> Voliotaki: Ξάνθη: Άγριος ξυλοδαρμός 45χρονου από 15 άτομα

Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ξάνθη: Άγριος ξυλοδαρμός 45χρονου από 15 άτομα

Σοβαρό επεισόδιο ξυλοδαρμού σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον πεζόδρομο της οδού Κ. Μπένη, μπροστά από το πάρκο του Δήμου Ξάνθης.

Το κίνητρο της επίθεσης που δέχθηκε μεσήλικας άνδρας ήταν οπαδικό, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες προερχόταν από σύνδεσμο οπαδών που στεγάζεται στην περιοχή.

Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες...
στο XanthiPress.gr, o άνδρας, ηλικίας περίπου 45 ετών, δέχθηκε επίθεση γύρω στις 10.00 μ.μ. από 15 άτομα που φορούσαν κουκούλες και ενώ ετοιμαζόταν να αναχωρήσει από το σύνδεσμο της ομάδας του. Του έριξαν κάτω τη βέσπα και άρχισαν να τον χτυπούν με μανία στο πρόσωπο και το κεφάλι χρησιμοποιώντας σιδερογροθιές.

Ειδοποιήθηκε αστυνομία και ασθενοφόρο

Ο άτυχος άνδρας, ανήμπορος να αντιδράσει, κατέρρευσε στο έδαφος. Μόλις ο κόσμος αντιλήφθηκε το περιστατικό άρχισε να φωνάζει. Ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που έφτασε άμεσα καθώς και ασθενοφόρο που μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα.

Δεν είναι το πρώτο περιστατικό οπαδικής βίας που σημειώνεται στη συγκεκριμένη περιοχή αφού μικρότερης έκτασης επεισόδια έχουν καταγραφεί και άλλα τον τελευταίο καιρό, με αφορμή το ποδόσφαιρο.