> Voliotaki: Φεβρουαρίου 2013

Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Στυλίδα

Βγήκαν τα μαχαίρια στην Στυλίδα
Δύο Ρουμάνοι, ηλικίας 34 ετών ήρθαν στα χέρια, με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει μαχαίρι. Σύμφωνα με το evianews.com, ο ένας μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ ο άλλος οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Ακολούθως σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη στη Στυλίδα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν δύο μαχαίρια τα οποία και κατασχέθηκαν.

Για την υπόθεση ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Στυλίδας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΦΕΙΛΩΝ ΜΕ 100 ΔΟΣΕΙΣ...

ΤΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ...

Επιστολή στον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με την οποία ζητείται η ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών να γίνεται σε 100 δόσεις, για να μπορέσουν έτσι οι οφειλέτες να τακτοποιούν τα χρέη τους προς το Δημόσιο, με μικρότερες δόσεις και σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, αντί να οδηγούνται στη φυλακή, απέστειλε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων Νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ) ....

αυτό είναι μαρκάρισμα μια και έξω ...!!!


Κελί μη καπνιστών ζήτησε ο Παπαγεωργόπουλος...

Στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών οδηγείται τις επόμενες ώρες ο εκ των καταδικασθέντων σε ισόβια κάθειρξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Σαξώνης.

 Ο πρώην δημοτικός υπάλληλος κρατείται από χθες το απόγευμα -και μετά την απόφαση που εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων- στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Μεταγωγών Θεσσαλονίκης.

Κελί μη καπνιστών ζήτησε ο Παπαγεωργόπουλος...

Τα 49 ονόματα των μεγαλύτερων καταθετών που ψάχνει το ΣΔΟΕ για τη λίστα Λαγκάρντ

- Σύμφωνα με πληροφορίες αυτά τα ονόματα έχουν καταθέσεις από 3 εκατ. έως 550 εκατ. ευρώ
- Την αποκάλυψη στην Προανακριτική έκανε ο Παναγιώτης Μαντούβαλος χειριστής ελέγχου της λίστας
- Η προτεραιότητα ελέγχου δόθηκε με βάση το ύψος των καταθέσεων στην HSBC
- ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΔΟΕ

Ο Χειριστής Ελέγχου της λίστας Λαγκάρντ Παναγιώτης Μαντούβαλος αποκάλυψε στην Προανακριτική Επιτροπή τα 49 ονόματα που έχουν τις μεγαλύτερες καταθέσεις στη λίστα Λαγκάρντ και έχουν ήδη κληθεί από τον ΣΔΟΕ για να ελεγχθούν....

Δείπνο στο κέντρο υγείας Αναύρου....

https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=bc182d5893&view=att&th=13d22714d2f21dde&attid=0.1&disp=inline&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-7pehF0F4K-E1BUP_6CXi-&sadet=1362086078603&sads=UwThWoLtRwg62CswsK1itO9NuDg
Αυτό είναι το βραδυνό στο κέντρο υγείας Αναυρου. Οι εφημερεύοντες ιατροί καλούνται να καταναλώσουν ένα ρυζι με σως που περίσσεψε απο το μεσημέρι και μακαρόνια βίδες με σως νέας εσοδείας.......λες να είναι απο μίξα αλόγου? Αυτοί οι άνθρωποι που είναι στο πόδι όλη την ημέρα και καλούνται να εφημερεύσουν όλο το βράδυ θα πρεπει είτε να φανε αυτό το αίσχος ή να αγοράσουν απο έξω το βραδυνό τους.Τα συμπεράσματα δικά σας
Υ.Γ  Ζαχαρόπουλε....με τέτοια σκατά κάνω και εγώ οικονομία


AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

'' ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΤΑ 310 ΕΚΑΤ. ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ''...


ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...

Την επιστροφή παράνομων κρατικών ενισχύσεων, ύψους 310 εκατ. ευρώ στο ελληνικό κράτος, ζητά από τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά (Ελληνικά Ναυπηγεία) το Δικαστήριο Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ), με σημερινή του απόφαση, η οποία δικαιώνει την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε το ΔΕΚ υπενθυμίζει ότι από το 1992 το ελληνικό κράτος χορήγησε στην «Ελληνικά Ναυπηγεία» διάφορες ενισχύσεις. Σημειώνει, δε, ότι κατ' εφαρμογή μιας οδηγίας σχετικής με τις ενισχύσεις για τις ναυπηγικές εργασίες, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει εγκρίνει ενισχύσεις ύψους 343 εκατ. ευρώ....

ΕΦΕΤ: Δύο ακόμη προϊόντα βρέθηκαν θετικά σε τεστ για DNA αλόγου...

