> Voliotaki: Νοεμβρίου 2012

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Σεισμός στην κυβέρνηση μετά την απόφαση για την ιθαγένεια - Το ΠΑΣΟΚ μιλά για παράνομη απόφαση

Μετά την αιφνιδιαστική απόφαση της κυβέρνησης να παγώσει τις διαδικασίες για τη χορήγηση ιθαγένειας ήταν θέμα χρόνου να αντιδράσει το ΠΑΣΟΚ.

Με το φορολογικό να αποτελεί το εύφλεκτο υλικό για την συνοχή της τριτοκομματικής κυβέρνησης, έρχεται να προστεθεί στο ήδη βεβαρημένο πολιτικό κλίμα και η απόφαση βόμβα της κυβέρνησης να παγώσει κάθε είδους διαδικασία για τη χορήγηση ιθαγένειας στους αλλοδαπούς.

ΚΚΕ: Ο Αλέξης Τσίπρας αντιγράφει ανερυθρίαστα το ΠΑΣΟΚ


Προκλητική χαρακτήρισε το ΚΚΕ την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στην πανελλήνια συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, υπογραμμίζοντας πως «αντιγράφει ανερυθρίαστα το ΠΑΣΟΚ που όσο έστριβε πιο δεξιά τόσο πιο πολύ επετίθετο κατά του ΚΚΕ».

Τα επιχειρήματά τους, συνεχίζει, δείχνουν την ιδεολογική τους στειρότητα ενώ ξεκαθαρίζει ότι το ΚΚΕ δεν πρόκειται να υποκύψει στον ευρωενωσιακό μονόδρομο.

JUMBO ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ

Ο ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ JUMBO ΒΟΛΟΥ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕ-ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΟΤΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΗ
ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΙΑΤΙΚΑ ΡΟΛΟΓΑΚΙΑ JUMBO ΜΕΤΡΑΝΕ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΦΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!
 
AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Λαθραία εισαγωγή λαδιών στη Κρήτη. Κερδοσκοπία σε βάρος ελαιοπαραγωγών και καταναλωτών

Το φαινόμενο της εισαγωγής λαδιών από τρίτες χώρες που «βαφτίζονται» ως ελληνικά ή κρητικά ελαιόλαδα από κυκλώματα που λυμαίνονται την αγορά προϊόντος δεν είναι σημερινό ούτε των τελευταίων χρόνων.

Οι εισαγωγείς που φέρνουν λάδι με αλλοιωμένα στοιχεία στην Ελλάδα και στην Κρήτη, σε μια περίοδο αυξημένης παραγωγής και τιμές παραγωγού καλύτερες των προηγούμενων περιόδων, έχουν ένα και μόνο στόχο την κερδοσκοπία σε βάρος των ελαιοπαραγωγών, των καταναλωτών και του κρατικού μηχανισμού!

Έσφαξε τη γυναίκα του γιατί του γκρίνιαζε όλη μέρα!

Η γκρίνια της γυναίκας του, τον αναγκάσε να τη… μαχαιρώσει και να τη σκοτώσει!  

Ο 53χρονος Ian Hope, που καταδικάστηκε σε ισόβια, κακομεταχειριζόταν τη σύζυγο και μητέρα των δύο παιδιών του και όπως είπε σε βρετανικό δικαστήριο τη μαχαίρωσε στο στήθος, επειδή δεν μπορούσε άλλο τη «γκρίνια» της!

Οι ιατροδικαστές είπαν ότι το χτύπημα ήταν τόσο άσχημο που έκοψε αρτηρία της γυναίκας, «αδειάζοντας», όπως είπαν, «όλο το αίμα από το σώμα της».

Θα επανεξεταστεί η κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά

Το υπουργείο Οικονομικών θα μελετήσει τις προτάσεις που υπέβαλαν την Παρασκευή τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, Ν.Δ., ΠαΣοΚ και ΔημΑρ, σχετικά με το θέμα του αφορολόγητου για τα παιδιά, όπως προκύπτει από τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ του υπουργού Οικονομικών, κ. Ι. Στουρνάρα, του υφυπουργού, κ. Γιώργου Μαυραγάνη και των εκπροσώπων των τριών κομμάτων.

Το υπουργείο θα αναζητήσει διορθωτικές κινήσεις σχετικά με την κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά που προβλέπει το σχέδιο νόμου για το φορολογικό, το οποίο βρίσκεται στη διαδικασία της διαβούλευσης,...

Τσίπρας: Συγκροτούμε ένα κόμμα της κοινωνίας και όχι του συστήματος


Την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας «και να τα καταφέρει παρά το γεγονός ότι θα γίνει μέσα στις χειρότερες συνθήκες οικονομικής καταστροφής και κοινωνικής διάλυσης», εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγοντας τις εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης.

