> Voliotaki: Ιουλίου 2011

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Η Ελλάδα «όμηρος» των ταξιτζήδων

Στο έλεος των ταξιτζήδων βρίσκεται μια ολόκληρη χώρα.

Σε θυελλώδη συνεδρίαση του Σωματείου Αυτοκινητιστών στο Περοκέ αποφασίστηκε όχι μόνο η συνέχιση των κινητοποιήσεων αλλά και η συνεχής κλιμάκωση....

Ο αυτόματος τηλεφωνητής του Χάρρυ Κλυνν

"Σας ευχαριστούμε που καλέσατε την εταιρία ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ Α.Ε.

Είστε "τυχεροί" που επιλέξατε εμάς για το παραμύθιασμά σας και ελπίζουμε να μας προτιμήσετε και στο μέλλον.
Εαν θέλετε να....


* Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί μειώθηκε ο μισθός σας πατήστε 1,

* Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί χάσατε τη δουλειά σας πατήστε 2,


* Εάν θέλετε να μας βρίσετε γιατί ακρίβηνε 50% η βενζίνη πατήστε 3,
...

The 30 Most Amazing Lost Cities Of Ancient World (SlideShow)

Έχασε το μάτι του, ζητά δυο εκατ. ευρώ!

Αγωγή σε βάρος του ελληνικού δημοσίου κατέθεσε φίλαθλος διεκδικώντας αποζημίωση δυο εκατομμυρίων ευρώ! 

Το 2003 και σε ηλικία 23 ετών έχασε το μάτι του στο γήπεδο στης Νέας Σμύρνης πριν τον αγώνα ΑΕΚ-Ολυμπιακού και κατά τη διάρκεια επεισοδίων από πέτρα που - όπως υποστηρίζει- πέταξαν αστυνομικοί!...

ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΑΝ!

ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ! Ο ΕΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ "ΝΤΕΡΤΙΑ", ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΤΣΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΟΝΗΣΟ!!

Κυβερνητικό αλαλούμ με το αυτόφωρο για τις 5.000

Την απόλυτη σύγχυση σπέρνουν τα κυβερνητικά στελέχη σχετικά με τις νέες ρυθμίσεις περί των ληξιπρόθεσμων χρεών προς το δημόσιο και το αυτόφωρο για όλους όσοι χρωστούν πάνω από 5.000 ευρώ. 

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Παντελής Οικονόμου με δήλωσή του σε κυριακάτικη εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά πως «δεν πρόκειται να πάνε στο αυτόφωρο όσοι οφείλουν στην Εφορία 5.000 και 10.000 ευρώ. Εμείς θα κυνηγήσουμε όσους οφείλουν από 150.000 ευρώ και πάνω. Αυτή είναι η δέσμευσή μας»....

Κομμωτήριο με topless κομμώτριες στη Θεσσαλονίκη!

Γυμνόστηθες προσφέρουν τις υπηρεσίες τους οι κομμώτριες σε γνωστό κομμωτήριο στα Λαδάδικα της Θεσσαλονίκης μόνο στον αντρικό πληθυσμό, καθιστώντας το «κλείσιμο ραντεβού» δύσκολη υπόθεση…

Οι κοπέλες δέχθηκαν την πρόταση να μείνουν με τα απολύτως απαραίτητα, προκειμένου να προσελκύσουν μεγαλύτερη πελατεία… και μάλλον τα κατάφεραν.

Οι τιμές κυμαίνονται ανάλογα με τις υπηρεσίες που ζητεί κάθε φορά ο πελάτης (κούρεμα, λούσιμο και μασάζ στο κεφάλι, κ.λπ.), ενώ όλες πραγματοποιούνται από τις topless παρουσίες!

Aκόμα κι αν η συγκεκριμένη επίσκεψη στο κομμωτήριο της συμπρωτεύουσας κοστίσει κάτι παραπάνω, το σίγουρο είναι ότι πολλοί άνδρες είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν!
Πηγή - Radar

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΜΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΠΑΤΡΙΩΩΩΩΩΩΤΗ!!


Κάτι παραπάνω από φωτογραφία και δεν είναι βίντεο

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
 
 

Κάτι παραπάνω από φωτογραφία και δεν είναι βίντεο

H ΙΔΙΑ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΑΘΑΝΑΤΙΣΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΑΝΕΜΙΖΟΥΝ
 

Κάτι παραπάνω από φωτογραφία και δεν είναι βίντεο

ΟΛΟΙ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΙ. ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΜΩΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ
 
Δυο καλλιτέχνες με πολύ κόπο, κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα νεο τρόπο για να καταγράφετε τις προσωπικές σας στιγμές. Φωτογραφίες με κίνηση! Αυτό θα αργήσει να γίνει για το πλατύ κοινό, αφού δεν είναι θέμα φωτογραφικής μηχανής αλλά επεξεργασίας της φωτογραφίας. Δεν παύει όμως να είναι συναρπαστικό!

Έχασε τα δάχτυλά του – πήρε 50.000 ευρώ

Το «πράσινο φως» για την είσπραξη αποζημίωσης ύψους 50.000 ευρώ άναψε ο Άρειος Πάγος για την υπόθεση του σοβαρού τραυματισμού 18χρονου μαθητευόμενου αρτοποιού, ο οποίος έχασε τα δύο δάχτυλά του σε ζυγοκοπτική μηχανή. 

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση των δικαστών έπαιξαν οι ιδιαίτερες συνθήκες του ατυχήματος και το νεαρό τη ηλικίας του παθόντος.

Έτσι ο Άρειος Πάγος επικύρωσε την εφετειακή απόφαση με βάση την οποία είχε αυξηθεί το ποσό της αποζημίωσης που πρέπει να πληρώσει ο αρτοποιός από 29.171 ευρώ σε 50.000 ευρώ....

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1922!!

