> Voliotaki: «Ασπιρίνη» ο Παπασταθόπουλος

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

«Ασπιρίνη» ο Παπασταθόπουλος

Τα τυπικά έχουν απομείνει για τη μεταγραφή στη Λεβερκούζεν

Έτοιμος να μετακομίσει στο Λεβερκούζεν είναι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η Μπάγερ προσφέρει το ποσό των
  9 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του διεθνούς στόπερ στη Βέρντερ.

Αν και η ομάδα της Βρέμης αξιώνει λίγα χρήματα περισσότερα, όλα δείχνουν ότι οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Από την πλευρά του, ο 25χρονος παίκτης φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά για συμβόλαιο 4 ετών και οι ετήσιες απολαβές του θα αγγίξουν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Το περασμένο καλοκαίρι ο «Socratis» είχε τονίσει στη διοίκηση της Βέρντερ Βρέμης πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα, την ώρα που γινόταν ο τρίτος καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής, αλλά να είναι ανταγωνιστική η ομάδα και να παίξει του χρόνου στην Ευρώπη.

Τη φετινή σεζόν, όμως, οι «πράσινοι» της Γερμανίας παρουσιάζονται πολύ κακοί και βρίσκονται στη 14η θέση της Bundesliga, έχοντας δεχθεί μάλιστα 60 γκολ.

Την περασμένη αγωνιστική έπαιξαν οι δύο ομάδες και, παρότι ηττήθηκε η Βέρντερ, ο Παπασταθόπουλος κατάφερε με την δική του εξαιρετική εμφάνιση να κερδίσει μία πρόταση από τη Λεβερκούζεν, η οποία του χρόνου θα αγωνίζεται στα σαλόγια του Champions League.

Στις «ασπιρίνες» ο διεθνής στόπερ θα βρει ακόμη ένα Ελληνόπουλο, τον Κώστα Σταφυλίδη που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στον ΠΑΟΚ.

Ο «Πάπα» αγωνίζεται από το 2011 στη Βέρντερ, έχοντας παίξει σε 57 (από 65 πιθανά) αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έχει πετύχει δύο γκολ και μετράει 19 κίτρινες κάρτες.

sport-fm.gr