> Voliotaki: Μαρτίου 2012

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Όλα έτοιμα για το κόμμα του Λουκά

 kourdistoportocali

Όλα είναι έτοιμα για το κόμμα του Λουκά Παπαδήμου, τον οποίο θεωρεί ολίγιστο ο Βενιζέλος!

Παρόλα αυτά ισχυροί οικονομικοί παράγοντες του τόπου, δεν έχουν την ίδια γνώμη με τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ. 


Κορυφαίοι  επιχειρηματίες, μηντιάρχες, τραπεζίτες αλλά και ισχυρά κέντρα του εξωτερικού θεωρούν τον Λουκά Παπαδήμο ως  τον δικό τους άνθρωπο της επόμενης μέρας....

Ο Κ. Χαρδαβέλλας «αποκαλύπτει» LIVE

Ο Κ. Χαρδαβέλλας «αποκαλύπτει» LIVE
 newsbomb

Γενικός συναγερμός στο Newsbomb.gr. Διοίκηση, δημοσιογράφοι και τεχνικοί επί ποδός πολέμου εδώ και μέρες για την προετοιμασία της διαδικτυακής τηλεοπτικής εκπομπής του Κώστα Χαρδαβέλλα «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΩ» που ξεκινάει live τη Δευτέρα 2 Απριλίου στις 21.30 το βράδυ.

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου ΌΛΑ τα κόμματα, «μικρά» και «μεγάλα», τέως και νυν υπουργοί, υποψήφιοι βουλευτές, πολιτικές προσωπικότητες, κοινωνικοί και οικονομικοί παράγοντες, θα βρίσκονται στο studio του Web- TV του Newsbomb.gr για να απαντήσουν στις σκληρές και χωρίς δεσμεύσεις ερωτήσεις για θέματα- πληγές των Ελλήνων πολιτών:...

ΓΙΟΥΧΑΡΑΝ ΝΕΡΑΝΤΖΗ ΚΑΙ ΝΙΩΤΗ

ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!
 
Κατά την απονομή του κυπέλλου Πειραιά 5000 χιλιάδες οπαδοί και των δύο ομάδων στο γήπεδο Καραϊσκάκη  (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ 1-0) αποδοκίμασαν όταν από τα μεγάφωνα ακούστηκαν τα ονόματα των βουλευτών Β΄Πειραιά Γ.Νιώτη (ΠΑΣΟΚ) και Τ.Νεράντζη (ΝΔ)...
Λαμόγια πουστ..ς και άλα πολλά κοσμητικά επίθετα…

EΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ REAL TV;

Από το Καρφί του Σαββατοκύριακου

Συζητήσεις προκάλεσε η αναφορά του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου ότι "το βράδυ των εκλογών θα είμαι στην τηλεόραση". 

 Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο λένε ότι ο σταθμός που θα φιλοξενήσει στα πλατό του τον έμπειρο δημοσιογράφο δεν είναι άλλος απο τη συχνότητα του πολύπαθου Alter....

Χιλιάδες προσαγωγές και εκατοντάδες συλλήψεις στο κέντρο

Στις 420 συλλήψεις έχει προχωρήσει η αστυνομία, στο πλαίσιο των ειδικών δράσεων για την αστυνόμευση του ευρύτερου κέντρου της Αθήνας, από τις 28-3-2012 μέχρι το Σάββατο το πρωί, ενώ προσήχθησαν συνολικά 1.918 αλλοδαποί.

 Οι 186 από τους συλληφθέντες κατηγορούνται για διάφορα αδικήματα (ναρκωτικά, κλοπές, ληστείες, καταδικαστικές αποφάσεις κ.α.) και οι υπόλοιποι 234 θα απελαθούν, καθόσον στερούντο νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Επιπλέον συντάχθηκαν 63 εκθέσεις αρχής σε βάρος ισάριθμων αλλοδαπών γυναικών για παράβαση του Νόμου περί εκδιδομένων ατόμων.

Ο Κ. Μίχαλος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος

Ο Κ. Μίχαλος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
Συγκεκριμένα έλαβε 63 ψήφους, έναντι 50 για τον Παύλο Ραβάνη, ο οποίος επίσης διεκδίκησε την προεδρία, ενώ υπήρξε και ένα  λευκό ψηφοδέλτιο.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα  θα συνέλθει η νέα διοικητική επιτροπή προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

Ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας Κ. Μίχαλος, αμέσως μετά την εκλογή του δήλωσε:...

Σαμαράς: Συστράτευση για αυτοδύναμη κυβέρνηση

Σαμαράς: Συστράτευση για αυτοδύναμη κυβέρνηση
Σε συνέντευξή του στην Καθημερινή της Κυριακής , ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτηρίζει το κόμμα του «τη μόνη συντεταγμένη δύναμη σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει» και δεσμεύεται πως το νέο κυβερνητικό σχήμα θα είναι ολιγομελές.

«Το χειρότερο σενάριο είναι να μην μπορεί να σχηματιστεί βιώσιμη κυβέρνηση», σημειώνει ο κ. Σαμαράς, ξεκαθαρίζοντας πως σε περίπτωση μη αυτοδυναμίας, η νέα προσφυγή στις κάλπες θα είναι αναπόφευκτη....

Βενιζέλος: Ρεαλιστικός ο στόχος της πρωτιάς για το ΠΑΣΟΚ

Βενιζέλος: Ρεαλιστικός ο στόχος της πρωτιάς για το ΠΑΣΟΚ
Ο Ευ. Βενιζέλος εκτιμά πως η πρωτιά είναι ρεαλιστικός στόχος για το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως «αν θέλουμε να μείνουμε στην ευρωζώνη και να ξεπεράσουμε την κρίση με όσο γίνεται μικρότερες απώλειες για την κοινωνία, το ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι στην πρώτη θέση.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στέλνει μήνυμα σε όσους βιάζονται να πουν πως η νέα κυβέρνηση θα αναγκαστεί να λάβει και νέα σκληρά μέτρα λέγοντας χαρακτηριστικά πως «στόχος και υποχρέωσή μας είναι να αποφύγουμε τις οριζόντιες περικοπές και ιδίως τις περικοπές μισθών και συντάξεων. Αυτός ο στόχος μπορεί να επιτευχθεί....

Γιάννης Ραγκούσης: Δικαιολογημένη η αγανάκτηση

Γιάννης Ραγκούσης: Δικαιολογημένη η αγανάκτηση
Στην εκπομπή «Σαββατοκύριακο στη ΝΕΤ», ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι το υπάρχον πολιτικό δυναμικό δεν είναι επαρκές για να μπορεί το σύστημα να είναι αξιόπιστο και λειτουργικό για την χώρα.

Ο σταυρός προτίμησης είναι ένα φαινόμενο καθαρά ελληνικό, με έντονη την παρουσία του πελατειακού στοιχείου, σύμφωνα με τον κ. Ραγκούση. «Χρειάζεται ριζική ανανέωση και στα πρόσωπα και στο Σύνταγμα», δήλωσε ο ίδιος.

Όταν μας συγκρίνουν με την Κολομβία, είναι δεδομένο ότι το σύστημα είναι διεφθαρμένο, εξήγησε ο αναπληρωτής υπουργός.

ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΛΘΕ! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΑΥΤΟΣ Ο ΒΛΑΞ ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΩΡΑ!...

Βενιζέλος στό Εθνος τής Κυριακής: "Χρειαζόμαστε μια Εθνική Ελλάδος"

Βενιζέλος: "Χρειαζόμαστε μια Εθνική Ελλάδος"
"Θα κυβερνήσουμε με έναν συνδυασμό και από έμπειρα και από νέα στελέχη και από στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά και από προσωπικότητες εκτός ΠΑΣΟΚ, καταξιωμένους και έτοιμους να εκτελέσουν αποτελεσματικά συγκεκριμένες κυβερνητικές αποστολές», εξήγησε ο κ. Βενιζέλος, αρνούμενος να ξεκινήσει μια διαμάχη με την Νέα Δημοκρατία και την Αριστερά....

Τέτοια Ευρώπη, ευχαριστώ δεν θα πάρω, να την χαίρονται.

Γράφει ο Κλεισθένης.

Τα μηνύματα που μας έρχονται απ' την “πολιτισμένη” βόρεια Ευρώπη δυστυχώς είναι απογοητευτικά.
 
Η περαιτέρω συντηριτικοποίηση είναι προ των πυλών.
Η άκρα δεξιά ενισχύεται και μπαίνει στο πολιτικό προσκήνιο πιέζοντας για αντιδημοκρατικές λύσεις. 

 Πηγή: http://ideopigi.blogspot.com/2012/03/blog-post_6536.html#ixzz1qhZnXwpp

Μιχελάκης: Ο Βενιζέλος συγκαλύπτει τον Παπανδρέου για το έλλειμμα

Μιχελάκης: Ο Βενιζέλος συγκαλύπτει τον Παπανδρέου για το έλλειμμα
«Η αρχή της θητείας του κ. Βενιζέλου στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ σημαδεύτηκε τελικά από την επιχείρηση συγκάλυψης των τεράστιων ευθυνών του προκατόχου του κ. Παπανδρέου, που οδήγησαν τη χώρα στην καταστροφή.

Οι ευθύνες αυτές είναι καταγεγραμμένες, έχουν ομολογηθεί και τίποτα δεν μπορεί να τις διαγράψει όσες προσπάθειες και αν κάνει ο κ. Βενιζέλος.

Το κουκούλωμα που επιχειρήθηκε χθες στη Βουλή, εκθέτει προσωπικά τον κ. Βενιζέλο. ...

Τρεις οι νικητές των 640 εκατ. δολ του Mega Millions

Τρεις οι νικητές των 640 εκατ. δολ του Mega Millions
Ο πρώτος νικητής είναι από την μικρή πόλη Red bud του Ιλινόι, ο δεύτερος από το Μέριλαντ και ο τρίτος από το Κάνσας.

Συγκεκριμένα κάθε τυχερός θα λάβει το ποσό των 213 εκατ. δολαρίων, χωρίς τους φόρους.

