> Voliotaki: Δεκεμβρίου 2012

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Αλέξης Τσίπρας: Το 2013 θα είναι χρονιά ανατροπής

Αλέξης Τσίπρας: Το 2013 θα είναι χρονιά ανατροπής
 Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας, χαρακτήρισε το 2013 ως τη χρονιά της μεγάλης ανατροπής στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του.

Ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε ότι είναι «καθήκον όλων μας να μετατρέψουμε το 2013 στην χρονιά που η δημοκρατία θα νικήσει το μνημόνιο και τις αγορές» και να γίνει «η χρονιά της εξεγερμένης αξιοπρέπειας και της αλληλεγγύης»....

Τούρκοι πιλότοι συνελήφθησαν ενώ προσπαθούσαν να μπουν σε αεροδρόμιο της Συρίας!

Νέα κρίση στις σχέσεις Τουρκίας-Συρίας. 

Tέσσερις Τούρκους πιλότους μαχητικών αεροσκαφών, οι οποίοι εικάζεται ότι επιχειρούσαν να εισέλθουν στο χώρο του στρατιωτικού αεροδρομίου Κόερτς της Συρίας, συνέλαβαν στην επαρχία του Χαλεπίου,Σύροι στρατιωτικοί....

Αυτός, εκείνες και η λίστα


Ο Μιχάλης Παπακωνσταντίνου καλοπάντρεψε τις κόρες του. Οι δύο γαμπροί του δραστήριοι και επιτυχημένοι. Οι δύο θυγατέρες καλοσπουδασμένες στα γνωστότερα πανεπιστημιακά ιδρύματα του δυτικού κόσμου.

συνέχεια στό zougla

ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ!!!

Η ευθύνη δεν είναι οικογενειακή αλλά δεν μπορούμε να παραλείψουμε πως η σύζυγος του ενός εκ των δυο διοικητών της Δίωξης Ναρκωτικών, ήταν υποψήφια Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ! Μάλιστα έχει εκλεγεί και ως δημοτική σύμβουλος στην πρωτεύουσα του νομού της.

Ήταν υπάλληλος της Αγροτικής τράπεζας και παρά το γεγονός πως είναι πολύτεκνη και με δίδυμα μητέρα κατάφερε να σπουδάσει και στο ανοιχτό πανεπιστήμιο. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή στην περιοχή της ενώ όσοι γνωρίζουν τον σύζυγό της απορούν με την εμπλοκή του στην μαφία με τους ναρκωέμπορους.

Κράτη του πλανήτη πέρασαν ήδη στο 2013

Τα νησιά στο νότιο Ειρηνικό, η Νέα Ζηλανδία, η Αυστραλία, η Ιαπωνία, ήδη υποδέχθηκαν την έλευση του 2013.

Eπίσης και οι Φιλιππίνες είναι έτοιμες να γιορτάσουν την αλλαγή έτους, στη σκιά όμως του καταστροφικού περάσματος του τυφώνα Μπόφα, που προκάλεσε περίπου χίλιους θανάτους.

 Το πέρασμα στο νέο ημερολογιακό έτος επισκιάζει στην Ινδία ο ομαδικός βιασμός της φοιτήτριας, που πέθανε νοσηλευόμενη σε νοσοκομείο στη Σιγκαπούρη....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

Ευχόμαστε ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε όλους τους Βολιώτες συμπολίτες μας και ιδιαίτερα σε αυτούς που βρίσκονται κάπου στο εξωτερικό , κρατώντας στο μυαλό τους πάντα την πόλη - πατρίδα.
Καλή χρονιά με υγεία και ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
Φέτος μπορούμε να στείλουμε τις ευχές μας μέσω του blog που μας κρατάει καθημερινά ενήμερους.Ευχαριστούμε πολύ.
Υγεία , Θάρρος και Ελπίδα σε όλους .
 
Οικογένεια Κορκόβυλου από Γαλλία.

Θεσσαλονίκη: Ο Άγιος Βασίλης έφερε τα δώρα με καϊκι - Δείτε το βίντεο!

Ο Άη Βασίλης έγινε δεκτός από τα μικρά παιδιά που τον περίμεναν με ανυπομονησία, σκόρπισε ευχές και καραμέλες, και πήρε το δρόμο για το σπίτι του.

Ο Άγιος Βασίλης ήρθε με καΐκι στην παραλία της Νέας Μηχανιώνας, στo Δήμο Θερμαϊκού, φέρνοντας δώρα για τα παιδιά και χαμόγελα για τους γονείς τους που μαζεύτηκαν για να τον προϋπαντήσουν στο λιμάνι.

Ένας Άγιος Βασίλης, που έμοιαζε βγαλμένος από παραμύθι, έφτασε με το καϊκι του πλατεία με τον μικρό, καφετή του σκύλο, μέσα από τη θάλασσα, φέρνοντας με πυρσούς και μπαλόνια το μήνυμα ότι ο νέος χρόνος έρχεται με δώρα.

