> Voliotaki: Απριλίου 2013

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Διχάζει η Αφροιταλίδα υπουργός της νέας Ιταλικής κυβέρνησης

H Σεσίλ Κιένζε είναι αναμφίβολα η μεγαλύτερη έκπληξη στη σύνθεση της νέας ιταλικής κυβέρνησης, υπό τον Ενρίκο Λέτα, αφού πρόκειται για την πρώτη αφροϊταλίδα υπουργό στην ιστορία της χώρας και για ένα πρόσωπο που αναμένεται να διχάσει.

Η 49χρονη υπουργός Ένταξης προέρχεται από το Δημοκρατικό Κόμμα (PD) και έχει καταγωγή από το Κονγκό, οπότε η ενασχόλησή της

Με δύο μέλη οι Ανεξάρτητοι Έλληνες Μαγνησίας στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος

Πρόκειται για τους κ.κ. Χρηστάκη Χρήστο και Μαμπλέκο Παναγιώτη...

συνέχεια στο e-Volos.gr

ΣΟΚ: Του αφαίρεσαν 59,8 κιλά από τα... γεννητικά του όργανα

Ο Γουέσλι Γουόρεν από το Λας Βέγκας πριν από περίπου ένα χρόνο είχε τραβήξει το ενδιαφέρον πολλών διεθνών ΜΜΕ, όταν δημοσιοποίησε το δράμα που ζούσε, προσπαθώντας να βρει κάποιον να τον βοηθήσει.

Ο 48χρονος Γουέσλι έπασχε από λεμφοίδημα του οσχέου και η καθημερινότητά του ήταν «ένας εφιάλτης», όπως είχε πει ο ίδιος....

Ύστατος φόρος τιμής από τους Περιπτερούχους της Μαγνησίας στον πρόεδρό τους Κ. Κόγια (Video+Photos)

Συγκεντρώθηκαν έξω από το περίπτερό του στην παραλία του Βόλου - Στο σημείο και ο Βουλευτής Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Μαγνησίας Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος

Οι Περιπτερούχοι της Μαγνησίας τίμησαν τον πρόεδρό τους και πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων (ΟΕΒΕΜ), Κώστα Κόγια, ο οποίος...

συνέχεια στο e-Volos.gr

ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΝΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ;


Πίνοντας νερό στη σωστή ώρα
μεγιστοποιεί την αποτελεσματικότητά στο ανθρώπινο σώμα:

2 ποτήρια νερό μετά το ξύπνημα - βοηθά στην ενεργοποίηση εσωτερικών οργάνων
1 ποτήρι νερό 30 λεπτά πριν από το γεύμα - βοηθάει την πέψη
1 ποτήρι νερό πριν από το μπάνιο - βοηθά στην μείωση της αρτηριακής πίεσης
1 ποτήρι νερό πριν πάτε για ύπνο - αποφεύγεται εγκεφαλικό επεισόδιο ή καρδιακή προσβολή

Τη Μεγάλη Πέμπτη θα κυκλοφορήσει το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ

Στις 2 Μαΐου θα κυκλοφορήσει σε ολόκληρη την Ευρωζώνη, μέσω των ταμείων των τραπεζών και των αυτόματων ταμειολογιστικών μηχανών (ATM), το νέο χαρτονόμισμα των 5 ευρώ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, οι προετοιμασίες για την εισαγωγή του νέου χαρτονομίσματος των 5 ευρώ, του πρώτου τραπεζογραμματίου της σειράς «Ευρώπη», έχουν ολοκληρωθεί....

Andre Rieu ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!

ΒΑΦΤΙΖΑΝ “ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥΣ” ΟΣΟΥΣ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΑΝΑΝ!

Πέθανε η 23χρονη που ξυλοκοπήθηκε από τον φίλο της

Άφαντος ο φερόμενος ως δράστης της επίθεσης

Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 23χρονη κοπέλα, η οποία φέρεται να είχε πέσει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 25χρονο φίλο της στη Νέα Μάκρη, πριν από 26 ημέρες.

Η νεαρή η οποία ήταν σε κώμα όλες αυτές τις μέρες στον Ερυθρό Σταυρό,

Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο τουρισμό και τα σκάφη αναψυχής

Το υπουργείο Ναυτιλίας θέτει από σήμερα μέχρι τις 14 Μαΐου σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για τον θαλάσσιο τουρισμό «Τουριστικά πλοία και άλλες διατάξεις», το οποίο επεξεργάστηκαν από κοινού τα υπουργεία Ναυτιλίας, Τουρισμού και Οικονομικών.

