> Voliotaki: ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Aγαπητο voliotaki καλημερα!
Καλως για καποιους και κακως για καποιους αλλους εχεις γινει τροπος εκφρασης και επικοινωνιας και ενα μεσο στο οποιο καταθετουμε τις αποψεις μας.Μεσω εσου λοιπον καταθετω και την δικια μου!
Ακουω λοιπον σε γνωστο καναλι της tv τον διοικητη του ΙΚΑ να εκθειαζει την συμμετοχη των πολιτων στηυν καταβολη των οφειλων τους προς το ιδρυμα.Δεν διευκρινησατε ομως κυριε διοικητα ποιοι πολιτες. Ετσι οπως εχει γινει η κατασταση οι μονοι που καταβαλουν εισφορες ειναι οι ιδιωτικοι υπαλληλοι! Γιατι κυριε υπαρχουν ελευθεροι επαγγελματιες που απασχολουν προσωπικο το οποιο δουλευει ανασφαλιστο! Μηπως δεν ξερετε που? Αντε να βοηθησουμε και εδω! Εδω  στο Βολο ας πουμε ας κανει η αρμοδια υπηρεσια μια γυρα σε μαγαζια εστιασης κ αιθουσες εκδηλωσεων.Ποσες ειναι στο Βολο και τα περιχωρα? Τρεις,τεσσερις,δεκα? θα δειτε εναν ασφαλισμενο και δεκα σερβιτορους ανασφαλιστους! θα δειτε επισης προσωπικο της λαντζας να μαγειρευει και να ετοιμαζει φαγητο ακομα και παρκαδοροι αλλοδαποι και ανασφαλιστοι! Θα δειτε επισης δημοσιους υπαλληλους να δουλευουν ανασφαλιστοι παιρνοντας ετσι θεσεις εργασιας απο καποιον αλλο.

ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΘΕ ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ?
 Καποιος ειδοποιει κυριοι και κατα συνεπεια καποιος τα παιρνει.λοιπον κυριοι περιμενω σαν φορολογουμενος πολιτης αποτελεσματα γιατι εγω σας πληρωνω και εγω πληρωνω τις εισφορες μου κανονικα.Αν υπαρχει προβλημα να σας κατατοπισω και με ονοματα!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