> Voliotaki: Ιουνίου 2012

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

Ρευστοποιούν μαζικά τα ασφαλιστικά συμβόλαια ζωής!

 
Την ώρα που η οικονομική κρίση εξακολουθεί να πλήττει την πλειοψηφία των ελληνικών νοικοκυριών, ουρές σχηματίζονται καθημερινά στις ασφαλιστικές εταιρείες από πελάτες που ζητούν να ρευστοποιήσουν τα συμβόλαια ζωής.

συνέχεια στό newpost

Ο "ΠΕΛΩΡΙΟΣ" ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ…!!!

Γράφει Περικλής Αθανασόπουλος
 
Θυμάμαι πριν περίπου 40 χρόνια, που ο εν λόγω δημοσιογράφος είχε αρχίσει είδη τη λαμπρή καριέρα του στην κρατική τηλεόραση, οταν περνούσε με έναν κοινό γνωστό  έξω από το πατρικό  μου στην ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ κατεβαίνοντας από το Κάστρο μέσα στο καλοκαίρι  ,και τους κάλεσε η μάνα μου στο σπίτι  να τους γλυκάνει με ένα «υποβρύχιο»,  μου φάνταζε πελώριος γιατί έσκυψε να περάσει το κατώφλι, πιτσιρικάς  εγώ τότε.
 
 Θυμάμαι έναν άνδρα με χαμόγελο και με χιούμορ πολύ απλό και πολύ συμπαθή, που η μάνα μου 90 ετών σήμερα, του λέει, «τι πελώριος είσαι εσύ παιδί μου ...!!!  ίδιος με τον Γιάννη ...!!!  (τον κοινό φίλο)», περνώντας μέσα απόλαυσαν το γλυκό, πίνοντας και κρύο νερό γεμίζοντας το σπίτι γέλια και κολακευτικά σχόλια  στην κουμπάρα, μάνα μου  έφυγαν.

Εντονα μου έρχεται στο νού αυτή η σκηνή σήμερα και δεν μπορώ να παραβλέπω κάποια πράγματα απ, όλα αυτά που συμβαίνουν στη χώρα μας και να απαξιώνω και να μηδενίζω τα πάντα…!!!

Ετσι παρακολουθώντας αυτή την εποχή  με προσοχή τις ενέργειες του δημοσιογράφου και νυν βουλευτού επικρατείας  των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΚΙΚ, ίσως είναι ο μόνος που προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις για να αλλάξει οτι μπορεί απο το πολιτικό κατεστημένο.

Επεμβαίνει άμεσα, σαν εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ σε οτιδήποτε αντιτίθεται στον Ελληνισμό και στην Δημοκρατία μας…

Ο κ. ΚΟΥΙΚ είναι ο μόνος που στηρίζει τα BLOGS και τα έβγαζε στον αέρα μέσα απο το CONTRA.

Είσαι «πελώριος»  ΤΕΡΕΝΣ ,  άλλωστε το είπε και η μάννα μου, και δεν λαθεύει …συνέχισε έτσι… Μπράβο σου…!!!

Στήνουν σκηνικό έντασης στο Αιγαίο

Oı Tούρκοι με αφορμή την κατάρριψη του RF-4 από τη Συρία προσπαθούν να ανακινήσουν θέμα "κατάρριψης" του τουρκικού F-16 από τη χώρα μας το 1996.
 
«Μην ξεχνάτε τον πατέρα μου» είναι ο τίτλος της τουρκικής εφημερίδα Vatan και κάνει αναφορά στις δηλώσεις της κόρης του τούρκου κυβερνήτη Ναΐλ Ερντογάν ο οποίος είχε σκοτωθεί....

“Άντε γαμηθείτε ν΄ ασπρίσετε ρε…!!!”

(αναδημοσίευση απο 31-6-2011)


Με αυτά τα λόγια μου απάντησε στην «καλημέρα» σήμερα το πρωί στην Σπάρτη που βρίσκεται με τον θίασο του Ο ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗΣ για να παρουσιάσει την ΛΥΣΙΣΤΡΑΤΗ του ΑΡΙΣΤΙΦΑΝΗ …!!!
 
Τον κοίταξα βαθειά μέσα στο βλέμμα και είδα την πίκρα να ξεχειλίζει στην ψυχή του…!!!
 
Δεν τον ξέρω προσωπικά, μόνο από τον κινηματογράφο, προσπαθούσα να καταλάβω γιατί τέτοια πίκρα και σε ποιον απευθύνεται;...

Ισραήλ: Πέθανε ο Γιτζάκ Σαμίρ

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών ο Γιτζάκ Σαμίρ, ο οποίος είχε διατελέσει πρωθυπουργός του Ισραήλ, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Σαμίρ, ο οποίος είχε αποσυρθεί από την πολιτική ζωή, υπέφερε εδώ και πολλά χρόνια από τη νόσο του Αλτσχάιμερ.

Η τρόικα ζήτησε συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς

Η τρόικα ζήτησε συνάντηση με τους πολιτικούς αρχηγούς
 Να συναντηθεί με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ζήτησε η τρόικα, που θα έρθει στην Ελλάδα την προσεχή εβδομάδα.

Οι εκπρόσωποι των δανειστών θέλουν να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό, κ. Αντώνη Σαμαρά αλλά και τους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, δηλαδή τους κ.κ. Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.

Από την πλευρά του, ο κ. Σαμαράς, που συναντήθηκε στο σπίτι του με το οικονομικό επιτελείο, σύμφωνα με πληροφορίες προχώρησε στην έγκριση ονομάτων που θα στελεχώσουν τις ΔΕΚΟ και επιχειρήσεις που υπάγονται στο υπουργείο Οικονομικών.