Δείτε το βίντεο του thousandnews.gr...

Αχαϊα: Τον έδεσαν σε δέντρο και τους έβλεπε να βιάζουν την κοπέλα του!

Αχαϊα: Τον έδεσαν σε δέντρο και τους έβλεπε να βιάζουν την κοπέλα του!
Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την επίθεση των δυο ληστών-βιαστών σε βάρος ζευγαριού στην περιοχή των Σελλών στην Πάτρα.

Σύμφωνα με το thebest.gr, πoυ επικαλείται αστυνομικές πηγές, οι δυο δράστες αφού ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο του ζευγαριού υποχρέωσαν τον 50χρονο άνδρα να βγει στο δρόμο και στη συνέχεια οδήγησαν το ζευγάρι σε ερημική τοποθεσία στα Αργυρά....

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ!

Σε διαθεσιμότητα, με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου


ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO: 58 τελικά οι συλληφθέντες του κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, εκ των οποίων οι 7 αστυνομικοί (!!!), ενώ αναζητούνται άλλα 9 μέλη

συνέχεια στό e-volos.gr

Αυτοκτονία 43χρονου απέτρεψε η ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμη ένα άτομο το οποίο είχε εκδηλώσει την πρόθεση να βάλει τέλος στη ζωή του, εντόπισε και τελικά απέτρεψε η υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, η υποδιεύθυνση της ΕΛ.ΑΣ. ενημερώθηκε την Κυριακή τηλεφωνικά ότι ένας 43χρονος άνδρας, χρήστης του Facebook, είχε εκδηλώσει την πρόθεση να αυτοκτονήσει....

Χανιά: Μπαρ έκανε... ροζ ντελίβερι

Χανιά: Μπαρ έκανε... ροζ ντελίβερι
 Λίγο πριν το νέο έτος το ''ροζ'' μυστικό του μπαρ έγινε γνωστό μετά από έφοδο της Αστυνομίας...

Το μαγαζί στη Σούδα πραγματοποιούσε ντελίβερι εκδιδόμενων γυναικών...

Αξιοποιώντας σχετικές πληροφορίες, αστυνομικός πήγε στο μπαρ προσποιούμενος τον πελάτη. Μόλις διαπιστώθηκε πως από το συγκεκριμένο μπαρ γινόταν προαγωγή γυναικών σε πορνεία, ακολούθησε έφοδος των αστυνομικών και συνελήφθη ο 35χρονος ιδιοκτήτης και ο 45χρονος «μεταφορέας» των γυναικών....

Ο Παπακωνσταντίνου, ο Ρωσσώνης και οι «χρυσοί» εξοπλισμοί για το ΠΝ

Ο Παπακωνσταντίνου, ο Ρωσσώνης και οι «χρυσοί» εξοπλισμοί για το ΠΝ
Ο σύζυγος της Μαρίνας Παπακωνσταντίνου είναι ο αντιπρόσωπος αμυντικού εξοπλισμού που δεν έχανε διαγωνισμό στο Ναυτικό κι αν τον έχανε, κατάφερνε να τον ακυρώσει!

Σάλο έχει προκαλέσει στο Πολεμικό Ναυτικό η αποκάλυψη ότι ο κ. Ανδρέας Ρωσσώνης είναι ο σύζυγος της δεύτερης κόρης του πρώην υπουργού Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και εξαδέλφης του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, της Μαρίνας.

συνέχεια στό newsbomb

ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ Ο ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ

Ο Διοικητής της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου είναι ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής που παρείχε «συγχωροχάρτια» σε ναρκοέμπορους.

 Ο Διοικητής όμως είναι και εκλεγμένος πρόεδρος της συνδικαλιστικής ενώσεως των Αξιωματικών Δυτικής Ελλάδος. Αρχιφύλακας μάλιστα της ίδιας υπηρεσίας ήταν βουτηγμένος στο ίδιο βρώμικο κύκλωμα.

Γεωργαντά : Ο κ. Παπακωνσταντίνου έδινε πληροφορίες και ψωμί στους κερδοσκόπους..Δεν είναι μόνο η λίστα Λαγκάρντ

Σύνταγμα τώρα!!! Αυθόρμητες στιγμές... το τραγούδι "Μπάτσοι κλάστε μας τ' αρχίδια"

ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ..ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ..ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ


ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ .... Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!!!