Με το συγκεκριμένο σχέδιο νόμου γίνεται, για πρώτη φορά, πιο ξεκάθαρο το νομικό πλαίσιο που ξεχωρίζει ένα επαγγελματικό σκάφος αναψυχής από ένα ιδιωτικό, ενώ, προβλέπονται...

«Η ανεργία αποτελεί το όνειδος της τρόικας και της συγκυβέρνησης»

Σε «αιχμηρή» δήλωση προχώρησε ο βουλευτής και τομεάρχης Εργασίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ κ. Δημήτρης Στρατούλης, για τα ποσοστά ανεργίας στην Ευρωζώνη και στην ΕΕ που ανακοίνωσε σήμερα η Eurostat για το μήνα Μάρτιο 2013.

Συγκεκριμένα, κ . Δημήτρης Στρατούλης δήλωσε: «Η συνεχιζόμενη πανευρωπαϊκή ντροπιαστική πρωτιά της χώρας μας στα συνολικά ποσοστά ανεργίας και ιδιαίτερα στην ανεργία των νέων κάτω από 25 χρονών, από του οποίους 6 στους 10 είναι άνεργοι, αποτελεί το διαχρονικό όνειδος...

ΤΑ ΕΒΓΑΛΑ ΟΛΑ...

Έβγαλα το Δημοτικό.. Έβγαλα το Γυμνάσιο και το Λύκειο.. Έβγαλα ΚΑΙ το Πανεπιστήμιο...Και τώρα για να βρω δουλειά πρέπει να βγάλω ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ!

Δένουν στα κρεβάτια τους κρατούμενους για τιμωρία

Αποκαλύπτεται το σωφρονιστικό σύστημα της Ισπανίας

Μια συνηθισμένη μέθοδος τιμωρίας των βαρυποινιτών κρατουμένων στις ισπανικές φυλακές είναι η πολύωρη «καθήλωσή» τους στα κρεβάτια τους και η απομόνωση, διαπιστώνει η Επιτροπή κατά των Βασανιστηρίων του Συμβουλίου της Ευρώπης (CPT), επικρίνοντας, ταυτόχρονα, τη Μαδρίτη, για τις συνθήκες που επικρατούν στα κέντρα κράτησης μεταναστών.

Ανοιχτά την Πρωτομαγιά τα φαρμακεία, εκτός του Πειραιά

Κανονικά θα λειτουργήσουν, αύριο, Πρωτομαγιά τα φαρμακεία όλης της χώρας, εκτός του Πειραιά, όπου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου αποφάσισε να συμμετάσχει στον εορτασμό της Πρωτομαγιάς.

Η αργία της Πρωτομαγιάς μεταφέρεται την Τρίτη 7 Μαΐου, σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, ενώ την ίδια μέρα τα φαρμακεία του Πειραιά θα λειτουργήσουν κανονικά.

Fiat 500αρακι με κινητήρα Lamborghini!

Ρόδος: «Έσκασαν» τα βεγγαλικά πριν από το Πάσχα

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε στη Ρόδο ένας 40χρονος, ιδιοκτήτης περιπτέρου, για κατοχή και εμπορία ειδών πυροτεχνίας.

Στο κατάστημά του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 240 κροτίδες και 3.020 παιδικά αθύρματα, τα οποία κατείχε και εμπορεύονταν χωρίς να έχει εφοδιαστεί με την απαραίτητη άδεια από την αρμόδια Αστυνομική Αρχή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου....

Bίντεο-ΣΟΚ: Δασκάλα χορού χτυπάει και βρίζει μαθήτριες!

Ένα βίντεο πρωτοφανούς βιαιότητας κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στο youku, καθώς δείχνει μία δασκάλα χορού στην Κίνα να χτυπάει, να κλωτσά και να προσβάλλει τις έφηβες μαθήτριες της.

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: «Βενιζέλος + Παπανδρέου ασελγούν επάνω στο πτώμα του ΠΑΣΟΚ» (Ηχητικό)


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: "Ο Σαμαράς ήθελε να βάλει τον δικό του άνθρωπο στον ΟΑΕΔ... Αστείες οι απαντήσεις Σπυρόπουλου για τα ταμειακά του ΠΑΣΟΚ", δήλωσε για τις δύο υποθέσεις ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." του Βόλου και στην εκπομπή "Συμβαίνει Τώρα" του Αντώνη Κουμιώτη

συνέχεια στό e-volos.gr

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ...