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Η χώρα θα κυβερνηθεί"

Κυριάκος Μητσοτάκης: "Η χώρα θα κυβερνηθεί"
"Στο τέλος δεν θα παρασυρθεί από τον λαϊκισμό και τις εύκολες και ανέξοδες υποσχέσεις κάποιων.

Όλοι εμείς στη ΝΔ παλεύουμε για την αυτοδυναμία γιατί πιστεύουμε ότι μια σειρά από τολμηρές αλλαγές που πρέπει να γίνουν δεν πρέπει να ακυρωθούν από τους αναπόφευκτους περιορισμούς μιας κυβέρνησης συνεργασίας.

Από εκεί και πέρα εφόσον δεν καταστεί αυτό εφικτό, υπάρχουν οι διαδικασίες που προβλέπει το Σύνταγμα", είπε συγκεκριμένα ο κ. Μητσοτάκης....

«Αυτοί που έριξαν τον Καραμανλή δεν θέλουν αυτοδύναμο Σαμαρά»

«Αυτοί που έριξαν τον Καραμανλή δεν θέλουν αυτοδύναμο Σαμαρά»
«Αυτοί που έριξαν τον Καραμανλή κάνουν τα αδύνατα δυνατά να μην έχουμε αυτοδύναμη ΝΔ και κυβέρνηση, αυτοδύναμο Σαμαρά και πρωθυπουργό», δήλωσε ο κ. Παυλόπουλος από τα γραφεία της ΟΝΝΕΔ.

«Η ΝΔ κράτησε στάση ευθύνης», υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για την στάση του ΠΑΣΟΚ και την πολιτική που ακολούθησε....

Ο ΤΥΠΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ...

Κρήτη: Έδειραν αστυνομικό στη μέση του δρόμου…

Κρήτη: Έδειραν αστυνομικό στη μέση του δρόμου…
Ένας ανήλικος πριν από 20 μέρες είχε προσπαθήσει να διαρρήξει το διαμέρισμα του αστυνομικού, όμως είχε γίνει αντιληπτός κι έτσι έφυγε άπραγος.

Σήμερα όμως, η γυναίκα του αστυνομικού είδε τον νεαρό να περιφέρεται έξω από το σπίτι και αμέσως την «ζώσανε τα φίδια». Έτσι, το είπε στον άντρα της και αυτός προσπάθησε να συλλάβει τον νεαρό, χωρίς όμως επιτυχία....

Τα «καυτερά» προστατεύουν την καρδιά

Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ βρήκαν ότι τα συστατικά που δίνουν στο πιπέρι καγιέν, τις πιπεριές χαλαπένιος (jalapenos) και άλλες καυτερές πιπεριές την καυτερή τους γεύση, μπορούν να μειώσουν την υψηλή αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη του αίματος.

Το τσίλι προστατεύει από τις καρδιακές παθήσεις, τη νούμερο ένα αιτία θανάτου στις αναπτυγμένες χώρες....

Ανακοίνωση Επιτροπής Ξενοδοχοϋπαλλήλων ΠΑΜΕ


Συνάδελφοι ξενοδοχοϋπάλληλοι,

Η εργοδοσία του Ξενία Πορταριάς, αποθρασυμένη από τα μέτρα της συγκυβέρνησης υπέρ του κεφαλαίου, αλλά και από τη στάση των ξεπουλημένων πλειοψηφιών στη ΓΣΕΕ, την Ομοσπονδία των Ξενοδοχοϋπαλλήλων και του σωματείου της πόλης μας, προχωράει σε επιχειρησιακή Σύμβαση και ζητάει πετσόκομμα μισθών κατά 12%, ενώ βρίσκεται σε ισχύ ακόμα η κλαδική Σύμβαση, μέχρι 31/12/2012. ...

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ!

Απομονωμένος στο σπίτι του με πρόβλημα υγείας ο Βαγγέλης Παπαθανασίου

Απομονωμένος στο σπίτι του με πρόβλημα υγείας ο Βαγγέλης Παπαθανασίου

Δύσκολες στιγμές περνά ο Βαγγέλης Παπαθανασίου. Απομονωμένος στο σπίτι του στην Βουλιαγμένη και καταπονημένος από το χρόνιο πρόβλημα στο πόδι του, σπάνια μετακινείται.

Στήριγμά του σε όλο αυτό έχει την σύντροφό του, Λώρα Μεταξά, η οποία ακούραστα, πάνω από μια επταετία βρίσκεται στο πλευρό του. Από τους λίγους ανθρώπους που έχουν πλέον πρόσβαση στο σπίτι του μουσικοσυνθέτη είναι ο αδερφός του, Νίκος.

ΝΕΟ ΒΑΤΕΡΛΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ!

ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΑΠΟΨΙΝΟ ΧΟΡΟ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΒΟΡΙΔΗ!
 
Πολύ γέλιο λέμε στην Καλαμάτα. Βγήκαν και μοιράζουν δωρεάν προσκλήσεις για να μαζέψουν κόσμο. Δηλαδή ελάτε να φάτε τζάμπα για να έχουμε κόσμο. Αυτό λένε οι υπεύθυνοι της ΝΟΔΕ μιας που ως τώρα δεν μπορούν να μαζέψουν ούτε 100 άτομα. Ο Βορίδης τους το ξεκαθάρισε πως εάν δεν είναι πάνω από 150 άτομα δεν πρόκειται να μιλήσει..Νέο Βατερλό Σαμαρά στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Θα πέσει πολύ γέλιο το βράδυ!

