει τη Χ.Α.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ο Δημήτρης Μαρέδης επιστρέφει στον ASTRA

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου ο Δημήτρης Μαρέδης επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Η δημοφιλέστερη εκπομπή της Κεντρικής Ελλάδας ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ξανά κοντά μας από το πρώτο περιφερειακό κανάλι της Ελλάδας.

Σε ένα ανανεωμένο σκηνικό και με νέους συνεργάτες η εκπομπή φιλοδοξεί να κατακτήσει και φέτος την προτίμηση...

Στοχεύουν στο τελευταίο ταμπούρι του Έλληνα, στο σπίτι του!

Η κυβέρνηση και ο κ. Στουρνάρας δεν πρόκειται να σταματήσουν πουθενά προκειμένου να υλοποιήσουν τις μνημονιακές τους δεσμεύσεις.

Αφού μείωσαν μισθούς, αφαίρεσαν επίδομα γάμου και άλλαξαν τις συμβάσεις εργασίας, τώρα στοχεύουν στο τελευταίο οχυρό της ανεξαρτησίας, της αξιοπρέπειας και της ύπαρξής του Έλληνα...Το σπίτι του!

Διαβάστε περισσότερα

Σταθερή η κατάσταση του Αλέκου Παπαδόπουλου...

Σταθερή είναι η κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού Αλέκου Παπαδόπουλου, ο οποίος νοσηλεύεται από το μεσημέρι της Παρασκευής στην καρδιολογική κλινική του θεραπευτηρίου Metropolitan, μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.

Σταθερή η κατάσταση του Αλέκου Παπαδόπουλου

«Η κατάσταση του κ. Παπαδόπουλου είναι σταθερή. Υποβάλλεται σε φαρμακευτική...

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στον Αλέκο Παπαδόπουλο

Με έκπληξη αντίκρισαν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται μετά το οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, ο πρώην υπουργός Αλέκος Παπαδόπουλος, τον υπουργό Υγείας.

Μεσημεριάτικα Σαββάτου, ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε τον κ. Παπαδόπουλο προκειμένου να πληροφορηθεί για την πορεία της υγείας του.Ποιος ξέρει;

Δεν αποκλείεται ο Aδωνις να συζήτησε και γενικότερα τα θέματα της υγείας με τον υπουργό που, πριν από χρόνια, είχε καταγγείλει την ύπαρξη «πιράνχας» στο χώρο...

Η φωτογραφία του Πάπα που σαρώνει στα social media

Ο ιταλικός Τύπος προβάλλει σήμερα με έμφαση μια φωτογραφία του Πάπα Φραγκίσκου, με πέντε νέους, η οποία τραβήχτηκε με Smartphone, στο εσωτερικό της βασιλικής εκκλησίας του Αγίου Πέτρου.

Οι νέοι, προερχόμενοι από την πόλη Πιατσέντσα, του ιταλικού βορρά, συναντήθηκαν με τον Ποντίφικα στον 'Αγιο Πέτρο, χωρίς την παρουσία άλλων πιστών ή δημοσιογράφων. Όπως πάντα, επεκράτησε το γνωστό οικείο και άμεσο κλίμα που χαρακτηρίζει τον Αργεντινό Ποντίφικα.

Η φωτογραφία ανέβηκε στο διαδίκτυο, στο Facebook, αλλά και στο Twitter, με πρωτοβουλία δημοσιογράφου που εργάζεται στον τηλεοπτικό όμιλο Μπερλουσκόνι.

Άδωνις:Έχουμε πόλεμο μόνο με τους διεφθαρμένους

"Τους γιατρούς μας τους εμπιστεύομαι. Με αυστηρούς ελέγχους θα τους πείσουμε ως προς την ασφάλεια των γενοσήμων και θα μας υποστηρίξει" έγραψε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης στο λογαριασμό του στο Twitter.

"Μετά και τα ερωτήματα του Ιατρικού Συλλογού Αθηνών απαντώ για μία ακόμη φορά. Διεφθαρμένοι υπάρχουν σε όλους τους χώρους και με αυτους μόνον έχουμε πόλεμο", τόνισε.