Γνωστός Κρητικός τραγουδιστής συνελήφθη για εμπόριο όπλων

Γνωστός Κρητικός τραγουδιστής συνελήφθη για εμπόριο όπλων
ΘΑ «ΓΕΜΙΖΑΝ» ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΟΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ

Βαριές κατηγορίες για συμμετοχή σε διεθνές οργανωμένο κύκλωμα διακίνησης και παράνομης εισαγωγής οπλισμού στη χώρα μας  αντιμετωπίζουν ο 76χρονος καλλιτέχνης κρητικής μουσικής και δύο ακόμα άτομα, που συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, σε Αθήνα, Ζάκυνθο και Κρήτη.  ...

Τελείωσε η σύσκεψη Σαμαρά - Στουρνάρα

Τελείωσε η σύσκεψη Σαμαρά - Στουρνάρα

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η δίωρη συνάντηση του Πρωθυπουργού με τον Γιάννη Στουρνάρα και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Ο Αντώνης Σαμαράς ενημερώθηκε για την επιθυμία της Τρόικας να συναντηθεί με τον ίδιο και τους υπόλοιπους αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση, δηλαδή τους Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός ενέκρινε έναν κατάλογο ονομάτων που θα στελεχώσουν τις ΔΕΚΟ καθώς και επιχειρήσεις που είναι εποπτικοί φορείς του υπουργείου οικονομικών.

Η τρόικα δεν έχει καμία δουλειά στην Ελλάδα αν δεν ισχύσουν οι αποφάσεις της Συνόδου

Η τρόικα δεν έχει καμία δουλειά στην Ελλάδα αν δεν ισχύσουν οι αποφάσεις της Συνόδου
  Α. ΤΣΙΠΡΑΣ: ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΝΕΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΑΝ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ολομέτωπη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας στη σημερινή πρώτη ημέρα της συνεδρίασης της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην Αθηναΐδα στο Γκάζι.

Σύγκρουση με την κυβέρνηση...

Το ομορφότερο θαλάσσιο πάρκο


 Ένα ειδιλλιακό τοπίο ξεπροβάλλει στον κόλπο του Halong της επαρχίας Quáng Ninh στο Βιετνάμ που καταλαμβάνει έκταση μεγαλύτερη από 1.500 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η ακτογραμμή του απλώνεται σε 120 χιλιόμετρα και περικλύει πολλούς και εντυπωσιακούς σχηματισμούς μεταξύ των οποίων βρίσκονται και 1969 νησάκια διαφόρων σχημάτων και μεγέθους....

Το «αντίο» του Χάρρυ Κλυνν στον Θύμιο Καρακατσάνη

Το «αντίο» του Χάρρυ Κλυνν στον Θύμιο Καρακατσάνη
 Το δικό του «αντίο» στον Θύμιο Καρακατσάνη είπε ο Χάρρυ Κλυνν, με μια ανάρτηση στο προσωπικό του μπλογκ.

Με τίτλο «Καλό σου ταξίδι φίλε Θύμιο», ο Χάρρυ Κλυνν αναφέρεται στον Αριστοφανικό ηθοποιό, τον οποίο χαρακτηρίζει «μεγάλο έλληνα ηθοποιό και σκηνοθέτη, που χάριζε απλόχερα το γέλιο σε όλους» και επισημαίνει ότι η απώλειά του κάνει το θέατρο φτωχότερο.

Αναλυτικά, ο Χάρρυ Κλυνν έγραψε:...

Ειδικό έντυπο από το ΑΣΕΠ για τις δίμηνες συμβάσεις στους ΟΤΑ

Το ΑΣΕΠ για την πληρέστερη παρακολούθηση των προσλήψεων που πραγματοποιούνται με δίμηνες συμβάσεις από τους ΟΤΑ α' και β' βαθμού.

Επίσης και από τα πάσης φύσεως ΝΠΙΔ της τοπικής αυτοδιοίκησης, κάνει γνωστό ότι εκπόνησε ειδικό σχετικό έντυπο με κωδικό ΠΕΑ.2 και τίτλο «Προσωπικό για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή πρόσκαιρων αναγκών»....

Ανακοινώσεις για τον θάνατο του Θύμιου Καρακατσάνη

Ανακοινώσεις εξέδωσαν ορισμένα κόμματα για το θάνατο του Θύμιου Καρακατσάνη.

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΣΥΝ αναφέρει ότι «ο Θύμιος Καρακατσάνης υπήρξε ένας άοκνος εργάτης της θεατρικής σκηνής, ένας ηθοποιός μέγιστος με την πραγματική έννοια του όρου. Ταλέντο δαιμονικό, ερμήνευσε άπειρους ρόλους με το δικό του προσωπικό και μοναδικό σκηνικό τρόπο. Ζωντάνεψε χαρακτήρες και έδωσε αξία ακόμα και στον πιο μικρό ρόλο. Φώτισε τους ρόλους από γωνίες θεατρικά ενδιαφέρουσες και πρωτότυπες. ...

Στην Αθήνα τη Δευτέρα ο Ράιχενμπαχ

Στην Αθήνα έρχεται τη Δευτέρα ο επικεφαλής της Ομάδας Δράσης Χορστ Ράιχενμπαχ, ο οποίος θα έχει την πρώτη του επαφή με τη νέα κυβέρνηση, προκειμένου να διερευνηθούν οι προτεραιότητες και η τεχνική βοήθεια που χρειάζεται η Δημόσια Διοίκηση.