Η ΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΟ 1922
ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΠΟΙΑ , ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΚΙΑ 

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες βδομάδες στον Ολυμπιακό μας, και ομολογώ ότι δε μου έρχεται....
Και πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε αφού τα γεγονότα που ζούμε είναι πρωτοφανή όχι μόνο για τα Ελληνικά αλλά και για τα Ευρωπαικά αθλητικά χρονικά!!!!!Τέτοιο μίσος,τέτοια οργανωμένη συκοφάντηση, τέτοιος "συγχρονισμός" απο απο τα Αθηναικά ΜΜΕ εις βάρος της ομάδος μιας εκ των μεγαλυτέρων επαρχιακών πόλεων δεν έχει ξανασυμβεί!!!!!
Ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.Πίσω απόλα αυτά που συμβαίνουν υπάρχει πολιτικος δάχτυλος.Η MIG (Παναθηναικός-Bγενόπουλος) έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά στον Πηλαδάκη (Αελ).Λεφτά που δεν θα επιστραφούν αφού ο υποβιβασμός της λάρισας ισοδυναμεί με οικονομική καταστροφή.Η ομάδα που η κυβέρνηση του Πασόκ χάρισε πριν απο κάποιες 10ετίες μέχρι και πρωτάθλημα μέσω προεδρικού διατάγματος,η ομάδα  που έχει πιαστεί με τους περισσότερους ντοπαρισμένους παίκτες, για μια ακόμα φορά εξαπέλυσε τη σοσιαλιστική λαίλαπα στο λιμάνι της Θεσσαλίας.Η προπαγάνδα τους θα έκανε ακόμα και τον Γκέμπελς να αισθάνεται μειονεκτηκά.
Το έχω πεί και θα το ξαναπώ:
Όποιος νομίζει ότι το θέμα είναι αθλητικό γελιέται.Θέλουν τον Βόλο αδύναμο ΠΑΝΤΟΥ.Αδύναμο οικονομικά,αδύναμο πολιτικά, κοινωνικά και αθλητικά.
Με χαρά βλέπω ότι έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται σιγά-σιγά αυτό οι πολίτες.Δε φτάνουν όμως τα ευχολόγια και οι ανακοινώσεις.Για πρώτη φορά μετά απο δεκαετίες,οφείλουμε να παραμερίσουμε τις όποιες (μικρο)πολιτικές μας διαφορές και να ορθώσουμε το ανάστημά μας σαν πόλη, διαφορετικά είμαστε όλοι άξιοι της μοίρας μας.

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Γιά ειδήσεις πού αφορούν τήν Νικάρα μας

Θα ‘χουν πρόβλημα με τους Νικιώτες οι πολιτικοί


 Αυτό που συζητείται στους κόλπους των οπαδών της Νίκης, οργανωμένων και μη, είναι ότι οι πολιτικοί της πόλης, είτε δήμαρχος είτε βουλευτές είτε ακόμη και δημοτικοί σύμβουλοι θα έχουν τεράστιο πρόβλημα με τον κόσμο της Νίκης, γιατί παίρνοντας το μέρος του Μπέου και του Ολυμπιακού Β. ουσιαστικά λένε ότι καλά έκανε και έστηνε τη Νίκη, όπως αποδεικνύεται ξεκάθαρα στις συνομιλίες, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. Άρα στήριξη στον Μπέο και τον Ολυμπιακό σημαίνει επιβράβευση από τους πολιτικούς της πόλης μας του στησίματος της Νίκης από τον Μπέο. Επομένως η άποψη του Σκοτινιώτη, της Ζέττας, της Ροδούλας, του Καρτάλη, του Νάκου και των λοιπών είναι «Νικιώτες, καλά να πάθετε». 

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Εικόνες από την άφιξη των χρυσών κοριτσιών

Μέσα σε πανηγυρικό αλλά και συγκινησιακό κλίμα τα χρυσά κορίτσια της Εθνικής της Υδατοσφαίρισης, έφτασαν λίγο μετά το μεσημέρι στο «Ελ. Βενιζέλος».

Οι Παγκόσμιες Πρωταθλήτριες, μετά από ένα μήνα εκτός Ελλάδος, επέστρεψαν στα πάτρια εδάφη με κρεμασμένο το χρυσό μετάλλιο. Στο αεροδρόμιο τις υποδέχτηκαν φίλοι, συγγενείς, δημοσιογράφοι και αρκετός κόσμος προκειμένου να τις συγχαρεί για την τεράστια

Ξενοδόχος κατέγραφε τις προσωπικές στιγμές πελατών του

Ολόκληρη επιχείρηση είχε στήσει ο ιδιοκτήτης ενοικιαζόμενων δωματίων στη Λευκάδα, με σκοπό να καταγράφει τις ιδιωτικές στιγμές των ενοικιαστών του. 

Μετά από καταγγελία ενοικιαστή, που βρέθηκε στην Λευκάδα για διακοπές και με παρέμβαση του εισαγγελέα, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης είχε τοποθετήσει κρυφή κάμερα στα δωμάτια, καταγράφοντας τους ενοικιαστές του.

Η δράση του όμως δεν σταμάτησε μόνο στην καταγραφή των σκηνών. Είχε συνδέσει τη κάμερα με την τηλεόραση του σπιτιού του, όπου παρακολουθούσε ζωντανά τους ανύποπτους πελάτες. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

«Για ποια συναίνεση μιλά ο Παμπούκης;»

Τη συνέντευξη του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης κ. Χάρη Παμπούκη και τα λεγόμενά του περί ανάγκης συναίνεσης μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζει ο ΛΑΟΣ.

«Καλό θα ήταν ο κ. Παμπούκης να προσπαθήσει να εμπεδώσει τη συναίνεση στην κυβέρνηση στην οποία συμμετέχει. Εδώ ακόμα δεν έχουν πετύχει μεταξύ τους συναίνεση για να γίνει το Υπουργείο Ναυτιλίας αυτοτελές. Για ποια γενικότερη συναίνεση μιλάει;» διερωτάται ο εκπρόσωπος τύπου του κόμματος κ. Κωστής Αιβαλιώτης.