Ο κ. Α.Τσίπρας με την ομιλία του, ενώπιον 3.400 αντιπροσώπων, περιέγραψε τον ρόλο του ΣΥΡΙΖΑ στην διαμόρφωση του νέου πολιτικού σκηνικού, αλλά και την επίδραση που επιδιώκει να ασκήσει στις νέες συνθήκες,...

Τα καθηλωμένα C 27 και το ..."χρυσό" υπόστεγο των 35 εκατομμυρίων ευρώ!

Παραγγείλαμε και πληρώσαμε σχεδόν εξ ολοκλήρου 12 μεταγωγικά αεροσκάφη C 27. Παραλάβαμε οκτώ. Και δεν πετά κανένα! Η ιστορία των μεταγωγικών αεροσκαφών που αγόρασε η Ελλάδα το 2003 εξελίσσεται σε μια υπόθεση που σίγουρα θα πρέπει επιτέλους να απασχολήσει σοβαρά και αποτελεσματικά την ηγεσία του ΥΕΘΑ και ίσως όχι μόνο αυτή.

Αυτή τη στιγμή η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία δεν έχει στην διαθεσή της ,ούτε ένα από τα κατά τ΄ άλλα ολοκαίνουργια αεροσκάφη C 27 που αγοράσαμε από την κοινοπραξία Alenia-Lockheed Martin το 2003. Αιτία εκτός από τα πολλά τεχνικά προβλήματα και η απουσία συμφωνίας τεχνικής υποστήριξης. ...

Παναγιωτόπουλος: "Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική". Απάντηση στη Κομισιόν

"Η θητεία ήταν και θα παραμείνει υποχρεωτική", δήλωσε πριν από λίγο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, αντιδρώντας έτσι στην έκθεση της Κομισιόν η οποία μία ημέρα μετά από το Eurogroup πρότεινε για περειτέρω μείωση των αμυντικών δαπανών την κατάργησή της.

Η πρόταση υπάρχει σε επίσημο κείμενο της Κομισιόν και αυτό προκαλεί πλέον σενάρια για το που το πάνε οι Ευρωπαίοι, αφού το ενδεχόμενο να πρόκειται για μια "απλή ανοησία" ενός ευρωπαίου γραφειοκράτη δεν...

Τσίπρας στη Συνδιάσκεψη: "Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος να κυβερνήσει"

Την ετοιμότητα του ΣΥΡΙΖΑ να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας «και να τα καταφέρει παρά το γεγονός ότι θα γίνει μέσα στις χειρότερες συνθήκες οικονομικής καταστροφής και κοινωνικής διάλυσης», εξέφρασε ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγοντας τις εργασίες της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης.

Ο Άρης Βωβός στον ΣΚΑΙ για την κατάρρευση της "αυτοκρατορίας" - "Η Ν.Δ. μας χρωστά ενοίκια από τον Απρίλιο του 2011"

- Δήλωσε ξεκάθαρα στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου πως το δημόσιο δεν θα χάσει ούτε ένα ευρώ
- Ο Άρης Βωβός δήλωσε ότι κακώς ο πατέρας του συνελήφθη
- Όπως αποκάλυψε η εταιρεία αυτή τη στιγμή έχει συνολικά χρέη της τάξεως των 700 εκατ. ευρώ
- Η εκδίκαση της αίτησης για υπαγωγή στο άρθρο 99 της εταιρείας αναβλήθηκε για 23 Ιανουαρίου

Πρωτόγνωρα αποκαλυπτικός υπήρξε ο επιχειρηματίας Άρης Βωβός, γιος του Μπάμπη Βωβού που συνελήφθη προχτές για οφειλές στο Δημόσιο, σε μία συνέντευξη που θα συζητηθεί στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ στις 19:00...

Κατάργηση της στρατιωτικής θητείας ζητά η τρόικα...

Την κατάργηση της υποχρεωτικής θητείας, ως μέσο για να πέσουν οι αμυντικές δαπάνες, προτείνει μεταξύ άλλων η τρόικα στην έκθεση αξιολόγησης της ελληνικής οικονομίας.

Όπως αναφέρει, η κατάργηση της θητείας σε συνδυασμό με την καθιέρωση συστήματος ηλεκτρονικών προμηθειών, μπορεί να προκαλέσει σημαντική μείωση των αμυντικών δαπανών της χώρας...

Στρατούλης: «Δηλητηριώδης» η δόση για την κοινωνία - «Ληστεία μετά φόνου» στο ΙΚΑ ...