Δύο επιπλέον δείγματα βρέθηκαν θετικά σε τεστ DNA αλόγου ύστερα από σχετικούς ελέγχους της Περιφερειακής Διεύθυνσης ΕΦΕΤ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τα κάτωθι προϊόντα:

1) Κατεψυγμένο «Κεμπάπ τύπου Αρμένικο», με εμπορική ονομασία "ΑΡ-ΚΑΣ", σε συσκευασία του 1kg, παρασκευαστής – συσκευαστής «Αφοί Μπατανιάν, ΒΙ.ΠΕ. Κορωπίου», το οποίο διατίθετο από το σούπερ μάρκετ «ΜΕΤΡΟ ΑΒΕΕ, Υποκατάστημα της Καβάλας». ...

Παρέμβαση Μητροπολίτη Ρόδου για νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα

Το μείζον θέμα της αδυναμίας εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ από δεκάδες οικογένειες του νησιού μας, έθεσαν ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος και η αντιδήμαρχος Ρόδου Λίτσα Κρεμαστινού - Ροδίτη στον διευθυντή της υπηρεσίας κ. Βασίλη Σαλβάρη, ζητώντας την εφαρμογή κοινωνικής πολιτικής.

 Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε χθες και έγινε στο πλαίσιο των προσπαθειών που καταβάλλονται από την Μητρόπολη Ρόδου και τον Δήμο προκειμένου να βοηθηθούν δεκάδες οικογένειες της περιοχής μας, οι οποίες λόγω της εξαθλίωσης που έχουν υποστεί από την οικονομική κρίση αδυνατούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς του ρεύματος με αποτέλεσμα, αρκετά νοικοκυριά να έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό!  ...

Αποζημίωση σε μοτοσικλετιστή που είχε πέσει σε λακούβα

Αποζημίωση σε μοτοσικλετιστή που είχε πέσει σε λακούβα
Το ποσό των 7.000 ευρώ επιδίκασε το Διοικητικό Πρωτοδικείο Αθηνών σε βάρος της Περιφέρειας Αττικής (πρώην Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ανατολικής Αττικής) και υπέρ μοτοσικλετιστή ο οποίος τραυματίστηκε λόγω της κακής κατάστασης τμήματος του οδοστρώματος (λακκούβες, σαμαράκια κ.λπ.) της Λεωφόρου Παιανίας - Μαρκοπούλου.

Ειδικότερα, τον Μάιο του 2003 μοτοσικλετιστής οδηγούσε το δίκυκλό του με ταχύτητα 50 χλμ. στη Λ. Παιανίας - Μαρκοπούλου....

Ο "Μεγάλος Αδερφός" στις καταθέσεις μας!

 Online σύνδεση Υπουργείου Οικονομικών με τραπεζικούς λογαριασμούς

Άμεση πρόσβαση στους τραπεζικούς λογαριασμούς των φορολογουμένων που ελέγχονται θα έχουν εντός του 2013 οι ελεγκτικές υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών βάζοντας τέλος στις καθυστερήσεις που παρατηρούνται σήμερα στην άρση του τραπεζικού απορρήτου.

Το υπουργείο Οικονομικών προανήγγειλε σήμερα ότι «στα πλαίσια της αξιοποίησης περισσοτέρων στοιχείων τρίτων προς όφελος των ελεγκτικών υπηρεσιών,...

Γαλλία: Στους φτωχούς το κρέας αλόγου

Τα προμαγειρεμένα φαγητά που αποσύρθηκαν από τη γαλλική αγορά επειδή περιείχαν κρέας αλόγου μπορεί να διανεμηθούν σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, οι οποίες θα ενημερωθούν προηγουμένως για το περιεχόμενό τους, ανακοίνωσε σήμερα ο Γάλλος υπουργός Προστασίας του Καταναλωτή Μπενουά Αμόν.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό RMC ο υπουργός διευκρίνισε ότι «υπάρχει ένας κανονισμός που προβλέπει ότι μπορούμε να δωρίζουμε...

Γκρίλο: Αν Κεντροαριστερά και Κεντροδεξιά θέλουν σταθερότητα ας μας ψηφίσουν

Ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση υπό το κίνημά του ζήτησε ο Μπέπε Γκρίλο από την κεντροαριστερή και την κεντροδεξιά συμμαχία «αν θέλουν να εξασφαλισθεί η σταθερή διακυβέρνηση της χώρας».

«Αν το Δημοκρατικό Κόμμα και ο Λαός της Ελευθερίας νοιάζονται πραγματικά για την σταθερή διακυβέρνηση της Ιταλίας, μπορούν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην πρώτη κυβέρνηση του Κινήματος Πέντε Αστέρων», έγραψε στο Twitter ο ιταλός κωμικός, ηγέτης του κινήματος των Πέντε Αστέρων (M5S).

Νέο διπλωματικό θρίλερ Ελλάδας- Σκοπίων για την υπόθεση Μ. Ψωμιάδη

Νέο διπλωματικό θρίλερ με πρωταγωνιστή τον Μάκη Ψωμιάδη φαίνεται ότι είναι σε εξέλιξη για την υπόθεση της υπεξαίρεσης 21 εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ.