Γυναίκα είναι αυτή που δίνει 357 ευρώ για προϊόντα περιποίησης προσώπου και στον άντρα της παίρνει το σαμπουάν απ'τα α Lidl γιατί λέει το βρήκε σε προσφορά !!!!

26 εκατ. οι άνεργοι στην Ευρώπη! Η... «μαύρη» βίβλος της ανεργίας

Η Ελλάδα είναι η πρωταθλήτρια της ανεργίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση με 27,2% και 59,1% για τους νέους κάτω των 25 ετών τον Ιανουάριο του 2013. Πως διαμορφώνεται ο χάρτης της ανεργίας σύμφωνα με τη Eurostat.

Σημειώνεται ότι τα στοιχεία της Εurostat για την ανεργία στην ΕΕ αφορούν τον Μάρτιο του 2013, ενώ για την Ελλάδα αφορούν τον Ιανουάριο του 2013....

Πεταλωτής: Ψάξτε Σημίτη και Βενιζέλο...

... για την τρύπα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ...
.
crimenet.gr
.
Nα ελεγχθούν από μία ανεξάρτητη Επιτροπή, πέραν αυτής της Βουλής oλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα που παίρνουν κρατική επιχορήγηση, ως προς τα οικονομικά τους, για μία 20ετία πριν από σήμερα, προτείνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής με αφορμή την συζήτηση για την μαύρη τρύπα στα οικονομικά της Ιπποκράτους.

ΠΩΣ ΣΚΑΒΕΙΣ ΤΟΝ ΚΗΠΟ ΣΗΜΕΡΑ....

O γέρος Άραβας ζει στη Νέα Υόρκη για πάνω από 40 χρόνια. Θέλει να φυτέψει πατάτες στον κήπο του, αλλά είναι μόνος κι αδύναμος. Στέλνει λοιπόν ένα e-mail στο γιο του, που σπουδάζει στο Παρίσι:
Αγαπημένε μου γιε, είμαι πολύ λυπημένος επειδή δεν μπορώ να φυτέψω πατάτες στον κήπο μας. Είμαι βέβαιος πως, εάν ήσουν εδώ, θα με βοηθούσες να σκάψουμε τον κήπο.
Σε αγαπώ, ο πατέρας σου....

AΓΡΙΑ: Ο ΗΛΙΑΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΓΩΝΕΣ!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΘΩΜΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΝΤΙΝΕΖΟΣ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ! ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΩΔΙΚΑ ΟΔΙΚΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ π.χ....

Ερώτηση:   Οδηγείτε σε ένα στενό επαρχιακό δρόμο με απαγόρευση προσπεράσματος για 4 χιλιόμετρα . Έχετε μπροστά σας ένα ποδήλατο. Τι θα κάνετε;     (α)  Θα ακολουθήσετε το ποδήλατο ή
     
(β) θα παραβείτε τον Κ.ΟΚ. και θα προσπεράσετε;
  

      Ποιά είναι η σωστή απάντηση;

Απαντήστε σύμφωνα με την παρακάτω εικόνα....

Ανταγωνιστή του Range Rover Sport ετοιμάζει η Audi

Στα άμεσα σχέδια της Audi είναι, σύμφωνα με τον υπεύθυνο του τμήματος Έρευνας και Εξέλιξης της φίρμας Wolfgang Durheimer, η κατασκευή ενός μεγάλου SUV με την ονομασία Q8, που θα έχει σαν στόχο να «χτυπήσει» το Range Rover Sport.

Το Q8 θα διαθέτει χαμηλή γραμμή οροφής, στα πρότυπα των κουπέ, και θα πλασαριστεί στην αγορά σαν ένα ψηλωμένο A8. Αναμένεται να βασιστεί στη νέα πλατφόρμα του ομίλου, την MLB, στην...

Το Υπ.Μακεδονίας-Θράκης το έχει γυρίσει στη...λογοτεχνία και στην κατανάλωση...

Το υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης αποτελεί από μόνο του ένα μνημείο σπατάλης και η επαναφορά της ομαλής λειτουργίας της Διαύγειας μας δίνει τη δυνατότητα να φρίττουμε καθημερινά με τις διάφορες δαπάνες του.