Ως «ληστεία μετά φόνου» της περιουσίας των ασφαλισμένων αναγνωρίζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης, την προοπτική συμμετοχής του ΙΚΑ στην επαναγορά ομολόγων, ορμώμενος από τις σημερινές δηλώσεις του διοικητή του Ιδρύματος, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

«Ο διοικητής του ΙΚΑ, λειτουργώντας σήμερα ως διερμηνέας της φράσης του κ. Στουρνάρα ότι ΄η επαναγορά ομολόγων αποτελεί πατριωτικό καθήκον΄, έσπευσε να δηλώσει ότι το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ θα ανταποκριθεί πρώτο σε αυτό το ΄καθήκον΄, θυσιάζοντας, με νέο 'κούρεμα', τα ήδη κουτσουρεμένα και ληστευθέντα από το προηγούμενο PSI, ομόλογα του Δημοσίου, που αυτό εξακολουθεί να κατέχει», τονίζει ο κ. Στρατούλης....

ΒΟΛΙΩΤΑΚΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ...

 ena tsipouraki

Μπορεί κάποια από αυτά να τα θεωρήσεις υπερβολές και ψέματα.
Μπορεί επίσης να σου "κάτσουν" σαν Αριστερή προπαγάνδα!  Ακόμα και σαν "Ξένος δάκτυλος".


Βρες όμως 15 λεπτά χρόνο και δες αυτό το βίντεο μέχρι το τέλος!

Μετά, κάνε ότι καταλαβαίνεις!

Η ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΗΛΙΟΥ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ

H Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων του Πηλίου οργανώνει εκδήλωση- συζήτηση με θέμα το πόσιμο νερό την Δευτέρα 3/12 και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Βόλου.

Μετά από πάνω από ένα χρόνο συνελεύσεων στα χωριά , συνεδριάσεων της ΣΕ και  κινητοποιήσεων εκφράστηκε η επιθυμία των κατοίκων να μοιραστούν τους προβληματισμούς και τις απόψεις τους με τους κατοίκους της πόλης με τους οποίους άλλωστε μέσω Καλλικράτη είναι πλέον συνδημότες. 


Είναι γεγονός ότι τα προβλήματα που αφορούν την επάρκεια και την ποιότητα του πόσιμου νερού τόσο πάνω στα χωριά όσο και κάτω στην πόλη  είναι κοινά μια και η διαχειριστική αρχή δηλαδή η ΔΕΥΑΜΒ και η Δημοτική Αρχή που την διοικεί είναι ενιαία....

Φως στην υπόθεση των νοθευμένων καυσίμων με απόφαση Παναγιωτόπουλου...


Ικανοποίηση Σούρλα μετά τη συνάντησή τους για το συγκεκριμένο θέμα...

Η διακίνηση νοθευμένων καυσίμων στις Ένοπλες Δυνάμεις και η έρευνα που εδώ και πολύ καιρό διεξάγει για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς και τα μέτρα που έχουν δρομολογηθεί από τις ΕΔ για την πάταξη του φαινομένου (τουλάχιστον στο εσωτερικό τους και όσο τις αφορά) αποτέλεσαν το αντικείμενο της σημερινής συναντήσεως που είχε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος με τον Γενικό Γραμματέα Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Γιώργο Σούρλα....

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΗ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Παράταση προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9) έτους 2012

Σύμφωνα με την ΠΟΛ.1210/29.11.2012 που δόθηκε στη δημοσιότητα σήμερα, έγιναν γνωστά τα εξής:

Η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής δηλώσεων...


συνέχεια στό perivolos.gr

Παράταση παραγραφής για οι εκκρεμείς φορολογικές υποθέσεις έως το τέλος του 2013

Παρατείνεται έως 31.12. 2013 η προθεσμία παραγραφής όλων των εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων, καθώς και των βεβαιωμένων χρεών στις ΔΟΥ και στα τελωνεία.
Η παράταση αφορά όλες τις προθεσμίες που επρόκειτο να λήξουν στο τέλος του 2012, καθώς και των αντίστοιχων προθεσμιών με ημερομηνία λήξης εντός του επόμενου έτους και προβλέπεται σε τροπολογία που κατατέθηκε στη Βουλή, προκειμένου να αποφευχθεί το ενδεχόμενο παραγραφής των...


συνέχεια στό perivolos.gr

Xωρίς τον πατέρα του φεύγει ο Βασίλης Ντερτιλής

Χωρίς το τελευταίο αντίο απο τον πατέρα του θα κηδευθεί το Σάββατο το μεσημέρι ο Βασίλης Ντερτιλής.