Οι γονείς στρέφονται στα Δημόσια Σχολεία

Ασφυξία αναμένεται να προκαλέσει στα Δημόσια Σχολεία η πληθώρα μαθητών που εξ αιτίας της κρίσης αναμένεται να εγκαταλείψουν την Ιδιωτική Εκπαίδευση.

Για κίνδυνο «επαναφοράς της διπλοβάρδιας σε πολλά σχολεία» κάνει λόγο η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής, Βάσω Ξυθάλη, εάν επαληθευθούν τα στοιχεία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ιδιωτικών σχολείων που μιλούν για 10.000 μεταγραφές από Ιδιωτικά σε Δημόσια Σχολεία.

Η ατάκα για τον Έλληνα και το κινητό που σαρώνει

Η ατάκα για τον Έλληνα και το κινητό που σαρώνει

Ένα από τα χαρακτηριστικά των Ελλήνων είναι ομολογουμένως τα καλά κινητά.

Πολλοί είναι μάλιστα αυτοί που προτιμούν να κάνουν επένδυση σε ένα κινητό παρά σε κάτι άλλο πιο χρήσιμο!
 
Διαβάστε την ατάκα που σαρώνει τις τελευταίες μέρες σε Facebook και Twitter και είναι πραγματικά είναι πολύ έξυπνη!

"Ο σωστός ο Ελληνας έχει κινητό που κοστίζει 600 ευρω και κάνει αναπάντητες γιατί δεν έχει λεφτά για κάρτα!"

Τσίπρας: Χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα οι εκλογές

Τσίπρας: Χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα οι εκλογές
 Στην εναρκτήρια ομιλία του Αλέξη Τσίπρα νωρίτερα στην συνεδρίαση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών αποτελεί μία χαμένη ευκαιρία για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Υποστήριξε ότι εάν είχε κερδίσει τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ η Ελλάδα δεν θα ήταν ένας απλός αμήχανος παρατηρητής σε μια πρώτη ουσιαστική σύγκρουση σε μια σύνοδο κορυφής»....

Η Τουρκία θέλει νέα σύνορα. Εμείς ;

Η Τουρκία θέλει νέα σύνορα. Εμείς ;
 Οι άξονες της διεθνούς πολιτικής της Άγκυρας και τα χρονικά και διπλωματικά περιθώρια της Ελλάδας

Τα τελευταία χρόνια ειδικά από το 2008 και μετά στην Ελλάδα έχουμε μια και μοναδική συζήτηση.  Αφορά τα οικονομικά. Είτε αυτά συσχετίζονται με το δημόσιο χρέος και το έλλειμμα , είτε με τις ιδιωτικοποιήσεις, τη διαπλοκή και τις ξένες επενδύσεις, είτε με το ΑΕΠ, το εισόδημα των μισθωτών και των αυτοαπασχολούμενων , την φορολογία , τις εργασιακές σχέσεις....

«Συμβόλαια» θανάτου με ταρίφα 10.000-50.000 ευρώ!

«Συμβόλαια» θανάτου με ταρίφα 10.000-50.000 ευρώ!

Αδίστακτοι μαφιόζοι «νοικιάζονται» για να εκφοβίσουν, να τραυματίσουν ή ακόμη και να βγάλουν από τη μέση το θύμα που θα τους υποδείξει ο πελάτης...

«Συμβόλαια θανάτου», συμβόλαια που δεν υπογράφονται με μελάνι αλλά με αίμα... Αδίστακτοι μαφιόζοι «νοικιάζονται» για να εκφοβίσουν, να τραυματίσουν ή ακόμη και να βγάλουν από τη μέση το θύμα που θα τους υποδείξει ο πελάτης......

Οι HΠΑ εμπλέκουν την Ελλάδα στον πόλεμο της Συρίας - Ζητούν για επιχειρήσεις την Σούδα


Οι ΗΠΑ ενημέρωσαν την Ελλάδα, ότι πιθανότατα θα κάνουν χρήση των αεροναυτικών διευκολύνσεων της βάσης τους στην Σούδα κατά την διάρκεια των επόμενων εβδομάδων, σε ότι αφορά την "ανθρωπιστική κρίση στην Συρία". Η ενημέρωση έγινε σε υπηρεσιακό επίπεδο και αναμένεται να κατατεθεί το επίσημο, τυπικό αίτημα προς την Αθήνα σε μία σαφή ένδειξη ότι οδεύουμε προς έναρξη επιχειρήσεων στην Ανατολική Μεσόγειο.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο "απλά" όπως ήταν στην περίπτωση της Λιβύης, αφού δεν υπάρχει απόφαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ που να δίνει άλλοθι στην ελληνική πλευρά να εγκρίνει την χρήση της βάσης. Και αυτό είναι το τυπικό κώλυμα της υπόθεσης. Το ουσιαστικό πρόβλημα είναι ότι για πρώτη φορά η Ελλάδα θα έλθει μετωπικά αντιμέτωπη με τα ρωσικά συμφέροντα. χωρίς μάλιστα να έχει να κερδίσει κάτι το ουσιαστικό από αυτή την κόντρα, μάλλον το αντίθετο....

