> Voliotaki: ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ;;;

Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ;;;

 AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Λογικά μετά την δημοσίευση του Ιουνίου από μέρους του κ. Προέδρου του Χιονοδρομικού και τη θρυλική πλέον φράση '' ΠΡΙΝ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ '' όλα πάνω θα έχουν πάρει τον δρόμο τους για μια από τις μεγαλύτερες συντηρήσεις αφού φέτος επίκειται ο 5ετής έλεγχος όλων των μηχανημάτων, από το μπράτσο της καρέκλας ως τα αντίβαρα και τα συρματόσχοινα.....

Αναρωτιόμαστε λοιπόν όλοι: ΠΟΤΕ θα γίνουν όλα αυτά κ. Πρόεδρε;; Θα αρχίσετε από 1η Οκτώβρη;; Τι θα προλάβετε να κάνετε σε δυο μήνες;; Ή θα το τρέξετε χωρίς να γίνουν τα απαραίτητα και μετά θα μας πείτε όπως πέρισυ ότι σε μικρό χρονικό διάστημα έγιναν αυτά που χρειάζεται 4 μήνες για να πραγματοποιηθούν;;; Μήπως να σας ευχαριστήσουμε κιόλας για την τόση μεγάλη προσπάθεια, που πρώτη φορά στα χρόνια λειτουργίας, δώσατε ελεύθερη είσοδο σε όλους τους σκιέρ από κακή συντήρηση του μηχανήματος διάστρωσης πέρισυ;;...


Θέλει πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια λοιπόν για να μην ξεχνάμε τους καλοκαιρινούς μήνες το Χιονοδρομικό και να το θυμόμαστε δυο μήνες πριν τα μεγάλα κρύα και τα χιόνια κανωντας συντήρηση του ποδιού κυριολεκτικά, η οποία γυρίζει στο κεφάλι σας τον χειμώνα..
Είμαι φανατικός του Χιονοδρομικού και πάντα θα υποστηρίζω το δίκιο είτε είστε εσείς είτε ο οποιοσδήποτε, δεν έχω κάτι προσωπικό αλλά γίνονται εγκλήματα εκεί πάνω λες και κάποιος έχει ήδη αποφασίσει πως πρέπει να το ρίξει από τον πάτο που είναι ακόμα πιο κάτω..
Κάτι τελευταίο που θα ήθελα να πω είναι πως δεν χρειάζετε να εξαφανίζεστε επειδή υπάρχει χρέος στο προσωπικό υπάρχουν και πιο καλύτεροι τρόποι να αντιμετωπίσετε αυτή την κατάσταση. Ποιοι τρόποι;; Θα σας πω μόνο έναν: Ειλικρίνεια!!!