Ο Νικόλαος Ντερτιλής συνταγματάρχης της Χούντας και καταδικασμένος σε ισόβια δεσμά ειναι έγκλειστος στον Κορυδαλλό και αρνείται να υπογράψει τη σχετική αίτηση που θα του επέτρεπε να πάρει την σχετική άδεια και να παραστεί στην κηδεία του μοναχογιού του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ONALERT.GR

Πάτρα: Άναψαν τα αίματα στη σύνοδο των πρυτάνεων - Τα ΜΑΤ απέναντι σε εκατοντάδες φοιτητές

Εκατοντάδες φοιτητές είναι συγκεντρωμένοι έξω από την αίθουσα του Porto Rio στην Πάτρα, όπου έχει προγραμματιστεί να γίνει η σύνοδος των πρυτάνεων.

Οι φοιτητές φωνάζουν συνθήματα κατά της κυβερνητικής μνημονιακής πολιτικής και στην παιδεία και της κατάργησης τμημάτων του πανεπιστημίου....

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ....ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!

Δήλωση για πολλές ... φάπες έκανε ο υπουργός Χατζηδάκης, από τη Νέα Υόρκη όπου βρέθηκε (με τα έξοδα πληρωμένα από εμάς φυσικά) για προσέλκυση επενδύσεων!

Θαυμάστε: ”H κοινή γνώμη (στην Ελλάδα) στηρίζει τις αλλαγές. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι τα μέτρα είναι σκληρά. Όμως η σιωπηρή πλειοψηφία των πολιτών (!!!!) αποδέχεται τις θυσίες και τάσσεται υπέρ των μεταρρυθμίσεων και των ιδιωτικοποιήσεων…

 ‘Ολοι όσοι πιστεύουν στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας στηρίζουν την τρικομματική κυβέρνηση συνασπισμού”.

  Από το μεσημέρι που έχω δείξει αυτήν τη δήλωση σε...δέκα ανθρώπους, όλοι τους μέλη τής ''σιωπηρής πλειοψηφίας'', μου είπαν ''που είναι αυτός να τον πλακώσουμε στις φάπες'';

ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ… ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΧΩΣ ΑΥΡΙΟ

Βλέπω την πόλη μου να διαλύεται … βλέπω την πόλη μου μέσα στα σκουπίδια …βλέπω ανθρώπους εργαζόμενους στον Δήμο (Καθαριότητα-ΔΕΥΑΜΒ κ.α. ) να βρίσκονται στα όρια της απόγνωσης, άνθρωποι οικογενειάρχες της διπλανής πόρτας.  Ακούω και βλέπω κάθε ήμερα απλούς ανθρώπους που ψάχνουν να βρουν μια αχτίδα ελπίδας μέσα στην όμορφη (παλιά) πόλη μας αλλά μάταια.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ???

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΑΣΠΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥ ???

ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ???

Με το μόνο που μπορώ να παρουσιάσω τον Δήμαρχο του διαλυμένου Βόλου είναι με ΚΑΜΙΚΑΖΙ…. (ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠ`ΑΥΤΟΥ)…!!!

ΟΔΗΓΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ … πλέον δεν πείθει κανέναν με τις δηλώσεις του, όλοι είναι εναντίων του, και αυτό φάνηκε από την αρχή με τις παραιτήσεις των Δημοτικών σύμβουλων του, τώρα στέλνει εισαγγελείς στους απεργούς της καθαριότητας ενώ στην αρχή ήταν (δήθεν) αλληλέγγυος. Και προσπαθεί υπόγεια να διασπάσει την ΔΕΥΑΜΒ σε κομμάτια προς πώληση… ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ …!!!

ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ…ΑΝΤΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ….ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ…!!!

ΣΕ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ…….ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ…!!!!!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ο Βολιώτης ακόμα βγαίνει και μάλιστα όχι... ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ! (Video)

 65152_469329069786555_1012979471_n.jpg

Οι εναλλακτικές προτάσεις κερδίζουν το βολιώτικο κοινό, γεγονός που αποδεικνύεται από την επιτυχία του νυχτερινού μαγαζιού ΟΣΟ ΠΑΤΑΕΙ Η ΓΑΤΑ!

Ο Έλληνας χαρακτηρίζεται από το κέφι του και την ανάγκη του για διασκέδαση, ακόμα και όταν τα χρόνια ήταν πολύ πιο δύσκολα οικονομικά, από τα σημερινά, οι γειτονιές γέμιζαν τραπέζια, όλες οι οικογένειες γίνονταν μια παρέα, με το τραπέζι να έχει λίγα όπως
...

συνέχεια στό e-volos.gr

Ρατσιστές επιτέθηκαν σε μετανάστη στη λαϊκή αγορά Καλλιθέας

- Η νέα ρατσιστική επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι
- Η λαϊκή αγορά ήταν γεμάτη κόσμο αλλά κανένας δεν πρόλαβε να βοηθήσει τον μετανάστη
- Στο Τζάνειο σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε ο νεαρός Αιγύπτιος

Πληθαίνουν ανησυχητικά τα φαινόμενα ρατσιστικής βίας που καταγράφονται σε όλη τη χώρα. ...