Δ. Αβραμόπουλος: Επανέφερε τον πίνακα που «ξήλωσε» ο Παπανδρέου

Δ. Αβραμόπουλος: Επανέφερε τον πίνακα που «ξήλωσε» ο Παπανδρέου
 Ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος αποφάσισε να αποκαταστήσει στην παλιά του θέση μέσα στο υπουργικό γραφείο ένα πίνακα ζωγραφικής που είχε ξηλωθεί επί ημερών Γιώργου Παπανδρέου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», πρόκειται για τον πίνακα «Η ναυμαχία της Έλλης» του Βασίλειου Χατζή, ο οποίος, αποτελεί μία από τις πιο διάσημες πολεμικές θαλασσογραφίες του καλλιτέχνη, που είχαν φιλοτεχνηθεί κατά παραγγελία κατά τη διάρκεια των Βαλκανικών Πολέμων...

Πως θα μπορέσουν να πληρώσουν οι φορολογούμενοι;

Η ΠΟΕ- ΔΟΥ προτείνει την επιβολή ανώτατου ορίου μηνιαίας καταβολής φορολογικών υποχρεώσεων (εκκαθαριστικά εισοδήματος, φόρου ακινήτων, ληξιπρόθεσμα) για την ανακούφιση των φορολογούμενων.

Ειδικότερα προτείνει το όριο αυτό να καθορίζεται ως εξής:...

Το γλυκό βίντεο της ημέρας: Σκύλος και γάτα, οι καλύτεροι φίλοι

Σήμερα η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ

Σήμερα η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ
 Τις εργασίες διάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ θα ανοίξει ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα το απόγευμα με ομιλία του προς τα μέλη του κόμματος.

Στο επίκεντρο της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του κόμματος θα βρεθεί η αντιπολιτευτική τακτική αλλά και η νέα οργανωτική δομή του ΣΥΡΙΖΑ.

Στο Λονδίνο η Καϊλή

Στο Λονδίνο η Καϊλή
 Στο Λονδίνο βρίσκεται η Εύα Καϊλή με στόχο να επικεντρωθεί στην ολοκλήρωση του διδακτορικού της, το οποίο σχετίζεται με τη Διεθνή Πολιτική και Οικονομία.

Μετά την απόφαση του Ευάγγελου Βενιζέλου να κρατήσει την έδρα στη Θεσσαλονίκη η κ. Καϊλή έμεινε εκτός Κοινοβουλίου και επέστρεψε στο διάβασμα.

Μέχρι σήμερα όπως η ίδια λέει δεν έχει δεχθεί καμία πρόταση για να αναλάβει ρόλο στο κόμμα, ούτε και από κάποιο κανάλι προκειμένου να επιστρέψει στην παρουσίαση δελτίου ειδήσεων.

Τα σχέδια της κυβέρνησης για την αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου

Τα σχέδια της κυβέρνησης για την αναδιαπραγμάτευση του μνημονίου

Στην Αθήνα καταφτάνει την επόμενη εβδομάδα το κλιμάκιο της τρόικας για να διαπραγματευτεί με τη νέα κυβέρνηση τη δανειακή σύμβαση της χώρας.

Μετά το πέρας και της δεύτερης εκλογικής διαδικασίας, ήρθε η ώρα η νέα ηγεσία να «αντιμετωπίσει» τους κ.κ Τόμσεν, Ματίας  και Μαζούχ και τα τεχνικά τους κλιμάκια, τα οποία θα επιδοθούν σε ελέγχους για να δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται οι συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις....

Κρητικός παραγωγός θα μοιράσει 6 τόνους λαχανικών σε απόρους

Κρητικός παραγωγός θα μοιράσει 6 τόνους λαχανικών σε απόρους
 Γιορτή θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο Ρέθυμνο στην πλατεία Μικρασιατών, στις 7 το απόγευμα, στη διάρκεια της οποίας θα γίνει συζήτηση για τα αγροτικά προϊόντα.

Μάλιστα ένας παραγωγός από την Ιεράπετρα θα μοιράσει 6 τόνους λαχανικών στους συνανθρώπους που έχουν ανάγκη.

Τη γιορτή διοργανώνει η Ανοιχτή Λαϊκή Συνέλευση Ρεθύμνου.

Φόβοι για κίνημα «Δεν δηλώνω» στην εφορία

Φόβοι για κίνημα «Δεν δηλώνω» στην εφορία

Πονοκέφαλο στο οικονομικό επιτελείο προκαλεί το ενδεχόμενο πολλοί φορολογούμενοι να μην υποβάλλουν φορολογικές δηλώσεις για να αποφύγουν την πληρωμή των φόρων, που θα είναι φέτος ιδιαίτερα αυξημένοι.

Οι ενδείξεις για το συγκεκριμένο σενάριο είναι ιδιαίτερα ισχυρές, αφού μέχρι το τέλος Ιουνίου είχε υποβληθεί μόλις το 1/3 των δηλώσεων, όταν η προθεσμία για την υποβολή λήγει στις 16 Ιουνίου...

Κωνσταντίνος Μπολώσης: Ξεκαθάρισα στους Τσάμηδες ότι εδώ είναι Ελλάδα

Κωνσταντίνος Μπολώσης: Ξεκαθάρισα στους Τσάμηδες ότι εδώ είναι Ελλάδα
 Ο Κων/νος Μπόλωσης, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μαργαριτίου του δήμου Ηγουμενίτσας, είναι ένας πολύ δραστήριος και δυναμικός άνθρωπος.

Μάλιστα δε δίστασε, όταν αλβανικό τηλεοπτικό συνεργείο, μαζί του και Τσάμηδες, πήγε στο Μαργαρίτι να κάνει γυρίσματα, να τους διώξει.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο τοπικού καναλιού γιατί αντέδρασε με αυτό τον τρόπο, ο κ. Μπόλωσης απάντησε: «Δεν μπορούσα να τους αφήσω να προκαλούν μέσα στον ίδιο τον τόπο μου. Δεν το χωρούσε η συνείδησή μου. Τους ξεκαθάρισα ότι εδώ είναι Ελλάδα, εδώ είναι Θεσπρωτία και όχι Τσαμουριά....