Σχεδόν ένα χρόνο μετά την έκδοση του πρώην μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου στη χώρα μας για την υπόθεση των στημένων αγώνων και οι αρχές των Σκοπίων εξακολουθούν να «κωφεύουν» στα αιτήματα των ελληνικών αρχών προκειμένου να λογοδοτήσει ο Μάκης Ψωμιάδης και για την κακουργηματική πράξη της υπεξαίρεσης.

Προκλητικό: Κόρη πρώην υφυπουργού χαρακτήρισε την ελληνική σημαία στα Ελγίνεια «Eθνική βλαχιά»

«Εθνική βλαχιά» χαρακτήρισε κόρη πρώην υφυπουργού την κίνηση των μαθητών από την Κόρινθο που επισκέφθηκαν το Βρετανικό μουσείο και ύψωσαν την ελληνική σημαία.

Η Ηλέκτρα Κοτσώνη είναι η κόρη του πρώην υφυπουργού και βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Θεόδωρου Κοτσώνη. Η Ηλέκτρα Κοτσώνη είναι δημοσιογράφος και ζει στο Λονδίνο.

 Πριν λίγες μέρες, μαθητές από 2ο γυμνάσιο Κορίνθου πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο Λονδίνο και κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους...

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ: ΝΕΚΡΟΙ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΜΑΓΚΑΛΙ. ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΤΡΕΙΣ. ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ

Τραγωδία χωρίς προηγούμενο στη Λάρισα – στο νοσοκομείο νοσηλεύονται άλλοι τρεις φοιτητές! 

Το περιστατικό σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onlarissa.gr, έλαβε χώρα  σε διαμέρισμα στη συνοικία της Φιλιππούπολης όπου βρίσκονταν οι πέντε φοιτητές.

Εκεί για να ζεσταθούν άναψαν το μαγκάλι το οποίο όμως δυστυχώς έμελλε να κοστίσει τη ζωή στους δύο από αυτούς....

Χριστοφιλοπούλου: Ο Κουρουμπλής όπου δει φως (!!!) ..μπαίνει

Χριστοφιλοπούλου: Ο Κουρουμπλής όπου δει φως (!!!) ..μπαίνει
Φαίνεται δεν έχει αλλάξει τίποτα στο ΠΑΣΟΚ και παραμένει να κουβαλάει το ίδιο αλαζονικό και αναίσχυντο προσωπείο του έστω και κουρελιασμένο..

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου της οποίας σκοπίμως δεν προσδίδουμε τον όρο (κυρία) φαίνεται ότι πάσχει από σοβαρό έλλειμμα παιδείας αν και πρώην υφυπουργός Παιδείας.

Μην έχοντας φαίνεται την ψυχραιμία να αντιπαρατεθεί με πολιτικά επιχειρήματα και κόσμιο τρόπο απέναντι σε πολιτικό της αντίπαλο, ο οποίος μάλιστα είναι ΑΜΕΑ και ...

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στο σχέδιο "Αθηνά" πραγματοποιούν φοιτητές στη Θεσσαλονίκη

Πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποιούν αυτή την ώρα 600 σπουδαστές από το ΤΕΙ Θεσσαλονίκης, μαζί με Πρωτοβάθμια Σωματεία Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα .Οι διαμαρτυρόμενοι βρίσκονται μπροστά στο Υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης και συνεχίζουν, προς την Αγίου Δημητρίου.
thousandnews.gr

Δεν υπάρχει κανένα μελανό σημείο στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου...

Σχολιάζοντας την απόφαση του δικαστηρίου για επιβολή ποινής ισόβιας κάθειρξης στον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλο, η οικονομική επιθεωρήτρια Α. Τσεμπερά, που για περίπου ένα χρόνο ερευνούσε την υπόθεση, δήλωσε:

 "Οι δικαστές έκαναν πολύ καλά τη δουλειά τους. Δεν υπάρχει κανένα μελάνό σημείο στην υπόθεση. Ήμουν μόνη μου σε όλο αυτό, αντιμετώπισα πολλά προβλήματα, από το δήμο έκαναν επίτηδες λάθη για να με παραπλανήσουν. Δεν έχω κανένα παράπονο, η δικαιοσύνη στήριξε το έργο μου μέχρι κεραίας!"

seleo.gr

Όταν η ΝΔ βράβευε τον Παπαγεωργόπουλο

Η ΚΑΙΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ...

"Ελπίζω να επιστραφούν τα χρήματα που καταχράστηκε κάθε συμμορία στην πόλη μου", twittάρει η Εύα Καϊλή, αναφερόμενη προφανώς στην ισόβια καταδίκη του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου.
 
Α ΡΕ ΦΤΕΡΩΤΕ ΓΙΑΤΡΕ, ΕΔΩΣΕΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΚΑΙΛΗ!!

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ "ΚΟΥΡEΜΑ" ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ!