«ΠΑΣΟΚ και ΝΔ οδηγούν σε χρεοκοπία την κοινωνία»

Η ομολογία του Πρωθυπουργού ότι θα χρειαστεί πιθανά στο άμεσο μέλλον νέα βοήθεια προς την Ελλάδα με ταυτόχρονη περικοπή μισθών, συντάξεων και νέα δυσβάσταχτα μέτρα μετά τις εκλογές, δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο την αποτυχία της πολιτικής των μνημονίων για την υποτιθέμενη έξοδο από την κρίση, επισημαίνει ο Συνασπισμός σε ανακοίνωσή του....

Τίτλοι τέλους για τη Βάσω

Την πρόθεση της να μην είναι υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές, ανακοίνωσε η Βάσω Παπανδρέου μιλώντας νωρίτερα σε ραδιοφωνικό σταθμό.

Παράλληλα εξέφρασε την εκτίμηση της πως «βραχυπρόθεσμα το μέλλον του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι καθόλου ευοίωνο», ενώ αναφορικά, με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ τόνισε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται για λάθη, αλλά για εγκλήματα», επισημαίνοντας πως θεωρεί ότι ο Γιώργος Παπανδρέου είχε καλές προσθέσεις, αλλά καταστροφικά αποτελέσματα.

Τέλος, το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως το Μνημόνιο και η οικονομική πολιτική που ακολουθείται δεν μπορούν να βγάλουν τη χώρα από την κρίση.

Η «Χριστίνα» πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Η «Χριστίνα» πάει στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Άγκυρα στον Τάμεση ρίχνει η «Χριστίνα» του Αριστοτέλη Ωνάση. Η θρυλική θαλαμηγός του έλληνα μεγιστάνα, η οποία φιλοξένησε αμέτρητους σταρ και ουκ ολίγες ίντριγκες και ρομάντζα, θα λειτουργήσει ως πλωτό εστιατόριο στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου

Όπως είναι αναμενόμενο, το αντίτιμο για ένα δείπνο στη «Χριστίνα» είναι διόλου ευκαταφρόνητο. Όμως, για όσους θέλουν να δουν το πλεούμενο και δεν έχουν τα χρήματα για να απολαύσουν εκεί το φαγητό τους, θα υπάρχει και δυνατότητα επίσκεψης έναντι 15 λιρών.

Όπως γράφει σήμερα ο «Ελεύθερος Τύπος», η θαλαμηγός θα είναι ελλιμενισμένη στον Τάμεση και μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες θα επιστρέψει στη Μεσόγειο και την Καραϊβική, όπου πραγματοποιεί πριβέ κρουαζιέρες.

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Νευράκια τσαταλάκια το Ζεττάκι

ΕΙΔΕ ΗΛΙΟ, ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΗΣ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ, ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...

...πάνω στο καλό βρέθηκε μπροστά στον συνυποψήφιό της Χρήστο Μπουκώρο, ο οποίος, προπορευόμενος και συνοδευόμενος από τον συνάδελφό του δημοσιογράφο Αντώνη Κουμιώτη, είχε γίνει μια αγκαλιά με τους περαστικούς αλλά και τους καθήμενους στις καφετέριες πέριξ του Αγίου Νικολάου.

Το χαμόγελο της Ζέττας κόπηκε, τα μάτια, κάτω από τα πανάκριβα γυαλιά της, σκοτείνιασαν. Και τί δεν θα έδινε για να τους κοπανήσει με την τσάντα της. Η σκέψη όμως του πόσο της κόστισε, κυρίως όμως το γεγονός ότι είναι μια κυρία, την απέτρεψε από την εξωτερίκευση του πάθους της.

Λίγα μέτρα παρακάτω, Χρήστος Μπουκώρος και Αντώνης Κουμιώτης, χώθηκαν σε γνωστή καφετέρια, όπου για μισή περίπου ώρα απήλαυσαν από έναν espresso, για να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής και να χαθούν στην βουλιαγμένη από Βολιώτες Ερμού, σταματώντας κάθε πέντε - δέκα μέτρα και συνομιλώντας με τον κόσμο.

ΖΕΤΤΑ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΔΑΞΕΙ.

ΠΡΩΤΟΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ. ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΖΕΤΤΑ, Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ.

ΕΣΥ ΡΕ ΖΕΤΤΑ, ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ, ΖΕΤΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΜΩΣ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ? ΤΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ?


ΨΙΤ, ΖΕΤΤΑ, ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ. ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ..., ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΙΩΤΗ...!!

Άνοιξαν τα χαρτιά τους - Σαμαράς : Αυτοδυναμία ή ξανά εκλογές, κάλεσμα στη Ντόρα - Βενιζέλος : Εφικτή η πρωτιά

- Αναπόφευκτη η προσφυγή σε νέες εκλογές αν δεν μπορεί να σχηματισθεί βιώσιμη κυβέρνηση, δηλώνει ο Α.Σαμαράς που δίνει σήμα επιστροφής και στην Ντόρα Μπακογιάννη
- Ε.Βενιζέλος : Χρειαζόμαστε την Εθνική Ελλάδας για κυβέρνηση
- Διαβάστε τι λένε οι δύο αρχηγοί για τα νέα μέτρα του Ιουνίου, για τους μισθούς, τις συντάξεις και τους λαθρομετανάστες
...

Ένταση και επεισόδια στα μεταλλεία χρυσού στην Ιερισσό

Ένταση και επεισόδια στα μεταλλεία χρυσού στην Ιερισσό

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν χθες βράδυ με κατοίκους που αντιδρούν στην επένδυση μεταλλείων χρυσού, έξω από το δημαρχείο και όσο ήταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που έληξαν κατά τις τρεις τα ξημερώματα. 

Πιο αναλυτικά, αρχικά, συγκεντρώθηκαν το απόγευμα στον αύλειο χώρο περίπου 30 άτομα που επιχείρησαν να διακόψουν τη συνεδρίαση, η ένταση όμως κορυφώθηκε τις βραδινές ώρες όπου προκλήθηκαν συγκρούσεις, με μολότοφ, δακρυγόνα και πετροπόλεμο....

Δείτε τα επιτόκια για όλα τα δάνεια και τις προθεσμιακές

Δείτε τα επιτόκια για όλα τα δάνεια και τις προθεσμιακές

Παρά το συνεχιζόμενο κύμα αναλήψεων από τους τραπεζικούς λογαριασμούς, οι προθεσμιακές καταθέσεις δείχνουν να αποσπούν την προσοχή των αποταμιευτών καθώς οι αποδόσεις έχουν εκτοξευτεί στα ύψη.

Όσον αφορά στο σκέλος των δανείων, μπορεί οι τράπεζες να έχουν κλείσει τις στρόφιγγες του δανεισμού, ωστόσο το ενδιαφέρον για το κόστος του χρήματος παραμένει αμείωτο.

 Δείτε τους ανανεωμένους πίνακες στο fpress.gr

Άνθιμος: Λύση ανάγκης τα κέντρα υποδοχής μεταναστών

Άνθιμος: Λύση ανάγκης τα κέντρα υποδοχής μεταναστών
Κάνοντας λόγο για «προσωρινή λύση» ο μητροπολίτης τόνισε ότι «υπό ανθρώπινες συνθήκες αγάπης να έρθει η ώρα να γυρίσουν στην πατρίδα τους. Εμείς δεν αντέχουμε» και διερωτήθηκε «τι θα γίνει με ένα εκατομμύριο ανέργους;».

Επίσης, ο μητροπολίτης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι οι επικείμενες βουλευτικές εκλογές θα βελτιώσουν τα δεδομένα ζωής όλων. «Το χρέος όλων, πολιτικών και πολιτών, είναι η αγάπη, η αφοσίωση, η θυσία και η υπομονή μας για τη πατρίδα μας, την Ελλάδα», σημείωσε.

Μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας στην Κω

Μεγάλο κύκλωμα μαστροπείας στην Κω

Με τις κατηγορίες της σωματεμπορίας και μαστροπείας θα οδηγηθούν στη φυλακή ένας 36χρονος Πακιστανός και ένας 49χρονος Έλληνας που συνελήφθησαν χθες το βράδυ  από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω.

Επίσης ο 36χρονος κατηγορείται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης αποτελούμενη από πέντε ακόμη ομοεθνείς του, που συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία να κατασκευάζουν πλαστούς ψηφιακούς δίσκους....

ΠΑΣΟΚ εναντίον ΠΑΣΟΚ για το πόρισμα της ΕΛΣΤΑΤ

ΠΑΣΟΚ εναντίον ΠΑΣΟΚ για το πόρισμα της ΕΛΣΤΑΤ
 Γκρίνιες και δυσφορία εντός του κόμματος προκαλεί το τελικό κείμενο που «αθωώνει» Παπακωνσταντίνου -Παπανδρέου.

Έντονη δυσφορία ακόμα και εντός του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε η τελική μορφή του πορίσματος της εξεταστικής επιτροπής που διερεύνησε την υπόθεση ΕΛΣΤΑΤ με αρκετούς βουλευτές να αναφέρουν ότι ο «απροκάλυπτος τρόπος με τον οποίο συγκαλύφθηκαν οι ευθύνες των Παπακωνσταντίνου, Παπανδρέου εξαγριώνει την κοινωνία και μας εκθέτει ακόμα περισσότερο ενόψει εκλογών»....

Τέλος στο σήριαλ με τα ταξί



 Θετική κατάληξη φαίνεται να έχει η περιπέτεια της απελευθέρωσης των αδειών των ταξί, με το σχέδιο νόμου που εγκρίθηκε από την αρμόδια επιτροπή της Βουλής.

Το «κλειδί» μίας διένεξης που διαρκεί πάνω από δέκα μήνες και, όπως φαίνεται, ικανοποιεί τόσο τους ιδιοκτήτες, όσο και την κυβέρνηση, είναι η αλλαγή των συντελεστών βάσει των οποίων θα εκδίδονται οι νέες άδειες ταξί, όπως προβλέπουν οι βελτιώσεις και η τροπολογία που εισάγονται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργού Υποδομών, Μάκη Βορίδη....

Διαμαντοπούλου: Εθνική υπόθεση η λύση του μεταναστευτικού

Για «βραδυφλεγή βόμβα», η αντιμετώπιση της οποίας είναι εθνική υποχρέωση όλων μας έκανε λόγο η Άννα Διαμαντοπούλου, αναφερόμενη στο μείζον θέμα που έχει ανακύψει με τα κέντρα υποδοχής μεταναστών.

«Η κατά πλειοψηφία απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας να μην υποδείξει κανένα χώρο στη Θεσσαλία για κέντρο υποδοχής παράνομων μεταναστών, αναδεικνύει με τον πιο περίτρανο τρόπο την προβληματική λογική...

Στη Γερμανία οι δημόσιοι υπάλληλοι παίρνουν αυξήσεις

Αύξηση 6,3% στις αποδοχές τους θα πάρουν δύο εκατομμύρια δημόσιοι υπάλληλοι στη Γερμανία για μια περίοδο 24 μηνών, μετά τις διαπραγματεύσεις της κυβέρνησης με το συνδικάτο ver.di. των εργαζόμενων στο δημόσιο.

Η συμφωνία αυτή τερματίζει μια εργατική διαφορά που είχε προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών της μεγαλύτερης οικονομίας της Ευρώπης.
...

Μέρκελ: «Η Ελλάδα έχει μια ευκαιρία»

Τη θέλησή της να παραμείνει η Ελλάδα εντός του ευρώ εξέφρασε για ακόμη μια φορά η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ενώ τόνισε ότι η χώρα μας έχει μια ευκαιρία να ξεπεράσει την κρίση, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει μπροστά της ακόμα πολλή δουλειά και δύσκολο δρόμο.

Σε συνέντευξή που δημοσιεύεται σήμερα, στην τσέχικη εφημερίδα Lidove Noviny η καγκελάριος Μέρκελ επισημαίνει ότι «έχει γίνει η αναδιάρθρωση του χρέους με ένα λογικό τρόπο και τώρα η Ελλάδα έχει μια ευκαιρία. Δεν θέλω να ωραιοποιήσω τίποτα: η Ελλάδα έχει ακόμη μπροστά της δύσκολο δρόμο, αλλά έχει διανύσει μεγάλη απόσταση»....

Ψηφοδέλτιο νίκης από Καμμένο προκαλεί τρικυμία στη ΝΟΔΕ Μαγνησίας


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Κατεβάζει την πρώην Σταρ Ελλάς Ξένια Πανταζή - Κουντουρά - ΠΛΗΡΗΣ επιβεβαίωση του e-Volos.gr για την Μαρίνα Χρυσοβελώνη, δυσαρεστημένη η Συγγρού με την Ζ. Μακρή, για την διαρροή Μωυσίδη

συνέχεια στό  e-volos.gr

Θεραπεύει τον καρκίνο με νάρκωση;

Θεραπεία κατά του καρκίνου, χωρίς φάρμακα, χημειοθεραπείες, ακτινοβολίες και επεμβάσεις υποστηρίζει ότι έχει βρει Μεξικανός γιατρός.

 Η γρήγορη, απλή, ανώδυνη και πολύ αποτελεσματική -ακόμα και για περιπτώσεις μεταστάσεων- ιδέα του δρα Εγκον Μπιρ βασίζεται στην αρχή ότι τα καρκινικά κύτταρα διαθέτουν γρήγορο μεταβολισμό και μεγάλες απαιτήσεις θρεπτικών συστατικών. Όταν επομένως στερηθούν αυτές τις δύο συνθήκες, δεν μπορούν να επιβιώσουν....

Κλείνει λόγω εργασιών η Εγνατία

Αλλαγές θα ισχύσουν στην κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται στην Εγνατία Οδό, καθώς, από τις 2 έως τις 5 Απριλίου κλείνει τμήμα του ανισόπεδου κόμβου Άσπρων Χωμάτων – Χρυσούπολης, λόγω εργασιών συντήρησης.

Ειδικότερα, προκειμένου να εκτελεστούν προγραμματισμένες εργασίες καθολικής συντήρησης στον δεξιό κλάδο της σήραγγας Κάστρου, του τμήματος Άσπρα Χώματα - Χρυσούπολη, θα ληφθούν τα ακόλουθα μέτρα ρύθμισης της κυκλοφορίας, τα οποία αφορούν μόνο στον δεξιό κλάδο του αυτοκινητόδρομου του εν λόγω τμήματος:...

Μοίρασαν μυζήθρες οι Ζωνιανοί

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ζωνιανών κάθε χρόνο παρασκευάζει ένα γιγαντιαίο τυρί για της ανάγκες της Γιορτής Βοσκού & Τυριού που πραγματοποιείται τα τελευταία 4 χρόνια στα Ζωνιανά.