Αυτό τον καιρό το υπουργείο ...σπαταλά τα χρήματα του στην αγορά πανάκριβων βιβλίων τα οποία στη συνέχεια χαρίζει σε διάφορους, στο πλαίσιο εκδηλώσεων «για τη Μακεδονία».

Φυσικά, τα γούστα ενός τόσο χρήσιμου υπουργείου δεν θα μπορούσαν παρά να είναι ακριβά. Να μερικές από τις πιο πρόσφατες δαπάνες του:

-Αγορά 12 αντιτύπων ενός φωτογραφικού λευκώματος για τα Γρεβενά

ΕΥΧΕΣ...

Λόγω συνεχόμενων αεροψεκασμών δεν θυμάμαι αν έχουμε Χριστούγεννα ή Πάσχα...
Γι'αυτό δεν ξέρω αν σουβλίσετε δέντρο... ή αν στολίσετε αρνί... Πάντως σας
εύχομαι το φλουρί να πέσει στο δικό σας αυγό...!
Καλό Δεκαπενταύγουστο....

Αδειάζει τους συνεργάτες του ο Γιώργος Παπανδρέου; - Τι συζητήθηκε στην συνάντηση με Βενιζέλο για την μαύρη τρύπα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ

- Παπανδρέου: δεν έχω εξουσιοδοτήσει κανέναν να μιλά εκ μέρους μου
- Βενιζέλος: Κάλεσε όλους όσοι συμμετείχαν στην διαχείριση των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ να συνεργαστούν με τους ελεγκτές
- 50 λεπτά κράτησε η συνάντηση Παπανδρέου - Βενιζέλου

Μια φράση που περιέχεται στην άτυπη ενημέρωση του ΠΑΣΟΚ μετά την συνάντηση του Γιώργου Παπανδρέου με τον Ευάγγελο Βενιζέλο προβληματίζει και δημιουργεί ερωτήματα....

Ο δήμος κατά της ιδιωτικοποίησης του νερού...

«Οχι» στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ, «ναι» σε δημοψήφισμα, είπε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Θεσσαλονίκης χθες το βράδυ.

Στο μεταξύ τέσσερα ήταν τα επενδυτικά σχήματα που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την απόκτηση του 51% της ΕΥΑΘ.

Πρόκειται για τη γαλλική Suez Environment (από κοινού με την Ακτωρ), τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ σε κοινό σχήμα με τον επιχειρηματία Γ. Αποστολόπουλο του ομίλου Ιατρικού Αθηνών και

Εμείς πάντα στην απόξω; Δεν φταίξαμε σε τίποτα;

Για όλα φταίν΄ οι γκόμενες, οι πρώην κι οι επόμενες...
Βρες το λάθος

Φταίει ο Σαμαράς. Φταίει ο Βενιζέλος. Φταίει ο Παπαδήμος. Φταίει ο Παπανδρέου. Φταίει ο Καραμανλής. Φταίει ο Σημίτης. Φταίει ο Μητσοτάκης. Φταίει ο Ανδρέας Παπανδρέου. Φταίει ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Φταίει η χούντα. Φταίει η Αποστασία. Φταίει ο Εμφύλιος. Φταίει ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος. Φταίει ο Α' Παγκόσμιος Πόλεμος. Φταίει η Τουρκοκρατία. Φταίνε. Φταίμε;...

Με απολύσεις γιορτάζουν την εργατική Πρωτομαγιά στο ΚΚΕ

Σε κινήσεις πανικού ο Περισσός βουλιάζει στην ανυποληψία

Είναι κοινώς αποδεκτό πλέον πως το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος περνάει βαθιά κρίση, με τις δυνάμεις του να συρρικνώνονται και την κοινωνία να του γυρίζει σταδιακά την πλάτη, καθώς η προοπτική αριστερής κυβέρνησης υπό το ΣΥΡΙΖΑ φαντάζει θελκτικότερη από το μοναχικό δρόμο του Περισσού.

Αυτό όμως που συμβαίνει με τη συμπεριφορά του ΚΚΕ ...

Παραιτείται ο υπουργός που έφυγε από την εκπομπή του Παπαχελά (vid.)