Σας θυμίζουμε τα εξής πράγματα για να δείτε πού το πάνε οι τοκογλύφοι μαζί με τους συνεργούς τους δωσιλόγους:
1. Θυμάστε το "κούρεμα" των ομολόγων του Δημοσίου; Πώς παγίδευσαν τους ομολογιούχους με τις ψεύτικες διαβεβαιώσεις του Βενιζέλου ότι οι καταθέσεις τους δεν διέτρεχαν κανένα κίνδυνο;
 Εδώ μέσα έριχνε στάχτη στα μάτια των αποταμιευτών, ενώ έξω με τον Γιούνκερ είχε κανονίσει το πλιάτσικο στους κόπους μιας ζωής των Ελλήνων!...

'' Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΕΕΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΨΕΥΔΗ ''...

"Τα περί επιδότησης του ΣΥΡΙΖΑ από τον Τζορτζ Σόρος, είναι βρωμερά ψεύδη που λέει ο Ευάγγελος Βενιζέλος", είπε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης...

Ο κ. Παπαδημούλης, πρόσθεσε ότι η εμφάνιση του κ. Βενιζέλου στη Βουλή και η επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, αποδεικνύει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πλέον εξαπτέρυγο της Νέας Δημοκρατίας. "Είναι στρατηγική επιλογή του κ. Βενιζέλου αυτή", είπε χαρακτηριστικά....

Για την οικονομική πολιτική του κόμματός του, επανέλαβε τη θέση για "ακύρωση του μνημονίου και επαναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης"....

'' ΒΕΛΗ '' ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ...

Τα βέλη της στο βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης υπεξαίρεσης -και καταδικασθέντα- Παναγιώτη Σαξώνη και τον νυν δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη έριξε η σύζυγος του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου, Ελένη...

«Ο σύζυγός μου δεν έκανε απολύτως κανένα σφάλμα, ήταν ένας άνθρωπος σοβαρός, όλα του ήταν μετρημένα, ο λαός τον εκτιμούσε, τον πίστευε» τόνισε η κ. Παπαγεωργοπούλου σε δηλώσεις της στον Αlpha 989.

«Ήρθε ένας καταχραστής και για να ελαφρύνει τη δική του κατάσταση, πήγε και κατέθεσε την επόμενη μέρα ότι ο δήμαρχος ήξερε (για τα χρήματα) και αυτό έγινε μια...

2.600 φοιτητές βγήκαν στους δρόμους για το σχέδιο "Αθηνά"

Συγκέντρωση διαμαρτύριας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι έξω από το υπουρείο Παιδείας περίπου 2.600 φοιτητές για το σχέδιο “Αθηνά”.

Φοιτητές από 36 σπουδαστικούς συλλόγους, διαμαρτυρήθηκαν για τις αλλαγές που θα επιφέρει το σχέδιο “Αθηνά” σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, με την κατάργηση κάποιων τμημάτων των σχολών....

ΤΩΡΑ: Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην υποβάθμιση του ΑΤΕΙΘ- Κλειστή η Εγνατία

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια στην υποβάθμιση του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης πραγματοποιείται τη στιγμή αυτή στο κέντρο της πόλης.

Οι 400 περίπου διαμαρτυρόμενοι για το σχέδιο «Αθηνά» φοιτητές, ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται κατά τις 18:00 στην Καμάρα και τώρα βρίσκονται ήδη στην Εγνατία, η οποία και παραμένει κλειστή.

ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ... ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ 22 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.

ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΑΓΧΙΑΛΟΣ!!

Πωλητήριο σε 22 περιφερειακά αεροδρόμια βάζει η κυβέρνηση, τα οποία θα παραχωρηθούν σε ιδιώτες προς εκμετάλλευση με τις πρώτες εκτιμήσεις να αναφέρουν ότι θα επενδύσουν περίπου 200.000 ευρώ για την αναβάθμιση τους.

Δύο ξεχωριστοί διαγωνισμοί θα γίνουν τελικά προκειμένου να παραχωρηθούν τα 22 από τα 37 περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας για πολυετή εκμετάλλευση (30 ή 40) χρόνια, σύμφωνα με απόφαση του ΤΑΙΠΕΔ....

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΝΑΚΟ-ΛΕΒΕΝΤΗΔΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΔΕΣ... ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ!!

AKOYΣΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΡΟΖ ΒΛΕΝΝΑ ΣΤΑ ΒΟΔΙΝΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΤΩΝ MAc DONALD'S. ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΑΛΟΣ

Χημεία και τέρατα στα χάμπουργκερ McDonald's

Διατροφικό σκάνδαλο τεραστίου μεγέθους έφερε στο φως στην Αμερική ο γνωστός σεφ Jamie Oliver όταν διαπίστωσε πως στα χάμπουργκερ της αλυσίδας McDonald's υπήρχε μια «ροζ βλέννα» («pink slime») ύποπτης προέλευσης.

Μετά από εργαστηριακές έρευνες δεν άργησε να αποδειχτεί πως αυτή η «ρόζ βλέννα» δεν ήταν τίποτε άλλο παρά διοξείδιο του αμμωνίου!...

ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΟΡΕΓΕΤΑΙ ΠΑΛΙ Η... ΕΚΦΩΝΗΤΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΑΥΤΗ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ!

