> Voliotaki: Το πρωί ήταν μαθήτριες και το βράδυ εκδίδονταν

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Το πρωί ήταν μαθήτριες και το βράδυ εκδίδονταν

Οι πελάτες δυο ανήλικων κοριτσιών 14 και 15 χρονών στην Ρώμη, τις πλήρωναν με 5.000 ευρώ για ένα σαββατοκύριακο εφηβικού πάθους.

Σύμφωνα με την ιταλική αστυνομία τα κορίτσια το πρωί πήγαιναν σχολείο και το απόγευμα...
εκπορνεύονταν, ενώ τα κέρδη τους τα χρησιμοποιούσαν για αγορές επώνυμων ρούχων και ναρκωτικών ουσιών.

Η ιστορία ξεκίνησε όταν η μία από τις δύο άρχισε να αναρτά προκλητικές φωτογραφίες στη σελίδα της στο Facebook, παράδειγμα το οποίο ακολούθησε και η δεύτερη νεαρή. Οι συμμαθητές και φίλοι των κοριτσιών δεν άργησαν να αντιδράσουν στις σέξι φωτογραφίες, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ερωτική σχέση με κάποιους από αυτούς.

Ωστόσο, η πιο ζωηρή από τις δύο δεν αρκέστηκε στις περιπτύξεις με τα άγουρα αγόρια, προτιμώντας την εμπειρία ενήλικων ανδρών. Έτσι, ανάρτησε φωτογραφίες της και προσωπικά στοιχεία της στην ιστοσελίδα γνωριμιών bakekaincontrii.com, από όπου δύο άνδρες, ένας πρώην αξιωματικός του στρατού και ένας διοργανωτής πάρτι, την προσέγγισαν ζητώντας της να συμμετάσχει στο κύκλωμα πορνείας που είχαν στήσει.

Οι «lolitine» όπως είχαν ονομασθεί, ήταν ανάρπαστες από τον Μάιο, που ξεκίνησε η δραστηριότητά τους, όμως όταν η μητέρα της 15χρονης βρήκε στη ντουλάπα της επώνυμες τσάντες και μεγάλα χρηματικά ποσά, αποφάσισε να προσλάβει ιδιωτικό ντέντεκτιβ για να την παρακολουθήσει.

«Ήταν διαφορετική, είχε μεγαλώσει απότομα. Δε μπορούσα να την κρατήσω στο σπίτι. Περνούσε ολόκληρες ημέρες εκτός σπιτιού και μερικές φορές δεν επέστρεφε ούτε για ύπνο. Δεν ξέρω που πήγαινε», δήλωσε στην αστυνομία η μητέρα της και συμπληρώνει «Κατήγγειλα την κόρη μου για να τη σώσω, θα ήθελα πολύ να φτιάξει η σχέση μας.

Όσο για τη δεύτερη μητέρα, εκείνη αντί να θορυβηθεί προτίμησε να εκμεταλλευτεί την κόρη της. Μόλις έμαθε ότι η ανήλικη ήταν συνοδός κ αφού η καφετέρια που διατηρούσε την είχε οδηγήσει σε χρέη, ζητούσε χρήματα από την κόρη της, ωθώντας την να συνεχίσει να κοιμάται με πελάτες.