> Voliotaki: Οι Anonymous έψαξαν τον υπολογιστή της Zαρούλια...

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Οι Anonymous έψαξαν τον υπολογιστή της Zαρούλια...

Ελένη Ζαρούλια, εισοδηματίας, βουλευτής, θαυμάστρια της Χούντας, του Χίτλερ και του Μιχαλολιάκου 
-Οι Anonymous έψαξαν τον υπολογιστή της

Θαυμάστρια της χούντας.

Καλεί πνεύματα και ψάχνει βότανα για αιμορροίδες...

Οι Anonymous την αποκάλεσαν «Εύα Μπράουν» του Νίκου Μιχαλολιάκου, το αντίστοιχο του Χίτλερ και της συντρόφου του. Η 55χρονη ακροδεξιά βουλευτής Ελένη Ζαρούλια γεννήθηκε και μεγάλωσε στην περιοχή της Κυψέλης.

Ακροδεξιές επικίνδυνες απόψεις

Εντάχθηκε στην οργάνωση πριν από 25 χρόνια και -κατά δήλωσή της- την υπηρετεί με συνέπεια. Η Ελένη Ζαρούλια δηλώνει επιχειρηματίας ή «εισοδηματίας», αφού εκμεταλλεύεται πλήθος ακινήτων στην Αθήνα. Μαζί με τον αδερφό της, τον σύζυγό της Νίκο Μιχαλολιάκο, και άλλους, είναι στο ΔΣ εταιρείας που εκμεταλλεύεται το ξενοδοχείο ημιδιαμονής New Dream στην πλατεία Αττικής.

Αποτελεί ίνδαλμα του Μετώπου Γυναικών της Χρυσής Αυγής που την εκθειάζουν στην ιστοσελίδα τους ως «μάχιμη ιδεολόγο και ιδιαίτερα δραστήρια». Σε συνεντεύξεις της έχει τοποθετηθεί κατά των εκτρώσεων γιατί στην Ελλάδα υπάρχει πρόβλημα υπογεννητικότητας, ενώ δεν δίστασε να εξαγγείλει διώξεις στους γιατρούς που εφαρμόζουν τέτοιες μεθόδους.

Μετά και την δική της εκλογή στη Β'Αθηνών πρόκειται για το δεύτερο ζευγάρι στην ιστορία του ελληνικού κοινοβουλίου, μετά τον Στέφανο Στεφανόπουλο και τη Φωτεινή Δεκάζου, που είχαν εκλεγεί βουλευτές Ηλείας με την Πολιτική Άνοιξη. Το ζεύγος Μιχαλολιάκου έχει αποκτήσει μία κόρη, την Ουρανία που είναι σήμερα 24 ετών. Αποκαλεί τον σύζυγό της «αρχηγό».

Θαυμάστρια της χούντας

Το μικρόβιο της πολιτικής η ίδια το κόλλησε πολύ προτού γνωρίσει τον άντρα της, όπως ισχυρίζεται. Λίγο μετά την ενηλικίωσή της συμμετείχε στην ΕΠΕΝ, το κόμμα που υπερασπιζόταν ιδεολογικά το καθεστώς της χούντας των συνταγματαρχών.

Γεννημένη στην Αθήνα και με καταγωγή από την Ηλεία, σπούδασε στην Αγγλία σε σχολή γραμματέων και επέστρεψε στην Ελλάδα για δουλειά.

Ο πατέρας της ήταν ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου «Λυδία» στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και πολλών άλλων ακινήτων, τα οποία τα άφησε κληρονομιά στην κόρη του. «Σταμάτησα να εργάζομαι μετά τον θάνατο του πατέρα μου

. Έχω αρκετά ένσημα και πληρώνω υψηλότατους φόρους στο ελληνικό κράτος. Νοικιάζω το ξενοδοχείο σε έναν Έλληνα από τη Βόρειο Ήπειρο. Τα υπόλοιπα ακίνητά μου τα νοικιάζω μόνο σε Έλληνες. Μου τα ζητάνε αλλοδαποί, αλλά προτιμώ να χάνω τα ενοίκια», υποστήριξε η ίδια σε συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2010.