Ούτε βαλτή να ήταν... Ακάθεκτη συνεχίζει τις δηλώσεις περί ενδεχόμενης νέας μείωσης του κατώτατου μισθού η Μαρία Δαμανάκη , παρά τις προσπάθειες της κυβέρνησης να κλείσει το κουτί της Πανδώρας που άνοιξε την προηγούμενη εβδομάδα ο Γ. Μέργος, το έργο του οποίου συνέχισε η κ. Δαμανάκη.

Με νέες τις δηλώσεις στον Βήμα 99,5, η επίτροπος στην Ε.Ε επανέλαβε ότι "δεν είπα τίποτα παράλογο, τίποτα καινούργιο. Για την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το ζήτημα παραμένει ανοιχτό στο πλαίσιο των ενεργειών της για βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων"....

Αλ. Παπαρήγα: Υπάρχει χρόνος να περιθωριοποιήσουμε το ναζισμό

Αλ. Παπαρήγα: Υπάρχει χρόνος να περιθωριοποιήσουμε το ναζισμό
«Ο ελληνικός λαός πρέπει να ξέρει ένα πράγμα: στη Γερμανία ο ναζισμός δυνάμωσε όταν τσάκισαν το εργατικό κίνημα και όταν μπήκαν οι ναζιστές, αυτοί οι σύγχρονοι σήμερα χρυσαυγίτες, μέσα στα συστήματα της πρόνοιας και της κοινωνικής πολιτικής

δίνοντας επιδόματα στους ανέργους, στις γυναίκες για να γυρίσουν στα σπίτια και με αυτόν τον τρόπο δημιούργησαν υλικό συμφέρον και έτσι διαδόθηκε και εμπεδώθηκε ο ναζισμός.

Αυτό να μην το ξεχνά κανείς» δήλωσε η γενική γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, η οποία πρόσθεσε ότι «σήμερα υπάρχει χρόνος να τον (σ.σ. το ναζισμό) περιθωριοποιήσουμε».

Please Help!!!

http://x.pstatic.gr/news/n/94/10920594.jpg

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Αγαπητό Βολιοτάκι
Μην αναρωτιέσαι για το Επιμελητήριο, εμείς οι επαγγελματίες να είμαστε καλά που θρέφουμε (χρόνια τώρα θέλοντας και μη) όλους αυτούς τους κηφήνες. Λίγες μέρες πριν ζήτησα βεβαίωση - ενημερότητα για θεώρηση βιβλίων και μου ζήτησαν 2 euro!!!! Απίστευτο???? Για μια σελίδα Α4 που έλεγε ότι τους έχω ξοφλήσει για το 2013!!!!!!!!!!!!!!!
Ουστ ρε κουφάλες έρχεται η ώρα σας


AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά Ν.Δ για την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου

Πυρά ΣΥΡΙΖΑ κατά Ν.Δ για την υπόθεση Παπαγεωργόπουλου
Στην καταδίκη του Β. Παπαγεωργόπουλου και στην παλαιότερη στάση του πρωθυπουγού απέναντί του, επανέρχεται με σημερινή ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι η υπόθεση αυτή «είναι πρωτοφανής όσον αφορά στην πολιτική κάλυψη που έτυχε από την πρώτη στιγμή, ο πρώην δήμαρχος Θεσσαλονίκης από τον πρωθυπουργό κ. Σαμαρά».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «δεν υπάρχει προηγούμενο πρωθυπουργού τόσο ανενδοίαστα να στηρίζει υπόδικο κομματικό του στέλεχος, με προφανή σκοπό τον επηρεασμό της δικαιοσύνης και της κοινής γνώμης» και ρωτά τον πρωθυπουργό αν αισθάνεται την ανάγκη να πει τίποτα έστω και τώρα....

Προανακριτική: Ζητούν από τον Στουρνάρα να στελεχώσει το ΣΔΟΕ

Προανακριτική: Ζητούν από τον Στουρνάρα να στελεχώσει το ΣΔΟΕ
Επιστολή στον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, με την οποία θα ζητούν την άμεση στελέχωση του ΣΔΟΕ με επιπλέον προσωπικό, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με γρήγορους ρυθμούς στον έλεγχο της «λίστας Λαγκάρντ», θα στείλουν τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής, που διερευνά τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου.

Παράλληλα η Προανακριτική Επιτροπή θα ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση, ώστε οι τράπεζες να στείλουν στο ΣΔΟΕ, όπως τους έχει ζητηθεί, όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους από το άνοιγμα των λογαριασμών στους οποίους έχουν προχωρήσει....

Τηλεφώνημα για βόμβα στο σπίτι του Γ. Μέργου

Τηλεφώνημα για βόμβα στο σπίτι του Γ. Μέργου
Συναγερμός στις Αρχές για τηλεφώνημα για βόμβα στο σπίτι του γενικού γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, κ. Γιώργου Μέργου

 Άγνωστος τηλεφώνησε στις 14:10 στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» και προειδοποίησε πως έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι του κ. Μέργου, στο Μαρούσι. Ο άγνωστος έδωσε χρονικό περιθώριο 15 λεπτών.