Σαμαράς: Δεν θα γίνει απελευθέρωση πλειστηριασμών για πρώτη κατοικία

Στην ενίσχυση των χαμηλοσυνταξιούχων θα κατευθυνθεί το 70% του πρωτογενούς πλεονάσματος, που θα επιτευχθεί φέτος, διαβεβαιώνει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή σε κυριακάτικη εφημερίδα, σημειώνοντας πως η δημιουργία πρωτογενούς πλεονάσματος αποτελεί «το πρώτο αποφασιστικό βήμα για να βγούμε από την ανάγκη συνεχών Μνημονίων».

Τονίζει ότι ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα είναι εφικτός και πως «ακόμα και οι πιο σκληροί...

Aλέξης Τσίπρας: Για όσους νομοθέτησαν το ακαταδίωκτο.....με τον ΣΥΡΙΖΑ ασυλία τέλος!

«Aς γνωρίζουν καλά όσοι μεθόδευσαν και όσοι πέτυχαν να νομοθετηθεί το ακαταδίωκτο για τις αποφάσεις τους και τις ενέργειές τους, ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ στη κυβέρνηση…ασυλία τέλος.

Θα δώσουν λόγο για την οικονομική γενοκτονία αυτού του τόπου. Θα λογοδοτήσουν στην Ελληνική δικαιοσύνη και στους θεσμούς της Ελληνικής Δημοκρατίας».

Γιατί οι σημερινές 30άρες τα φτιάχνουν με μικρότερους;

Τα νούμερα δεν έχουν καμία σημασία τελικά... Αρκεί να υπάρχει επικοινωνία!

Πλησιάζεις τα 30, έχω πατήσει τα τριάντα, τα έχει περάσει λίγο...

Τρεις διαφορετικές γυναίκες που μας ενώνει κάτι που τα τελευταία χρόνια δεν αποτελεί καν φαινόμενο (κάποτε ήταν), ούτε καν τάση (κάποτε ήταν). Απλά συμβαίνει. Το φλερτ, η σχέση... με μικρότερο έχει συμβεί στις περισσότερες.

«Ο άνθρωπος είναι φερέφωνο ή ανίκανος»

Στο στόχαστρο του Αλέξη Τσίπρα ο υπουργός Οικονομικών και ο πρωθυπουργός

Σφοδρή επίθεση στον υπουργό οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

«Σήμερα η αποτυχία των Μνημονίων δεν μπορεί να κρυφτεί.

«Βρίσκω σέξι τον Σαμαρά»


Στην ερώτηση αν και η πολιτική έχει lifestyle κλήθηκε να απαντήσει στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» η Ελεωνόρα Μελέτη.

«Με φλερτάρουν κι ας είμαι παντρεμένη»

Κολακευμένη από τον θαυμασμό των ανδρών δηλώνει η Βίκυ Χατζηβασιλείου

Για το φλερτ που δέχεται από άντρες μίλησε σε συνέντευξή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία είναι πολλά χρόνια παντρεμένη και ευτυχισμένη κι έχει αποκτήσει και δύο γιους.

Βολές Δένδια για ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την επίθεση στον Περιφερειάρχη Ηπείρου

Ανακοίνωση εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκου Δένδια σχετικά με την επίθεση εναντίον του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη, στην οποία αφήνει βολές για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων που είχε προηγηθεί.

Λίγες ώρες μετά την επίθεση αντιεξουσιαστών στο χώρο όπου ο Περιφερειαρχης Ηπείρου, Αλέξανδρος Καχριμάνης γιόρταζε μαζί με φίλους και συγγενείς την ονομαστική του εορτή, το Γραφείο...

Άδωνις: Θα καταρρεύσει το σύστημα Υγείας χωρίς τα γενόσημα

«Ο αγώνας για τα γενόσημα είναι Εθνικός και όχι μνημονιακός», τόνισε μεταξύ άλλων, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Αν δεν επιτευχθεί ο στόχος του 60% στη διείσδυση των γενοσήμων στην αγορά το σύστημα υγείας θα καταρρεύσει», είπε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

«Τα γενόσημα φάρμακα τα παίρνουν σε ποσοστό 70% σε όλες τις χώρες της Ευρώπης, είναι...

ΣΥΡΙΖΑ: Τόσο ο Κεδίκογλου όσο και το ΠΑΣΟΚ πότε δεν διαβάζουν και πότε δεν κατανοούν!

«Τόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όσο και το ΠΑΣΟΚ πότε δεν διαβάζουν και πότε δεν κατανοούν αυτά στα οποία υποτίθεται ότι απαντούν», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στις δηλώσεις του Σίμου Κεδίκογλου και στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ και προσθέτει:

«Οι τελευταίοι που δικαιούνται να κάνουν υποδείξεις υπευθυνότητας είναι εκείνοι που ρίχνουν τη χώρα στα βράχια της απομόνωσης και της κοινωνικής ισοπέδωσης».

Αρχηγός Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων: " Eίμαστε έτοιμοι για επέμβαση"

Ο αρχηγός των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων Νετζντέτ Οζέλ δήλωσε πως ο τουρκικός στρατός συνεχίζει τις ετοιμασίες του για πιθανή επέμβαση στη Συρία και τις συνέπειες της.

«Δεν έχουμε κανένα άγχος καθώς έχουμε κάνει τις απαραίτητες ενέργειες και προετοιμασίες» δήλωσε ο Οζέλ.

Ο τούρκος στρατηγός...

Πανηγύρια...

Ο βουλευτής της Ν.Δ., Μιχ. Ταμήλος, εξήγησε την Παρασκευή από το τηλεοπτικό βήμα του ΣΚΑΪ τι εστί «μεγάλες επενδύσεις» στην Ελλάδα.

Παραδέχθηκε ότι η Philip Morris μετέφερε τα εργοστάσιά της στη Βουλγαρία, για να μειώσει το κόστος, και μας άφησε την αποθήκη (logistics hub για τους ιθαγενείς). Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «δεν μας κάνουν χάρη, κέρδη προσδοκούν να βγάλουν».

Συνεπώς, μεγάλες επενδύσεις και ανάπτυξη σημαίνει να χάνονται εκατοντάδες θέσεις εργασίας...

Πληροφορίες για νέες γερμανικές μίζες στην Ελλάδα...

Στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης βρίσκεται φάκελος με «ύποπτες» πληρωμές από τη Γερμανία, και συγκεκριμένα από την εξοπλιστική εταιρεία Rheinmetall, η οποία υπάγεται πλέον στον όμιλο Atlas Elektrotechnik με έδρα τη Βρέμη, όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας "Το Βήμα".

Σύμφωνα δημοσίευμα, η υπόθεση αποκτά νέο ενδιαφέρον μετά την έφοδο στη Βρέμη, και μάλιστα στα γραφεία της κεντρικής εταιρείας, όπου υπάλληλοι της Δίωξης Φορολογικού Εγκλήματος εντόπισαν παράνομες πληρωμές και στη χώρα μας μέσω των εταιρειών Krauss Maffei Wegmann και Rheinmetall.

ΚΤΕΛ Υπεραστικό

Καλησπέρα Voliotaki, δυστυχώς φαίνεται ότι στο ΚΤΕΛ εργάζονται ακόμη οδηγοί που νομίζουν ότι ασκούν κάποιου είδους εξουσία και είναι αγενέστατοι προς όλους τους επιβάτες. Σήμερα στο δρομολόγιο για Βόλο από Τσαγκαράδα ο οδηγός με ύφος ενοχλητικά αγενές έκανε φασαρία για το τίποτα (του τύπου "να έχεις ψιλά όταν παίρνεις λεωφορείο"). Η "εξυπνάδα" και η αγένειά του συνεχίστηκε με πολλούς επιβάτες. Κάποιοι άνθρωποι πρέπει απλώς να συνταξιοδοτούνται μετά από κάποια ηλικία γιατί η κούραση τους κάνει να δίνουν ένα άσχημο πρόσωπο στον τουρισμό μας. Ευχαριστώ.