Σήκωσαν μπάρες στα Μάλγαρα οι ιδιοκτήτες ταξί

Τα διόδια των Μαλγάρων, στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών άνοιξαν περίπου 100 ιδιοκτήτες ταξί.

Οι αυτοκινητιστές σήκωσαν τις μπάρες επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων. Οι ιδιοκτήτες έκαναν γνωστό ότι θα παραμείνουν στον χώρο μέχρι τις 11, ενώ αύριο οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.

Ρομπάι: Η Ελλάδα μπορεί να βγει από την κρίση

Η Ελλάδα έχει πολλές πιθανότητες να εξέλθει από την κρίση, εφόσον τεθούν σε εφαρμογή οι νόμοι, που ψηφίστηκαν από το ελληνικό κοινοβούλιο, τονίζει ο πρόεδρος της ΕΕ Χέρμαν βαν Ρομπάι. 

Σε άρθρο του στη γαλλόφωνη εφημερίδα του Βελγίου «L' Echo» ο κ. Ρομπάι αναφέρεται στις αποφάσεις της πρόσφατης Συνόδου Κορυφής, λέγοντας ότι είχαν δυο στόχους: την ελάφρυνση του χρέους της Ελλάδας, ώστε να καταστεί περισσότερο βιώσιμο και τον καθησυχασμό των αγορών αναφορικά με την κρίση χρέους της ευρωζώνης....

Από το 2004 προειδοποιούσε για το χρέος

  newsbomb.gr
Μεγάλη πολιτική σημασία αποκτά η δημοσιογραφική επιτυχία του newsbomb.gr, το οποίο πρώτο είχε φέρει στο φως της δημοσιότητας τις προειδοποιήσεις και τις εκκλήσεις του πρώην υφυπουργού Οικονομικών κ. Πέτρου Δούκα στον τέως πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή για το ύψος του χρέους και μια πιθανή χρεοκοπία.

Ο κ. Δούκας μιλώντας στο newsbomb.gr είχε αναφέρει, πως ήδη από το 2004 με επιστολές του προς τον κ. Καραμανλή έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για το τεράστιο χρέος τονίζοντάς του ότι, ο κίνδυνος της χρεοκοπίας πλησιάζει απειλητικά την πόρτα της χώρας....

Στα Μετέωρα οι ταξιτζήδες της Θεσσαλίας

Ανυποχώρητοι παρουσιάζονται οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλίας, που κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους. 

Σήμερα εκατοντάδες ιδιοκτήτες ταξί από όλη τη Θεσσαλία συγκεντρώθηκαν στα Τρίκαλα και από εκεί πραγματοποίησαν πορεία προς την Καλαμπάκα.

Με τα αυτοκίνητά τους ανέβηκαν στα Μετέωρα και κατέβηκαν από το Καστράκι, ενώ στάθμευσαν στο σιδηροδρομικό σταθμό της Καλαμπάκας, αφήνοντας τα αυτοκίνητα στο πίσω μέρος του Σταθμού.
Οι αυτοκινητιστές πραγματοποίησαν ανοικτή συγκέντρωση ενημερωτικού χαρακτήρα για τα αιτήματά τους.

«Φέσι»… 3,5 εκατομμυρίων ευρώ στη Χίο!

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Χίου η είδηση ότι ασφαλίστρια έχει καταχραστεί τα χρήματα δεκάδων πελατών της, κατοίκων του νησιού.

Το «άνοιγμα» υπολογίζεται σε αρκετές εκατοντάδες ευρώ, με κάποιους από τους θιγόμενους να το ανεβάζουν στα 3.5 εκατομμύρια ευρώ!...

«Λουκέτο» στο AEL FC ARENA!

Βόμβα μεγατόνων από την Λάρισα και τον Κωνσταντίνο Πηλαδάκη, καθώς ανακοινώθηκε ότι από σήμερα (31/07) αναστέλλεται η λειτουργία του νεόκτιστου γηπέδου της ΑΕΛ.

«Διαφθορά του ποδοσφαίρου, εργολαβικά συμφέροντα και αναλγησία του Δημοσίου», αναφέρονται από τους «βυσσινί» ως οι αιτίες της απόφασης τους.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση και όπως προκύπτει από τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών, το κυρίως πρόβλημα είναι ότι η πολιτεία δεν δέχεται να δεσμευθεί ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει, όπως υποχρεούται βάσει νόμου, τα 7,5 εκατ. ευρώ που έχει καταβάλει ως απόδοση ΦΠΑ η ΠΑΕ ΑΕΛ για το συγκεκριμένο έργο, ακόμα και μετά την πρόταση των Θεσσαλών να μη γίνει άμεση εκταμίευση αλλά μια απλή νομοθετική δέσμευση....

Αντίθετη η Διαμαντοπούλου με το «ασ΄το για αργότερα»

Το «ασ΄το για αργότερα» δε μπορεί να ισχύσει ούτε για μία ημέρα, τονίζει η υπουργός Παιδείας κ. Άννα Διαμαντοπούλου, σχετικά με τις ιδιωτικοποιήσεις και τις διαρθρωτικές αλλαγές. 

Σε συνέντευξή της στο Έθνος της Κυριακής, υποστηρίζει, πως θα πρέπει να αναγνωριστεί ως εθνική επιτυχία η πρόσφατη απόφαση της έκτακτης Συνόδου Κορυφής. 

«Κλείσαμε σε μεγάλο βαθμό τις έξωθεν αρνητικές επιρροές» αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Διαμαντοπούλου, υπογραμμίζοντας ότι, τώρα θα πρέπει να δοθεί η μάχη για την ανάπτυξη. ...

Ετοίμαζαν πάρτι με ναρκωτικά στο ρέθυμνο

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν πέντε Έλληνες και ένας Βρετανός στο Ρέθυμνο, καθώς ετοιμάζονταν να κάνουν πάρτι με ναρκωτικά.


Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. στον Πλακιά, νότια του Ρεθύμνου, όπου πραγματοποιείται φεστιβάλ μουσικής, κυρίως ηλεκτρονικής.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης είχε δώσει εντολή να διεξαχθούν εκτεταμένοι έλεγχοι ι για ναρκωτικά στην περιοχή, λόγω της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Μάλιστα οι αστυνομικές αρχές είχαν πληροφορίες ότι πρόσωπα που διέμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια του χωριού κατείχαν ναρκωτικές ουσίες....

ΚΚΕ: Έρχονται χειρότερες μέρες

Χειρότερες μέρες προβλέπει το ΚΚΕ σχολιάζοντας τις «θριαμβολογίες της κυβέρνησης για τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που συναποφάσισε με την πλουτοκρατία και την ΕΕ και τα οποία θεωρεί ανάσα η ΝΔ.»

Καλεί το λαό να εγκαταλείψει τα «αστικά κόμματα, να συμπορευτεί με το ΚΚΕ για την ανατροπή της εξουσίας των μονοπωλίων και την αποδέσμευση από την ΕΕ.»

«Λουκέτο» ακόμα και στο καφενείο της Βουλής

Ούτε το κυλικείο της Βουλής δεν κατάφερε να σωθεί από την οικονομική κρίση. Ο διαχειριστής του κυλικείου που κάποτε έφτιαχνε καφέδες μέχρι αργά το βράδυ, αναγκάζεται να το εγκαταλείψει λόγω κατακόρυφης πτώσης του τζίρου. 

Ο λόγος σύμφωνα με Κυριακάτικη εφημερίδα είναι πως πλέον οι βουλευτές φροντίζουν να μην παραμένουν πάνω από όσο χρειάζεται στο Κοινοβούλιο, αφού γίνονται στόχος «Αγανακτισμένων» και το κλίμα γι' αυτούς είναι βαρύ. Οι συνεδριάσεις φέτος έχουν μειωθεί σε μία την εβδομάδα, εμ αποτέλεσμα το κυλικείο να μην πουλάει όσο θα περίμενε.

Ένταση στη συνάντηση ταξιτζήδων Κρήτης και βουλευτών

Σε κλίμα έντασης πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί η συνάντηση των ιδιοκτητών ταξί της Κρήτης με βουλευτές του νησιού.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν η βουλευτής κ.Σκραφνάκη είπε ότι δεν ανέχεται να απειλείται, να βλέπει φωτογραφίες της παντού γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ιδιοκτητών ταξί....

Ολοι οι τίμιοι.

Όλοι οι τίμιοι πήραν το μέρος της διαφθοράς γιαυτό πάει μπροστά αυτή η πόλη μας.
Σκοτινιώτης.: O άνθρωπος που πηδάει από κόμμα σε κόμμα για τον μισθό του.
Νάκος.:Μέλος κόμματος που διέλυσε την Ελλάδα και τον τόπο του.
Ρ.Ζήση.:Μέλος κόμματος που διέλυσε τις οικογένειές μας.
Καρτάλης.:Δούλεψε ποτέ..;
Τζανής.: Ο ξεβράκωτος που τον έντυσε η Νέα Ιωνία και εξαφανίστηκε.(να χαρεί τον τίμιο ιδρώτα του)
ΠΑ.ΣΟ.Κ
Νέα Δημοκρατία
ΛΑ.Ο.Σ.
Μέσα Ενημέρωσης..(Ταχυδρόμος, Θεσσαλία,ΤRΤ)
Είναι αυτοί που ξανακάνουν την Νέα Ιωνία συνοικισμό.
Είναι μια ομάδα νονών (όχι της θρησκείας)
ΑΠΑΝΤΗΣΗ στον Ομιλο Φιλάθλων Ολυμπιακού:
Ολυμπιακός Βόλου 1937 συνεργάστηκε με την χούντα 1967-1974 για την διάλυση της Νίκης Βόλου.!
Α.Σ.Κ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ομάδα της Κασσάνδρας Χαλκιδικής φιλοξενήθηκε στον Βόλο το 2005.!
Sport 24..:29.7.11. δημοσιογράφος Καίσαρης ''Η αλήθεια και ας πονάει..''
Η ιστορία της πόλης γράφει..1922-2011 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ και συνεχίζει.
Ολυμπιακός Βόλου 1937-2004 ΤΕΛΟΣ...

Τώρα αν την αλήθεια μια ομάδα μαφιόζων θέλουν να την αλλάξουν δεν γίνεται έχει γραφτεί...!!

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ JAMBO

ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ  ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΗΣΙΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ JAMBO.
ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΛΑΤΗΣ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ  ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ  ΚΛΕΦΤΗΣ .
ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ SECURITY ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΜΟΙ ….
ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ , ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΠΡΙΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ..
ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ  ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΩΣΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΤΑΜΙΑΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΟΤΙ ΚΡΑΤΑΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ `` ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ``  ;
ΑΝ ΚΥΡΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΟΥ JAMBO ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ ΑΥΤΟ ΑΦΟΡΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΕ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ .
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΜΕΓΕΤΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ. 

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Ο Βόλος θα ζήσει έναν Αθλητικό Μεσαίωνα!