ΤΟ 2012 ΕΚΛΕΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΛΑΚΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ : "ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ"


ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!! ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ @/@ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ

"ΞΗΛΩΣΑΝ" ΚΑΙ ΤΟΥΣ 7 "ΛΕΚΙΑΣΜΕΝΟΥΣ"

Η είδηση  για ύπαρξη και 2ου αξιωματικού διεφθαρμένου αξιωματικού επιβεβαιώθηκε πριν από λίγο αφού με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης σε βάρος των επτά συνολικά  αστυνομικών, που εμπλέκονται στην εγκληματική οργάνωση εισαγωγής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών που εξάρθρωσε χθες η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης

. Επιπλέον, οι τρεις συλληφθέντες, ένας Αξιωματικός και δύο Αρχιφύλακες τέθηκαν ήδη σε κατάσταση διαθεσιμότητας. Οι υπόλοιποι τέσσερις, δυο Αξιωματικοί, ένας Αρχιφύλακας και ένας Υπαρχιφύλακας, μετακινήθηκαν άμεσα σε άλλες Υπηρεσίες και στο πλαίσιο της πειθαρχικής δικαιοδοσίας αναμένεται η τελική απόφαση για την περαιτέρω υπηρεσιακή τους κατάσταση, σε συνδυασμό με την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος τους.  

ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΑ ΚΑΛΥΨΕ Η ΣΠΥΡΑΚΗ
 
Για παραπομπή στο ειδικό δικαστήριο ή στην τακτική Δικαιοσύνη, έκανε λόγο η Μαρία Σπυράκη, μεταφέροντας προφανώς το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Να την ενημερώσουμε λοιπόν, αν και η ίδια καλά έκανε γιατί ήταν... υποχρεωμένη να λάβει υπόψιν της όλα τα ενδεχόμενα, ότι η απόφαση έχει ήδη ληφθεί και φάνηκε από την πρόταση για την σύσταση προανακριτικής Επιτροπής.
 Ο Παπακωνσταντίνου θα δικαστεί όπως όλοι οι πολίτες. Στην τακτική Δικαιοσύνη...

Πρωτοχρονιάτικο Λαχείο: Ο αριθμός 93916 της 9ης σειράς κερδίζει 4 εκατ. ευρώ...

Ο τυχερός αριθμός του πρωτοχρονιάτικου λαχείου του 2013 είναι  ο 93916 της 9ης σειράς που δίνει στον κάτοχό του το πόσό των 4 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση Κρατικών Λαχείων, ο ίδιος αριθμός, ανεξαρτήτως σειράς κερδίζει 10.000 ευρώ. Επιπρόσθετα, οι αριθμοί 93917, 93918, 93919 και 93920 της 9ης σειρας κερδιζουν από 750.000 ευρώ. Οι ίδιοι αριθμοί  ανεξαρτήτως σειράς κερδίζουν  από 7.500 ευρώ....

ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΑΚΗ ΜΕ ΝΕΑ ΔΗΛΩΣΗ...

...ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ...
Προκλητικός ο πρώην "τσάρος", πριν από λίγο όπως μετέδωσε ο Δ. Τάκης, εξέδωσε νέα δήλωση με την οποία επιτίθεται στον κυβερνητικό συνασπισμό, κάνει λόγο για προκατασκευασμένο κατηγορητήριο, και προσπαθεί να εμφανίσει τον εαυτό του ως θύμα μιας πλεκτάνης(!) για να τον στοχοποιήσουν πολιτικά!
Κάτι μας θυμίζει αυτή η τακτική...

ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ... ΜΑΛΛΙΟΤΡΑΒΗΓΜΑ Η ΚΟΥΛΑ! "ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ;"

«Έχω να προαυλιστώ 8 μήνες. Οκτώ ολόκληρους μήνες έχω να βγω στο προαύλιο, έχω χάσει τα μισά μου μαλλιά και είμαι σε άθλια κατάσταση.

Εύχομαι καμία μάνα να μη βρεθεί στη θέση μου». Με αυτά τα λόγια, που η ίδια.... αποκαλεί καταγγελία, η Βίκυ Σταμάτη περιγράφει την κατάσταση της μετά από πολλούς μήνες πίσω από τα κάγκελα των Γυναικείων Φυλακών Κορυδαλλού....

Τελευταίο χειροκρότημα για τον Βολιώτη ηθοποιό Δημήτρη Βογιατζή (Video + Photos)


Πλήθος καλλιτεχνών - παραμονή Πρωτοχρονιάς- στο διαδημοτικό κοιμητήριο Βόλου, για το τελευταίο αντίο στον φίλο και συνεργάτη

συνέχεια στό e-volos.gr

ΚΙΝΗΣΗ "ΜΑΤ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ - ΦΙΛΕΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Τη... μπάλα στο τερέν της Πολιτείας έριξε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος μέσα στις γιορτές, στέλνοντας το μήνυμα για το πώς σκοπεύει να πορευτεί η ιεραρχία στο μέλλον για τις εκτάσεις που της ανήκουν.

Η πρόταση του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου μέσα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμά του δεν ήταν μόνο μία, ακόμη, προσφορά εκ μέρους της Εκκλησίας στο λαό.

