> Voliotaki: Απαράδεκτα μικροσυμφέροντα από μεγαλοξενοδόχο της Σκιάθου !!!

Σάββατο 31 Αυγούστου 2013

Απαράδεκτα μικροσυμφέροντα από μεγαλοξενοδόχο της Σκιάθου !!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Τη τελευταία εβδομάδα με λύπη μου διαπιστώνω ότι για κάποιους τα προσωπικά τους συμφέροντα είναι πολύ μεγαλύτερα από αυτά του νησιού και του συνόλου γενικά.

Ο κύριος αυτός την τελευταία εβδομάδα έχει κάνει ότι μπορεί για να αποτρέψει τον τουρίστα να επισκεφθεί τη Σκιάθο. Δεκάδες άρθρα σε blogs και sites κατηγορώντας το νησί για το πόσο πίσω είναι σε υποδομές, ότι τα εστιατόρια δεν έχουν καλό φαγητό και σωστό service, οι τουρίστες μας είναι χαμηλού επιπέδου και άλλα πολλά, διαβάλει το όνομα της Σκιάθου. Το χειρότερο όμως είναι ότι αυτά τα έστειλε και σε εφημερίδα του Βόλου.

Συγχαρητήρια αξιότιμε μεγαλοξενοδόχε. Όταν πριν από χρόνια ήσουν πρόεδρος τι έκανες? Το ίδιο σου το συμβούλιο σε απαξίωσε γιατί δεν έκανες τίποτα και έρχεσαι ξανά τώρα να διεκδικήσεις την προεδρία. Δυστυχώς δεν έχεις μάθει τίποτα από την οικονομική κρίση που υπάρχει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Δεν έχεις μάθει ακόμα ότι το προσωπικό συμφέρον δεν είναι πάνω από όλα και από άλλους. Όταν όλοι εμείς κάνουμε ότι μπορούμε για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο, κάνουμε τα πάντα για τον πείσουμε να έρθει στη Σκιάθο, έρχεσαι εσύ και τον διώχνεις.

newsvolos.blogspot.gr