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Εκλογές πολύ σύντομα «βλέπει» ο Αλ. Τσίπρας

Τη βεβαιότητα ότι θα διεξαχθούν πρόωρες εκλογές πολύ σύντομα, ίσως και με προτροπή των δανειστών εξέφρασε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Μιλώντας στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι ο λαός θα κληθεί να αποφασίσει «αν θέλει μία κυβέρνηση που λέει ναι σε όλα, που θα είναι πρόθυμη να υποθηκεύσει τα πάντα και μάλιστα με έδρα το Λουξεμβούργο ή θέλει μια κυβέρνηση αποφασισμένη να υπερασπιστεί τα δίκαια και τα αυτονόητα».

«Υποχρεούται η κυβέρνηση να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές, κάθε άλλη επιλογή θα ήταν εκτροπή», πρόσθεσε.

Μεθυσμένος οδηγός έβρισε αστυνομικό!

Στα όρια του βρέθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ένας μεθυσμένος οδηγός στο Δοξάτο Δράμας.

Πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος αφού πρώτα «μπήκε» με το αμάξι του σε ένα καφέ-εστιατόριο της περιοχής, προκαλώντας φθορές στο κατάστημα στη συνέχεια μετέβη με το αυτοκίνητό του στο Αστυνομικό Τμήμα Δοξάτου και αφού πάρκαρε σαν κύριος άρχισε να βρίζει και να απειλεί τον αστυνομικό σκοπό.Όταν μάλιστα ο αστυνομικός προσπάθησε να συλλάβει τον μεθυσμένο άνδρα αυτός αντιστάθηκε.Τελικά οι άνδρες του Α.Τ. Δοξάτου συνέλαβαν τον οδηγό.

Νίνης και… με τη βούλα

Ο Σωτήρης Νίνης είναι κι επίσημα ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, αφού ανακοινώθηκε επίσημα ο δανεισμός του από την Πάρμα στους Θεσσαλονικείς.

Ένας ακόμα διεθνής ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδας θα φορά τη φανέλα με τον δικέφαλο αετό στο στήθος, όντας ένας ακόμα με… πράσινο παρελθόν.

Ο λόγος για τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος είναι κι επίσημα παίκτης του ΠΑΟΚ από το μεσημέρι του Σαββάτου (31/08)....

Δημοσιογράφοι ΕΡΤ: Μας ποδοπατήσατε την αξιοπρέπεια – Αυτό μας ενώνει

Ενωμένοι δηλώνουν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ μετά την αποπομπή τους από την Δημόσια Τηλεόραση...

Συγκεκριμένα αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους:

«Οι καταξιωμένοι επαγγελματίες, δημοσιογράφοι, τεχνικοί, διοικητικοί, που εργάζονταν στην ΕΡΤ στις 11 Ιουνίου κατασυκοφαντήθηκαν και καθυβρίστηκαν από τον ίδιο τον...

Το 65% των Γάλλων λέει «όχι» σε στρατιωτική δράση στη Συρία

Οι Γάλλοι στην πλειοψηφία τους δεν επιθυμούν τη συμμετοχή της Γαλλίας σε μια στρατιωτική επιχείρηση κατά της Συρίας και επίσης δεν εμπιστεύονται το γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ για τη διεξαγωγή της, σύμφωνα με δημοσκόπηση, τα αποτελέσματα της οποίας δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα.

Η δημοσκόπηση του ινστιτούτου BVA, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύονται στην εφημερίδα Le Parisien-Aujourd'hui en France, δείχνει ότι το 64% των Γάλλων αντιτίθεται σε μια στρατιωτική επιχείρηση, το 58% δεν εμπιστεύεται τον Ολάντ για τη διεξαγωγή της και το 35% εκφράζει φόβους για "ανάφλεξη στη Μέση Ανατολή".

Ο Πούτιν αμφισβητεί (ανοιχτά) τη χρήση χημικών όπλων στη Συρία

Παρέμβαση για τις εξελίξεις στη Συρία πραγματοποίησε ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντιμιρ Πούτιν, ο οποίος χαρακτήρισε «ανόητους» τους ισχυρισμούς για χρήση χημικών όπλων από το καθεστώς Άσαντ και κάλεσε τις ΗΠΑ να προσκομίσουν τις αποδείξεις στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.

