> Voliotaki: ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Νευράκια τσαταλάκια το Ζεττάκι

Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Νευράκια τσαταλάκια το Ζεττάκι

ΕΙΔΕ ΗΛΙΟ, ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΓΥΑΛΙΑ ΤΗΣ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΗ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ, ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ, ΝΑ ΚΛΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟ...

...πάνω στο καλό βρέθηκε μπροστά στον συνυποψήφιό της Χρήστο Μπουκώρο, ο οποίος, προπορευόμενος και συνοδευόμενος από τον συνάδελφό του δημοσιογράφο Αντώνη Κουμιώτη, είχε γίνει μια αγκαλιά με τους περαστικούς αλλά και τους καθήμενους στις καφετέριες πέριξ του Αγίου Νικολάου.

Το χαμόγελο της Ζέττας κόπηκε, τα μάτια, κάτω από τα πανάκριβα γυαλιά της, σκοτείνιασαν. Και τί δεν θα έδινε για να τους κοπανήσει με την τσάντα της. Η σκέψη όμως του πόσο της κόστισε, κυρίως όμως το γεγονός ότι είναι μια κυρία, την απέτρεψε από την εξωτερίκευση του πάθους της.

Λίγα μέτρα παρακάτω, Χρήστος Μπουκώρος και Αντώνης Κουμιώτης, χώθηκαν σε γνωστή καφετέρια, όπου για μισή περίπου ώρα απήλαυσαν από έναν espresso, για να πάρουν τον δρόμο της επιστροφής και να χαθούν στην βουλιαγμένη από Βολιώτες Ερμού, σταματώντας κάθε πέντε - δέκα μέτρα και συνομιλώντας με τον κόσμο.

ΖΕΤΤΑ, Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, Ο ΕΝΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΤΣΑΝΤΙΣΕΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΔΙΔΑΞΕΙ.

ΠΡΩΤΟΝ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ. ΕΝΑΝ ΚΑΦΕ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΙΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΟΥΣ, Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΖΕΤΤΑ, Ο ΑΠΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΩΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΕΚΑΝΕ Ο,ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ.

ΕΣΥ ΡΕ ΖΕΤΤΑ, ΚΑΘΕ ΠΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?

ΔΕΥΤΕΡΟΝ, Ο ΧΡΗΣΤΟΣ, ΖΕΤΤΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΜΑΡΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΙ ΟΜΩΣ... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΤΖΙΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ. ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΕΤΣΙ ΝΤΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΡΙΣΗΣ? ΤΟΣΟ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ?


ΨΙΤ, ΖΕΤΤΑ, ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ. ΟΙ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ" ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΦΙΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ..., ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΜΙΩΤΗ...!!