Επίθεση Σκουρλέτη στην ΕΡΤ...

Για ανισότιμη μεταχείρηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε σχέση με τον χρόνο προβολής της στα τηλεοπτικά δελτία και με βάση τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΕΣΡ, κάνει λόγο σε σημερινή δήλωσή του, ο ... εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Σκουρλέτης.

«Πέντε σχεδόν μήνες μετά τις εκλογές, η δημόσια τηλεόραση αρνείται να αναγνωρίσει την πραγματικότητα που πρόεκυψε από αυτές και αγνοεί συστηματικά τους πολιτικούς συσχετισμούς που προέκυψαν», αναφέρει ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, κατηγορώντας την ηγεσία της ΕΡΤ....

Ανοίγουν τηλεφωνική γραμμή για... εξορκισμούς

Δεν προλαβαίνουν τους... εξορκισμούς στο Μιλάνο και η Καθολική Εκκλησία αποφάσισε να ανοίξει μια ειδική τηλεφωνική γραμμή προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στην αυξημένη, όπως αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ, ζήτηση για εξορκιστές!

Ο αρχιερέας Angelo Mascheroni δηλώνει ότι η ανάγκη τους οδήγησε σε αυτό το σημείο και ότι μια ομάδα αποτελούμενη από 12 εξορκιστές θα είναι διαθέσιμη για τους επείγοντες εξορκισμούς!...

Τραγωδία με αγρότη στην Κρήτη

Ο αγρότης βρήκε τραγικό θάνατο, όταν καταπλακώθηκε το τρακτέρ που οδηγούσε στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, το δυστύχημα συνέβη στον Δήμο Γόρτυνας, όταν το τρακτέρ που οδηγούσε ο 30χρονος, άγνωστο πως, ανετράπει και τον πλάκωσε.

Ο άτυχος αγρότης διεκομίσθη στο Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε όλη τη χώρα

Eξαρθρώθηκε, μετά από πολύμηνη και συστηματική αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, οργανωμένη σπείρα ληστών, που είχαν διαπράξει σωρεία ενόπλων ληστειών σε τράπεζες, ΕΛ.ΤΑ., Δ.Ε.Η. και χρηματαποστολές, σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν δύο Έλληνες, ηλικίας 36 και 25 ετών και ένας 25χρονος Αλβανός, ενώ στη δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνεται ακόμη ένας 28χρονος Αλβανός, που είναι έγκλειστος στις Φυλακές Ιωαννίνων....

Δείτε αναλυτικά πόσα παίρνουν οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ

«Ο Όμιλος ΔΕΗ είναι από τις εταιρείες, οι οποίες εφάρμοσαν, άμεσα και αμελλητί, το σύνολο της νομοθεσίας που αφορούσε τις μειώσεις του μισθολογικού κόστους, για το σύνολο του προσωπικού και των στελεχών»

αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Αρθούρος Ζερβός, σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή και περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία για τις μηνιαίες αποδοχές του προσωπικού και των στελεχών της επιχείρησης....

Άδ. Γεωργιάδης: Λάθος το μέτρο για το αφορολόγητο των παιδιών

«Θεωρώ ειδικά το μέτρο για το αφορολόγητο των παιδιών, λάθος μέτρο. Λάθος, γιατί βρίσκεται πολύ έξω του πυρήνα της ιδεολογίας της Δεξιάς, αλλά και έξω της ιδεολογίας της Δεξιάς για την προστασία της οικογένειας.

Οικονομικά, η απόδοση είναι μεγάλη: γύρω στα 100 εκατ. ευρώ. Όμως, το οικονομικό επιτελείο λέει πως θα επιστρέψει χρήματα με εισοδηματικά κριτήρια. Συνεπώς, δεν θα είναι καθαρά 100 εκατ. ευρώ, αλλά περίπου 70 εκατ.», δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης....

Καμμένος: Η αμυντική βιομηχανία εγγύηση για την εθνική ακεραιότητα


Τις εγκαταστάσεις των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων στο συγκρότημα εργοστασίων Υμηττού επισκέφθηκε σήμερα o κ. Πάνος Καμμένος.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τόνισε σε δηλώσεις του ότι το κόμμα του δεν θα επιτρέψει να μπουν οι γερμανικές εταιρίες οπλικών συστημάτων στην αμυντική βιομηχανία «κάνοντας την Ελλάδα πελάτη»....

Τουρίστρια έκρυψε 194.420 ευρώ στο καλσόν της

Χρηματικό ποσό 194.420 ευρώ δέσμευσαν οι αρχές στο Τελωνείο Κήπων από επιβάτη αλβανικής καταγωγής, που επέβαινε σε λεωφορείο το οποίο εκτελεί τακτικό δρομολόγιο Ελλάδα - Τουρκία.