«Οι ΗΠΑ πρέπει να παρουσιάσουν τις αποδείξεις για τις οποίες μίλησαν χθες στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ», τόνισε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Προκάλεσε τον τρόμο σε ένα ολόκληρο λεωφορείο λόγω... έρωτα!

Τρόμαξαν το πρωί οι επιβάτες του Λεωφορείου του ΚΤΕΛ Λευκάδας που εκτελούσε το δρομολόγιο ΛευκάδαΑθήνα

Την ώρα που το λεωφορείο έφτασε στην Βόνιτσα δέχθηκε τηλεφώνημα για βόμβα, με αποτέλεσμα ο οδηγός να σταματήσει το λεωφορείο και να κατεβάσει κάτω όλους τους επιβάτες.

Ενημερώθηκε άμεσα...

Βουλιάζουν τα εισοδήματα-Αυξάνονται οι τιμές!

Το ελληνικό παράδοξο στο ζενίθ του!

 Παρά την πρωτοφανή οικονομική ύφεση και τη μεγάλη μείωση των εισοδημάτων την τελευταία πενταετία οι τιμές των βασικών ειδών διατροφής συνεχίζουν απτόητες την ανοδική τους πορεία, σε βαθμό που σε όλο τον πλανήτη οι οικονομολόγοι να απορούν πλέον...

Κορυφαίος Ελληνας πολιτικός πίσω από το νέο κανάλι

Ενα ακόμη ενημερωτικό τηλεοπτικό κανάλι πρόκειται το επόμενο διάστημα να προστεθεί στην τηλεοπτική αγορά εκπέμποντας από τη συχνότητα καναλιού το οποίο στην προψηφιακής εκπομπής εποχή ανήκε σε κορυφαίο οικονομικό παράγοντα της χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στην δημοσιογραφική πιάτσα, πίσω από τη νέα αυτή προσπάθεια στον χώρο της ενημέρωσης βρίσκεται κορυφαίος Ελληνας πολιτικός

Ασαντ: Θα κάνουμε το μαγαζί καλοκαιρινό. Θα βρεθούν προ εκπλήξεως οι πάντες!

Αποφασισμένος να αντιμετωπίσει δυναμικά την όποια επίθεση από τις χώρες της Δύσης εμφανίζεται ο Άσαντ

Αν και ο Αμερικανός πρόεδρος διευκρίνισε το βράδυ της Παρασκευής ότι δεν έχει λάβει ακόμα τελική απόφαση, για το πότε θα προχωρήσει σε επίθεση εναντίον της Συρίας καθώς...

To να εργάζεσαι είναι ο καλύτερος τρόπος για να μείνεις φτωχός. Τι διδάσκω στα παιδιά μου!

Από τον Pascal Filios

Είμαι κάθετα αντίθετος με αυτήν την στρέβλωση που προκαλείται από το σύστημα παιδείας, την γελοιότητα των φροντιστηρίων.

Αν και τα παιδιά μου είναι μικρά ακόμη, έχω πάρει τις αποφάσεις μου. Δεν θα πάνε ποτέ σε φροντιστήριο.

Δεν θα δώσουν ποτέ εξετάσεις πανελλαδικές.

Στην ... αντεπίθεση ο ΣΥΡΙΖΑ

Ή τώρα ή ποτέ, φαίνεται αν είναι το σύνθημα του Αλέξη Τσίπρα, καθώς θεωρεί ότι η κοινωνία έχει φθάσει στα όρια της και δεν υπάρχουν περιθώρια για να συνεχιστεί η μνημονιακή συνταγή της λιτότητας, της ύφεσης και της ανεργίας.

Δαμασκός: Αν επιτεθούν θα απαντήσουμε

«Ανά πάσα στιγμή» αναμένει η Συρία μία επίθεση κατά του εδάφους της από τις δυτικές δυνάμεις, δήλωσε σήμερα στο Γαλλικό Πρακτορείο ανώτατος αξιωματικός των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας.

«Αναμένουμε μία επίθεση ανά πάσα στιγμή, είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε ισοδύναμα ανά πάσα στιγμή», είπε η ίδια πηγή.