Ωστόσο, έπειτα από έρευνες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανημάτων (ΤΕΕΜ) διαπιστώθηκε προς πρόκειται για φάρσα.Όποτε αποκαλύπτεται κάτι για τον Μέργο, όλος τυχαίος ή δέχεται φάκελο με σφαίρα ή γίνεται αποδέκτης απειλητικών τηλεφωνημάτων, που αποδεικνύονται φάρσα.

Φυλάκιση 10 ετών σε όσους διαρρεύσουν στοιχεία για αποκρατικοποιήσεις

Φυλάκιση 10 ετών σε όσους διαρρεύσουν στοιχεία για αποκρατικοποιήσεις
Αντιμέτωποι με κάθειρξη 10 ετών και χρηματική ποινή έως 10 εκατ. ευρώ θα βρεθούν στελέχη ή σύμβουλοι του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), αλλά και επενδυτές ή σύμβουλοι τους που χρησιμοποιήσουν εμπιστευτικές πληροφορίες για την οικονομική κατάσταση υπό αποκρατικοποίηση εταιρειών προς σκοπούς που δεν σχετίζονται με το πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης.

Τροπολογία που κατέθεσε το υπουργείο Οικονομικών προβλέπει ότι οι διοικήσεις των υπό κρατικοποίηση δημοσίων...

Spiegel: Χωρίς υπολογιστές και γραφεία οι εφοριακοί στην Ελλάδα

Spiegel: Χωρίς υπολογιστές και γραφεία οι εφοριακοί στην Ελλάδα
Το γερμανικό περιοδικό «Der Spiegel» υποστηρίζει ότι η καθυστέρηση της Ελλάδας στη μάχη κατά της φοροδιαφυγής οφείλεται και στην εγκατάλειψη των φορολογικών αρχών. 
 
Το γερμανικό περιοδικό επικαλείται την έκθεση της τρόικας, που δημοσιεύεται σήμερα στον ελληνικό Τύπο, σχετικά με το θέμα.
 
 Εκεί, οι συντάκτες παρατηρούν ότι σημαντικές αρχές, όπως η οικονομική αστυνομία, είναι ανεπαρκώς στελεχωμένες. Σε πολλές περιπτώσεις δε, πολλοί υπάλληλοι δε, δεν έχουν ούτε ηλεκτρονικούς υπολογιστές ούτε κατάλληλους χώρους δουλειάς....

H ερώτηση-φωτιά στη Βουλή για το ξεπούλημα των Μεταλλείων Χαλκιδικής

Πώς ο πρώην γαλάζιος Βουλευτής Χαλκιδικής Γ. Βαγιωνάς "αποκάλυψε" το σύστημα... και λίγο καιρό μετά "ξηλώθηκε" από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ!

Κάποιοι στην κυβέρνηση έφθασαν στο σημείο μέχρι και να το αμφισβητήσουν. Σήμερα φέρνουμε στην δημοσιότητα ακόμα ένα στοιχείο της υπόθεσης και το πλούσιο πολιτικό παρασκήνιο που κρύβεται από πίσω της. 

συνέχεια στό newsbomb


Στήνεται το μεγάλο κόλπο των κατασχέσεων από Γερμανικές τράπεζες

Στήνεται το μεγάλο κόλπο των κατασχέσεων από Γερμανικές τράπεζες
 -Το Βερολίνο συναινεί στη ρύθμιση των κόκκινων δανείων έχοντας Plan B. -Γερμανικές τράπεζες και funds θα αγοράσουν στεγαστικά και επιχειρηματικά δάνεια των Ελλήνων

Η ρύθμιση για τα ''κόκκινα δάνεια'' υποκρύπτει μία τεράστια παγίδα, ένα “colpo grosso” που έχει στηθεί στο παρασκήνιο με την καθοδήγηση του Βερολίνου και της τρόικας και την ανοχή της κυβέρνησης ή την αδυναμία της να παρέμβει.

Οι Γερμανοί και η τρόικα θα συναινέσουν στη ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις, παίρνοντας ως αντάλλαγμα την εξαγορά αυτών των δανείων από Γερμανικές Τράπεζες και ξένα funds....

ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΩΝ ΑΝ.ΕΛ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ…


ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI


Η ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ!


Άρχισε να σπεκουλάρει τον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Π.Καμμένο.

Έβαλε στόχο την έδρα των ΑΝΕΛ στην Εύβοια η πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ Ο.Παπανδρέου.

 Αν φυσικά την μαζέψει ο Καμμένος τότε είναι 
σαν να βάζει άλλον έναν Κουράκο στο κόμμα του. Πάνο μην τσιμπήσεις…

Τι καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ για γέννες σε ιδιωτικά μαιευτήρια μετά το “κούρεμα” του επιδόματος!

