> Voliotaki: Επίθεση Άδωνι σε Ραγκούση μέσω Twitter

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

Επίθεση Άδωνι σε Ραγκούση μέσω Twitter

Επίθεση Άδωνι σε Ραγκούση μέσω Twitter«Επίθεση» μέσω Twitter εξαπέλυσε ο Άδωνις Γεωργιάδης στον αναπληρωτή. υπουργό Άμυνας Γιάννη Ραγκούση, για τα όσα δήλωσε σε πρωινή συνέντευξή του σχετικά με το άνοιγμα των συνόρων.

Ο κ. Ραγκούσης κατηγόρησε προσωπικά τον Αντώνη Σαμαρά για το άνοιγμα των συνόρων το 1991, επιρρίπτοντάς του ευθύνες για το πρόβλημα των παράνομων μεταναστών.

«Είναι αδιαμφισβήτητο ιστορικό γεγονός ότι αν η Ελλάδα αντιμετωπίζει σήμερα ένα οξύτατο πρόβλημα μεταναστών χωρίς χαρτιά,...
το πρόβλημα ξεκίνησε και πήρε τέτοιες διαστάσεις επειδή προσωπικά ο κ. Σαμαράς ως υπουργός Εξωτερικών το 1991 άνοιξε με ανεξέλεγκτο τρόπο τα σύνορα και όπως όλη η Ελλάδα θυμάται από τότε και μετά η χώρα βρέθηκε αντιμέτωπη με τους παράνομους μετανάστες.

Η Ελλάδα απέκτησε το πρόβλημα από την αλόγιστη, εξαιρετικά επιβλαβή προσωπική πολιτική που έκανε τότε στα βόρεια σύνορά μας, προσωπικά ο κύριος Σαμαράς», σχολίασε ο Γιάννης Ραγκούσης σήμερα στη ΝΕΤ.

«Ο μέγας ψεύτης Ραγκούσης, που έριχνε τις δικές του ευθύνες στην Τρόικα κατηγορεί τον Σαμαρά για το δήθεν άνοιγμα των Συνόρων. Ψεύδος μέγα. Η Άρσις του Εμπολέμου με την Αλβανία ήταν το πρώτο βήμα, την υπέγραψε ο τότε ΥΠΕΞ Κάρολος Παπούλιας. Και μετά οι Αλβανοί άνοιξαν τα Σύνορα!», ήταν η απάντηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας.

ragkousis_twitter_6y
adonis_georgiadis_twittervb_g
georgiadis_twitter_hg9g_g