Καθηγητής υποσχόταν καλούς βαθμούς με αντάλλαγμα το σεξ!

Καθηγητής πληροφορικής σε σχολείο της Πιατσέντζα στην Ιταλία προσέγγιζε τις ανήλικες μαθήτριες του μέσω Facebook και τους υποσχόταν ότι θα ανέβαζε τους βαθμούς τους με αντάλλαγμα σεξουαλικές χάρες.

Ο 46χρονος P.V που συνελήφθη από τις αρχές, είχε πλησιάσει μια 14χρονη η οποία είχε κακούς βαθμούς και μέσω Facebook της έστελνε μηνύματα, κέρδιζε την εμπιστοσύνη της και μετά της πρότεινε να του κάνει σεξουαλικές χάρες ώστε να ανέβει η βαθμολογία της....

Ετοιμάζονται να φορολογήσουν ακόμη και τα παιδιά

Ετοιμάζονται να φορολογήσουν ακόμη και τα παιδιά
 Εξοντωτικά χαράτσια θα υποχρεωθούν να πληρώσουν φέτος 2 στους 3 φορολογούμενους, με τα εκκαθαριστικά σημειώματα του φόρου εισοδήματος.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, περίπου 3,8 εκατομμύρια νοικοκυριά, επί συνόλου 5,7 εκατομμυρίων που θα υποβάλουν φέτος φορολογική δήλωση, αναμένεται να χρεωθούν με υπέρογκους φόρους για τα εισοδήματα του 2011 και να αντιμετωπίσουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα λόγω της συσσώρευσης μεγάλου ύψους οφειλών σε μια περίοδο κατά την οποία οι μισθοί συρρικνώνονται, χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις βάζουν «λουκέτο» και η ανεργία αυξάνεται με αλματώδεις ρυθμούς....

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και 2 εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς ρεύμα

ΗΠΑ: Ένας νεκρός και 2 εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς ρεύμα
 Σφοδρές καταιγίδες έπληξαν την ευρύτερη περιοχή της αμερικανικής πρωτεύουσας Ουάσινγκτον αργά χθες Παρασκευή το βράδυ, προκαλώντας το θάνατο ενός ανθρώπου

και στερώντας την ηλεκτροδότηση σε σχεδόν δύο εκατομμύρια νοικοκυριά, όπως μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. 
Μία γυναίκα που ζούσε στα βόρεια της Βιρτζίνια σκοτώθηκε όταν ένα δέντρο έπεσε στο σπίτι της, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτου NBC News.

Πριν τις καταιγίδες είχε προηγηθεί μια ημέρα καύσωνα στην περιοχή με θερμοκρασίες ρεκόρ....

Καραμανλής σε Κεφαλογιάννη: Σ ευχαριστώ που με κάνεις διάσημο

Καραμανλής σε Κεφαλογιάννη: Σ ευχαριστώ που με κάνεις διάσημο
 Το γεγονός ότι ο κ. Καραμανλής διαθέτει ατελείωτο χιούμορ είναι γνωστό.

Απλά το επιβεβαίωσε, για ακόμη μία φορά, με την χθεσινή του ατάκα προς την κα. Κεφαλογιάννη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ολομέλειας της Βουλής.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη» κάποια στιγμή εισήλθε στην αίθουσα ο πρώην Πρωθυπουργός και κατευθύνθηκε προς το έδρανο όπου καθόταν ήδη η νεαρή υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Τα φλας των φωτογράφων όπως ήταν αναμενόμενο άστραψαν.

Ο Κώστας Καραμανλής με αρκετή δόση χιούμορ πήγε κοντά στην κυρία Κεφαλογιάννη και της είπε χαμογελώντας: «Όλγα σ' ευχαριστώ που με κάνεις διάσημο».

Την ίδια ώρα οι βουλευτές όλων των κομμάτων προσέρχονταν βιαστικά, να καταλάβουν έδρανα, άλλοι πίσω από τους αρχηγούς των κομμάτων, άλλοι μπροστά ή δίπλα σε προβεβλημένους βουλευτές για να εμφανισθούν προφανώς στις τηλεοπτικές κάμερες.

Ανακοινώνεται πρόγραμμα για ανέργους

Ανακοινώνεται πρόγραμμα για ανέργους
 Πρόγραμμα για 70.000-90.000 ανέργους νέους, θα ανακοινώσει την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός Εργασίας Γ. Βρούτσης όπως είπε ο ίδιος στο ραδιοφωνικό σταθμό flash.

Ο κ. Βρούτσης τόνισε ότι, η χρηματοδότηση του προγράμματος θα γίνει με ευρωπαϊκά κονδύλια που βρίσκονται ήδη στη διάθεση του υπουργείου Εργασίας....

Βαριές καμπάνες σε όσους δεν πλήρωσαν την εφορία

Το υπουργείο Οικονομικών προετοιμάζει ένα σχέδιο εντοπισμού όσων φορολογούμενων δεν έχουν καταθέσει εγκαίρως την δήλωση τους, για να αποτρέψουν τον κίνδυνο κατάρρευσης των εσόδων, και ετοιμάζουν βαριές «καμπάνες».

Σύμφωνα με τα προβλεπόμενα, οι παραβάτες θα καλούνται να καταθέσουν τις δηλώσεις τους εκπρόθεσμα στις αρμόδιες ΔΟΥ, καταβάλλοντας υπέρογκα ποσά πρόσθετων φόρων, ενώ δεν θα ισχύει και το αφορολόγητο όριο των 5.000 ευρώ.

Επιπλέον, θα υποχρεώνονται να πληρώσουν όχι μόνο το συνολικό φόρο που προκύπτει από τη δήλωση προσαυξημένο κατά 1,5% για κάθε μήνα καθυστέρησης αλλά και επιπλέον φόρο 2,5% επί του συνολικού τους εισοδήματος.

Τα κοινόχρηστα ποδήλατα κατακτούν...την Ελλάδα

Τα κοινόχρηστα ποδήλατα μετά την έντονη αποδοχή τους από το κοινό σε ολόκληρη την Ευρώπη, κάνουν σταδιακά την εμφάνιση τους σε Ελλάδα και Κύπρο.

Την αρχή έκανε η Ναύπακτος το 2009 όταν δημιούργησε το σύστημα Easybike, το πρώτο σύστημα κοινόχρηστων ποδηλάτων στην Ελλάδα που ελέγχονταν ηλεκτρονικά. Το σύστημα που εγκατέστησε ο Δήμος Ναυπακτίας συμπεριλαμβάνει 400 ποδήλατα ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μεσοπρόθεσης ενοικίασης ποδηλάτων και αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλές στους κατοίκους....

Tί μπορεί να κρύψει μια γυναίκα… μέσα της

Tί μπορεί να κρύψει μια γυναίκα… μέσα της (photos)
 Το αιδοίο έχει πολλές χρήσεις, αλλά κάποιες γυναίκες το παράκαναν και το μπέρδεψαν με αποθηκευτικό χώρο. Το Onsports σάς παρουσιάζει τα οκτώ πιο περίεργα πράγματα που κρύφτηκαν σε αιδοία...

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Συντετριμμένη η σύζυγος του Θ. Καρακατσάνη μιλά για τον θάνατό του!

Πέθανε ήρεμα στο σπίτι του ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης...

Στην αγκαλιά της γυναίκας του άφησε την τελευταία του πνοή σήμερα το πρωί ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός και σκηνοθέτης Θύμιος Καρακατσάνης σε ηλικία 72 χρόνων....

Σύσκεψη για θέματα προϋπολογισμού στο Εθνικής Άμυνας

Σύσκεψη για θέματα προϋπολογισμού στο Εθνικής Άμυνας
 Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, για θέματα προϋπολογισμού του υπουργείου.

Στη σύσκεψη συμμετέχουν η πολιτική και η στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου, καθώς και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας.

Στην εισήγηση του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Παναγιωτόπουλος, επισήμανε ότι «πρώτιστο μέλημα μας είναι η εξοικονόμηση πόρων να μην βλάψει στο ελάχιστο το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων. Σκοπός μας είναι να ενισχυθεί η αποτρεπτική δύναμη και η επιχειρησιακή ετοιμότητα των Ενόπλων Δυνάμεων όπως, επίσης, το ηθικό και το φρόνημα των στελεχών». Ο κ. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι όσοι υπηρετούν στις Ένοπλες Δυνάμεις υφίστανται αιματηρές θυσίες, όπως ολόκληρος ο ελληνικός λαός, ωστόσο διαπίστωσε ότι αυτό δεν συνδέεται με την αφοσίωση τους στο καθήκον....

Πέθανε ο ηθοποιός Θύμιος Καρακατσάνης

Πέθανε σήμερα Σάββατο ο ηθοποιός Θύμιος Καρακατσάνης.


Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα 2 Ιουλίου.

 Ο Θύμιος Καρακατσάνης γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου 1940 στα Ταμπούρια του Πειραιά. Σπούδασε στο Θέατρο Τέχνης του Καρόλου Κουν, όπου από το 1960 εργάζεται συνεχώς στο θέατρο.

Η κηδεία του θα γίνει τη Δευτέρα, 2 Ιουλίου, στις 11:30 το πρωί από το νεκροτραφείο Παιανίας..

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Aγαπητο voliotaki καλημερα!
Καλως για καποιους και κακως για καποιους αλλους εχεις γινει τροπος εκφρασης και επικοινωνιας και ενα μεσο στο οποιο καταθετουμε τις αποψεις μας.Μεσω εσου λοιπον καταθετω και την δικια μου!
Ακουω λοιπον σε γνωστο καναλι της tv τον διοικητη του ΙΚΑ να εκθειαζει την συμμετοχη των πολιτων στηυν καταβολη των οφειλων τους προς το ιδρυμα.Δεν διευκρινησατε ομως κυριε διοικητα ποιοι πολιτες. Ετσι οπως εχει γινει η κατασταση οι μονοι που καταβαλουν εισφορες ειναι οι ιδιωτικοι υπαλληλοι! Γιατι κυριε υπαρχουν ελευθεροι επαγγελματιες που απασχολουν προσωπικο το οποιο δουλευει ανασφαλιστο! Μηπως δεν ξερετε που? Αντε να βοηθησουμε και εδω! Εδω  στο Βολο ας πουμε ας κανει η αρμοδια υπηρεσια μια γυρα σε μαγαζια εστιασης κ αιθουσες εκδηλωσεων.Ποσες ειναι στο Βολο και τα περιχωρα? Τρεις,τεσσερις,δεκα? θα δειτε εναν ασφαλισμενο και δεκα σερβιτορους ανασφαλιστους! θα δειτε επισης προσωπικο της λαντζας να μαγειρευει και να ετοιμαζει φαγητο ακομα και παρκαδοροι αλλοδαποι και ανασφαλιστοι! Θα δειτε επισης δημοσιους υπαλληλους να δουλευουν ανασφαλιστοι παιρνοντας ετσι θεσεις εργασιας απο καποιον αλλο.

ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ?
 Καποιος ειδοποιει κυριοι και κατα συνεπεια καποιος τα παιρνει.λοιπον κυριοι περιμενω σαν φορολογουμενος πολιτης αποτελεσματα γιατι εγω σας πληρωνω και εγω πληρωνω τις εισφορες μου κανονικα.Αν υπαρχει προβλημα να σας κατατοπισω και με ονοματα!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

KPHTΙΚΟΙ......Σοφός άνθρωπος


Οι άντρες τσι Κρήτης...

 
Μια παρέα αντρών είναι στο καφενείο και συζητάνε, στην παρέα τους είναι και ο Ψαραντώνης ...
Θέμα συζήτησης το πως κρατάς τη σύζυγο να μην γκρινιάζει ...
Λέει ο πρώτος:
Εγώ την πήγα πέρισυ ένα ταξίδι στην Γαλλία και φέτος σκέφτομαι να την πάω στην Αυστρία !!!
Λέει ο επόμενος:
Εγώ την πήγα στη Νέα Υόρκη και φέτος θα την πάω στο Λος Άντζελες !!
Εσύ μωρέ Αντώνη;;
Ψαραντώνης:
Οπέρισυ την επήγα στο μιτάτο απάνω στη Νίδα ........... (οροπέδιο στην κορυφή του ψηλορείτη)

Κι εφέτος ρε συ Αντώνη;;

Εφέτος θα πάω να τηνε πάρω .....

Όταν ο Μάρκος Σεφερλής μιμείται το επεισόδιο Κασιδιάρη - Κανέλλη!

Απίστευτο...!!! Φανταστικό....!!!

 Ακολουθείστε επακριβώς τις οδηγίες στο κάτω μέρος της εικόνας!
 
 
1. Εστιάστε στην κόκκινη κουκίδα στη μύτη της κοπέλας για 30 δευτερόλεπτα.

2. Γυρίστε το βλέμμα σας σε μια κενή επιφάνεια (πχ στο ταβάνι του δωματίου σας ή σε κάποιον κενό τοίχο).

3. Αρχίστε να ανοιγοκλείνετε τα μάτια σας γρήγορα και συνεχόμενα
(κοιτάζοντας τον κενό χώρο).
Είναι απίστευτο αυτό που θα δείτε!

Ολλανδοί δημοσιογράφοι στην Σκόπελο !

Με πρωτοβουλία του Δήμου ΣΚΟΠΕΛΟΥ  και σε συνεργασία με τον ΕΟΤ Ολλανδίας

Στην ΣΚΟΠΕΛΟ βρίσκεται από την περασμένη Τρίτη ομάδα οκτώ Ολλανδών δημοσιογράφων από έγκριτα ΜΜΕ. 

Το ταξίδι πραγματοποιείται με τη φροντίδα του Γραφείου ΕΟΤ Ολλανδίας και προσωπικά της διευθύντριας κ. Eλένης Κωστοπούλου και της εταιρίας madro travel στην ΣΚΟΠΕΛΟ


http://skopelos-news.blogspot.gr/2012/06/blog-post_7594.html

Ξεσκέπαστο τελεφερίκ...

Αν κοιτάξει κανείς λίγο προσεκτικά, θα δει πολλά χαμογελαστά πρόσωπα, πέρα από τις χαιρετούρες στον φακό.

 Και γιατί να μην είναι χαμογελαστοί οι επιβαίνοντες στο νέο, δίπατο, τελεφερίκ Cabrio (όνομα και πράγμα) στο όρος Στάνσερχορν, κοντά στη Λουκέρνη της Ελβετίας;

 Είχαν την τιμή να είναι οι πρώτοι που ανέβηκαν στο Cabrio, οι πρώτοι που απόλαυσαν την υπέροχη θέα από ψηλά – και υπόψη, άλλο τέτοιο τελεφερίκ, δίπατο, καμπριολέ, με εσωτερική στριφογυριστή σκάλα ανάμεσα στα δύο πατώματα, βουνό από τη μια πλευρά, λίμνη στην άλλη και ήλιο (αυτό έτυχε) από πάνω, δεν υπάρχει στον κόσμο...
 
Κλικ από τα ΝΕΑ.

Κεφαλονιά: Καταγγελία για τα κρατητήρια ΕΛ.ΑΣ

Τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στις ελληνικές φυλακές και στα κρατητήρια, καταγγέλλει με επιστολή της προς το thebest, αδελφή προφυλακισμένου.

Αφορμή, στάθηκε το επεισόδιο που είχε στα κρατητήρια της Αστυνομίας στην Κεφαλονιά, όπου μια νεαρή αστυνομικός της απαγόρευσε να δει τον αδελφό της, αλλά όπως καταγγέλλει, λίγη ώρα αργότερα επέτρεψε σε συγγενείς ντόπιων κρατουμένων το επισκεπτήριο....

Παππάς προσφέρει φαγητό στους φυλακισμένους

Παππάς προσφέρει φαγητό στους φυλακισμένους
 Ένας παππάς - λεβέντης, ο παππάς Θανάσης Χατζής, ηγούμενος στη Μονή Ντουραχάνης, δίνει καθημερινά φαγητό στους κρατούμενους της αστυνομικής διεύθυνσης Ιωαννίνων, που είναι κατά κύριο λόγο αλλοδαποί.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Ηπείρου Αλέκο Καχριμάνη, τους πηγαίνει καθημερινά κανονικές μερίδες φαγητού.
Το... μυστικό αυτό δε το γνωρίζουν πολλοί.