Την περασμένη Τρίτη , 27 Μαρτίου , με την βοήθεια των τυροκόμων Παρασύρη Μανώλη, Παπαδάκη Δημήτρη και του τυροκόμου της ΕΑΣΜ Στεφανάκη Κώστα παρασκευάστηκε ένα τυρί στο τυροκομείο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μυλοποτάμου που σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας θα προσεγγίσει τον 1 τόνο....

Οι αστυνομικοί «ντύθηκαν» αναρχικοί και συγκρούστηκαν με τα ΜΑΤ

 ΑΣΚΗΣΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ!!!
Εκατοντάδες αστυνομικοί ντύθηκαν αναρχικοί και άρχισαν να ρίχνουν συνέχεια πέτρες στους συναδέλφους τους, και πιο συγκεκριμένα σε διμοιρίες των ΜΑΤ, οι οποίοι προσπαθούσαν να τους συλλάβουν.

Πρόκειται για μία άσκηση της ΕΛ.ΑΣ, η οποία τον τελευταίο καιρό επαναλαμβάνεται συχνά πυκνά στο εκπαιδευτικό κέντρο της Αστυνομίας στο Μαρκόπουλο...

Γενόσημη ζωή σ’ ένα κράτος εικονικής πραγματικότητας!

Του Χάρρυ Κλυνν

@Πολύ θα ήθελα να ξέρω, στο πίσω μέρος του μυαλού των πολιτικών, εκτός από χωματερές και μπάζα, τί άλλο υπάρχει;

@Για να υπάρξει τελική έκβαση, πρωταρχικά πρέπει να υπάρξει αγώνας…

@Νέα δημοσκόπηση: Επτά κόμματα στη Βουλή μπαίνουν στη Βουλή! Αν δε μπούμε εμείς μέσα, δε γίνεται τίποτα.

90 εκατ. ευρώ η αμοιβή των τροϊκανών για την Ελλάδα!!!

90 εκατ. ευρώ η αμοιβή των τροϊκανών για την Ελλάδα!!!Αδρά αμοιβή 90 εκατ. ευρώ πρόκειται να λάβουν τα τεχνικά στελέχη της Τρόικας για τις «δουλειές» τους στην Αθήνα.

Την ώρα που στην Ελλάδα εφαρμόζεται το χειρότερο πρόγραμμα λιτότητας με περικοπές μισθών, συντάξεων και με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων οι ελεγκτές της Ε.Ε. και του ΔΝΤ βρήκαν τρόπο για το πώς θα αυξήσουν τις αποδοχές τους ….εκμευταλευόμενοι τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «bankingnews» η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει ήδη εγκρίνει ένα ποσό της τάξης των 90 εκατ. ευρώ για τις υπηρεσίες...

Μουρούτης: Περιθωριακός πολιτικός ο Ζώης!...

Σφοδρή επίθεση στον Χρήστο Ζώη εξαπέλυσε χθες ο Γιώργος Μουρούτης χαρακτηρίζοντας ούτε λίγο, ούτε πολύ... περιθωριακό πολιτικό!

Συγκεκριμένα, σε... ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο αναπληρωτής εκπρόσωπος της ΝΔ αναφερόμενος στον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων (και πρώην ΝΔ) είπε:

"Θέλει να συνεργαστεί με κόμματα που επιθυμούν την έξοδο της χώρας μας από την Ευρώπη. Δηλαδή με το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ....

ΒΙΝΤΕΟ – ΛΑΟΣ: Όταν τα ποσοστά πέφτουν… μοιράζουμε δωρεάν τρόφιμα

ΒΙΝΤΕΟ – ΛΑΟΣ: Όταν τα ποσοστά πέφτουν… μοιράζουμε δωρεάν τρόφιμαΣε μία κίνηση βοήθειας και ανακούφισης των πολιτών(;) ο Λαικός Ορθόδοξος Συναγερμός μοιράζει από το πρωί δωρεάν τρόφιμα σε άνεργους, συνταξιούχους , άπορους και χαμηλόμισθους.

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης μαζί με την σύζυγό του, μοιράζουν οι ίδιοι τα δωρεάν ελληνικά προϊόντα του, ενώ ο κόσμος που έχει συγκεντρωθεί τον επιδοκιμάζει συνεχώς…

Πάντως πρέπει να σημειωθεί, πως στην τελευταία δημοσκόπηση, το ΛΑΟΣ δεν συγκέντρωνε το απαραίτητο ποσοστό, προκειμένου να έχει αντιπροσώπευση στην Βουλή…


Απίστευτο: Γάιδαρος σε ιστοσελίδα για μεταχειρισμένα οχήματα

Απίστευτο: Γάιδαρος σε ιστοσελίδα για μεταχειρισμένα οχήματαΜια αγγελία διαφορετική από τις άλλες δημοσιεύθηκε σε ιστοσελίδα, όπου συνήθως αγοραστές ψάχνουν για… μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Ένας αγρότης από την Ξάνθη, λόγω αλλαγής επαγγέλματος, αποφάσισε να ξεφορτωθεί το γαϊδουράκι του, ψάχνοντας για υποψήφιο αγοραστή.

Όπως δημοσιεύει το news247.gr, έδωσε με χιούμορ τα στοιχεία του προς πώληση γάιδαρου και η αγγελία του δημοσιεύθηκε. Όπως βλέπουμε και στη φωτογραφία, πρόκειται για μοντέλο (!) του 2005, χρώματος μαύρου και δεν καίει καύσιμο....

