> Voliotaki: Ηράκλειο: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει για να γλιτώσει από τη βία του συζύγου της;

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Ηράκλειο: Προσπάθησε να αυτοκτονήσει για να γλιτώσει από τη βία του συζύγου της;

Οι αστυνομικοί περιμένουν την κατάθεση της 16χρονης που νοσηλεύεται σε νοσοκομείο - ''Βράζει'' ο πατέρας της, που προσπάθησε να την προστατέψει...

Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία της 16χρονης κοπέλας που νοσηλεύεται στο ΠΑΓΝΗ από την περασμένη Δευτέρα όταν προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της με μια καραμπίνα. Η κοπέλα ανέκτησε την επαφή της με το περιβάλλον ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται και η κατάθεσή της στην αστυνομία η οποία και θα φωτίσει τις πτυχές της δραματικής υπόθεσης....
Το ενδιαφέρον στρέφεται στους λόγους που την οδήγησαν στην απελπισμένη αυτή πράξη που λίγο έλειψε να της κοστίσει τη ζωή και αν η ίδια θα επιβεβαιώσει τις πληροφορίες που αναφέρουν ότι βίωνε ένα πραγματικό δράμα στο πλευρό του συντρόφου της που δεν δίσταζε να την χτυπά και να της φέρεται βίαια.

Σύμφωνα με το prismanews.gr, η κοπέλα προσπάθησε να δώσει τέλος στη ζωή της στο σπίτι όπου την πήγε ο πατέρας της για να την προφυλάξει από τον βίαιο δεύτερο σύζυγο της. Η 16χρονη είχε ήδη ένα γάμο στο ενεργητικό της, χώρισε και πανρεύτηκε ξανά πριν λίγο καιρό ωστόσο ο δεύτερος σύζυγος αποδείχτηκε πολύ κατώτερος των περιστάσεων αναφέρουν οι πληροφορίες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι ο ίδιος χτυπούσε τη 16χρονη.Σε αυτό είχε γίνει μάρτυρας και ο πατέρας της που πριν από μερικές μέρες έφτασε στο σημείο να καταγγείλει το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Μοιρών και μάλιστα σχηματίστηκε και δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία.

Τότε ο πατέρας του κοριτσιού, χωρίς δεύτερη σκέψη, το πήρε και το πήγε στην περιοχή των Απεζανών, πάνω από την Πόμπια , όπου είχε μία μάντρα για πρόβατα προκειμένου να το προφυλάξει από το βίαιο σύζυγο. Εκεί όμως η 16χρονη φαίνεται ότι δεν άντεξε από τα όσα είχε περάσει, και θέλησε να δώσει τέλος στη ζωή της ... με τις γνωστές, τραγικές εξελίξεις !