Τα χρήματα βρέθηκαν μέσα σε γυναικείο καλσόν, το οποίο ήταν τυλιγμένο περιμετρικά της μέσης του επιβάτη, κάτω από την μπλούζα του και επιχειρήθηκε η εισαγωγή τους στην Ε.Ε., χωρίς να πραγματοποιηθεί η απαιτούμενη από το νόμο δήλωση ρευστών διαθεσίμων.

Τώρα, θα διεξαχθεί έρευνα για την προέλευση των χρημάτων.

Ο Δράκος του παραμυθιού

Ο Δράκος  του παραμυθιού υπάρχει και έχει όνομα. Λέγεται μνημόνιο ,και με τη φωτιά του κατακαίει και ρημάζει τις ζωές όλων των Ελλήνων.
 
Ο κ. Δήμαρχος δεσμεύεται δημόσια για την διαφύλαξη του κοινωνικού χαρακτήρα της ΔΕΥΑΜΒ και ταυτόχρονα αποφασίζει την εκχώρηση αρμοδιοτήτων της Επιχείρησης  σε ιδιωτικά συμφέροντα.
 
Βρίσκει λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις, καταλαβαίνει ότι είναι οδυνηρή η βίαιη ανατροπή της εισοδηματικής κατάστασης των εργαζομένων , σύμφωνα με τις δηλώσεις του αλλά ταυτόχρονα εκπλήσσεται για τις κινητοποιήσεις μας και δεν θέλει να αντιληφθεί τα αιτήματά μας....

"Τουρίστρια" η Ο. Κεφαλογιάννη στη Βουλή ...

Την απουσία της Υπουργού Τουρισμού για δεύτερη φορά από επίκαιρη ερώτηση στη Βουλή σχετικά με το ζήτημα της τουριστικής επικοινωνιακής στρατηγικής στην Ελλάδα, στηλίτευσε με δηλώσεις του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Ολόκληρη η... δήλωση...

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ!!!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEijnJn1VU8_BXqDDZOixWLxVYxt9O8ty8l_QMnZZjZPHT-R-ep6tX9TbWuIUHU3gi-mRZLxkmccRdJxazO5lXSy8hYOFB65z7PxbGbZhnj3inJJE4fAG98s0AZPiHlOayx8SvWkeHlwZ9d0/s320/AAAA.jpg
Μεγάλο θέμα με θερμούς υποστηρικτές και φανατικούς πολέμιους έχει δημιουργηθεί με τους χημικούς αεροψεκασμούς...Μας ψεκάζουν με ειδικά χημικά για να καταστείλουν την οργή μας βροντοφωνάζουν οι υποστηρικτές, σενάρια επιστημονικής φαντασίας με απλά καυσαέρια αεροσκαφών λένε οι πολέμιοι......

ΟΑΕΕ: Αναστέλλεται η καταβολή της σύνταξης σε 1.600 συνταξιούχους

Ο Οργανισμός Ασφάλισης Ελευθέρων Επαγγελματιών ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έχει προχωρήσει σε αναστολή της σύνταξης, από τον Δεκέμβριο, περίπου 1.600 συνταξιούχων οι οποίοι δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Οργανισμού, για συμπλήρωση του Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) και του Αριθμού Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), που λείπουν από τα μητρώα τους.

Οι συγκεκριμένοι συνταξιούχοι θα πρέπει να προσέλθουν άμεσα στα γραφεία του ΟΑΕΕ, ώστε να προγραμματιστεί η επαναχορήγηση των συντάξεών τους....

Στο μικροσκόπιο οι offshore της Κύμης

Μετά το Κρανίδι, σειρά έχει η Κύμη Ευβοίας για να ελεγχθούν από το υπουργείο Οικονομικών οι λόγοι που μια μικρή περιοχή της Ελλάδας προσέλκυσε 24 offshore εταιρείες προκειμένου να δραστηριοποιηθούν εκεί.

Έγγραφο του υφυπουργού Οικονομικών Γ.Μαυραγάνη, το οποίο διαβιβάστηκε στη Βουλή, ενημερώνει ότι βρίσκεται στη διαδικασίας της δημοσίευσης στο Εθνικό Τυπογραφείο υπουργική απόφαση που αναθέτει στο Διαπεριφερειακό Ελεγκτικό Κέντρο Αθηνών τη διενέργεια τακτικού φορολογικού ελέγχου εισοδήματος και...

Ο Πάγκαλος αδειάζει Βενιζέλο...

Αν δεν τον θέλει το συνέδριο, πώς θα μείνει αρχηγός;...

Θέμα ηγεσίας, θέτουν ο ένας μετά τον άλλο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Μετά τον Ανδρέα Λοβέρδο χθες, το ζήτημα σήμερα έθεσε και ο Θόδωρος Πάγκαλος, συσχετίζοντάς το με... το συνέδριο του κόμματος που έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Φεβρουάριο....

Με 6 εκατομμυριάκια ξεμπέρδεψε από την καμαριέρα...

Ο  Στρος-Καν θα καταβάλει 6 εκατομμύρια δολάρια στην Ναφισάτου Ντιάλο - η γνωστή καμαριέρα- εμπιστεύθηκε σε κοντινούς του ανθρώπους ο πρώην γενικός διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στο σημερινό φύλλο της «Le Monde»....

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ ΣΤΙΣ ΟΙΝΟΥΣΣΕΣ

Σε ακόμα μία παραβίαση των χωρικών υδάτων προχώρησε χθες το τουρκικό πολεμικό πλοίο «Karaburun 1201», παρενοχλώντας τα ελληνικά αλιευτικά που βρίσκονταν στα βόρεια των Οινουσσών.
 
 Η νεότευκτη τουρκική κορβέτα μήκους 60 μέτρων που χρησιμοποιεί ως βάση το λιμάνι της Φωκαίας, όπου φιλοξενείται και η μονάδα των πεζοναυτών, το τελευταίο...

Γκολ από απευθείας κόρνερ! (Video)

Ένα εκπληκτικό γκολ με απευθείας εκτέλεση κόρνερ σημείωσε ο Πράετ της Άντερλεχτ με τη Μέχελεν, για το Κύπελλο Βελγίου στο 110' του αγώνα. Για την ιστορία το ματς έληξε 2-0 υπέρ της Άντερλεχτ στην παράταση.
 
Δείτε το video εδώ

ΑΦΑΝΤΟΣ!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
ΤΟΝ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ! 
 
Χαμός στην Τρίπολη για την μεταφορά του 11ου Συντάγματος πεζικού στην Καλαμάτα. Από χθες που έγινε ευρύτερα γνωστό πως ο Σαμαράς το πάει στην ιδιαίτερη πατρίδα του....

ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ Ο ΠΑΝΑΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑ!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ!
Καζάνι που είναι έτοιμο να εκραγεί θυμίζει η Τριπολιτσά με την απόφαση του Αρκά υπουργού Εθνική Αμύνης Π.Παναγιωτόπουλου, να μεταφέρει το 11 Σύνταγμα Πεζικού στην Καλαμάτα. Φορείς της πόλης ετοίμασαν επιστολή στην οποία κηρύσσουν ανεπιθύμητο προς την...

ΣΚΙΑΘΟΣ: ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΚΙΑΘΟΥ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ 22-11-2012 ( ΕΓΚΡΙΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ CΟΣΜΟΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ ΒΑΥ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ) ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΜΑΣ.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ CΟSΜΟΤΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΕΛΕΞΑΝ.
ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΗΣ CΟSΜΟΤΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ Η ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ.Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΙΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ < ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ > ΚΕΡΑΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ? ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ?
ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
 
ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΙΑΘΟΥ.

Μια λεπτομέρεια για τον κ. Βαρβιτσιώτη.

Μια λεπτομέρεια για τον κ. Βαρβιτσιώτη.
Το 1978, 79 ο τότε υπουργός άμυνας κ. Βαρβιτσιώτης έμενε στη Βούλα Αττικής κοντά στη μικρή πλατεία. Υπήρχε και ένα μικρό φυλάκιο όπου επί 24ώρου βάσεως η οικία Βαρβιτσιώτη φυλάσσονταν από αστυνομική δύναμη. Ο γιός του Μιλτιάδης αργότερα σπούδασε ,ε και ως γόνος πολιτικού γνωρίζοντας τα κόλπα και τη στρατηγική του πολιτικού ψεύδους εκλέχτηκε και αυτός πολιτικός και στηρίζει σήμερα τη κυβέρνηση Σαμαρά. Σύμφωνα με το βιογραφικό του δεν έχει βάλλει ούτε ένα ένσημο όσον αφορά την εργασία στον ιδιωτικό ή δημόσιο τομέα. Στην αθώα παιδική ηλικία είχε και οδηγό για να τον πηγαίνει βόλτες και το αυτοκίνητο που είχε για το σκοπό αυτό η οικογένεια ήταν ένα μπεζ Μερσεντές 240 D πετρελαιοκίνητο και ας απαγορεύονταν το ντίζελ τότε στην Αθήνα. Απλούστατα ο τότε κ. υπουργός Ιωάννης (ναι αυτός που έγραψε το βιβλίο, «όπως τα έζησα») είχε με επιμέλεια αφαιρέσει τη λεπτομέρεια ,το  D, για να μη προκαλεί δημόσια όπως αυτός νόμιζε. Όλοι στη γειτονιά το γνώριζαν αλλά κανείς δε μιλούσε….
Υ.Γ. Η λεπτομέρεια χαρακτηρίζει τον άνθρωπο…

Ένας παλιός γείτονας

Για Γενάρη ο ανασχηματισμός ...