Σάλος έχει προκληθεί μετά και την επίσημη παραδοχή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Μάριου Σαλμά ότι με τον νέο κανονισμό του ΕΟΠΥΥ καταργείται το επίδομα τοκετού και δίνεται πλέον μόνο σε όσους γυναίκες γεννούν στο ...σπίτι!

Θέμα που είχε αποκαλύψει το Iatropedia....

ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΧΕΙΟ Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ!


ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗ ΝΔ!


Φοβερός ο πρώην βουλευτής του ΛΑΟΣ. Διαρρέει πως έφυγε από τον Καρατζαφέρη διότι του ζήτησε ο Πρωθυπουργός να αναλάβει τα θέματα του αγροτικού τομέα στην ΝΔ. 

Γελάει όλη η Ελλάδα με αυτά που λέει δεξιά και αριστερά ο γραφικός Ροντούλης. Πραγματικά την έκανε λαχείο!

Συνήγορος Καταναλωτή: Εισπρακτικές ενοχλούν οφειλέτες παρά την ένταξη στο νόμο Κατσέλη

Να σταματήσουν οι τράπεζες και οι εισπρακτικές εταιρείες να ενοχλούν τους οφειλέτες που έχουν υπαχθεί στον νόμο Κατσέλη συστήνει ο Συνήγορος του Καταναλωτή Ευάγγελος Ζερβέας, ενημερώνοντας σχετικά τον υφυπουργό Ανάπτυξης Αθ. Σκορδά, στον γενικό γραμματέα Καταναλωτή Γ. Στεργίου, καθώς και στο αρμόδιο Τμήμα Μητρώου Εταιρειών Ενημέρωσης Οφειλετών της Γενικής Γραμματείας Καταναλωτή «προς γνώση και για δικές τους κατά νόμο ενέργειες».

Ο Συνήγορος του Καταναλωτή με ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι...

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΒΑΡΕΣΕ Ο ΛΑ.Ο.Σ!!! ΟΜΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 5 ΣΗΜΑΝΤΙΚΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ!!!


Τίτλοι τέλους για τον ΛΑΟΣ έπεσαν πριν από λίγο με την ομαδική παραίτηση 5 σημαντικών στελεχών του κόμματος!
Εξέδωσαν κοινή δριμεία ανακοίνωση εξηγώντας τους λόγους της αποχώρησής τους.
Πριν από λίγο διάστημα σε συνέντευξή του ο Π. Αποστόλου αναφερόταν σε αποχωρήσεις και αποστασιοποιήσεις από τον ΛΑΟΣ.
 Στα ονόματα εκείνα είχε συμπεριλάβει και αυτό του Δ. Γοδοσίδη ο οποίος έσπευσε να διαψεύσει τον Π. Αποστόλου. Τα γεγονότα όμως, μέσα σε λίγες ημέρες φαίνεται ότι δικαιώνουν απόλυτα τον Π. Αποστόλου....

ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

TO BLOG VOLIOTAKI ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΣΤΕΒΙΑ

***
ΤΣΑΜΠΑΡΔΟΥΚΟΜΠΟΥΡΟΥΝΗΔΕΣ
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ

BLOG VOLIOTAKI προς νυν ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΕΛΗ ΜΠΑΣΔΑΝΗ

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΗ ΜΠΑΣΔΑΝΗ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΟΥΚΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΝΙΖΑΜΗ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ;;

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ ΜΠΑΣΔΑΝΗ;;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ ΤΗ ΣΤΕΒΙΑ, ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΤΣΑΜΠΑΡΔΟΥΚΟΜΠΟΥΡΟΥΝΗΔΕΣ;;

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ-ΦΟΡΟ ΓΑΜΩ...!!

ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΣΕ 10 ΜΗΝΕΣ ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας Γιώργος Ορ. Σπηλιόπουλος

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ BLOG VOLIOTAKI!!


Ήταν ταυτόχρονα πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας και Δημόσος Υπάλληλος, ενώ παλαιότερα και Διοικητής στο Νοσοκομείο του Βόλου - Καταδίκη χωρίς την παράσταση της πολιτικής αγωγής εκ μέρους του Επιμελητηρίου Μαγνησίας - Αναμένεται η αναστολή της κομματικής του ιδιότητας από τη ΝΟΔΕ Μαγνησίας...

συνέχεια στο e-Volos.gr

Γέννησαν στο σπίτι για να λάβουν το επίδομα του τοκετού

ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ 

Μόλις 30 τυχερές νέες μητέρες έλαβαν το επίδομα τοκετού από τον ΕΟΠΥΥ τους τελευταίους τρεις μήνες και από τότε που άρχισε να εφαρμόζεται ο νέος «κουρεμένος» κανονισμός παροχών.

Γιατί μόνο 30; Επειδή μόνον αυτές γέννησαν στο σπίτι. Αυτό άλλωστε προβλέπει ο νέος κανονισμός, που δίνει οικονομικό βοήθημα μόνο σε όσες επιλέξουν να γεννήσουν εκτός μαιευτηρίου, ήτοι στο δρόμο, σε ταξί ή ακόμη και στην ύπαιθρο.