Υπάρχουν χαρακτηριστικά παράδοσης και αυτοεξευτελισμού ανευ όρων στο ζήτημα της καθαίρεσης του Ολυμπιακού. Το ίδιο πολιτικό σύστημα που εξέθρεψε τα φαινόμενα της κατάντιας τρέχει τώρα να κάνει την υπέρβαση με θέληση σωτηρίας για την αγαπημένη μας ομάδα. Ιδιοι οι υπαίτιοι, ίδιοι οι τιμωροί, ίδιοι οι  ΄και καλά΄ διασώστες. Νομικά η όποια πολιτική παρέμβαση θα κριθεί ως εκ του μη όντος. Οι βουλευτές θα φέρουν με άλλα λόγια την αποδοχή του μοιραίου. Τον υποβιβασμό με άλλα λόγια. Απο κει και πέρα ο Βόλος θα ζήσει έναν αθλητικό μεσαίωνα και οι Βουλευτές θα γίνουν συνταξιούχοι του πολιτικού συστήματος της εξαφάνισης του  βολιώτικου αθλητισμού. Η διάσωση του Βόλου θέλει τεχνήτες της νομικής και των ανθρωπιστικών επιστημών. Ανθρώπους επιστήμονες ελεύθερους από συμβατικότητες και περιορισμούς πολιτικών αφεντών. Γνώστες της ψυχολογίας του Δικαίου, τέτοιους που θα ταράξουν τους δικαστές του μοιραίου. Εχουμε έναν τουλάχιστον τέτοιο. Θα μας βοηθήσει ή θα γίνουμε έρμαια της βενιζελικής έκφρασης περί δικαίου και ευνομίας μέσω των τοπικών πόστων της βουλευτικής σιγουριάς;

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Εκτός ελέγχου οι ταξιτζήδες - «Μπλόκο» στην Επίδαυρο

Από κάθε έλεγχο δείχνει να έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους ταξιτζήδες οι οποίοι προχωρούν απροειδοποίητα σε καταδρομικές κινητοποιήσεις. Ολόκληρη η χώρα έχει καταστεί έρμαιο των ορέξεων των ιδιοκτητών ταξί. 

«Μπλόκο» στην Επίδαυρο

Εκατοντάδες ταξί από Κόρινθο, Τρίπολη, Κιάτο, Άργος και Ναύπλιο πήγαν στην Επίδαυρο και στάθμευσαν τα οχήματά τους στο παρκινγκ του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Επιδαύρου....

Ο. Α. Γκλέτσος αγαπάει το φιλέ…

Μετά τις τρίπλες και τα τακουνάκια σε αγώνα ποδοσφαίρου, ο Απόστολος Γκλέτος έχει βαλθεί να πάρει το χρυσό στο …Δέκαθλο!

Ο δήμαρχος Στυλίδας απέδειξε για άλλη μια φορά πως δεν του πάει το κοστούμι γι αυτό βρίσκει κάθε ευκαιρία να φορέσει τα αθλητικά του-ενίοτε και τα «αγωνιστικά» του για να σηκώσει μπάρες!... Προφανώς ο καθαρός αέρας της περιοχής του τον έχει ωφελήσει.

Έτσι, μαζί με τον βολεϊμπολίστα Μάριο Γκιούρδα έκλεψε την παράσταση κατά την πρώτη ημέρα αγώνων της τελικής φάσης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 

«Εγκαταλείψτε τα αστικά κόμματα»

Η Παπαρήγα κατακεραυνώνει Παπανδρέου και Σαμαρά

«Οι θριαμβολογίες της κυβέρνησης για τα βάρβαρα αντιλαϊκά μέτρα που συναποφάσισε με την πλουτοκρατία και την ΕΕ και τα οποία θεωρεί ανάσα η ΝΔ, σηματοδοτούν ότι έρχονται ακόμα χειρότερες μέρες για το λαό», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του ΚΚΕ, με αφορμή τις συνεντεύξεις του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου στο «Bloomberg» και του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά στην «Καθημερινή της Κυριακής».

«Μονόδρομος για το λαό είναι...

Νταλάρα: «H Ελλάδα στις αγορές μέχρι το 2014»

O επικεφαλής του Διεθνούς τραπεζικού λόμπυ Τσάρλς Νταλάρα παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αναφέρει ότι η Ελλάδα θα μπορέσει να επιστρέψει στις αγορές το αργότερο στις αρχές του 2014.

Προϋπόθεση να είναι επιτυχής και η εθελοντική ανταλλαγή ελληνικών ομολόγων που κατέχουν ιδιώτες, στο πλαίσιο του πακέτου διάσωσης της χώρας. «Δεν βλέπω λόγο γιατί η Ελλάδα να μην επιστρέψει στις αγορές σε 18-30 μήνες», δήλωσε χαρακτηριστικά στην συνέντευξη του στην "Καθημερινή"....

Καταρχήν συμφωνία για το αμερικανικό χρέος

«Τα βρίσκουν» Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικάνοι

Σε προκαταρκτική συμφωνία για ένα σχέδιο που θα αυξάνει το όριο του χρέους των ΗΠΑ και θα περιορίζει το ομοσπονδιακό έλλειμμα κατέληξαν Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί, σύμφωνα με το αμερικανικό κανάλι ABC News.

Με τη συμφωνία αυτή θα αυξηθεί το όριο του χρέους μέχρι και τις εκλογές του 2012, θα περιοριστούν κατά 1 και πλέον τρισεκατομμύριο οι δαπάνες για την επόμενη δεκαετία και θα συσταθεί μια νέα ειδική επιτροπή που θα αναλάβει να κάνει προτάσεις για τον περαιτέρω περιορισμό του ελλείμματος.

Σύμφωνα πάντα με το ABC, τα μέλη...

ΛΑΟΣ: Οι κινητοποιήσεις των ταξί έχουν υποβολέα

Ο Εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Κωστής Αϊβαλιώτης δήλωσε για τις κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί.

«Η εμμονή των ταξιτζήδων σε ακραίες εκδηλώσεις σαφώς έχει υποβολέα. Δεν καταλαβαίνουν ότι υλοποιώντας τα σχέδια άλλων, κινδυνεύουν να χάσουν το δίκιο τους.»

«Εκτός από χρέος, έχουμε και μνήμη»

Δυνάστες - δανειστές χαρακτήρισε τους Γερμανούς ο Αϊβαλιώτης

Δηλώσεις σχετικά με θέματα τις επικαιρότητας έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΛΑ.Ο.Σ Κώστας Αϊβαλιώτης.