Κάποιοι στο καθιερωμένο εορταστικό ανακοινωθέν «διάβασαν» μόνον ότι η Εκκλησία μετά τα συσσίτια αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπάνω και να δώσει στον κόσμο τα μέσα να κερδίσει μόνος του τα προς το ζην....

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ!!! Σύνταγμα πριν από λίγο!!! Πολίτες διασκεδάζουν όλοι μαζί!!!

ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΚΙ ΑΣ ΑΡΓΗΣΕ. Ο ΚΟΚΟΣ ΣΤΟ ΠΗΛΙΟ.

Πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο τέως βρίσκεται στη περιοχή του Πηλίου, «incognito», χωρίς δηλαδή να θελήσει να δημοσιοποιήσει την παρουσία του, η οποία συνδυάζεται τόσο με τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, όσο και με την προσωπική ανάρρωση, μετά από εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη.

O EΠΟΜΕΝΟΣ...ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ ΤΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΣ;

Eπόμενος "στην λίστα" ο Γιάννος Παπαντωνίου. Τον είχαμε εντοπίσει έγκαιρα και η δικαιολογία της "συνωνυμίας" που προέβαλε, θα έπρεπε ήδη να τον έχει φέρει αντιμέτωπο με την δικαιοσύνη. Τώρα όμως που αναγκάστηκε να "απολογηθεί" για την προέλευση των χρημάτων, δεν έχει κανέναν λόγο να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Το περίεργο χέρι που προστατεύει τους συνεταίρους του Σημίτη θα πρέπει επιτέλους να κοπεί....

ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ...

Στους 35 ανέρχονται οι συλληφθέντες που κατηγορούνται για εμπλοκή στο κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξάρθρωσε η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια γιγαντιαίας επιχείρησης που έλαβε χώρα χθες στη Θεσσαλονίκη, το Βόλο και το Αγρίνιο.

Μεταξύ των συλληφθέντων είναι ένας 33χρονος αξιωματικός και δύο 49χρονοι αρχιφύλακες της ΕΛ.ΑΣ. καθώς επίσης δύο από τα τρία φερόμενα ως ''ηγετικά'' στελέχη του πολυμελούς κυκλώματος, τα οποία είναι αλβανικής καταγωγής.


Οι 35 συλληφθέντες οδηγήθηκαν νωρίς το απόγευμα, κάτω από τα δρακόντεια μέτρα ασφαλείας στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, όπου τους απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες. Ακολούθως παραπέμφθηκαν να απολογηθούν στην ανακρίτρια από την οποία ζήτησαν και πήραν προθεσμία.

ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ. ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ!!!

ΕΙΝΑΙ Ο 2ος Δ/ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Γράφει ο Βασίλης Χήτος

Και άλλος Διοικητής Δίωξης Ναρκωτικών [εκτός του Βόλου] και μάλιστα –όπως αποκαλύπτει το Fimotro- Αρχισυνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ φέρεται να εμπλέκεται στην δικογραφία με τους διεφθαρμένους αστυνομικούς που έκαναν «πλάτες» σε Αλβανούς λαθρέμπορους ναρκωτικών. Σας μεταφέρουμε αυτολεξεί τι αναφέρεται στην δικογραφία για τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή, ο οποίος κατηγορείται πως έδινε "συγχωροχάρτια" σε λαθρέμπορους που η φυσική τους θέση θα έπρεπε να ήταν στη φυλακή


"Για τον Αστυνομικό Υποδιευθυντή προεκυψε η συνεργεια του στην εγκληματική οργάνωση. Όπως διαπιστώθηκε, ο αξιωματικός σε απροσδιόριστο χρόνο και πάντως κατά το χρονικό διάστημα από 05-12-2011 εως και 11-06-2012, εν γνώσει του ενημερωσε ψευδώς τις Εισαγγελικες και Δικαστικες αρχες, ότι ετερα άτομα και όχι οι πραγματικοί πληροφοριοδότες, παραχώρησαν πληροφορίες στην Υπηρεσια του και επιτεύχθηκαν οι συλλήψεις, α) την 27-11-2011 στο Ζεφύρl Αττικής ενός αλλοδαπού υπηκόου για αγοραπωλησία είκοσι επτά (27) δεμάτων ναρκωτικής ουσίας κάνναβης συνολικού βάρους (29.351) γραμμαρίων,β) την 29-11-2011 στη Λάρισα ενός ημεδαπού και ενός αλλοδαπού για κατοχή ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών (2.542) γραμ.ηρωίνης και (2.092) γραμ. κάνναβης, γ) την 13-03-2012 στην Τούμπα Θεσσαλονίκης τεσσαρων ημεδαπών για κατοχη ποσότητας (4.002) γραμμαρίων ναρκωτικης ουσίας κανναβης, επιδιώκοντας στην καταχρηστικη εφαρμογη του αρθρου 27 του Κ.Ν.Ν. Από την παροχη της πληροφορίας και την ενεργοποίηση των ευεργετικών διαταςεων, η εγκληματικη οργανωση επιδίωςε οικονομικό όφελος. Κατα τη διενεργηθείσα έρευνα, κατασχέθηκαν από το αρχείο του γραφείου του τρία ακριβη φωτοαντίγραφα εγγραφων, προς τις Εισαγγελίες Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λαρισας που αφορούν στις παραπανω (α), (β) και (γ)περιπτώσεις σχετικα με την ενεργοποίηση των ευεργετικών διαταςεων του 27 του Κ.Ν.Ν. ".
Ο Αξιωματικός αυτός -όπως έμαθε το Fimotro- δεν έχει συλληφθεί αφού κατηγορείται για: απλή συνέργεια σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας επιδιώκουν οικονομικό ή άλλο όφελος.