Σπάνια περίπτωση με δίδυμα, η μία λευκή και η άλλη μαύρη

Σπάνια περίπτωση με δίδυμα, η μία λευκή και η άλλη μαύρηΗ μία είναι μαύρη με σκούρα καστανά μάτια. Η άλλη είναι λευκή, με γαλανά μάτια.

Αν και μοιράζονται το ίδιο χαμόγελο, δύσκολα μπορείς να εντοπίσεις ομοιότητες μεταξύ τους. Κι όμως, η Κίαν και η Ρίμι είναι δίδυμες και γεννήθηκαν με ένα λεπτό διαφορά.

Η περίπτωσή τους είναι ιδιαίτερα σπάνια και έχει μία πιθανότητα στο εκατομμύριο να συμβεί σε παιδιά που προέρχονται από γονείς με διαφορετικό χρώμα.

Η μητέρα και ο πατέρας των κοριτσιών έχουν...

Επίθεση Άδωνι σε Ραγκούση μέσω Twitter

Επίθεση Άδωνι σε Ραγκούση μέσω Twitter«Επίθεση» μέσω Twitter εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον αναπληρωτή. υπουργό Άμυνας Γιάννη Ραγκούση, για τα όσα δήλωσε σε πρωινή συνέντευξή του σχετικά με το άνοιγμα των συνόρων.

Ο κ. Ραγκούσης κατηγόρησε προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά για το άνοιγμα των συνόρων το 1991, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών.

«Είναι αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός ότι αν η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα ένα οξύτατο πρόβλημα μεταναστών χωρίς χαρτιά,...

Τσίμπησε τη μεταθεσούλα που ήθελε ο Φωτόπουλος της ΔΕΗ

Απίστευτη επιστολή από τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ που δημοσιεύεται στον ιστότοπο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και ομολογεί δημόσια ότι μετατέθηκε με δική του επιθυμία στο εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Λαύριο.

 Άλλοι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ έχουν την ίδια ευνοική μεταχείρηση με τις μεταθέσεις και μπορούν όποτε επιθυμούν να μεταθετουν τους εαυτούς τους;;;

Μπράβο στον κ.Ζερβό που ανέχεται και βοηθά σε βάρος υπαλλήλων της ΔΕΗ με προνομιακό τρόπο τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ.

Διαβάστε αναλυτικά όλη την επιστολή:


Όλα έτοιμα για το κόμμα του Λουκά

Όλα είναι έτοιμα για το κόμμα του Λουκά Παπαδήμου, τον οποίο θεωρεί ολίγιστο ο Βενιζέλος!

Παρόλα αυτά ισχυροί οικονομικοί παράγοντες του τόπου, δεν έχουν την ίδια γνώμη με τον σημερινό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ.
Κορυφαίοι  επιχειρηματίες, μηντιάρχες, τραπεζίτες αλλά και ισχυρά κέντρα του εξωτερικού θεωρούν τον Λουκά Παπαδήμο ως  τον δικό τους άνθρωπο της επόμενης μέρας.

- Μετανάστες... Να φύγουν όλοι.

- Μετανάστες... Να φύγουν όλοι. Όλοι...
- Θυμήσου, ήταν κι οι Έλληνες, κάποτε μετανάστες...
- Άλλο οι Έλληνες ! Οι Έλληνες ήταν πάντα νόμιμοι, δεν ήταν λαθραίοι. Κι εκείνοι άλλωστε, ήταν ήσυχοι, δουλευταράδες και νοικοκυραίοι. Το 90 % πρόκοψε...
- Εντάξει, αλλά...
- Δεν έχει "αλλά"... Τι θέλεις να μου πεις τώρα; ότι οι Έλληνες μετανάστες, η σημερινή ...Ομογένεια, συγκρίνεται, μ' αυτά τα εγκληματικά στοιχεία;
- Δε θέλω να σου πω τίποτα. Απλά, θέλω να σου δείξω ένα χαρτί... 
Παρ' το και διάβασέ το... Θα δεις ότι τότε... στην αρχή, φίλε ...

Εργασιακός Μεσαίωνας – Τους αναγκάζουν να δουλεύουν 8 ώρες την εβδομάδα!

Εργασιακός Μεσαίωνας – Τους αναγκάζουν να δουλεύουν 8 ώρες την εβδομάδα!Εννέα μέρες απεργιακής κινητοποίησης συμπληρώνουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Phone Marketing, οι οποίοι βιώνουν μέρος της νέας πραγματικότητας στην αγορά εργασίας. 

Όπως καταγγέλλουν, επί 17 μήνες καθυστερούσε η καταβολή των μισθών τους, για να τους ανακοινωθεί ότι οι μισοί θα συνάψουν συμβάσεις εκ περιτροπής εργασίας 8 ωρών την εβδομάδα.

«Η εν λόγω εταιρεία εδώ και 17 μήνες καθυστερούσε τις πληρωμές μας, αγνοώντας τις ανάγκες μας, πετώντας μας ανά 2-3 εβδομάδες έναντι των 50 – 100€....