Εξιχνιάσθηκε η δολοφονία του 45χρονου σε πρατήριο του Δομοκού

Τέσσερις Αλβανοί υπήκοοι είναι οι δράστες της δολοφονίας 45χρονου, η οποία είχε διαπραχθεί στις 30 Δεκεμβρίου του 2012, σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δομοκό Φθιώτιδας, από τον οποίο άρπαξαν 3.097 ευρώ.

Τα στοιχεία τους ταυτοποιήθηκαν από τις αστυνομικές Αρχές και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Όπως προέκυψε πρόκειται για τα ίδια άτομα που είχαν διαπράξει τουλάχιστον δύο ακόμη ληστείες, σε οικία στην Αρκίτσα Φθιώτιδας και σε πρατήριο υγρών καυσίμων στον Δομοκό Φθιώτιδας.

OI ITAΛΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τον κώδωνα του κινδύνου για την προοπτική μιας «εκτεταμένης κοινωνικής αμφισβήτησης εξαιτίας της οικονομικής κρίσης» κρούουν οι ιταλικές μυστικές υπηρεσίες.

Σε έκθεσή τους προς το κοινοβούλιοτης Ρώμης υπογραμμίζεται ότι «η αύξηση των δυσκολιών στην απασχόληση και η κρίση των επιχειρήσεων μπορεί να μειώσει σταδιακά την εμπιστοσύνη των εργαζομένων προς τις συνδικαλιστικές οργανώσεις και να αυξήσει την κοινωνική ένταση,...

Ποιός είναι ο δικαστής που έριξε ισόβια στον Παπαγεωργόπουλο

- Από ένα χωριό στα Φάρσαλα ο Πρόεδρος Εφετών Γιώργος Αποστολάκης που κλήθηκε να φέρει σε πέρας τη μεγαλύτερη δίκη των νεότερων χρόνων της Θεσσαλονίκης
- Χρησιμοποιούσε φράσεις αργκό όπως: «έπαιρνε χύμα χρήματα», «ορμάτε πάνω της σαν τα κοράκια», «το κάνει για ξεκάρφωμα», «τον βγάζει στη σέντρα»
- Ήρθε πολλές φορές σε αντιπαράθεση όχι μόνο με τους συνηγόρους του Παπαγεωργόπουλου αλλά και με τους ανακριτές που χειρίστηκαν την υπόθεση, ακόμα και τον Άρειο Πάγο

Η δίκη Παπαγεωργόπουλου απασχόλησε ειδικά την κοινή γνώμη της Θεσσαλονίκης...

Τρίκαλα: 40χρονη νοσηλεύεται με συμπτώματα λύσσας

Στο νοσοκομείο Τρικάλων νοσηλεύεται μια 40χρονη με συμπτώματα λύσσας έπειτα από δάγκωμα γάτας.

Το περιστατικό συνέβη σε χωριό του πρώην δήμου Παλαιοκάστρου και η γυναίκα εισήχθη στο νοσοκομείο χθες, ακολουθώντας ειδική αγωγή προκειμένου να αποφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή της.

Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, η γάτα που έφερε τον ιό βρέθηκε «νεκρή» σε αποθήκη του χωριού.

Αναμένονται τα επίσημα στοιχεία των υγειονομικών ερευνών.

Πολιτευτής πάρκαρε σε αναπηρική θέση και συνέλαβαν τον ανάπηρο

Στα κρατητήρια ''έσυραν'' έναν 29χρονο από τον Λασίθιο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, Ειδικοί Φρουροί, τους οποίος αποκάλεσε ο νεαρός άνδρας ''γαιδούρια''.

Ο 29χρονος πάσχει από Οξεία λευχαιμία, μετά από μια μεγάλη περιπέτεια, αφού υπεβλήθη σε μεταμόσχευση, μπόρεσε να σταθεί ξανά στο πόδια του και να κινείται με αναπηρικό όχημα.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, προσπάθησε να παρκάρει το όχημα του σε πόλη του Λασιθίου σε θέση στάθμευσης αναπήρων, μπροστά από μια δημόσια υπηρεσία.

Μπουνίδι, κλωτσίδι, αγκωνίδι στο NBA

Απέσυραν την τροπολογία για το γένος σε στρατιωτικές σχολές

Σε απόσυρση της βουλευτικής τροπολογίας που προβλέπει την εισαγωγή σε στρατιωτικές, αστυνομικές και λιμενικές σχολές μόνο όσων είναι Έλληνες στο γένος προχώρησαν οι 84 βουλευτές της ΝΔ που την είχαν καταθέσει με την αιτιολογία ότι είχε εισαχθεί σε υπο κύρωση συμφωνία και όχι κανονικό νομοσχέδιο.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι η εν λόγω τροπολογία έχει προκαλέσει έντονους κλυδωνισμούς στον κυβερνητικό συνασπισμό και αυτό γιατί...

Πανελλήνια Συνάντηση στο Βόλο - Πήλιο