Τα 100 καλύτερα γκολ του 2012! (Video)

Δείτε ένα απολαυστικό βίντεο με τα καλύτερα γκολ της χρονιάς. Στο video που ακολουθεί μπορείτε να θυμηθείτε τα 100 καλύτερα γκολ που μπήκαν στα γήπεδα του κόσμου το 2012.
 
Δείτε το video εδώ

ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΑΘΩΟΤΗΤΑΣ..... ΟΧΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .

ΠΩΣ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΤΥΧΗ , ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΟΥ ΤΑ 'ΧΩΣΕ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ν.Τ. , ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ SITES ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ...ΚΑΙ ΠΡΙΝ Ο ΛΕΚΤΩΡ ΛΑΛΗΣΕΙ ΤΡΕΙΣ  (ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΤΟΛΑΚΗΣ ) ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ .....ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .....ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ .....ΚΑΜΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ....ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ .....ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ .....ΑΝΤΕ ΝΤΕ .....ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΕΤΕ ....ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ....ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΛΕΕΙ ....ΔΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΑΠΕΣ .....ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ΓΛΟΥ ....ΤΕΛΙΚΑ ΣΩΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΓΑΛΟΠΟΥΛΕΣ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ !!!!

ΚΑΡΦΙ .....

Δείτε ΒΙΝΤΕΟ!!! Τώρα στο Σύνταγμα!!! Πρωτοβουλίες πολιτών μαγειρεύουν και μοιράζουν φαγητό σε όλους!!!!

Ναρκόμπατσοι και ειδήσεις

Καλησπέρα Σας,
Ως τακτικός αναγνώστης αυτού του ειδησεογραφικού Blog, θα περίμενα λίγο περισσότερη αναφορά στο θέμα των τοπικών αστυνομικών φιντανιών, που μάλιστα επιβραβεύονται και αναβαθμίζονται επαξίως κάνοντάς μας να απαιτούμε ολοένα και περισσότερη δράση σε όλα όσα απειλούν την ανθρώπινη ασφάλεια αλλά και αξιοπρέπεια.

Ευχαριστώ για την φιλοξενία


AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Γρεβενά:Έκλεισαν σε ειδικό θάλαμο των φυλακών τον ''δράκο της Ξάνθης''!

Ο 27χρονος βιαστής και δολοφόνος της άτυχης Ζωής στην Ξάνθη, είχε παραμείνει στις ίδιες φυλακές για ένα 6μηνο όταν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού φοιτήτριας...

Στις δικαστικές φυλακές Φελλίου των Γρεβενών κρατείται από το μεσημέρι ο 27χρονος δράστης του αποτρόπαιου εγκλήματος σε βάρος της 34χρονης Ζωής Δαλακλίδου που έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης στην Ξάνθη....

Κορυφαίος Ευρωπαίος για το 2012 ο Σπανούλης...

Σύμφωνα με την έγκυρη ψηφοφορία που έγινε για ενδέκατη χρονιά από το eurobasket.com, με τη συμμετοχή 300 και πλέον δημοσιογράφων, αναδείχθηκε κορυφαίος μπασκετμπολίστας στην Ευρώπη για το 2012 ο Λαρισαίος Βασίλης Σπανούλης και κορυφαίος προπονητής ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης Β. Σπανούλης, μαζί με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, τον Αντρέι Κιριλένκο (ΤΣΣΚΑ Μόσχας), τον Έραζεμ Λόρμπεκ (Μπαρτσελόνα) και τον Νέναντ Κρστιτς (ΤΣΣΚΑ Μόσχας) ψηφίστηκαν μέλη της καλύτερης πεντάδας στην Ευρώπη....

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΑΜΑΡΑ...

'' Πληρώσαμε όλες τις στρεβλώσεις του πολιτικού μας συστήματος και του τρόπου που μάθαμε να ζούμε. Από την άλλη πλευρά, δείξαμε ότι έχουμε το κουράγιο να αλλάξουμε όσα πρέπει να αλλάξουμε και ότι έχουμε τη δύναμη να  παλέψουμε. 

Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Και μόνο ενωμένοι μπορούμε να το πετύχουμε ''.