Σχετικά με τις δηλώσεις Σόιμπλε , την οικονομία και όσα μας χρωστούν οι Γερμανοί ανέφερε: «Η παθητικότητα και η εν γένει δουλοπρέπεια μας εκτραχύνει τον λόγο και τις θέσεις των δυναστών - δανειστών μας. Ας καταλάβουν ότι εκτός από χρέος, έχουμε και μνήμη….».

Αναφορικά με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού...

Έβαλε χάκερ να παρακολουθούν τη σύντροφό του!

Κι όμως συνέβη στην Ελλάδα και δη στην επαρχία. Ανασφαλής άντρας …προσέλαβε χάκερ προκειμένου να παρακολουθεί την σύντροφό του! Συνέβη στο Αίγιο και η υπόθεση έχει γίνει το talk of the town ενώ η υπόθεση θα έχει και δικαστικές προεκτάσεις.


Όπως φυσικά αποδεικνύουν οι πράξει, ο άντρας ζήλευε παθολογικά την κοπέλα του για το λόγο αυτό θέλησε να διαπιστώσει και …ηλεκτρονικώς το αν τον αγαπούσε και του ήταν πιστή. Έτσι προσέλαβε έναν χάκερ προκειμένου να γίνει η… σκιά της ανυποψίαστης γυναίκας....

«Ματωμένη Κυριακή» στη Συρία

Για 120 νεκρούς κάνουν λόγο οι ακτιβιστές

Ανεξέλεγκτη είναι και πάλι η κατάσταση στη Συρία. Από το πρωί ο στρατός έχει σκοτώσει τουλάχιστον 121 άτομα και έχει τραυματίσει δεκάδες.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Εθνικής Οργάνωσης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Αμάρ Κουράμπι, μόνο στην πόλη Χάμα έχουν χάσει τη ζωή τους 95 άτομα μέσα σε λίγες ώρες.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι...

Γιατί οι τράπεζες θα χρειαστούν επειγόντως νέα κεφάλαια

Οι δύο επιλογές που έχουν οι ελληνικές τράπεζες, οι απώλειες 8,5 δις. ευρώ από το «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων και οι νέες πιέσεις για το deal ETE - Eurobank.

Η διαδικασία για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων έχει ήδη ξεκινήσει με τις μεγάλες ελληνικές τράπεζες να κάθονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων....

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Λ. ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ

Από το γραφείο του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη εξεδόθη η εξής ανακοίνωση:

«Η επικοινωνιακή εκμετάλλευση της φερόμενης ανάμιξης του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη σε υπόθεση που διερευνά η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες, συνιστά άθλια επίθεση από σύμπλεγμα συμφερόντων που επιδιώκει να ελέγξει τις εξελίξεις στον τραπεζικό χώρο σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο. Η επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Λαυρεντιάδη κινήθηκε πάντα με απόλυτη νομιμότητα.

Ο κ. Λαυρεντιάδης αρνείται κατηγορηματικά την οποιαδήποτε κατηγορία και ανάμειξή του σε σχετικές ενέργειες τις οποίες και χαρακτηρίζει ως ανυπόστατες και άκρως συκοφαντικές....

Πυρπόλησαν σύνδεσμο του Ολυμπιακού

Είκοσι λεπτά πριν τις έξι σήμερα το πρωί, άγνωστοι «επισκέφτηκαν» σύνδεσμο του Ολυμπιακού στον Πύργο Ηλείας.

Στο πεζοδρόμιο μπροστά από το κτίριο που στεγάζονται τα γραφεία τοποθέτησαν μια φιάλη υγραερίου αφού απασφάλισαν το μοχλό εκκένωσης εκτόξευσαν και ένα καπνογόνο με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί πυρκαγιά προκαλώντας υλικές ζημιές.

Επιπλέον ζημιές υπέστησαν ένα παρακείμενο κατάστημα και ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο. Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από πυροσβεστικό κλιμάκιο.

Νέο παράθυρο Εκτύπωση όλων Ανάπτυξη όλων Σύμπτυξη όλων Ποια είναι η Κεντρική Τράπεζα όλων των Κεντρικών Τραπεζών και γιατί η FED είναι ιδιωτική

Η Bank of International Settlements (BIS) ή αλλιώς "η Κεντρική Τράπεζα όλων των Κεντρικών Τραπεζών" είναι μια κλειστή οργάνωση που ανήκει σε 55 κεντρικές τράπεζες. Οι επικεφαλείς αυτών των κεντρικών τραπεζών ταξιδεύουν στην έδρα της  στην Βασιλεία μία φορά κάθε δύο μήνες, και η Γενική Συνέλευση, το ανώτατο εκτελεστικό το σώμα BIS, λαμβάνει χώρα μια φορά το χρόνο.

http://center24.blogspot.com/2011/07/fed.html#axzz1TfDH1urs

Και ο …Ριχάρδος στο στόχαστρο των ταξί (;)

Με αποκλεισμό του θεάτρου της Επιδαύρου, απειλούν οι ιδιοκτήτες ταξί από το Ναύπλιο, το Άργος αλλά και την Κόρινθο

Με αποκλεισμό του θεάτρου της Επιδαύρου, απειλούν οι ιδιοκτήτες ταξί από το Ναύπλιο, το Άργος αλλά και την Κόρινθο. Στο φημισμένο θέατρο έχει προγραμματιστεί να γίνει η τρίτη και τελευταία παράσταση του «Ριχάρδου του Γ’» με τον Κέβιν Σπέισι, αλλά οι ιδιοκτήτες ταξί φέρονται να σχεδιάζουν να αποκλείσουν την είσοδο του θεάτρου.

ΑΛΗΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ..ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΙΝΚ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΓΕΛΙΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ..ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΠΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ!!!ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΒΟΛΟΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!

http://www.sport24.gr/Columns/kaisaris/o_olympiakos_toy_mpeoy_kai_oxi_toy_voloy.1311432.html

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Έμφαση στις αποκρατικοποιήσεις προτείνει ο Χατζηδάκης

Nα κινηθεί προς «το σωστό πλαίσιο» των πρόσφατων αποφάσεων των Βρυξελλών, δίνοντας «έμφαση τις αποκρατικοποιήσεις», καλεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Ανάπτυξης της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην υπουργός εκφράζει ανησυχία πως «η ελληνική οικονομία θα ξαναβρεθεί πάλι στο σημείο μηδέν αν η κυβέρνηση δεν τα καταφέρει και συνεχίζει να της ξεφεύγει ο προϋπολογισμός μέχρι το φθινόπωρο».

Ο κ. Χατζηδάκης θεωρεί πως «η θριαμβολογία της κυβέρνησης δεν δικαιολογείται» από τις αποφάσεις των Βρυξελλών, καθώς, όπως λέει, οι αναφορές σε «σχέδιο Μάρσαλ» είναι υπερβολικές.

Πηγή:Voria

Ζητά αποζημίωση επειδή τραυματίστηκε την ώρα του σεξ

Κάθε δουλειά έχει τους κινδύνους και τις δυσκολίες της, είναι όμως βέβαιο ότι ανάλογο αίτημα για αποζημίωση, λόγω εργατικού ατυχήματος, σπάνια έχουν κληθεί να αντιμετωπίσουν οι αρμόδιες υπηρεσίες μίας χώρας.

Η πικάντικη ιστορία εκτυλίσσεται στην Αυστραλία και πρωταγωνίστρια είναι μία δημόσια υπάλληλος. Η γυναίκα τραυματίστηκε ενώ έκανε σεξ σε ξενοδοχείο, καθώς έπεσε πάνω της ένα από τα φωτιστικά του δωματίου, προκαλώντας της εκδορές....

Η κρίση κόβει τις διακοπές

Υποχώρηση της τάξεως του 20% φαίνεται να καταγράφει ο εσωτερικός τουρισμός, με τους Έλληνες να επιλέγουν για τον παραθερισμό τους, σπίτια φίλων και συγγενών

Σύμφωνα με έρευνα του ΙΝΚΑ που δημοσιεύει η εφημερίδα Real News η πτώση καταγράφεται ακόμη και στις «φθηνές κατηγορίες διακοπών» όπως το κάμπινγκ, ενώ οι επαγγελματίες του κλάδου δεν κρύβουν την ανησυχία τους για το φαινόμενο....

Λογιστές και εφοριακοί στο στόχαστρο της … ΕΥΠ!

Ο κοριός «έπιασε» χιλιάδες συνομιλίες για φοροδιαφυγή

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το «Πρώτο Θέμα», η κυβέρνηση, σε μια προσπάθεια να ελέγξει τη φοροδιαφυγή και κατ’ επέκταση τη διακίνηση του μαύρου χρήματος, αποφάσισε να επιστρατεύσει – μεταξύ των άλλων – και τον πολυσυζητημένο κοριό της ΕΥΠ.

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να εντοπιστούν «μεγάλα ψάρια» που δραστηριοποιούνται εδώ και χρόνιας στις Εφορίες. Έτσι, στο υπουργείο Οικονομικών έχουν περιέλθει εδώ και καιρό πληροφορίες σχετικά με τη δράση που αναπτύσσουν υψηλόβαθμα στελέχη Εφοριών.
Οι πρώτες επιχειρήσεις έχουν αρχίσει και αναμένεται να δώσουν συναρπαστικά στοιχεία. Για παράδειγμα, λέγεται ότι έχουν εντοπιστεί περισσότεροι από 25 εφοριακοί που δραστηριοποιούνται στα μεγάλα ελεγκτικά κέντρα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου σε 10 χρόνια…

Περιζήτητος στο εξωτερικό για συνεντεύξεις ο Γιώργος Παπανδρέου ο οποίος αυτή τη φορά μίλησε στο Bloomberg υποστηρίζοντας ότι προτεραιότητες για την κυβέρνηση αποτελούν το φορολογικό, η παιδεία και η ανάπτυξη.

Σε ερώτηση για τις σχέσεις του με τον Αντώνη Σαμαρά, ο πρωθυπουργός είπε ότι ύστερα από 10 χρόνια ίσως να μπορέσουν να πιουν μαζί ένα κρασί και αναπολώντας το παρελθόν να κρίνουν πώς έχουν εξελιχθεί τα πράγματα στην Ελλάδα.

Φανταστείτε όμως και την άλλη εικόνα. Τον πρωθυπουργό να συζητάει με κάποιον μισθωτό, συνταξιούχο, δημόσιο υπάλληλο ή ταξιτζή και να αναπολούν τα περασμένα…

Λε Πεν: «Η αφέλεια της νορβηγικής κυβέρνησης είναι υπεύθυνη για το «ατύχημα»


«Ατύχημα» χαρακτήρισε τις αιματηρές επιθέσεις στη Νορβηγία από τον σφαγέα, Άντερς Μπέρινγκ Μπράιβικ, ο επίτιμος πρόεδρος του ακροδεξιού γαλλικού κόμματος Εθνικό Μέτωπο (FN) Ζαν-Μαρί λε Πεν.
Παίρνοντας αποστάσεις από την επίσημη θέση του κόμματος σχετικά με το μακελειό δήλωσε ότι, η «αφέλεια» της νορβηγικής κυβέρνησης είναι «πιο σοβαρή» από τις ίδιες επιθέσεις.
«Αυτό που μου φαίνεται πιο σοβαρό και που καταδεικνύεται από αυτή την υπόθεση είναι η αφέλεια και η αδράνεια της νορβηγικής κυβέρνησης. Ξέρετε ότι οι αστυνομικοί στη Νορβηγία δεν φέρουν όπλα;» απόρησε απόρησε ο 83χρονος ακροδεξιός πολιτικός.
Η Μαρίν λε Πεν, η πρόεδρος του FN και κόρη του Ζαν-Μαρί λε Πεν, έχει καταδικάσει επίσημα τις δύο επιθέσεις, ενώ το κόμμα διέγραψε ένα από τα μέλη του, τον Ζακ Κουτελά, επειδή ανέβασε στο ιστολόγιό του ένα κείμενο με το οποίο υπερασπιζόταν τον Μπράιβικ.

"ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ" ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΝΤΙΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Ένας άνδρας που παρουσιάστηκε ως συνταγματάρχης του στρατού της Συρίας δήλωσε σήμερα ότι αποστάτησε μαζί με "εκατοντάδες" στρατιώτες και προειδοποίησε το καθεστώς του προέδρου Μπασάρ αλ Ασαντ να σταματήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στην ανατολική πόλη Ντέιρ αλ...Ζορ


Ο άνδρας που δήλωσε ότι είναι ο συνταγματάρχης Ρίαντ αλ Ασάαντ επεσήμανε σε τηλεφωνική του επικοινωνία με το Γαλλικό Πρακτορείο ότι βρίσκεται στη Συρία "κοντά στα σύνορα με την Τουρκία".

"Είμαι διοικητής του ελεύθερου στρατού της Συρίας", δήλωσε και πρόσθεσε: "Είμαστε εκατοντάδες", αναφερόμενος στις δυνάμεις που έχει υπό τις διαταγές του.

Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΟΜΑΔΑ ΚΡΟΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ομάδα Κρούσης (Task Force for Greece) που θα αναλάβει, με εντολή της Κομισιόν, το έργο του συντονισμού, της παρακολούθησης και της παροχής τεχνικής και κάθε άλλης βοήθειας προς την κυβέρνηση - στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου - συστήνεται το...
προσεχές διάστημα. Όπως αναφέρει η Καθημερινή της Κυριακής, η ομάδα αυτή θα υποβάλλει ανά τρίμηνο εκθέσεις προόδου και θα εκδίδει έκτακτες προειδοποιήσεις, εάν διαπιστώνονται αποκλίσεις από τους στόχους. Τη σύστασή της εισηγήθηκε ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο. Η Κομισιόν αποφάσισε να τη συγκροτήσει καθώς όπως διαπίστωσε δεν επιτεύχθηκαν οι στόχοι του... Μνημονίου Ι τόσο στο διαρθρωτικό όσο και στο δημοσιονομικό σκέλος. Η ομάδα αυτή θα βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με το γραφείο του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, θα αναφέρεται στον αρμόδιο επίτροπο Όλι Ρεν ενώ θα διαθέτει δύο στρατηγεία, ένα στην Αθήνα και ένα στις Βρυξέλλες. Επίσης, θα είναι σε ανοιχτή γραμμή και με το Μέγαρο Μαξίμου. Στο στρατηγείο που θα βρίσκεται στην Αθήνα θα ενταχθούν όλοι οι κοινοτικοί που είναι αποσπασμένοι στη χώρα μας και είναι τοποθετημένοι σε διάφορα υπουργεία και οργανισμούς. Επικεφαλής του αναλαμβάνει ανώτερο, μέχρι πρότινος, στέλεχος της Κομισιόν, ο Χορστ Ράιχενμπαχ. Τα μέλη της, περίπου 25 άτομα, θα αρχίσουν να πιάνουν δουλειά μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

ΝΕΚΡΟΙ 32 ΑΝΘΡΑΚΩΡΥΧΟΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Τους 32 έφτασε ο αριθμός των νεκρών σε δύο δυστυχήματα που σημειώθηκαν στην Ουκρανία, με τον πρόεδρο της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς να κηρύσσει την αυριανή Κυριακή σε ημέρα πένθους. Η έκρηξη που σημειώθηκε σε ορυχείο της περιοχής Λουγκάνσκ στην ανατολική Ουκρανία την...
Παρασκευή είχε σαν αποτέλεσμα 24 εργάτες να χάσουν τη ζωή τους. Δύο τραυματίστηκαν, ενώ ακόμη δύο εργάτες εξακολουθούν να αγνοούνται.
Αντίστοιχα, σε κρατικό ορυχείο της περιοχής Ντόνετσκ, οκτώ εργάτες σκοτώθηκαν και τέσσερις είναι τραυματίες, μετά από κατάρρευση ανελκυστήρα. Τρεις ανθρακωρύχοι εξακολουθούν να αγνοούνται.
Τα αίτια δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά, σύμφωνα με το Reuters.
Ο Ουκρανός πρόεδρος έχει ζητήσει από χθες να ερευνηθούν τα αίτια των δύο δυστυχημάτων. Παράλληλα, ζήτησε να αναπτυχθεί ένα νέο πρόγραμμα με το οποίο θα διασφαλίζεται η ασφάλεια των ανθρακωρύχων.

ΣΤΟ ΦΩΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΔΟΥΚΑ ΠΡΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ

Τέσσερις επιστολές του πρώην υφυπουργού Οικονομικών Πέτρου Δούκα προς τον τότε πρωθυπουργό Κ.Καραμανλή σχετικά με τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας αποκαλύπτει Το Βήμα της Κυριακής.

Στις επιστολές του ο κ. Δούκας προειδοποιούσε για τη διόγκωση των...
ελλειμμάτων και τον κίνδυνο η χώρα να μην μπορέσει να βγει στις αγορές να δανειστεί.

Αναλυτικά, σε επιστολή του τον Οκτώβριο του 2008 τόνισε ότι το Δημόσιο θα χρειαστεί να δανειστεί πάνω από 40 δισ. ευρώ για να καλύψει τις χρηματοδοτικές ανάγκες, ποσό που τελικά ανήλθε στα 48 δισ. ευρώ για το 2009, σημειώνοντας: «Αυτό απαιτεί την απόλυτη εμπιστοσύνη των αγορών».