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει η αιφνίδια αποχώρηση του υπουργού Οικονομικών της Αργεντινής που αδυνατούσε να απαντήσει στις επίμονες ερωτήσεις της Ελένης Βαρβιτσιώτη για τον πληθωρισμό, στο πλαίσιο της εκπομπής Νέοι Φάκελοι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον κάλεσε για επίπληξη η πρόεδρος της χώρας και αναμένεται να υποβάλλει την παραίτησή του.

Voliotakia Καλησπέρα!

Θα ηχογραφήσω τον ήχο από το καζανάκι και θα το βάλω ringtone, να χτυπά σε όσους με καλούν και τους έχω χεσμένους...!!!

5 τρόποι για να αποφύγετε την ουρολοίμωξη μετά τη σεξουαλική πράξη

Το ξέρετε πώς πάει συνήθως, βρίσκεις έναν νέο σύντροφο, κάνετε σεξ, η κύστη σου σε πεθαίνει, πας στον γιατρό, κάνεις θεραπεία.

Οι λοιμώξεις της ουροδόχου κύστης είναι το πλέον συχνό φαινόμενο που προκαλείται από το σεξ και τις περισσότερες φορές η λύση είναι μία και απλή: πολύ, πολύ, πολύ νερό, ώστε να καθαρίσει η κύστη. Ωστόσο, υπάρχουν 5 τρόποι που θα σας βοηθήσουν να μείνετε μακριά από τα μικρόβια.

Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr

Τραγωδία στην Κρήτη: Θυσιάστηκε για να σώσει το παιδί του

Μία απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε στη πόρτα του σπιτιού του 42χρονου αγρότη πατέρα τεσσάρων παιδιών , ο οποίος έχασε τη ζωή του στη προσπάθειά του να σώσει τον 12χρονο γιο του.

Όλα συνέβησαν όταν το παιδί θέλησε να ανέβει στο τρακτέρ που ήταν σταματημένο έξω από το σπίτι....

O Σαββίδης «χτυπάει» και το νερό της Θεσσαλονίκης

Γερό μπάσιμο στην ιδιωτικοποίηση της ΕΥΑΘ από τον ομογενή επιχειρηματία

Ολοκληρώθηκε εν μέσω αντιδράσεων από Δήμο και πολίτες, η διαδικασία κατάθεσης προσφορών για την ιδιωτικοποίηση που διαχειρίζεται τους υδάτινους πόρους της Θεσσαλονίκης και τρέχει το τελευταίο διάστημα το ΤΑΙΠΕΔ.

Παρ' ότι επισήμως δεν έχουν γίνει ανακοινώσεις, τέσσερα σχήματα...

Κύπρος:Σήμερα η Βουλή ψηφίζει την «σταύρωση» της Μεγαλονήσου

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην κυπριακή Βουλή η Μαραθώνια όπως προβλέπεται να εξελιχθεί συζήτηση για τη δανειακή σύμβαση και την κύρωση του μνημονίου.

Στη συνεδρίαση της Ολομέλειας του κυπριακού κοινοβουλίου, που ξεκίνησε στις 10 το πρωί, προηγήθηκε η υπερψήφιση όλων των μνημονιακών νομοσχεδίων που κατέθεσε η κυβέρνηση....

Παντελίδης και Σέγκος τελείωσαν και επίσημα από τον Ολυμπιακό Βόλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την σχετική ανακοίνωση της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου, όπως αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της:

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Σάββα Παντελίδη και τον γυμναστή κ. Σέγκο Βασίλη και τους εύχεται καλή επιτυχία στα μελλοντικά τους σχέδια".

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, αντικαταστάτης του Σάββα Παντελίδη θα είναι ο Γιώργος Βαζάκας.

e-volos.gr

Κάλεσμα Μπέου για συσπείρωση στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου (Ηχητικό)


ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: "Λείπει η γάτα και χορεύουν τα ποντίκια... Θα επιστρέψω και όταν επιστρέψω, θα ασχοληθώ μόνο με τον Ολυμπιακό Βόλου", δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός Βόλου Αχιλλέας Μπέος, μιλώντας στο "Radio Marconi 96,1 F.M." και στην εκπομπή "Ποδοσφαιρική Αρένα" του Απόστολου Γαλάτη, απευθύνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις κάλεσμα για συσπείρωσης στις τάξεις του Ολυμπιακού Βόλου.