Σέρρες: Ποινές φυλάκισης σε μία 66χρονη και έναν 55χρονο για δωροδοκία

Την αθώωση της ιδιοκτήτριας της εταιρείας καθαρισμού που κατηγορούνταν για δωροδοκία του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών αποφάσισε το Πλημμελειοδικείο Σερρών, ενώ επέβαλλε ποινή φυλάκισης ενός έτους και χρηματική ποινή 150.000 ευρώ στον καθένα από τους δύο φερόμενους ως συνεργούς της, με δικαίωμα έφεσης.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών

Καμμένος: Ζητεί επίσημη ενημέρωση στο Κοινοβούλιο για Συρία

«Δυστυχώς η ελληνική κυβέρνηση είναι η μόνη κυβέρνηση και στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και στις χώρες - μέλη του ΝΑΤΟ που δεν έχει ενημερώσει τη Βουλή σχετικά με την κατάσταση στη Συρία και την εμπλοκή της χώρας μας» δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, μετά την σημερινή έκτακτη συνεδρίαση των τομέων Εξωτερικών και 'Αμυνας, και της γραμματείας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας του κόμματος, προκειμένου να συζητηθούν οι εξελίξεις στην Συρία.

Ξέσπασε ο Γκλέτσος: Να τελειώνουμε με αυτή τη γάγγραινα!

Ιδιαίτερα «αγριεμένος» εμφανίστηκε ο δήμαρχος Στυλίδας...

«Δεν είναι δυνατόν τόσα χρόνια η ανατολική Φθιώτιδα και άλλες περιοχές να είναι χωρίς βιολογικό καθαρισμό....», δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε αγορά οικοπέδου 10 στρεμμάτων προχώρησε χθες ο δήμος Στυλίδας.

Η αγορά του ακινήτου χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2007-2013 και...

Βόμβα Σταϊκούρα: το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο

«Το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο και θα χρειαστεί διαπραγμάτευση για την ελάφρυνσή του»

Τάδε έφη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταικούρας σε δηλώσεις του στη εφημερίδα «Παραπολιτικά», τονίζοντας ότι το δημόσιο χρέος είχε αποκτήσει ισχυρή αυξητική δυναμική και τόσο ως απόλυτο, όσο και ως σχετικό ως προς το ΑΕΠ μέγεθος, είναι υψηλό.

Kίσινγκερ: Αν είστε ένας απλός άνθρωπος μετακομίστε στην επαρχία για να σωθείτε. Να έχετε και όπλα μαζί σας!

Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”.

Σε συνέντευξή του τόνισε:

«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ.

Ένας στους πέντε δεν δηλώνει ΦΠΑ

Ένας στους πέντε ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες υπό το βάρος της κρίσης και της έλλειψης ρευστότητας, δεν υποβάλλει εμπρόθεσμα περιοδικές δηλώσεις ΦΠΑ, ενώ ο φοροελεγκτικός και φοροεισπρακτικός μηχανισμός, αν και έχει βελτιώσει τις επιδόσεις του, εξακολουθεί να εμφανίζει αδυναμίες.

Ειδικά, στο επτάμηνο, έπρεπε να υποβληθούν συνολικά 2.676.769 δηλώσεις ΦΠΑ. Όμως, τελικά, υποβλήθηκαν εμπρόθεσμα 2.092.927 δηλώσεις. Δηλαδή, οι 582.842 προτίμησαν να απέχουν της διαδικασίας.

Γρονθοκόπησαν δημοτικό σύμβουλο

Ένταση επικράτησε το βράδυ της Παρασκευής στα Τρίκαλα, όταν δύο κάτοικοι του Γαρδικίου λογομάχησαν για πολεοδομικά θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, υπήρξε εισήγηση προς το δημοτικό συμβούλιο, το οποίο συνεδρίαζε για αναβολή του θέματος, ωστόσο η αντιπολίτευση αντέδρασε, μη βλέποντας λόγο για κάτι τέτοιο και με δεδομένο πως η υπόθεση είχε περάσει ήδη από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής.

Ενώ μιλούσε ο δημοτικός σύμβουλος...