> Voliotaki: ΒΟΛΟΣ: OMEΡΤΑ ΕΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΦΤΕΡΩΤΟ" ΜΠΡΟΥΚΛΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΕΚΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ

Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

ΒΟΛΟΣ: OMEΡΤΑ ΕΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΦΤΕΡΩΤΟ" ΜΠΡΟΥΚΛΗ ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. ΕΚΘΕΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ

 makeleio
ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΛΑΚΗ

Πόρτα στην Ελλάδα με ευγενή χέρια πολιτικών προσώπων που τον κανάκεψαν και τον υποδέχθηκαν σαν μεσία, βρήκε και μπήκε στην τοπική κοινωνία του Βόλου ο συνταξιούχος (όπως διατείνεται) πιλότος Βασίλειος Ραλάκης, ένας ακόμα "μπρούκλης" από της ΗΠΑ που επαγγέλθηκε επενδύσεις, θέσεις εργασίας και φτερωτούς "θεούς" και κατέληξε άφαντος να τον αναζητούν εκατοντάδες εμπαιζόμενοι εργαζόμενοι για να τους πληρώσει. ...

Η υπόθεση θυμίζει έναν νέο "Σώρα" αλλά αυτή τη φορά ιπτάμενο και καθόλου τζέντλεμαν. Με την αφεντιά του ασχοληθήκαμε στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Δευτέρας, έρευνα που θα συνεχιστεί μέχρι να αποκαλύψουμε όλους όσοι τον υποστήριξαν και ενέπαιξαν άνεργους νέους τους οποίους εκμεταλλεύτηκαν σε στιγμή αδυναμίας.

Ο Ραλάκης, ένα ακόμα κελεπούρι(τον οποίο αναζητούμε και τελικά θα τον βρούμε για να λογοδοτήσει στην κοινή γνώμη), ανακοίνωνε τον Σεπτέμβριο ότι θα ιδρύσει μια πανίσχυρη αεροπορική εταιρεία. Δείτε πως. Με μια μονοπρόσωπη ΕΠΕ.

ΕΤΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ: Βασίλειος Ραλάκης του Στυλιανού και της Ελένης, Α.Φ.Μ. 157571056, Δ.Ο.Υ. Βόλου (Α',Β'), συνταξιούχος, που γεννήθηκε στο Βόλο στις 24/03/1949 και κατοικεί στο Βόλο Μαγνησίας, οδός Δεληγιώργη αριθμός 30, ΤΚ 38221, κάτοχος του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας με αριθμό ΑΙ 860893, που εκδόθηκε στις 10/07/2012 από την Υ.Α. ΒΟΛΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ.

ΚΕΦΑΛΑΙΟ: Το κεφάλαιο της εταιρείας ορίζεται σε τέσσερις χιλιάδες πεντακόσια (4.500,00) Ευρώ και διαιρείται σε εκατόν πενήντα (150) εταιρικά μερίδια, που το καθένα έχει ονομαστική αξία τριάντα (30,00) Ευρώ.

Στο παιχνίδι των απατηλών υποσχέσεων, εισήλθαν από την πόρτα ή από το παράθυρο και κάποια άλλα "καλόπαιδα", γνωστά από την πράσινη διακυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου, όπως οι Μανώλης Πατεράκης(πρώην ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Ανάπτυξης)και Αλέκος Παπαρσένος.

Ποιος είναι ο τελευταίος. Είχε γράψει για τα "πουλάκια" αυτά, το olympia.gr εδώ σε πρότερο χρόνο.
http://olympia.gr/2011/09/22/%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BF-%CE%BA%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%85/

Φιλαράκια της αυλής. Της γνωστής πράσινης φίλαυτης αυλής. Μαζί τους και κάποιοι άλλοι δικηγόροι και ευνοούμενοι της οικογένειας από το Καστρί.

Στην εκπομπή ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 της Δευτέρας παρενέβησαν και πολιτικά πρόσωπα. Πλην του βουλευτή της ΧΑ του Ν. Μαγνησίας ο οποίος κατά τους καταγγέλλοντες απλήρωτους εργαζόμενους, επέδειξε ενδιαφέρον για να πληροφορηθεί για την υπόθεση, οι υπόλοιποι δεν άκουσαν και δεν είδαν τίποτα μέχρι σήμερα.

Στην εκπομπή παρενέβη και η κ.Χρυσοβελώνη (βουλευτίνα των ΑΝΕΛ). Με όσα είπε μας άφησε άφωνους. "Τον είχα συναντήσει το καλοκαίρι με κάποιους δικηγόρους", μας είπε η κυρία βουλευτής αλλά πέραν τούτου ουδέν(το πλήρες θέμα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ που ήδη έχει ανέβει δεξιά της οθόνης του υπολογιστή σας).

Ο κ.Βασίλειος Ραλάκης, ένας από τους γνωστούς σύγχρονους μυαλοπώληδες που έψαχνε κρατικό χρήμα για να ανελιχθεί και να κονομήσει, είναι έκθετος. Εξίσου έκθετοι και όσοι στήριξαν μια φενάκη. Ελπίζουμε κάποιος εισαγγελέας να βλέπει τα κατορθώματα τους. Ήδη από όσα πληροφορούμαστε ο φάκελος είναι στο γραφείο του.