συνέχεια στό e-volos.gr

Τρία μέτωπα φωτιάς στην Πύλη Τρικάλων

Σε εξέλιξη βρίσκονται 3 πυρκαγιές στην ευρύτερη περιοχή του δήμου Πύλης στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, στην θέση Άη-Λια στα Στουρναρέικα φωτιά κατακαίει ελατοδάσος. Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν κατάσβεση, 3 πυροσβεστικά οχήματα με 10 άνδρες, μαζί με το διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Τρικάλων κ. Αντώνη Σπανό.

Συγχρόνως, φωτιά εκδηλώθηκε...

Με τους παλαιούς κωδικούς η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Θα ισχύουν έως τα τέλη Αυγούστου

Παρατείνεται μέχρι και τις 30 Αυγούστου 2013 η ισχύς των κωδικών πρόσβασης των φορολογουμένων φυσικών προσώπων στις ηλεκτρονικές  υπηρεσίες του TaxisNet.

Με απόφαση του υφυπουργού Οικονομικών κ. Γεωργίου Μαυραγάνη στο πλαίσιο της διευκόλυνσης των φορολογουμένων, δόθηκε νέα προθεσμία

O Άδωνης, το ταξίδι φάντασμα στο Κουρδιστάν με τους 22 επιχειρηματίες και η ειδική ομάδα του Καμμένου που ανέλαβε να τον εξολοθρεύσει!

Αλήθεια πως πήγε εκείνη η περίφημη τρικομματική αποστολή στο Κουρδιστάν, στην οποία συμμετείχε και η πολεμική μηχανή του διαδικτύου Άδωνης Γεωργιάδης;

 Πραγματοποιήθηκε η όχι η αποστολή. Και γιατί δεν υπήρξε κάποια σχετική ενημέρωση από την μεριά του κ. Γεωργιάδη;

 Σας θυμίζουμε ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ σ΄αυτή την μυστηριώδη αποστολή επρόκειτο να συμμετάσχουν οι βουλευτές Αδωνις Γεωργιάδης, Μάκης Βορίδης και Σάββας...

Ζητείται δημόσιος υπάλληλος για να βλέπει πορνό

Η αμοιβή ανέρχεται στα 32.000 δολάρια το χρόνο

Εταιρεία ασφαλείας που συνεργάζεται με τον δημόσιο τομέα της Κίνας αναζητά έναν άνθρωπο που να είναι σε θέση να εντοπίζει πορνoγραφικό υλικό στο διαδίκτυο.

Στην Κίνα, το πορνό στο διαδίκτυο λογοκρίνεται. Αυτό δεν σημαίνει πως...

Ανεπιθύμητο το στεφάνι του Κ. Καρτάλη στην κηδεία του Κ. Κόγια στο Βόλου (Photos)


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Κάποιοι από τους παριστάμενους στην κηδεία του προέδρου της ΟΕΒΕΜ και των περιπτερούχων Μαγνησίας, πέταξαν κάτω το στεφάνι του τέως Βουλευτή Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ

συνέχεια στό e-volos.gr

Φεύγει ο Πηλαδάκης από τη Λάρισα

Τίτλους τέλους στην παρουσία του στη Λάρισα ετοιμάζεται να βάλει ο Κώστας Πηλαδάκης, θεωρώντας άδικη την κριτική που του γίνεται από μερίδα των οπαδών.

Όπως αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» ο πρόεδρος των «βυσσινί» κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας συναντήθηκε με τον γενικό αρχηγό της ομάδας, Μίμη Τσακμακίδη, με τον οποίο συζήτησε για τη συνέχεια της Football League.

«Δεν υπάρχει λόγος να μένω εκεί που δεν με θέλουν», φέρεται να είπε...

Iσόβιες καθείρξεις που θα προκαλέσουν ανατροπές ακόμη και στις γερμανικές εκλογές υπόσχεται η αυλαία του Πεπόνη!

Aπό το Μέγαρο Μαξίμου ακούγεται ότι ο Πεπόνης έχει ζητήσει «κάτι» από τον Σαμαρά και από την ικανοποίηση του συγκεκριμένου αιτήματος θα εξαρτηθεί εάν ο οικονομικός Εισαγγελέας πραγματοποιήσει ηρωική έξοδο προκαλώντας τεκτονικό σεισμό.

 Από το περιβάλλον του Πεπόνη διαψεύδεται μετά βδελυγμίας ότι έχει ζητήσει την οποιαδήποτε χάρη από το Μαξίμου....