Το Αιγινήτειο δεν πλήρωσε δώρο Χριστουγέννων...

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στην Ελλάδα του Μνημονίου και των χρεών. Μέχρι στιγμής γνωρίζαμε για τις ιδιωτικές επιχειρήσεις που χρωστούσανε δώρα χριστουγέννων και για τις ποινές που... ο νόμος επέφερε σε τέτοιου είδους ενέργειες.

Να όμως που ενα κρατικό νοσοκομείο, το Αιγινήτειο, μέχρι και σήμερα δεν έχει πληρώσει το δώρο των Χριστουγέννων σε μια πράξη εργασιακής βαρβαρότητας που φυσικά δεν πρέπει να μείνει ατιμώρητη.

Χριστιανικός μισογυνισμός και .. η γυναίκα του Πάσχου Μανδραβέλη

Ότι είναι δεμένοι όπως το κρέας με το νύχι το πολιτικό προσωπικό των αστών, οι ενσωματωμένοι στο σύστημα δημοσιοκάφροι και η οικονομική ολιγαρχία δεν το συζητάμε.

 Αξίζει όμως να ασχοληθούμε σε μια πτυχή της αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει μεταξύ της ενημερωτικής ιστοσελίδας left.gr και του Πάσχου Μανδραβέλη.

Όχι τίποτε αλλά γιατί έχει και την πλάκα της αφού το τσιράκι του Αλαφούζου βάζει και στο στόχαστρο του την «επικρατούσα θρησκεία». Εντάξει ξέρουμε ότι το συγκρότημα ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής Αλαφούζος έχει αποτελέσει την δύναμη κρούσης για να περάσουν οι μνημονιακές πολιτικές, για να...

Το σακί με τις πατάτες

Ο μανάβης τα κουτσοκατάφερνε. Σπίτι, φαμίλια, υποχρεώσεις με αξιοπρέπεια. Εφορίες, τράπεζα με συνέπεια. Ζούσε χωρίς πολλά πολλά και φανταχτερά. 

Ένα ωραίο πρωί του ήρθε φάκελος τραπεζικός και μέσα μια ωραία γυαλιστερή πιστωτική κάρτα που δεν είχε διανοηθεί να ζητήσει. 

Παίρνει την τράπεζα τηλέφωνο και λέει δεν τη θέλω. Αμ δε γίνεται έτσι, του απαντούν. Πρέπει να 'ρθετε από δω να συμπληρώσετε χαρτιά κι άλλα τέτοια σοβαρά και τυπικά. Τρελαίνεται ο μανάβης.

«Θα βγούμε από το ευρώ αν η ΕΚΤ δεν εγγυηθεί το χρέος μας»

«Σε περίπτωση που η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα δεν αποτελέσει πραγματικό εγγυητή του δημοσίου χρέους μας, η Ιταλία θα αναγκαστεί να βγει από το ευρώ», τόνισε σήμερα ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ιδιωτικό ιταλικό ραδιοφωνικό δίκτυο Radio Capital.

«Με αυτό τον τρόπο, θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε σε υποτίμηση του εθνικού μας νομίσματος αυξάνοντας την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας μας. Ελπίζω να μην βρεθούμε αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε σε κατάσταση απελπισίας την συγκεκριμένη οδό»,...

Πάτρα: Σταμάτησαν το σεξ για έλεγχο - Σκηνές απείρου κάλλους στο παλιό λιμεναρχείο!

O άντρας αναγκάστηκε να βγει από το αυτοκίνητο ημίγυμνος, ενώ η γυναίκα κρυβόταν γυμνή στο πίσω κάθισμα...

Το «παράνομο» ζευγαράκι βρήκε... ερωτικό καταφύγιο στο χώρο του παλιού λιμεναρχείου της Πάτρας αλλά με τίποτα δεν φανταζόταν ότι θα αποτελούσε αντικείμενο... τροχονομικού ελέγχου από λιμενικούς!

Όλα συνέβησαν το βράδυ του προηγούμενου Σαββάτου με πρωταγωνιστές...

Η κατάρα του σήριαλ «Αέρινες Σιωπές» – Βογιατζής είναι ο δεύτερος ηθοποιός της σειράς που αυτοκτονεί!

Ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής είναι το δεύτερο πρωταγωνιστικό πρόσωπο που δίνει τέλος στη ζωή του ως συμμετέχων στο σήριαλ του Mega, «Aέρινες σιωπές».
Δεν πιστεύουμε στις κατάρες ή στα στοιχειά αλλά το 2004 είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού της η ηθοποιός Ελευθερία Βιδάκη που έπαιζε στο ίδιο σήριαλ.

Η Ελευθερία Βιδάκη ήταν Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στον Θέρισο Χανίων, το 1969 και πέθανε στην Αθήνα, στις 30 Μαρτίου 2004. Ήταν...

