> Voliotaki: Γενικό Λύκειο Αγριάς

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Γενικό Λύκειο Αγριάς

Με αφορμή το άρθρο που δημοσιεύθηκε στο blog voliotaki.gr  χθες (5/12/2012)
                Το Γενικό Λύκειο Αγριάς κατηγορήθηκε, με αβάσιμα επιχειρήματα, για τον τρόπο που λειτουργεί, για την οργάνωση του, μέχρι και για τις εκδρομές του! (εκδρομές με 6oC…).
            Η λειτουργία του σχολείου μας είναι αξιοπρεπέστατη καθώς και το σχολείο έχει αναβαθμιστεί αρκετά. Επειδή όμως το λύκειο Αγριάς αφουγκράστηκε το παράπονο του ανώνυμου, που δημοσίευσε το άρθρο, αποφάσισε μετά από πολύωρη συνέλευση ότι θα οργανώνονται εκδρομές ΜΟΝΟ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΟΤΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΘΑ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΟΥΣ 43,7OC.
                Ένα δεύτερο παράπονο του αναγνώστη είναι η εκδήλωση που οργανώθηκε από τους μαθητές, με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου από ειδικό φρουρό και με θέμα την κρατική βία και τρομοκρατία. Η εκδήλωση περιέχει βίντεο σχετικό με την δολοφονία του 15χρονου, αλλά και γενικότερα με την κρατική βία. Έκλεινε με τραγούδια που τραγουδούσε σχήμα μαθητών του σχολείου μας. ΑΥΤΗ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑ. Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΙΔΕΙΑ. ΟΧΙ Η ΤΥΠΙΚΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΣ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ. Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ, ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ.

Οι ΜΑΘΗΤΕΣ του ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΑΓΡΙΑΣ