> Voliotaki: Γραφείο ευρέσεως εργασίας στο Δημόσιο έγινε η ΔΗΜΑΡ!

Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Γραφείο ευρέσεως εργασίας στο Δημόσιο έγινε η ΔΗΜΑΡ!

Γραφείο ευρέσεως εργασίας στο Δημόσιο έγινε η ΔΗΜΑΡ!  ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
 
Εκατοντάδες βιογραφικά αποστέλλονται τις τελευταίες ημέρες στα γραφεία της ΔΗΜΑΡ.
 
Οι υποψήφιοι δεν ενδιαφέρονται για κάποια θέση εργασίας στο κόμμα. Αντίθετα, ελπίζουν ότι τα στελέχη της ΔΗΜΑΡ θα αξιολογήσουν προσεκτικά τις γνώσεις και την εμπειρία τους και θα τους προτείνουν σε κάποια Γραμματεία υπουργείου....

Σύμφωνα με «Το Βήμα», αν και το κόμμα αναμένεται να καταθέσει τις προτάσεις του για μόλις 14 θέσεις, τα γραφεία στην Αγίου Κωνσταντίνου γεμίζουν καθημερινά με βιογραφικά.

Η ΔΗΜΑΡ διεκδικεί να συμμετέχει στη στελέχωση κυρίως Γραμματειών στα υπουργεία Δικαιοσύνης (στη Γραμματεία Δικαιωμάτων), Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Περιβάλλοντος, Αγροτικής Ανάπτυξης, Παιδείας. Ενδιαφέρεται επίσης για την Πολιτική Προστασία.

Για το λόγο αυτό, πενταμελής επιτροπή, που απαρτίζεται από τους Δημήτρη Χατζησωκράτη, Ανδρέα Νεφελούδη, Θόδωρο Μαργαρίτη, Σταύρο Λιβαδά και Γιάννη Κακουλίδη, ανέλαβε διπλό έργο: αφενός να αξιολογεί τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ για τη στελέχωση του κρατικού μηχανισμού, αφετέρου να φροντίσει ώστε να είναι «αξιοκρατικές» και «απαλλαγμένες από υποψίες κομματισμού» οι προτάσεις που θα κάνει η ίδια η ΔΗΜΑΡ.