Θεσσαλονίκη: Έφιπποι Αη Βασίληδες στο Πανόραμα - Δείτε το βίντεο!

Για ακόμα μία χρονιά, οι Άγιοι Βασίλήδες ήρθαν πάνω σε άλογα...

Πιστοί στο ραντεβού τους όπως γίνεται τα τελευταία χρόνια, οι Αγιοβασίληδες ήρθαν ως καβαλάρηδες στο Πανόραμα,μοιράζοντας δώρα και ευχές στα παιδιά του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη και σε κόσμο που πήγε από πολλές περιοχές για να τους δει από κοντά.

Δείτε παρακάτω εικόνες από την εκδήλωση και τι δήλωσε στο thesstoday o Γιάννης Καρτάλης, πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού Πολιτισμού του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη...

Τα 100 καλύτερα γκολ του 2012 σε… 17 λεπτά!



Προανακριτική (και) για Βενιζέλο θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ

Και για τον Ευάγγελο Βενιζέλο θα ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ να συσταθεί Προανακριτική Επιτροπή, προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στο... θέμα της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ.

Τη σχετική αποκάλυψη έκανε ο Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στην...

ΣΚΙΑΘΟΣ: Η ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΒΥΘΙΣΕ ΑΛΙΕΥΤΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ


Η τελευταία κακοκαιρία της χρονιάς βύθισε αλιευτικό σκάφος στο λιμάνι της Σκιάθου.
Η Σκιάθος έχει ένα από τα χειρότερα λιμάνια της Ελλάδος. Τα σκάφη κινδυνεύουν από τους νότιους και βόρειους ανέμους. 


συνέχεια στό newsskiathos.gr

ΤΟΝ "ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ" ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ!

Άσχημα τα πράγματα για τον πρώην υπουργό Οικονομικών καθώς η πρόταση για τη σύσταση επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης είναι καταπέλτης με πολύ βαριά αδικήματα.

Στο κείμενο της πρότασης, ζητείται η άσκηση δίωξης κατά του Γ. Παπακωνσταντίνου για τα αδικήματα της νόθευσης εγγράφου και της...

«Τον έσπρωξα στις ράγες γιατί μισώ τους Ινδουιστές»!

Για ανθρωποκτονία κατηγορείται η 31χρονη γυναίκα η οποία συνελήφθη το Σάββατο από τις αστυνομικές αρχές της Νέας Υόρκης επειδή έσπρωξε έναν Ινδό μετανάστη από... πλατφόρμα του μετρό με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η ύποπτη, Ερίκα Μενέντεζ, βρισκόταν στον σταθμό του μετρό και μιλούσε μόνη της λίγο πριν σπρώξει το άτυχο θύμα, Σουνάντο Σεν 46 ετών, στις ράγες του τραίνου.

Η γυναίκα ομολόγησε τελικά την πράξη της λέγοντας ότι σκότωσε τον άντρα καθώς μισεί τους Ινδουιστές και τους Μουσουλμάνους από την τρομοκρατική επίθεση στους δίδυμους πύργους στη Νέα Υόρκη.

Λήστεψαν παιδιά που έλεγαν τα κάλαντα στη Θεσσαλονίκη

ή ά  έ  ά  ί
Δύο περιστατικά κλοπών σε βάρος παιδιών που έλεγαν τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα, σημειώθηκαν το πρωί στην Καλαμαριά και στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
   
Όπως έγινε γνωστό, οι δράστες, άρπαξαν από τα θύματά τους μικρά χρηματικά ποσά που είχαν συγκεντρώσει προηγουμένως ψάλλοντας τα κάλαντα. Οι δράστες αναζητούνται.

ΧΡΥΣΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΥΕΜΕΝΗ!

Το παρακλάδι της αλ Κάιντα στην Υεμένη προσφέρει αμοιβή σε όποιον σκοτώσει τον Aμερικανό πρεσβευτή στην χώρα και έναν αμερικανό στρατιώτη που υπηρετεί στην αραβική αυτή χώρα, ανέφερε οργάνωση η οποία παρακολουθεί ισλαμιστικές ιστοσελίδες.

 Η αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (AQAP) ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει τρία κιλά χρυσού για την δολοφονία του Αμερικανού πρεσβευτή στη Σανάα, Τζέραλντ Φέιρσταϊν, ανακοίνωσε η οργάνωση...

Οπαδός πέταξε καφέ στον Δημητρέλο!

Επεισοδιακή ήταν η γενική συνέλευση της ΑΕΚ, αφού πριν παρθεί η απόφαση για αναβολή, οπαδός πέταξε ένα πλαστικό ποτήρι με καφέ στον πρόεδρο της Ένωσης Ανδρέα Δημητρέλο!