«Παγώνει» προσωρινά το θέμα του ανασχηματισμού. Oι πληροφορίες αναφέρουν ότι προγραμματίζεται για το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Ο Σαμαράς δίνει μεγάλη βαρύτητα στα πρόσωπα που έχουν ... προταθεί από Βενιζέλο και Κουβέλη θεωρώντας ότι όποιος αναλάβει καίριο κυβερνητικό πόστο στην παρούσα φάση , θα πάρει πάνω του και το σύνολο της ευθύνης για την χωρίς αποκλίσεις εκτέλεση του προϋπολογισμού του υπουργείου του, την οποία θα εποπτεύει το Μαξίμου.


Mαλιστα, έχει εκφράσει τις διαφωνίες του για δυο - τρία στελέχη που προτάθηκαν από τους κυβερνητικούς εταίρους αναφέροντας ότι η συγκυρία δεν προσφέρεται για «προσωπικές πολιτικές στρατηγικές».


nonews-NEWS

Εγκρίθηκε το ελληνικό πακέτο από τη γερμανική βουλή...

Τη συμφωνία μείωσης του ελληνικού χρέους ενέκρινε σήμερα, με μεγάλη πλειοψηφία, η γερμανική κάτω βουλή (Μπούντεσταγκ), δίνοντας ισχυρό μήνυμα στήριξης στις ... πρόσφατες αποφάσεις του Eurogroup για την Ελλάδα.

Τα κύρια κόμματα της αντιπολίτευσης, οι Σοσιαλδημοκράτες (SPD) και οι Πράσινοι, υπερψήφισαν τη συμφωνία, όπως και οι περισσότεροι βουλευτές της κεντροδεξιάς συμπολίτευσης υπό την Μέρκελ. Από τους 584 βουλευτές που ήταν παρόντες στην αίθουσα, οι 473 ψήφισαν υπέρ, 100 κατά και 11 απείχαν.

Νέο ρεκόρ ανεργίας...


Νέο ρεκόρ κατέρριψε η ανεργία στην Ευρωζώνη τον Οκτώβριο, ωστόσο οι τιμές καταναλωτή σημείωσαν μεγάλη πτώση τον Νοέμβριο, προσφέροντας... κάποια ανακούφιση στα νοικοκυριά εν μέσω ύφεσης.

Συγκεκριμένα, το ποσοστό της ανεργίας αυξήθηκε στο 11,7% από 11,6% που ήταν τον Σεπτέμβριο και 9,9% που ήταν ένα χρόνο νωρίτερα. Οι άνεργοι ανήλθαν σε σχεδόν 19 εκατομμύρια....

Δώρο Χριστουγέννων 2012: Πότε και σε ποιούς θα δοθεί

Το τελευταίο δώρο Χριστουγέννων θα είναι αυτό του 2012 λόγω Μνημονίου.

Το δώρο θα εισπράξουν οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ, του Δημοσίου και του ΟΑΕΕ, μαζί με τους δημοσίους υπαλλήλους την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου.

Οι συνταξιούχοι του ΟΓΑ εισπράττουν δώρο και σύνταξη στις 3 Δεκεμβρίου....

Συνάντηση Στουρνάρα - Μουσουρούλη: Η ακτοπλοΐα στο επίκεντρο

Τα προβλήματα που ταλανίζουν το χώρο της ακτοπλοΐας, θα συζητηθούν σε συνάντηση που έχουν σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών, ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου Κωστής Μουσουρούλης με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες κύκλων του υπουργείου Ναυτιλίας, στη συνάντηση των δύο ανδρών θα εξεταστεί αν υπάρχει η δυνατότητα μείωσης του ΦΠΑ στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, αλλά και αν υπάρχει τρόπος να αγοράζουν οι εταιρείες φθηνότερα καύσιμα....

Ηράκλειο: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει για να γλιτώσει από τη βία του συζύγου της;

Οι αστυνομικοί περιμένουν την κατάθεση της 16χρονης που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο - ''Βράζει'' ο πατέρας της, που προσπάθησε να την προστατέψει...

Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία της 16χρονης κοπέλας που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ από την περασμένη Δευτέρα όταν προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της με μια καραμπίνα. Η κοπέλα ανέκτησε την επαφή της με το περιβάλλον ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η κατάθεσή της στην αστυνομία η οποία και θα φωτίσει τις πτυχές της δραματικής υπόθεσης....