SZ: Μετά από 100 χρόνια απολύονται στην Ελλάδα δημόσιοι υπάλληλοι

«Για πρώτη φορά μετά από 100 χρόνια απολύονται στην Ελλάδα δημόσιοι υπάλληλοι», παρατηρεί σε σχόλιό της η Süddeutsche Zeitun.

Επιπλέον επισημαίνει: «Ακούγεται ωσάν να επρόκειτο για δράμα, ωστόσο στην πραγματικότητα δεν είναι παρά μια φάρσα....

«Τέλος» από τον Ολυμπιακό Βόλου ο Παντελίδης

Παρελθόν αποτελεί για τον Ολυμπιακό Βόλου ο Σάββας Παντελίδης. Η ήττα της ομάδας της Μαγνησίας από τον Εργοτέλη έφερε τον Ολυμπιακό εκτός τριάδας του βαθμολογικού πίνακα της Football League, με αποτέλεσμα ο Έλληνας τεχνικός να χάσει τη θέση του στον πάγκο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Νέα ανάκληση από τον ΕΦΕΤ αλλαντικού με κρέας αλόγου

ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ DNA ΑΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΒΡΑΣΤΗ ΠΑΡΙΖΑ ΝΙΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΣΤ

Σε δειγματοληψία βραστής πάριζας με την εμπορική ονομασία «Πάριζα ΝΙΚΑΣ για τοστ βραστή από φρέσκο χοιρινό κρέας» προχώρησε ο Ενιαίος Φορέας Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), έπειτα από έλεγχο βάσει καταγγελίας....

Όταν η Όλγα έκανε τη Βουλή να... παραμιλάει


Είναι γνωστό ότι οι υπουργοί μεταξύ τους πρέπει να συνεργάζονται.

Κατά την ψηφοφορία για την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου αναδείχθηκε το ιδιαίτερα φιλικό κλίμα μεταξύ της υπουργού Όλγα Κεφαλογιάννη και του Γιάννη Στουρνάρα, ενώ τα στιγμιότυπα κάνουν το γύρο του διαδικτύου με την κυρία Κεφαλογιάννη να αποσπά κολακευτικά σχόλια.

Σε αντιμνημονιακό φόντο η κηδεία του Κώστα Κόγια στο Βόλο (Video)


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO: Μαζί με τους Βουλευτές Μαγνησίας Χρυσοβελώνη, Μεϊκόπουλο και Μουτσινά και ο Π. Λαφαζάνης, ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ Γ. Καββαθάς αλλά και πλήθος κόσμου απλού, της πολιτικής και του συνδικαλισμού...

συνέχεια στο e-Volos.gr

Αναβολή έναρξης δρομολογίων «Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ» στις Σποράδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ την ανακοίνωση, όπως έφτασε στο e-Volos.gr:

Αγαπητοί συνεργάτες,
Λόγω απρόβλεπτων γραφειοκρατικών διαδικασιών η έναρξη των δρομολογίων του πλοίου μας «Ε/Γ-Ο/Γ ΠΡΩΤΕΥΣ» στην γραμμή των B. Σποράδων αναβάλλεται για την Παρασκευή 10 Μαΐου.

συνέχεια στό e-volos.gr

Κρήτη: Τρακτέρ καταπλάκωσε πατέρα και γιο - Σε εξέλιξη η επιχείρηση της ΕΜΑΚ!

Το τρακτέρ αναποδογύρισε και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το ανήλικο παιδί έχει τραυματιστεί σοβαρά...

Μεγάλη επιχείρηση από ΕΜΑΚ, πυροσβεστική και ΕΚΑΒ είναι αυτή την ώρα σε εξέλιξη στην περιοχή του Βενεράτου. Σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr...

Τσίπρας: μας κυβερνάνε ψεύτες, υποκριτές και αδίστακτοι

Σφοδρή επίθεση στη κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μετά τη συνάντησή του με την εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

Ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στις διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης πως δεν θα γίνουν απολύσεις και πως δεν θα υπάρξουν άλλα μέτρα, διαβεβαιώσεις που έμειναν στα λόγια, όπως αποδείχθηκε με την κατάθεση του πολυνομοσχεδίου.

Ολόκληρη η δήλωση του Α. Τσίπρα:...

"Πάγωσε" η κοσμική Αθήνα από την δολοφονία της γνωστής αστρολόγου Νατάσας Λιβάνη - Ο φίλος της την πάτησε με το αυτοκίνητο!


- Την πάτησε με το αυτοκίνητό της μετά από καυγά στη μέση του δρόμου στην Κηφισιά
- Σε κατάσταση σοκ ο γιος της 55χρονης που μιλούσε μαζί της στο κινητό την ώρα του εγκλήματος
- Ο 43χρονος δράστης - εγγονός βουλευτή - ήταν σε κατάσταση μέθης δεν μπορεί να δικαιολογήσει την πράξη του
- Ποιά ήταν η γνωστή αστρολόγος - Είχε συνεργαστεί με πολλά γνωστά περιοδικά αλλά και με πολλές εκπομπές στην τηλεόραση...

Ποιος ήταν ο δικηγόρος Κ.Ρεσβάνης που αυτοκτόνησε στον Πειραιά

Ο Κώστας Ρεσβάνης γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1958 στον Πειραιά.

 Ηταν δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο Επικρατείας ενώ ασχολήθηκε και με την πολιτική. Η αυτοκτονία του συγκλόνισε όλη την Ελλάδα.

Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις Νομικές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Παρισίων (PARIS VIII-Vincennes) παράλληλα με σπουδές Πολιτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Στην Ελλάδα διήυθυνε ένα από τα παλαιότερα δικηγορικά γραφεία του Πειραιά που είναι συνέχεια των οικογενειακών γραφείων των γονέων του Σταύρου Ρεσβάνη και Ελένης Παπακαλιατάκη, επίσης δικηγόρων....

Γιατί ο Ιησούς απεικονίζεται πάντα λιπόσαρκος; Τι έτρωγαν οι άνθρωποι τον 1ο αιώνα;

Η εβδομάδα των Παθών έχει ξεκινήσει. Ο Ιησούς συγκεντρώνει τους μαθητές Του για τον τελευταίο δείπνο πριν τον συλλάβουν.

 Στον Μυστικό δείπνο ο Θεάνθρωπος θα μοιράσει τον άρτο και το κρασί και μετά θα τον προδώσει ο Ιούδας...

 Αλήθεια έχουμε αναρωτηθεί ποτέ ποιες ήταν οι διατροφικές συνήθειες εκείνη την εποχή;...

Πέθανε ο Ανδρέας Ντούζος

Το συγκινητικό μήνυμα του Στηβ Ντούζου για τον πατέρα του...

Έφυγε από τη ζωή λίγο πριν τα μεσάνυχτα ο Ανδρέας Ντούζος σε ηλικία 76 ετών. Ο ηθοποιός έδινε μάχη με το Αλτσχάιμερ τα τελευταία επτά χρόνια, ενώ από τον περασμένο Ιανουάριο έδινε τον αγώνα του στην εντατική μετά από ένα ατύχημα που είχε....

«Έφαγαν» 170 εκατ. ευρώ από τους μισθούς των στρατιωτικών

Λάθος, παράβλεψη ή στοχευμένη επίθεση κατά των «εύκολων θυμάτων»;

Η κυβέρνηση από την αρχή της κρίσης εφαρμόζει τα πιο βάρβαρα, αντιλαϊκά μέτρα στους λεγόμενους «εύκολους στόχους», ένστολους και στρατιωτικούς.

Αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως οι μειώσεις στους μισθούς έγιναν με λάθος...

«Ασπιρίνη» ο Παπασταθόπουλος

Τα τυπικά έχουν απομείνει για τη μεταγραφή στη Λεβερκούζεν

Έτοιμος να μετακομίσει στο Λεβερκούζεν είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η Μπάγερ προσφέρει το ποσό των
  9 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ στη Βέρντερ.

Πάτρα: Παραμένει στα κρατητήρια η πρώην Σταρ Ελλάς - ''Δεν ήξερα το παραμικρό''!

Η πρώην Σταρ Ελλάς που κατηγορείται με τον πυγμάχο φίλο της για υπόθαλψη εγκληματία, δηλώνεια αθώα και θύμα της όλης κατάστασης...

Πλήρη άγνοια για την υπόθεση της δολοφονίας στις 20 Απριλίου στην Πάτρα με θύμα τον 38χρονο Πάνο Τσίρκα δηλώνει η πρώην Σταρ Ελλάς που συνελήφθη το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Δημήτριο μαζί με άλλα τέσσερα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο Αλέξης Φράγκος.