Η διαδικασία άρχισε με τον φίλο των «κίτρινων» ν’ απευθύνεται στον πρόεδρο της ΠΑΕ και να του λέει: «Κάθεστε στις καρέκλες μόνο και μόνο για να πηγαίνετε ταξίδια με την ΑΕΚ», για να εισπράξει την οργισμένη αντίδραση του προέδρου: «Εγώ πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ; Όλη μέρα τρέχω για την ΑΕΚ από εδώ και από εκεί για να μείνει η ΑΕΚ ζωντανή και μου λες εμένα ότι πηγαίνω ταξίδια με την ΑΕΚ;».

Ο οπαδός δεν πτοήθηκε: «Άντε φύγε ρε λαμόγιο», φώναξε...

Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι αποδείχτηκαν ικανοί για όλα

Κωνσταντοπούλου: Κάποιοι αποδείχτηκαν ικανοί για όλαΓια εξακολουθητικά εγκλήματα κατά του δημοσίου συμφέροντος και κατά παράβαση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, κάνει λόγο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου σε δήλωσή της για την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ. 
 
«Είναι περισσότεροι του ενός αυτοί που αποδείχθηκαν ικανοί για όλα», υποστηρίζει η υπεύθυνη για θέματα Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έγιναν από έναν, ούτε με μία στιγμιαία πράξη. Και συνεχίσθηκαν, πέραν...


Στους 100 πιο πλούσιους συλλόγους ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις 100 πλουσιότερες ομάδες του πλανήτη, όπως αναφέρει η βραζιλιάνικη συμβουλευτική εταιρεία "Pluri", που ασχολείται με τον αθλητισμό και τα οικονομικά και κάθε χρόνο εκδίδει μία λίστα με τους πιο εύρωστους, οικονομικά, συλλόγους στον κόσμο.

Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες βρίσκονται στην 79η θέση της σχετικής λίστας για το 2012, ενώ πέρυσι κατείχαν την 63η.

Η ομάδα, σύμφωνα με την εταιρεία "Pluri", υπολογίζεται...

Γιάννης Βαρουφάκης: Το θανάσιμο αμάρτημα του Παπακωνσταντίνου στην «ελληνική χρεοκοπία»

«Θανάσιμο αμάρτημα» χαρακτηρίζει τη διαχείριση της «ελληνικής χρεοκοπίας» από τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, ο καθηγητής Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης με ανάρτησή του στο Twitter.

«Εκτός από τη διερεύνηση της εμπλοκής Παπακωνσταντίνου στην υπόθεση Λαγκάρντ, πρέπει να γίνει κάτι και για το θανάσιμο αμάρτημα του «τη διαχείριση της ελληνικής χρεοκοπίας», αναφέρει ο κ. Βαρουφάκης και προσθέτει ότι η επιμονή του πρώην υπουργού Οικονομικών «να δεσμεύσει ένα αφερέγγυο κράτος με ένα νέο τεράστιο κράτος είναι έγκλημα εναντίον της οικονομικής λογικής».

Καταπέλτης για Γ. Παπακωνσταντίνου η πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για την λίστα Λαγκάρντ

- Κατηγορείται για νόθευση εγγράφου και παράβαση καθήκοντος
- Υπόνοιες και για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος
- Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου έχει δικαίωμα αν θέλει να μιλήσει στην Ολομέλεια
- Πρέπει όλα να έχουν ολοκληρωθεί σε 15 ημέρες από σήμερα
- Για να συγκροτηθεί προανακριτική απαιτούνται 151νας ψήφοι

Υπόνοιες για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος αφήνει η πρόταση για σύσταση προανακριτικής επιτροπής που κατατέθηκε στην Βουλή και θεωρείται καταπέλτης για τον πρώην υπουργό. Εκτός από τις υπόνοιες, το 8σελιδο αίτημα αναφέρει ότι προτείνουν την δίωξη εναντίον του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για "νόθευση εγγράφου" και για "παράβαση καθήκοντος"....

Βαξεβάνης: Ο «παπατζής» Βενιζέλος αλλοίωσε 2.059 ονόματα

Βαξεβάνης: Ο «παπατζής» Βενιζέλος αλλοίωσε 2.059 ονόματα  Με μια αναφορά στο γνωστό τυχερό παιχνίδι «του παπά» ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης στρέφει τα βέλη του στον Ευάγγελο Βενιζέλο σχετικά με την υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
 
Ο κ. Βαξεβάνης υποστηρίζει πως ο κ. Βενιζέλος είναι πρωταγωνιστής σε αυτό το «παπατζιλίκι» που  έχει εξελιχθεί η λίστα Λαγκάρντ παίζοντας μάλιστα πολλούς ρόλους.
Αναλυτικά το κείμενο του κ. Βαξεβάνη:

«Στο γνωστό παιχνίδι στο οποίο πρέπει να βρεις πoιo από τα τρία χαρτιά που κινεί κάποιος γρήγορα μπροστά σου είναι ο "παπάς", υπάρχουν διάφοροι...