Οργανώσεις των Εβραϊκών κοινοτήτων τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς εξέφρασαν έντονη ανησυχία για τη συμμετοχή της Χρυσής Αυγής στην επιτροπή ισότητας μέσω του προσώπου της Ελένης Ζαρούλια.

Καλεί πνεύματα, ψάχνει βότανα για αιμορροίδες

Για την Ελένη Ζαρούλια έβγαλαν στη δημοσιότητα απίστευτα στοιχεία οι Anonymous, αποκαλύπτοντας ακόμα και τι υποτίθεται ότι ψάχνει στο Διαδίκτυο η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, από τον προσωπικό υπολογιστή της. Μεταξύ άλλων, οι Anonymous αναφέρονται στην επιχειρηματική δράση της κυρίας Ζαρούλια, την οποία αποκαλούν «Εύα Μπράουν», και ιδιαίτερα στο περιβόητο ξενοδοχείο New Dream, για το οποίο ωστόσο η Χρυσή Αυγή είχε προχωρήσει σε διάψευση.

Οι χακτιβιστές έφτασαν στο σημείο να υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους τα... google search της γυναίκας του γενικού γραμματέα του κόμματος, δηλαδή τις αναζητήσεις που πραγματοποίησε η ίδια η κυρία Ζαρούλια ή κάποιος άλλος από τον προσωπικό υπολογιστή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Anonymous, στις διαδικτυακές αναζητήσεις του υπολογιστή της κυρίας Ζαρούλια περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής: προβλεψεισ ζωδιων 2009 λεφακης, κρίση στον γάμο, λιπωμα στο αυτι, μυκητεσ στη γλωσσα, πωσ να καλεσω πνευματα , βοτανο για αιμοροιδες, πρηξιμο στους ορχεις , μασαζ αισθησιακο βιντεο, εξω οι μεταναστες, αισθησιακες ταινιες free, πωσ να παρκαρω, κ.α.

Anonymous κατά Χρυσής Αυγής

Μαζί με το βίντεο (δείτε το στο τέλος του άρθρου) που ανήρτησαν στο διαδίκτυο, οι Anonymous επισυνάπτουν μια αναφορά με λεπτομερή προσωπικά στοιχεία (ΑΦΜ, αριθμούς ταυτοτήτων κοκ) για βουλευτές της Χρυσής Αυγής, όπως η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, κυρία Ελένη Ζαρούλια. Πρόκειται για το πρώτο μέρος της αποκαλούμενης #OpSunBurn που διεξάγουν οι Ελληνες Anonymous κατά της Χρυσής Αυγής.

Μεταξύ άλλων, οι Anonymous αναφέρουν την επιχειρηματική δράση της κυρίας Ζαρούλια, την οποία αποκαλούν «Εύα Μπράουν» του Νικου Μιχαλολιάκου, και ιδιαίτερα το περιβόητο ξενοδοχείο New Dream", για το οποίο ωστόσο η Χρυσή Αυγή έχει κάνει διάψευση.

Οι χακτιβιστές φτάνουν δε στο σημείο να υποστηρίζουν ότι έχουν στην κατοχή τους τα... google search της γυναίκας του γενικού γραμματέα του κόμματος, δηλαδή τις αναζητήσεις που πραγματοποίησε η ίδια η κυρία Ζαρούλια ή κάποιος άλλος από τον προσωπικό υπολογιστή της.

Σύμφωνα με τα στοιχεία των Anonymous, στις διαδικτυακές αναζητήσεις του υπολογιστή της κυρίας Ζαρούλια περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων τα εξής: προβλεψεισ ζωδιων 2009 λεφακης, κρίση στον γάμο, λιπωμα στο αυτι, μυκητεσ στη γλωσσα, πωσ να καλεσω πνευματα , βοτανο για αιμοροιδες, πρηξιμο στους ορχεις , μασαζ αισθησιακο βιντεο, εξω οι μεταναστες, αισθησιακες ταινιες free, πωσ να παρκαρω, κ.α.