Αυτό που θα έπρεπε να κάνει το κράτος, το κάνει με γενναιοδωρία ένας παππάς.
«Οι κρατούμενοι, δίκαια, τον θεωρούν φύλακα άγγελό τους» τονίζει ο κ. Καχριμάνης

Οι Βρετανικές Βάσεις θα διατηρηθούν στην Κύπρο

Οι Βρετανικές Βάσεις Ακρωτηρίου και Δεκέλειας μαζί με άλλες 13 υπό βρετανική κυριαρχία περιοχές περιλαμβάνονται σε Λευκό Χάρτη της βρετανικής κυβέρνησης, που δόθηκε στη δημοσιότητα με στόχο να εκφράσει τη βρετανική αποφασιστικότητα του ΗΒ να τις διατηρήσει υπό την κυριαρχία του.

Στο Χάρτη, που υπέγραψαν ο Πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον και ο ΥΠΕΞ Ουϊλιαμ Χέιγκ, τονίζεται ότι «θα συνεχίσουμε να διασφαλίζουμε ότι η κυριαρχία μας στις περιοχές αυτές υπερασπίζεται» έναντι όλων...

Γιώργος Βουλγαράκης: Τέτοιες ενέργειες δυναμώνουν την Χρυσή Αυγή

 Μέσω twitter εξέφρασε ο πρώην υπουργός Γιώργος Βουλγαράκης την αντίθεσή του για τον τρόπο που χειρίστηκαν τα κόμματα του κοινοβουλίου την υποψηφιότητα της Χρυσής Αυγής για το Προεδρείο της Βουλής.

«Δεν έχουν καταλάβει, ότι με αποκλεισμούς η ΧΑ θα δυναμώνει... Μόνο η αποκάλυψη θα δείξει τι είναι πραγματικά η ΧΑ» αναφέρει ο κ. Βουλγαράκης.

Παγκόσμια διάκριση για 5 ελληνικά πανεπιστήμια

Παγκόσμια διάκριση για 5 ελληνικά πανεπιστήμια
 Πέντε ελληνικά Πανεπιστήμια διακρίνονται στα κορυφαία 200 Ιδρύματα του κόσμου στους Διεθνείς Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων της QS ανά ειδικότητα για το 2012.

Πρόκειται για μια παγκόσμια έρευνα, τη μεγαλύτερη στο είδος της που έχει πραγματοποιηθεί μέχρι σήμερα, η οποία συγκρίνει 600 πανεπιστήμια από 27 χώρες στον κόσμο σε 29 κλάδους ανά ειδικότητα.

Το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο κατατάσσεται ανάμεσα στα κορυφαία 200 Ιδρύματα σε πέντε ειδικότητες: στατιστική, μηχανολογία, ηλεκτρολογία, μηχανική και χημική.

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Πατρών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αναδεικνύονται κορυφαία ιδρύματα σε τουλάχιστον μία από τις ειδικότητες.

Οι πίνακες κατάταξης δημοσιεύονται εδώ

Φρένο… στα έσοδα των διοδίων

Φρένο… στα έσοδα των διοδίων
 Μείωση μέχρι και 40% σε σύγκριση με το 2009, παρουσιάζει η κυκλοφορία στις εθνικές οδούς, ενώ η κίνηση στην Αττική Οδό έχει περιοριστεί κατά 1/3 σε σχέση με τα τελευταία τέσσερα χρόνια.

H «καθίζηση» των εσόδων έχει σαν αποτέλεσμα να καθίσταται ακόμα πιο δύσκολη η επανεκκίνηση των έργων στους τέσσερις οδικούς άξονες που υλοποιούνται με συμβάσεις παραχώρησης.
Μάλιστα το ποσοστό αυτών που δεν πληρώνουν διόδια εκτιμάται ότι αγγίζει το 1,5%.

Νατάσα Θεοδωρίδου: Με μαγιό και χωρίς ρετούς; Μπα...

Νατάσα Θεοδωρίδου: Με μαγιό και χωρίς ρετούς; Μπα...
 Η οικογένειά της αποτελεί έναν από τους βασικούς άξονες της ζωής της.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι δεμένη με τους γονείς της και τον αδερφό της, Θαλή, για αυτό και θέλει να τους έχει πάντα στο πλευρό της. Η μετεκπαίδευση στο μπάσκετ του αδερφού της στη Ρόδο ήταν από μόνη της μια καλή αφορμή για να την πείσει να βρεθεί στο νησί των Ιπποτών, έστω και για ένα Σαββατοκύριακο.

Διαβάστε περισσότερα στο gossip-tv.gr

Έλληνες πωλούν τα όργανά τους λόγω κρίσης

Έλληνες πωλούν τα όργανά τους λόγω κρίσης
 «Μέσω διαδικτύου, σε Ελλάδα, Ισπανία και Ιταλία, άνθρωποι βγάζουν στη μαύρη αγορά τα όργανά τους», αναφέρει δημοσίευμα των New York Times.

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις των New York Times για την «μαύρη» αγορά οργάνων σε χώρες της Ευρώπης.

Κάνοντας λόγο για «βιομηχανία που αναπτύσσεται», η εφημερίδα αναφέρεται σε περιπτώσεις ανθρώπων που αναγκάζονται να πουλήσουν τα νεφρά, τους πνεύμονες ή το μυελό των οστών, προκειμένου να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις....