> Voliotaki: Μαρτίου 2011

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Νοράι... ήθελε να τα σπάσει όλα, πρωτίστως όμως εσένα τον ίδιο...

Ε ρε τι θα πάθαινε ο Νοράιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

ΠΩ - ΠΩ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ


Mπράβο η Αντζελα καί σε κύκλωμα "νονών"! Να σού ορκισθώ, δέν θα το πίστευα...

Μετά τη "φοροκάρτα" έρχεται η "κάρτα εργασίας"

ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ

Στο πλαίσιο της αναμόρφωσης του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας θεσμοθετείται προσεχώς η Ηλεκτρονική Κάρτα Εργασίας.

Το νομοσχέδιο δόθηκε στη δημοσιότητα και θα αναρτηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες στο διαδίκτυο για δημόσια διαβούλευση.


Χαρακτηριστική είναι η πρόβλεψη ότι στον εργοδότη που παραβαίνει τις διατάξεις της εργατικής νομοθεσίας και τους όρους κάθε είδους συλλογικής σύμβασης, προβλέπεται η επιβολή προστίμου για κάθε παράβαση από 500 μέχρι 50.000 ευρώ.

Κατά του εξοπλισμού των Λίβυων εξεγερμένων ο Ερντογάν

Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΕΥΝΟΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο εξοπλισμός των λίβυων εξεγερμένων θα μπορούσε να ευνοήσει την τρομοκρατία, δήλωσε σήμερα ο τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Λονδίνο.

Ο Ερντογάν υπογράμμισε ότι έχει αρνητική άποψη για τις επιλογές που εξετάζονται από αρκετές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, και αφορούν τον εξοπλισμό των εξεγερμένων της Λιβύης.


«Αυτό θα αλλάξει την κατάσταση στη Λιβύη, και δεν νομίζουμε ότι είναι σωστό», σημείωσε. «Κατά την άποψη μας, αυτό θα μπορούσε επίσης να δημιουργήσει ένα περιβάλλον ευνοϊκό για την τρομοκρατία, και να αποδειχτεί επικίνδυνο ως τέτοιο», δήλωσε.


Η Τουρκία...

Εκτροπή νταλίκας στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης

ΔΕΙΤΕ: ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΜΙΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΟΔΗΓΟΣ

Το βαρύ όχημα που μετέφερε κοντέινερ είχε κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα. Λίγο νωρίτερα, στο 240 χλμ. στο ύψος του κόμβου Ραχών, ακριβώς μόλις τελειώνει το διάζωμα, ο οδηγός από άγνωστη αιτία έφυγε δεξιά εκτός οδοστρώματος.

Την ώρα εκείνη έβρεχε καταρρακτωδώς και στο σημείο το οδόστρωμα έχει αρκετά προβλήματα, όπως λακούβες και σαμαράκια. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του
LamiaReport, ο οδηγός είναι Έλληνας, περίπου 45 ετών και διεκομίσθη στο νοσοκομείο Λαμίας τραυματισμένος.



Αποκαλύπτουμε το όνομα της τραγουδίστριας που κατηγορείται για εμπλοκή στο κύκλωμα των "νονών"

Τέσσερις και μάλιστα πολυμελείς εγκληματικές οργανώσεις που κατηγορούνται για εκβίαση καταστηματαρχών με το πρόσχημα της παροχής προστασίας, για εκρήξεις και εμπρησμούς σε καταστήματα, για απόπειρες ανθρωποκτονιών, για εμπορία ανθρώπων, ναρκωτικών και όπλων, για εκβιαστικές εισπράξεις και νομιμοποίηση εσόδων εξαρθρώθηκαν.

Σε αυτή την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο φαίνεται να εμπλέκεται πασίγνωστη λαϊκή τραγουδίστρια με αναρίθμητες επιτυχίες στο ενεργητικό της. Πρώτη, η ηλεκτρονική μας εφημερίδα www.stifora.gr , σας αποκαλύπτει το όνομα της τραγουδίστριας που δεν είναι άλλη από την...

Τήν Ελασσόνα υποδέχεται η ΝΙΚΗ τήν Κυριακή 1300 γιά το ντέρμπυ τού ΒΟΛΕΙ




ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

http://nikivolounews.blolgspot.com

Mετανάστες πνίγηκαν σε ναυάγιο

Τουλάχιστον 27 λαθρομετανάστες από την Τυνησία έχασαν τη ζωή τους στο ναυάγιο του πλοιαρίου, στο οποίο επέβαιναν στα ανοιχτά του νησιού Κερκενά.
Τα θύματα ήταν ηλικίας από 19 έως 42 ετών και κατάγονταν από το Σφαξ, το Καϊρουάν και την Τύνιδα.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών της Τυνησίας, στο πλοιάριο επέβαιναν περίπου 30 άτομα. Μέχρι στιγμής μόνο δύο έχουν βρεθεί ζωντανοί.

Απαγόρευσαν σε παιδί με Σύνδρομο Down να παρελάσει

Απαράδεκτη ήταν η στάση των εκπαιδευτικών σε δημοτικό της Λάρισας, καθώς δεν επέτρεψαν σε ένα παιδί με σύνδρομο Down να συμμετάσχει στην παρέλαση του σχολείου του.

Η απόφασή τους δεν άλλαξε ακόμα και όταν το παιδί ξέσπασε σε κλάματα. Ο διευθυντής και ο γυμναστής χρησιμοποίησαν ως δικαιολογία πως η συγκίνηση θα ήταν πολύ μεγάλη για το ίδιο το παιδί, παρά το γεγονός πως οι γονείς είχαν εξασφαλίσει χαρτί από γιατρό που επιβεβαίωνε ότι μπορεί να περπατήσει σε μια ευθεία. 


ΜΑ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ 
ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ?? 

Μάλλον πρέπει να ενημερώσετε τον κ. Νάκο... και είναι και αργά...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ 27 και 28!! ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝΗΣΥΧΩ...

http://www.engal.gr/images/products/1225476082-PROJECT%20Engal%20800%20MWl.pdf


ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ
ΛΟΙΠΟΝ κ. ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ, ΑΔΙΚΩΣ 
ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ??


ΑΠΟ: VOLIOTAKI

Μείωση στα διόδια

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να υπάρξει μείωση τιμών στα διόδια, ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης.

Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός, τόνισε πως την επόμενη εβδομάδα η κυβέρνηση θα δώσει στη δημοσιότητα το σύνολο των προτάσεών της, κάτι που ίσως είχε γίνει και σήμερα εφόσον το επιθυμούσε η πλευρά των τραπεζών.

Μάλιστα, επεσήμανε πως έχουν κατατεθεί στις τράπεζες συγκεκριμένες προτάσεις για τη μείωση των διοδίων και τη λύση διαφόρων τεχνικών προβλημάτων.

Ξεψύχησε στην άσφαλτο 25χρονος οδηγός

Ο ΝΕΑΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΤΗΚΕ ΜΕ ΙΧ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΡΕΥΜΑ

Στο 12ο περίπου χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Δαφνίου - Σκάλας Λακωνίας, το επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 61χρονος, κινούμενο με κατεύθυνση προς Σκάλα, συγκρούσθηκε πλαγιομετωπικά με μια μηχανή που οδηγούσε ένας 25χρονος που κινείτο στην αντίθετη κατεύθυνση.

Από την σύγκρουση έχασε την ζωή του ο 25χρονος οδηγός της μηχανής. Προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος ενεργεί το αστυνομικό τμήμα Σκάλας.

Απειλεί με μηνύσεις ο Γιάννης Μίχας

ΜΙΛΑ ΓΙΑ "ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ" ΚΑΙ "ΛΟΥΜΠΕΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ"

Για «λασπολογία» και «λούμπεν δημοσιογραφία» κάνει λόγο ο Γιάννης Μίχας αναφορικά με το «σκάνδαλο των υποβρυχίων» και την εμπλοκή του ονόματός του σε αυτό, διαψεύδει οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση, καθώς και στο διοικητικό Συμβούλιο των Ελληνικών Ναυπηγείων, ξεκαθαρίζει ότι έχει αποχωρίσει από το Δ.Σ. των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά από το 1996, ενώ τονίζει ότι του «θέματος έχουν ήδη επιληφθεί οι δικηγόροι» του.

Αναλυτικά, η δήλωσή του έχει ως εξής:...

ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!

Για όποιον τοπικό βουλευτή ενδιαφέρεται να κάνει μια... επερώτηση στη Βουλή, σας στέλνω 2 σελίδες από τον νόμο 3851/2010.

ΤΟ  ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕ, ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ XYTA ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΠΗΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΙΜΟΔΟΤΕΙ!!

Παντελώς εκτός δημόσιας διαβούλευσης και χωρίς να έχει ζητηθεί από κανένα φορέα η Κυρία Μπιρμπίλη έκανε το εξής:

Α) Παρερμηνεύοντας τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες για τη Βιομάζα… βαφτίζει ΑΠΕ την καύση σκουπιδιών των ΧΥΤΑ (καύση RDF όπως λέγεται διεθνώς) για παραγωγή ηλεκτρικού ρεύματος. (Βλέπε φωτογραφία με τη φωτογραφική ρύθμιση σε άσχετο άρθρο του νομοσχεδίου).

Β) Χαρίζει στους ενδιαφερόμενους (προφανώς κάποιους μεγαλοεργολάβους) υψηλότατη τιμή πώλησης ηλεκτρικής ενέργειας για 20 χρόνια, που φυσικά θα πληρώνει ο Ελληνικός λαός. (Βλέπε και τιμοκατάλογο δια νόμου -300% πάνω από την χονδρεμπορική τιμή ρεύματος ΔΕΗ, συν extra bonus σε άσχετες παραγράφους του νόμου!).

Για να βοηθήσω θα σας παραθέσω επίσης τις απόψεις του ίδιου του ΠΑΣΟΚ εναντίον της καύσης σκουπιδιών μόλις το 2007, όταν ως αντιπολίτευση, ξεσήκωνε τοπικές κοινωνίες και έκανε ερωτήσεις για αυτό το θέμα στη Βουλή!!!

http://vo.pasok.gr/pipergias/?p=264



Και αν αναρωτιέσται, ποιός έβαλε κρυφά ρυθμίσεις για καύση σκουπιδιών μέσα στο νομοσχέδιο ΑΠΕ, υπάρχει ένα άρθρο χρηματιστηριακού χαρακτήρα, που δεν μπορεί να είναι σύμπτωση!!!

Η ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ αναζητά ξένο στρατηγικό συνεργάτη με know - how για να εισέλθει στην «εκκολαπτόμενη» αγορά των πολλών δις ευρώ των σκουπιδιών ΧΥΤΑ. (Αυτά τα πολλά δις θα τα πληρώνει ο Ελληνικός λαός στους λογαριασμούς ρεύματος, για όποιον δεν το έχει καταλάβει ακόμα).


http://www.capital.gr/News.asp?id=944477


ΠΙΘΑΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ (για να βοηθήσουμε τον ή την τοπικό βουλευτή)

1. Πως είναι δυνατόν να είναι η Κα Μπιρμπίλη τόσο πολύ αποκομμένη από την κοινωνία, ώστε εν μέσω οικονομικής διάλυσης της χώρας να προσφέρει δις από τις τσέπες των Ελλήνων σε πολυεθνικές και μεγαλοεργολάβους, για μια περίεργη πράσινη ανάπτυξη που δεν δημιουργεί θέσεις εργασίας στην Ελληνική Βιομηχανία;

2. Πως είναι δυνατόν για ένα τόσο σοβαρό θέμα, όπως η καύση σκουπιδιών XYTA για παραγωγή ηλεκτρισμού - που έχει ήδη προκαλέσει τοπικές αντιδράσεις-… να μην γίνεται έρευνα, ενημέρωση και διαβούλευση, αλλά να μπαίνουν "εν κρυπτώ" οι σχετικές ευνοϊκές ρυθμίσεις στο νομοσχέδιο της Κας Μπιρμπίλη;

3. Πως είναι δυνατόν οι υπόλοιποι Υπουργοί του ΠΑΣΟΚ να μην έχουν στοιχειώδη αξιοπρέπεια να διαμαρτυρηθούν και να ανέχονται ένα νομοσχέδιο έκτρωμα;

4. Ανήκει η Ελλάδα στους Έλληνες;



Τα δις ευρώ ο Ελληνικός λαός δεν θα τα πληρώνει μονάχα για το ρεύμα που θα παράγεται από την καύση σκουπιδιών ΧΥΤΑ- RDF. Θα τα πληρώνει και για την αποκομιδή των σκουπιδιών, ώστε να μεταφέρονται πρακτικά ως δωρεάν πρώτη ύλη - καυσιμο στους ΧΥΤΑ, που θα παραχωρηθούν στους μεγαλοεργολάβους. Τα τέλη αποκομιδής σκουπιδιών θα εκτοξευτούν στα ύψη, όπως έγινε κάποτε και στην κεντρική Ευρώπη, μέχρι που ξεσηκώθηκε ο κόσμος! Μήπως σας θυμίζει λίγο τις παραχωρήσεις αυτοκινητοδρόμων και τα νέα αυξημένα διόδια;

ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ Ή ΦΟΒΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ???


Επίσης για τους τοπικούς super οικολόγους, που δεν ανησυχούν από την καύση σκουπιδιών (Γιατί άργαγε???) σας το χαρίζω:

http://www.greenpeace.org/raw/content/greece/press/118523/264982.pdf


Υ.Γ.: Αν κάποιος Bουλευτής το έχει κάνει ήδη, ζητώ προκαταβολικά συγνώμη που δεν το γνωρίζω. Αλλά δεν είναι κακό να γράφετε στα τοπικά blogs σαν κι αυτό και να μας ενημερώνετε που και που για οτιδήποτε καλό κάνετε για αυτό τον τόπο...

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΥΣΗΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Σχετικά με την παραγωγή καυσίμου από τα σκουπίδια για την παραγωγή ενέργειας, οφείλω να πω ότι είναι ένα θέμα που και προσωπικά και σαν ΟΙΚΙΠΑ, μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν και σήμερα, αφού στην περιοχή μας πρόκειται να κατασκευαστεί εργοστάσιο επεξεργασίας απορριμμάτων, που μάλιστα βρίσκεται στην τελευταία του φάση, δηλαδή των τευχών δημοπράτησης.

Πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν ανοικτές όλες οι μέθοδοι, είχαμε αντιδράσει σε οποιαδήποτε μορφής θερμική επεξεργασία, είτε πρόκειται για απ' ευθείας καύση, είτε για καύση δευτερογενούς υλικού.

Με στοιχεία και επιχειρήματα πείσαμε την τότε Νομαρχία να αποκλείσει οποιαδήποτε μορφή καύσης στην περιοχή μας.

Έτσι στα σημερινά τεύχη δημοπράτησης περιγράφονται δύο μέθοδοι, η Βιολογική Ξήρανση και η Αναερόβια Χώνευση, που και οι δύο παράγουν SRF, ενώ κανονικά η Χώνευση μπορεί να παράξει υλικό τύπου κομπόστ που χρησιμοποιείται από αναπλάσεις παλιών λατομείων, ΧΥΤΑ κλπ.

Μέσα από τα τεύχη δημοπράτησης φωτογραφίζεται ουσιαστικά η Βιολογική Ξήρανση με παραγωγή SRF και βέβαια αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού ως γνωστό σε όλη την Ελλάδα προωθείται αυτή η τεχνολογία από τα οικονομικά συμφέροντα (εταιρίες Μπόμπολα) που βρίσκονται από πίσω…

Με βάση το γεγονός ότι το παραγόμενο SRF από την Αχαΐα δεν θα καίγεται εδώ (έπειτα από τη δική μας παρέμβαση, όπως προείπα) και ούτε μπορεί να θάβεται στον δικό μας ΧΥΤΑ, κάπου πρέπει να πάει να καεί. Όταν ρωτήσαμε τους μελετητές που θα το πηγαίνουν, ανέφεραν την περίπτωση του Βόλου, όπου η μονάδα εκεί πρέπει να έχει μεγάλες ποσότητες και έτσι θα μαζεύει και τα σκουπίδια της Ευρώπης!

Εκείνη τη στιγμή σκέφθηκα ότι ευτυχώς που υπάρχει εκεί η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας και θα αντιδράσει.

Φανταστείτε την έκπληξη μου όταν διαβάζω το ακριβώς αντίθετο, ότι υποστηρίζουν την κατασκευή του εργοστασίου.


Πιστεύω ότι η θέση αυτή είναι προϊόν ελλιπούς πληροφόρησης.



Για τον λόγο αυτό σας παραθέτω κάποια στοιχεία:

1. Το SRF (Secondary Recovered Fuel) είναι δευτερογενές καύσιμο, που παράγεται από τα σκουπίδια με την μέθοδο της Βιοξήρανσης. Αποτελείται από χαρτί, πλαστικό και οργανικά (έχουν αφαιρεθεί τα γιαλιά και τα μέταλλα που πάνε για ανακύκλωση και ένα μέρος των πλαστικών). Η  διαφορά του από τα αρχικά σκουπίδια είναι ότι έχει αφαιρεθεί το μεγαλύτερο μέρος της υγρασίας (από 60% σε 15%), έτσι ώστε να έχει μεγαλύτερη θερμογόνο δύναμη.

2. Οι επιπτώσεις από την καύση του SRF στο περιβάλλον είναι σχεδόν οι ίδιες με τη συμβατική καύση (η διαφορά είναι ότι το SRF πρέπει να έχει μειωμένες ποσότητες χλωρίου). Θεωρητικά με τα κατάλληλα φίλτρα, οι ρύποι αυτοί ελαχιστοποιούνται γι' αυτό και οι κάτοικοι ορισμένων χωρών της Ευρώπης έχουν αποδεχθεί εργοστάσια καύσης μέσα στις πόλεις τους.

Όμως αν σκεφτούμε ότι και εκεί, σύμφωνα με έρευνες, υπάρχουν κάποια προβλήματα ρύπανσης, ποιός εγγυάται ότι εδώ στην Ελλάδα, οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί, τα πανάκριβα φίλτρα θα αλλάζονται στην ώρα τους και από την άλλη, τί θα κάνουμε την τέφρα βάσης που είναι ιδιαίτερα τοξική;

3. Αυτή τη στιγμή  με την μέθοδο της βιοξήρανσης στην Ευρώπη επεξεργάζονται το 2% των συνολικών απορριμμάτων και το SRF που παράγεται είναι μόνο 460.000 τόνοι τον χρόνο. Από αυτή την ποσότητα το 14% αξιοποιείται στη Τσιμεντοβιομηχανία (δεν μπορούν να απορροφηθούν περισσότερα), το 19% καίγεται και το 67% ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ! Γιατί άραγε;

4. Είναι προφανές ότι στην Ελλάδα οι μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων στις περισσότερες περιπτώσεις εξυπηρετούν συμφέροντα. Ας είμαστε λοιπόν επιφυλακτικοί.

5. Με βάση την δυναμικότητα της σχεδιαζόμενης μονάδας στο Βόλο, είναι φανερό ότι θα μεταφέρεται εκεί σχεδόν όλο το SRF της Ευρώπης. Οπότε προκύπτει το εύλογο ερώτημα. Αν η επένδυση είναι οικονομικά επικερδής και περιβαλλοντικά αβλαβής, γιατί δεν γίνεται στις χώρες παράγωγης των σκουπιδιών και επιλέγεται η Ελλάδα, όπου μεγαλώνουν και τα κόστη μεταφοράς;


Πιστεύω ότι σταθερή θέση του Περιβαλλοντικού κινήματος στην Ελλάδα πρέπει να είναι η βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων, με προτεραιότητες την μείωση, επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση και σε ότι αφορά την επεξεργασία τους την κομποστοποίηση.

Γι' αυτό το λόγο όλο το σύνολο, τόσο των δευτεροβαθμιων οργανώσεων (GREENPEACE, WWF κλπ.), όσο και των πρωτοβάθμιων, είναι σταθερά κατά της οποιοσδήποτε μορφής θερμικής επεξεργασίας.

Θεωρώ ότι φίλοι της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας πρέπει να επανεξετάσουν την θέση τους.


Υ.Γ.: Για τα στοιχεία που παρέθεσα παραπάνω χρησιμοποίησα διάφορες πηγές. Μια από αυτές είναι η επιστημονική εργασία του καθηγητή Οικονομόπουλου Αλέξανδρου, από το Πολυτεχνείο Κρήτης, που θεωρείται ίσως ο πλέον ειδικός στα θέματα αυτά.

Σας παραπέμπω στο site: http://www.enveng.tuc.gr/proswpiko/kathigites/94-economopoulos-gr.html

Στη συνέχεια πηγαίνετε στο "επιλεγμένες επιστημονικές εργασίες". Και τελικά κατεβάζετε το αρχείο «Διαμόρφωση και συγκριτική αξιολόγηση εθνικών σχεδίων διαχείρισης απορριμμάτων. Πολυτεχνείο Κρήτης». Εστιάστε στις σελ. 42 και 47.


Γιώργος Βασιλακόπουλος
Μέλος της ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ (Οικλογική Κίνηση Πάτρας)

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΒΟΛΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ

ΙΔΟΥ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΒΟΛΟΥ - ΛΑΡΙΣΑΣ 2013...

"Όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει, η απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΕΜΑ (Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων) να αφαιρέσει από το Βόλο και τη Λάρισα τη διοργάνωση των Μεσογειακών Αγώνων του 2013 αποτελεί σοβαρό πλήγμα για την πόλη μας και ολόκληρη τη Θεσσαλία. Και τούτο, διότι δεν αντιλαμβανόμασταν τους Μεσογειακούς Αγώνες σαν απλή περιφερειακή αθλητική διοργάνωση, αλλά ως αναπτυξιακό εργαλείο με τρόπο πιλοτικό και καινοτόμο σε περιφερειακό, εθνικό και διεθνές επίπεδο. Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος που σας έκανε να δεσμευτείτε και προσωπικά για "πράσινους" Μεσογειακούς Αγώνες, κατά την προεκλογική σας ομιλία τον Σεπτέμβριο του 2009 στη Λάρισα.

Από την πρώτη στιγμή που λάβαμε γνώση της αρνητικής αυτής εξέλιξης, εκφράσαμε, με κάθε τρόπο, την καθολική και αδιαπραγμάτευτη αξίωση της τοπικής κοινωνίας να δεσμευτούν σε ειδικό κωδικό οι πιστώσεις που η κυβέρνηση είχε συμφωνήσει να διαθέσει για τους Μεσογειακούς Αγώνες, προκειμένου να υλοποιηθούν στην περιοχή μας αναπτυξιακά έργα και δράσεις που τόσο τα έχει ανάγκη και τα οποία, άλλωστε, αποτελούν πάγιες διεκδικήσεις μας.

Για το σκοπό αυτό, ζητήσαμε να οριστεί σχετική σύσκεψη, με τη συμμετοχή των υπουργών κ.κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, Π. Γερουλάνου και Μιχ. Χρυσοχοΐδη, των βουλευτών της Θεσσαλίας, του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας και των Δημάρχων Βόλου και Λάρισας. Μάλιστα, διαπιστώνοντας ότι, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων υπουργών, καθυστερεί η πραγματοποίηση της σύσκεψης αυτής, αναγκαστήκαμε να απευθυνθούμε στις 9.2.2011 στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θεόδωρο Πάγκαλο, προκειμένου να αναλάβει εκείνος τη σχετική πρωτοβουλία.

Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν υπάρχει καμία συγκεκριμένη εξέλιξη για το θέμα αυτό, παρά το γεγονός ότι πέρασε και η κρίσιμη σύνοδος της 24ης - 25ης Μαρτίου.

Κατόπιν αυτού είμαστε υποχρεωμένοι, κύριε Πρωθυπουργέ, να απευθυνθούμε πλέον σε σας, μεταφέροντας την έντονη διαμαρτυρία σύσσωμης της τοπικής μας κοινωνίας.

Θέλουμε να γνωρίζετε και προσωπικά, ότι η απόφαση για την αφαίρεση των Μεσογειακών Αγώνων έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια και δεν πρόκειται να παραιτηθούμε από αυτά που δικαιούται η περιοχή μας, στην οποία μάλιστα η ανεργία παίρνει όλο και πιο ανησυχητικές διαστάσεις.

Περιμένουμε, λοιπόν, να προγραμματιστεί άμεσα η σύσκεψη και να ανακοινωθεί από την κυβέρνηση ειδικό πρόγραμμα στήριξης της περιοχής μας, με δεσμευμένες πιστώσεις και συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Είναι αυτονόητο ότι οποιαδήποτε περαιτέρω παρέλκυση, θα προκαλέσει δικαιολογημένες αντιδράσεις". 



ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, ΤΩΡΑ, ΝΑΙ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙ...!!

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ...

ΕΠΙΣΤΟΛΗ "ΦΩΤΙΑ", ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΥΣΗΣ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙ.ΚΙ.ΠΑ. (ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ)

ΚΩΣΤΑ ΒΟΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ

ΣΕ ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΜΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ, ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΝΑΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ...

Βέτο του δημοσίου σε εξαγορές - συγχωνεύσεις τραπεζών

ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ν/σ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΤΑ 30 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο, με το οποίο η κυβέρνηση επεκτείνει στους επιτρόπους του Δημοσίου που είναι τοποθετημένοι στα διοικητικά συμβούλια των τραπεζών το δικαίωμα της αρνησικυρίας («βέτο») αναφορικά με αποφάσεις συγχωνεύσεων και εξαγορών.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών διευρύνονται οι αρμοδιότητες του εκπροσώπου του Ελληνικού Δημοσίου, προκειμένου να «είναι εφικτή η ορθή και αποτελεσματική εποπτεία εφαρμογής των μέτρων ενίσχυσης των πιστωτικών ιδρυμάτων».


Παράλληλα, επεκτείνεται το...

Ο Καντάφι θα μείνει "μέχρι τέλους" στη Λιβύη

ΝΕΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ: "ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΑΝ ΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ"

Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι θα παραμείνει στη Λιβύη «μέχρι τέλους» για να την οδηγήσει στη νίκη κατά των εχθρών, δήλωσε σήμερα κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Μιλώντας μετά την αυτομόληση του βρετανού υπουργού Εξωτερικών Μούσα Κούσα, ο οποίος μετέβη χθες στη Βρετανία, ο εκπρόσωπος σημείωσε ότι το μόνο που κατάφεραν οι δυτικές αεροπορικές επιδρομές κατά της Λιβύης ήταν να ενώσουν τον λαό κατά του εχθρού.


«Αν αυτή η επίθεση κατάφερε κάτι, αυτό είναι ότι συσπείρωσε το λαό γύρω από τον ηγέτη και την ενότητα του έθνους», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Μούσα Ιμπραήμ. «Ειδικά τώρα. Βλέπουν ξεκάθαρα τον εχθρό», σημείωσε.


Στην ερώτηση αν...

Δε θα γίνει καμία νομιμοποίηση συμβασιούχου που δε τη δικαιούται

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

Δεν θα γίνει νομιμοποίηση για κανέναν, που δεν την δικαιούται, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής αναφορικά με το θέμα των συμβασιούχων στους δήμους και πρόσθεσε πως «όσοι νομίζουν ότι μπορούν να πιέσουν, ή να εκβιάσουν με διαφόρων ειδών συμπεριφορές, δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτή η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται.

Ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι το θέμα των συμβασιούχων, «οι οποίοι δημιουργούν ένα μεγάλο ζήτημα», είναι απότοκο μιας πελατειακής λογικής, που επικρατούσε τόσο στους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όσο και σε άλλους και πως τις συνέπειες αυτής τη λογικής πληρώνουμε μέχρι και σήμερα.


Σχετικά με το θέμα της Κερατέας...

Κάλεσμα ενότητας από τον Φώτη Κουβέλη

ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ανοιχτή πρόταση διαλόγου, συνεργασίας και συμπόρευσης μέσα στα κινήματα, στα αυτοδιοικητικά σχήματα, στις κινήσεις πολιτών, στη βάση της εγγύτητας προγραμματικών στοχεύσεων και προοπτικής, σε δυνάμεις που προέρχονται από το σοσιαλιστικό χώρο, σε ανένταχτους αριστερούς, προοδευτικούς και δημοκρατικούς πολίτες, σε δυνάμεις της πολιτικής οικολογίας, διατύπωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, ανοίγοντας απόψε τις εργασίες του πρώτου συνεδρίου του κόμματος.

Μιλώντας ενώπιον 700 συνέδρων ο κ. Κουβέλης περιέγραψε την πολιτική συμμαχιών, την ιδεολογική και πολιτική ταυτότητα του νέου κόμματος αλλά και τις άμεσες προτεραιότητες, προσδίδοντας έτσι τον χαρακτήρα του επείγοντος στην πολιτική δραστηριοποίηση της ΔΗΜΑΡ αμέσως μετά το συνέδριο.


Έχοντας στο επίκεντρο της ομιλίας του...

Κατάληψη στο δημαρχείο Τρικάλων

Το δημαρχείο Τρικάλων κατέλαβαν σήμερα το απόγευμα δεκάδες συμβασιούχοι του δήμου Τρικκαίων, οι οποίοι απέτρεψαν την πραγματοποίηση της προγραμματισμένης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικάλων.
Οι συμβασιούχοι, οι οποίοι διεκδικούν την καταβολή δεδουλευμένων, μέχρι και αυτή την ώρα εμποδίζουν την πρόσβαση στο κτίριο των δημοτικών συμβούλων.

"Αδυνατούμε να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας"

ΣΕ ΔΥΣΧΕΡΗ ΘΕΣΗ Ο ΣΕΓΑΣ

Ο ΣΕΓΑΣ δεν έχει την οικονομική κατάσταση, ώστε να πληρώσει τις ενώσεις και τα σωματεία που ανήκουν στη δύναμή του για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Έτσι, με ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη, η αρχαιότερη ελληνική αθλητική ομοσπονδία ζητάει συγγνώμη για αυτό και αφήνει «αιχμές για τη χρηματοδότηση από τη ΓΓΑ, κάνοντας έκκληση προς την Πολιτεία να μεριμνήσει, ώστε να λυθεί το πρόβλημα.

ΑΠΟ:
SportFM.gr

Μαζική αποχώρηση από το Εθνικό Συμβούλιο Παιδείας

ΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ., ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Αποχώρησαν από τη σημερινή συνεδρίαση του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας - Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, (ΕΣΥΠ) οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων Ν.Δ. ΛΑΟΣ και Οικολόγων Πράσινων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θέμα δημιουργήθηκε γιατί δεν είχαν έρθει νωρίτερα σε γνώση τους οι προτάσεις της υπουργού για το «νέο λύκειο». Ωστόσο, ο ΛΑΟΣ, σε ανακοίνωσή του για το θέμα επισημαίνει ότι: «Οι ιδέες της κ. Διαμαντοπούλου, δεν είναι για πέταμα. Χρειάζονται όμως, περαιτέρω επεξεργασία, μεγαλύτερη εφευρετικότητα και σαφώς πιο υπεύθυνους χειρισμούς».


Όπως όλα δείχνουν η συνεδρίαση θα επαναληφθεί την ερχόμενη εβδομάδα.


Αργά το μεσημέρι...

Πυρά Τσίπρα στην κυβέρνηση

"Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ"

Κάθε θαύμα τρεις ημέρες, έτσι και οι πανηγυρισμοί για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής τελείωσαν και τώρα η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός βρίσκεται αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα και δεν μπορεί για πολύ ακόμα να κρύβεται, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας και πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση πρέπει να εξηγήσει πού θα βρει 25 δισ. μέχρι το 2015 και τι νέα μέτρα προτίθεται να πάρει σε βάρος του ελληνικού λαού.

Ο κ. Τσίπρας κατηγόρησε επίσης την κυβέρνηση λέγοντας ότι μπορεί τώρα να στενοχωριέται που μας υποβαθμίζουν οι οίκοι αξιολόγησης, όμως όλα αυτά τα χρόνια είχε αναδείξει τις αγορές ως υπέρτατο κριτή της πολιτικής του. Και τώρα, σημείωσε, δεν δικαιούται να διαμαρτύρεται, γιατί στο όνομα των αγορών φτώχυνε τον ελληνικό λαό και προτίθεται να τον φτωχύνει ακόμα περισσότερο.


Η λύση είναι να γυρίσουμε την πλάτη...

Εκτροπή νταλίκας στην εθνική οδό, κοντά στίς Ράχες

Ο ολισθηρός δρόμος της εθνικής οδού Αθηνών Θεσσαλονίκης, είναι η αιτία που μια νταλίκα αναποδογύρισε στο ύψος του κόμβου των Ραχών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τραυματίας είναι ο οδηγός της νταλίκας, με περιπολικά της αμέσους δράσεως να έχουν σπεύσει στο σημείο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα…

Στην περιοχή όλη τη μέρα επικρατούσε έντονη βροχόπτωση.

Για σταυροφορικό πόλεμο κάνει λόγο ο Καντάφι

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΤΗ ΔΥΣΗ ΟΤΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΕΓΧΟ

Ο Λίβυος ηγέτης Μουάμαρ Καντάφι προειδοποίησε σήμερα ότι οι δυτικές δυνάμεις που πραγματοποιούν αεροπορικές επιδρομές στη χώρας του έχουν εξαπολύσει έναν πόλεμο μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων που θα μπορούσε να ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

«Εάν συνεχίσουν, ο κόσμος θα μπει σε έναν πραγματικό πόλεμο σταυροφόρων. Ξεκίνησαν κάτι επικίνδυνο που δεν γίνεται να ελεγχθεί και θα ξεφύγει από τον έλεγχό τους», αναφέρεται σε κείμενο του Καντάφι το οποίο διαβάστηκε στην κρατική τηλεόραση.


«Οι ηγέτες που αποφάσισαν να...

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΘΕ ΛΟΥΝ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Με τροπολογία που κατέθεσαν αυτοί οι 17 Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θέλουν να κόψουν τους ισολογισμούς για τις τοπικές – οικονομικές εφημερίδες και να τις αφανίσουν για να τονώσουν τα κέρδη … των επιχειρηματιών. Ντροπή τους, γίνανε τα όργανα του ΣΕΒ και των golden boys. Ας το λέγανε και πριν τις εκλογές για να βλέπαμε τι θα  κολατσίζανε οι πολιτικοί φωστήρες…

Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος – Ερνέστος (Β’ Αθήνας)
Παπαδόπουλος Αθανάσιος (Αχαΐας)
Κατρίνης Μιχάλης (Ηλείας)
Δριβελέγκας Γιάννης (Χαλκιδικής)
Μερεντίτη Σούλα (Τρικάλων)
Γικόνογλου Αθανάσιος (Ημαθείας)
Τσώνης Νίκος (Φθιώτιδας)
Τζελέπης Μιχάλης (Σερρών)
Ρομπόπουλος Θωμάς (Α’ Θεσσαλονίκης)
Παπαγεωργίου Θανάσης (Πιερίας)
Μακρυπίδης Αντρέας (Αιτωλοακαρνανίας)
Σπηλιόπουλος Κων/νος (Αχαΐας)
Μίχου Μαρία (Πιερίας)
Μπατζελή Κατερίνα (Φθιώτιδας)
Αθανασιάδης Αλέκος (Κοζάνης)
Σαλαγιάννης Νίκος (Καρδίτσας)
Κουκουλόπουλος Πάρις (Κοζάνης)
 
http://www.taxalia.blogspot.com/
 

Πανικός στον Τύπο για τους ισολογισμούς!

Βαριά είναι η ατμόσφαιρα σήμερα σε όλες τις εφημερίδες, μεγάλες και μικρές, αφού μία εξέλιξη θα απειλήσει την επιβίωσή τους. Ο λόγος, φυσικά, για τη συζήτηση περί... κατάργησης της υποχρεωτικής δημοσίευσης των ισολογισμών σε πολιτικές και οικονομικές εφημερίδες, κάτι που "αιμοδοτεί" όλα τα εν λόγω έντυπα με δεκάδες εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Εξάλλου, στα επιτελεία όλων των εφημερίδων συμφωνούν ότι, αν καταργηθούν οι ισολογισμοί, τουλάχιστον 15 εφημερίδες θα βρεθούν αντιμέτωπες με το φάσμα του λουκέτου. Και, μπορεί η τροπολογία των 17 βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που κατατέθηκε χθες να μην έγινε δεκτή από τον αρμόδιο υπουργό, αλλά η συζήτηση έχει ανοίξει. Γι' αυτό και η ΕΣΗΕΑ προκαταβολικά εξέδωσε επιθετική ανακοίνωση, προαναγγέλλοντας ότι θα κάνει τα πάντα για να μην καταργηθούν οι ισολογισμοί...

Aνακοίνωση Blue Angels

Ακόμα ένας τελικός κερδήθηκε, πάμε για τον επόμενο. Ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης της ομάδας μας και παρέδωσε μαθήματα κερκίδας για άλλη μια φορά και «σκόραρε» και τα 3 γκολ της ομάδας μας. Το επόμενο ραντεβού μας στα γήπεδα είναι το Σάββατο και την Κυριακή σε 2 μεγάλα παιχνίδια για τα τμήματα της ερασιτεχνικής, του βόλεϊ και του μπάσκετ. Θέλουμε να καλέσουμε όλο τον φίλαθλο κόσμο της Νίκης Βόλου να βρίσκεται το Σάββατο στης 18:00 στο κλειστό για τον αγώνα μπάσκετ με την ομάδα του Αμπελώνα. Επίσης την Κυριακή στης 13:00 στο κλειστό της Νέας Ιωνίας τα κορίτσια μας αντιμετωπίζουν την Ελασσόνα για την μάχη της ανόδου και θα είμαστε και εκεί να τα στηρίξουμε. Όσο μας πολεμάτε τόσο και ποιό πολύ συσπειρωνόμαστε και γινόμαστε όλο και ποιό δυνατοί. Αδέρφια όλοι κοντά στις ομάδες μας και για κανένα λόγο δεν κάνουμε πίσω και για κανέναν.

ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΛΑ ΜΠΛΕ ! ! !
BLUE ANGELS 1994

H ανικανότητα τής Αστυνομίας

ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΣΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΕΙΨΟΥΜΕ - ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ - ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ - ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΟΔΟΥΣ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ - ΟΛΟΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ. Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ. ΚΑΙ ΣΤΗΣ 03:00 ΤΑ ΧΑΡΑΜΑΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΛΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.

ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ

Σε ΦΠΑ 23% οι έμμισθοι δικηγόροι

Σε καθεστώς ΦΠΑ 23% θα υπαχθούν και οι έμμισθοι δικηγόροι, που εργάζονται με πάγια αντιμισθία σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, σύμφωνα με απόφαση του Β’ Τμήματος του ΣτΕ.

Το Ανώτατο Ακυρωτικό έκανε δεκτή την προσφυγή δικηγόρου, ο οποίος είχε ισχυριστεί ότι η επιβολή ΦΠΑ ποσοστού 23% μόνον στους μάχιμους δικηγόρους και όχι στους έμμισθους συναδέλφους τους είναι αντισυνταγματική.

Το Δικαστήριο έκανε δεκτούς τους ισχυρισμούς του και ζήτησε την ακύρωση της απόφασης του υπουργείου Οικονομικών σύμφωνα με την οποία «οι δικηγόροι που εργάζονται με πάγια αντιμισθία και, κατά τις διατάξεις της φορολογίας εισοδήματος θεωρούνται ως μισθωτοί, δεν υπάγονται στο ΦΠΑ για τις εν λόγω αμοιβές».

Έμεινε μόνη της η Διαμαντοπούλου

Μόνη της έμεινε η κα. Άννα Διαμαντοπούλου στη σημερινή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου Παιδείας, καθώς αποχώρησαν οι εκπρόσωποι της ΝΔ, του ΛΑΟΣ, των Οικολόγων Πρασίνων και της ΓΣΕΕ.

Έφυγαν από τη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενοι διότι-όπως κατήγγειλαν-δεν είχε προηγηθεί διάλογος πριν ανακοινωθούν οι προτάσεις για το νέο λύκειο.

Πάντως η υπουργός Παιδείας παρά τις αποχωρήσεις κατέθεσε επισήμως την πρότασή της στο Συμβούλιο προκειμένου να συζητηθεί.Ωστόσο η συνεδρίαση τελικά διακόπηκε και θα συνεχιστεί την ερχόμενη εβδομάδα.

Oι Διαιτητές τής 28ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός Βόλου-Ξάνθη


Διαιτητής: Μιχάλης Τσινιάρης (Αθηνών)
Α' Βοηθός: Χρήστος Σωτηρόπουλος (Αχαϊας)
Β' Βοηθός: Γιάννης Τουμπακάρης (Αθηνών)
4ος Διαιτητής: Αριστομένης Κουτσιαύτης (Άρτας)
Παρατηρητής: Γιάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

Βεβαιώνω υπευθύνως ότι ΔΕΝ είναι γλείφτες..

Οι δημοσιογράφοι Χρήστος Παναγιωτόπουλος, Ολγα Τρέμη, Γιάννης Πρετεντέρης, Παύλος Τσίμας και Μανώλης Καψής δεν είναι γλύφτες!! Το ίδιο και οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι του MEGA, Χασαπόλουλος, Λιάρος, Στραβελάκης, Σπυράκη, Οικονομέας και βάλε, δεν είναι γλείφτες της κυβέρνησης ούτε και διαπλεκόμενοι της εξουσίας!!

Αναγκάζομαι να προβώ εγγράφως εις την παρούσα διαβεβαίωση διότι παρακολουθώ μετά λύπης μου να συντελείται μια μέγιστη αδικία σε βάρος ανθρώπων που με θάρρος και αυταπάρνηση, δίνουν καθημερινά τη μάχη, και τη ζωή τους ακόμα, στο βωμό της ενημέρωσης και της αντικειμενικής δημοσιογραφίας.. Αυτοί λοιπόν οι αγωνιστές της ενημέρωσης υπέβαλαν μήνυση στο site «Φίμωτρο», το οποίο έκανε ηλεκτρονική δημοσκόπηση με την εξής ερώτηση: «Ποιο από τα παρακάτω δημοσιογραφικά πρόσωπα γλείφει καλύτερα την κυβέρνηση»; Ο Παναγιωτόπουλος, η Τρέμη, ο Πρετεντέρης, ο Τσίμας, ο Καψής, ή ο Χασαπόλουλος;...

Πρός Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας!

Έχει κουράσει υπερβολικά το θέμα με την αλλαγή της ώρας διεξαγωγής των αγώνων της Νίκης...
Τόσο καιρό μας αλλάζουν την ώρα στο ποδόσφαιρο και την μέρα που παίζαμε η Αστυνομική Διεύθυνση...
Τώρα ξεκίνησε και στο μπάσκετ; Γιατί δεν αλλάζει ποτέ τους αγώνες του Ολυμπιακού;
Μήπως να αλλάξει και τον αγώνα που παίζει η γυναικεία μας ομάδα την Κυριακή το μεσημέρι;
Ας μου απαντήσει κάποιος γιατί άλλαξε η Αστυνομία την ημέρα του αγώνα της ομάδας μου αφού έτσι και αλλιώς παίζαμε στις 6 και η ομάδα του "κυρίου" Μπέου παίζει αργότερα...

"Κύριοι ο κόσμος της Νίκης θα είναι εκεί στους αγώνες της ομάδας χωρίς προσκλήσεις και παρακάλια ότι μέρα και ότι ώρα και να αποφασίσουν να τον κάνουν...το μόνο που καταφέρνετε είναι να μας συσπειρώνετε ακόμη περισσότερο..."

Ευχαριστώ πολύ

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Με ποιές περγαμηνές!...

Τίς τελευταίες ώρες διαβάζουμε ότι μιά ομάδα δύο-τριών επιχειρηματιών στό Βόλο σκέπτεται να αναλάβει τόν Ολυμπιακό Βόλου...Γιά να αναλάβετε μιά ομάδα ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ χρειάζονται χρήματα. Επειδή γνωρίζουμε τι ακριβώς γράφουμε, πάψτε ρε ΨΩΝΑΡΕΣ να αυτοπροβάλεστε, επιτέλους πάψτε να γλείφετε μπροστά του τόν Μπέο καί πίσω του να τόν επιβουλεύεστε...Εάν εσείς είσασταν ικανοί ρε ΨΩΝΑΡΕΣ έστω καί γιά το παραμικρό, ο Ολυμπιακός Βόλου τα προηγούμενα χρόνια θα ήταν σε τελείως διαφορετική θέση από αυτή πού τήν βρήκε ο Μπέος...Προσέξτε, μολονότι διαθέτουμε υπομονή, ψυχραιμία καί κατανόηση, επειδή είσαστε τόσο πολύ προκλητικοί καί ΜΕΓΑΛΑ ΤΟΜΑΡΙΑ, εάν δέν το βουλώσετε, δέν βγάλετε τόν ΣΚΑΣΜΟ, τότε θα απασφαλίσουμε...
Το καταλάβατε ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΕΣ?

Ο ΜΠΕΟΣ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΣΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ, ΕΝΑΣ ΜΠΕΟΣ, ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΕΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΕΙ... ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ!!...

Ο Πούτιν στο δρόμο που χάραξε ο Μπερλουσκόνι;

Πάρτι με στριπτιζέζ και εξωτικές χορεύτριες προς τιμήν του Βλαντιμίρ Πούτιν στήθηκε σε γνωστό club της Μόσχας.

Η σκηνή του είχε μεταμορφωθεί στο γραφείο του Ρώσου πρωθυπουργού και ένα χάρτινο ομοίωμά του υπήρχε στο χώρο. Τα κορίτσια χόρευαν στο υποτιθέμενο γραφείο του Πούτιν, ενώ οι θαμώνες είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με το χάρτινο ομοίωμα.

Στο club βρισκόταν και μια ομάδα φοιτητών δημοσιογραφίας, οι οποίοι είχαν φτιάξει ένα ερωτικό ημερολόγιο με πρωταγωνιστές τους ίδιους. Σύμφωνα με ρωσική ιστοσελίδα, οι φοιτητές προσέφεραν το ημερολόγιο ως δώρο στον Πούτιν.

Ο εκπρόσωπος του Ρώσου πρωθυπουργού, Ντμίτρι Πεσκόφ, είχε απειλήσει με προσφυγή στην δικαιοσύνη αν το όνομα του Πούτιν χρησιμοποιείτο στο πάρτι. Βέβαια, αρκετοί είναι οι σχολιαστές στον ρωσικό Τύπο, που υποστηρίζουν ότι αυτή ήταν η καλύτερη διαφήμιση για τον 58χρονο ισχυρό άνδρα της Ρωσίας.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΕΛΕΚΑΝΕ...

ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ Ο ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ?? ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ "ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ" ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΕΨΑΧΝΕ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ...

ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΣΤΟ ASTRA TV

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ....


"ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ"


"ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ"


"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΡΟΤΣΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ?"

"ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΕΚΤΗ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ"

"ΝΑ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ ΓΙΑΤΙ? ΕΔΩ ΕΙΠΑΝ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΑΖΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΜΩΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ"


"ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ? ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ??"

"ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΕΡΙΦΗΔΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ??"

"ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΠΛΑΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ"

"ΔΕΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΤΕ. ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ??"

«Ανοίγουν» και πάλι τα διόδια

Κλιμακώνει τις αντιδράσεις του το κίνημα «Δεν πληρώνω» σηκώνοντας για άλλη μια φορά τις μπάρες στα διόδια. Το ραντεβού για αύριο, Παρασκευή έχει οριστεί για τις 2:30 το μεσημέρι στα διόδια του Ρίου – Αντιρρίου και για τις 16:00 το απόγευμα στης Ελευσίνας.

Την Κυριακή, σύμφωνα, με ανακοίνωση του κινήματος οι μπάρες θα «ανέβουν» στα διόδια της Αγίας Τριάδος Φθιώτιδας στις 16:00 το απόγευμα.

"ΓΙΑΤΙ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΕΙΛΑΣ...

ΣΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΖΑΧΕΙΛΑΣ ΣΤΟ ASTRA TV

ΘΑ ΕΞΙΣΤΟΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΕΛΕΚΑΝΟ!!


ΠΑΝΤΕΛΗ ΠΕΛΕΚΑΝΕ, ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ!!

ΚΟΚΚΙΝΗ, ΑΥΤΗΝ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ Ή ΜΗΠΩΣ Η ΜΑΚΡΗ??

ΟΥΤΕ ΜΙΣΘΟ ΝΑ ΤΗΣ ΕΔΙΝΕ Η ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΚΟΠΕΛΑ (ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΟΠΕΛΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΣ, ΜΕΓΑΛΟ-ΚΟΠΕΛΑ ΝΑΙ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΜΑ ΛΙΒΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΟΣ, ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ κ. ΖΕΤΤΑΣ ΜΑΚΡΗ!!

Νίκη Βόλου - Αμπελώνας (Μπάσκετ) το Σάββατο

Μετά από αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, ο αγώνας
 ΓΣ ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ – ΓΣ ΑΜΠΕΛΩΝΑ, για την Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών (1ος Όμιλος Βορρά), αντί Κυριακής 03/04/2011, θα διεξαχθεί Σάββατο 02/04/2011 και ώρα 18:00.

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ...??

ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, σήμερα, τόσο εσύ, όσο και ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΣΑΣ, ήσασταν καλεσμένοι σε συνέλευση σχετικά με το οικονομικό μέλλον 100 περίπου εργαζομένων στην δημοτική επιχείρηση ΙΩΝΙΑ του πρώην ΔΗΜΟΥ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και 3 μήνες, δηλαδή τους Ιανουάριο, Φεβρουάριο και Μάρτιο.

Το ύψος των χρωστούμενων αγγίζει τα 300.000 ευρώ!! Δηλαδή αντιστοιχούν 3.000 ευρώ ανά εργαζόμενο, 1.000 ευρώ ανά μήνα σε κάθε έναν από αυτούς.

Ξεπερνώντας το γεγονός του ότι δεν καταλαβαίνουμε τί προσφέρουν 100!! εργαζόμενοι στην συγκεκριμένη δημοτική επιχείρηση, εκ των οποίων οι 30 είναι μόνιμοι, θέλουμε να σε ρωτήσουμε το εξής:


ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ??

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ ΤΟΣΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ, ΕΝΑΝΤΙ 100 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ??

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΟ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΟΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΕΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΝΤΣΑΣ??


ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΝΟ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΕΣ ΣΟΥ Ή ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΠΟΣΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΜΕΙΒΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ??


ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΤΟΣΟ ΑΓΕΝΕΙΣ??

Υ.Γ.: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ο.Τ.Α. ΝΟΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ?? ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΙΣΤΕ?? ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΟΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΑ??

Tελικά ήταν βόμβα το πακέτο στίς φυλακές Κορυδαλλού

Εντοπίστηκε ωρολογιακός μηχανισμός στις φυλακές Κορυδαλλού με παραλήπτη το διευθυντή του σωφρονιστικού καταστήματος.
Εξουδετερώθηκε με ελεγχόμενη έκρηξη και αυτή την ώρα εξετάζονται τα ευρήματα από την έκρηξη.



“Δύναμη για να δίνεις μάχες”

Δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κάρολο Παπούλια έγινε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Βενιζέλος.
Ο κ. Παπούλιας υποδεχόμενος τον κ. Βενιζέλο και τη στρατιωτική ηγεσία στάθηκε ιδιαίτερα στην αποτρεπτική ικανότητα των Ενόπλων Δυνάμεων.

«Σε κρίσιμες περιόδους όταν έχεις τέτοιες Ένοπλες Δυνάμεις, έχεις μια δύναμη για να δίνεις διπλωματικές μάχες με επιτυχία και να αποκαρδιώνεις όσους σκέφτονται ότι μπορεί να εκμεταλλευθούν την οικονομική κρίση για να γίνουν φορτικοί και ανυπόφοροι σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων» είπε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Από την πλευρά του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε πως η χώρα μας αναβαθμίζεται γεωστρατηγικά όσον αφορά στις τελευταίες εξελίξεις στη Λιβύη.

ΡΕ ΣΕΙΣ VOLIOTAKIA, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΣΟΒΑΡΑ...

Eλληνικά χαρτονομίσματα

ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ?
ΚΑΙ ΜΕ 10 ΔΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ 1 ΚΙΛΟ ΨΩΜΙ ?
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥ. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΕΣΟΥΜΕ. ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΛΕΜΕ ΣΟΒΑΡΟ, ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟΥ

ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ...

Πάμε καλά ή πάμε για φούντο;

Είμαστε σε καλό δρόμο και το φως της ανάκαμψης αχνοφέγγει ή πάμε κατά διαόλου και όλα τα μέτρα που μας «ματώνουν» δεν οδηγούν πουθενά; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα των ημερών.

Γιατί αν πιστέψουμε πρωθυπουργό και Παπακωνσταντίνου όλα είναι ρόδινα και χαρωπά, βαδίζουμε στο σωστό δρόμο και σιγά σιγά βγαίνουμε από το υπόγειο....

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ

ΘΑΝΑΣΗ, ΔΙΑΒΑΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΑΔΕΣ...


Προχθές και χθες, σ' ένα σήριαλ δίχως τέλος, δημοσιεύσαμε, όπως οφείλαμε, τα όσα μας απέστειλε ένας εκ των δεκάδων χιλιάδων ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ μας, καλώντας σε να απαντήσεις, αφού ήσουν και ο μόνος που ενδιαφέρθηκε για το θέμα και μάλιστα με δημόσιες τοποθετήσεις, τόσο από το ASTRA TV προχθές, όσο και από το ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ 96,1 F.M. χθες.


ΧΘΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΑΥΤΑ: http://voliotaki.blogspot.com/2011/03/blog-post_797.html



Τόσες ώρες μετά δεν λάβαμε ούτε μία απλή σου απάντηση. 


Τόσες ώρες μετά απολαμβάνουμε την πλήρη αδιαφορία σου επί του θέματος. 


Τόσες ώρες μετά αισθανόμαστε ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ, ως πολίτες αυτού του Νομού, παρατηρώντας εσένα να αντιδράς μόνο στο κάλεσμα των παραδοσιακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, γράφοντας κυριολεκτικά στα παλαιότερα των υποδημάτων σου το BLOG VOLIOTAKI. 


ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΜΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΣΕ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ, ΟΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ.


Μάθε λοιπόν ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ ότι το BLOG VOLIOTAKI δεν σου έχει επιτεθεί στο παραμικρό. Αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, να είσαι σίγουρος ότι θα το είχες νιώσει καλά στο πετσί σου, αφού το τηλέφωνό σου θα χτυπούσε σαν δαιμονισμένο και η αυλή σου θα είχε αναστατωθεί όσο δεν φαντάζεσαι ούτε κι εσύ ο ίδιος.

Μάθε επίσης ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ να διαβάζεις ο ίδιος και πάψε να υιοθετείς την μαλακισμένη άποψη του κάθε ΜΑΛΑΚΑ, που ενδεχομένως σου μεταφέρει πράγματα και καταστάσεις, κυρίως όμως όσα γράφουν οι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ του BLOG VOLIOTAKI κι αυτό απλά τις αναπαράγει υπό μορφή ερωτημάτων. 


Προχθές, χθες και σήμερα θα μπορούσες ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ, με μία σου απάντηση να κερδίσεις όλο το επικοινωνιακό παιχνίδι, αφού απαντώντας σε εμάς, απαντάς ταυτόχρονα στην πλειοψηφία των ΜΑΓΝΗΣΙΩΤΩΝ!!


ΕΜΕΙΣ, ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟ, ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΟΥ BLOG VOLIOTAKI, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ E-MAIL: voliotaki@gmail.com

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΔΩ: http://voliotaki.blogspot.com/2011/03/blog-post_797.html

ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ 
ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΚΡΙΝΕΙ...!!

Oλοι μαζί γιά τήν 'Ανοδο

Ένας στους τρεις φοβάται ότι θα απολυθεί το 2011

Ένας στους τρεις έλληνες εργαζόμενους φοβάται ότι θα μείνει άνεργος το 2011, σύμφωνα με την έρευνα Workmonitor, για την εταιρεία Randstad.

Νιώθοντας ανασφάλεια για την πορεία των επιχειρήσεων στις οποίες εργάζονται, το 28% των απασχολουμένων εκφράζουν φόβους πως θα χάσουν την εργασία τους ενώ τέσσερις στους δέκα αναφέρουν πως στο εργασιακό τους περιβάλλον επικρατεί ανησυχία και ένταση.

Τέσσερις στους δέκα, επίσης, εκφράζονται με περισσότερα αρνητικά συναισθήματα για τους εργοδότες τους σε σχέση με το παρελθόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 72% θα ήθελε να εργάζεται σε άλλη θέση ενώ όσον αφορά στην κινητικότητα των εργαζομένων το 16,8% άλλαξε εργασία τους τελευταίους 6 μήνες.

Στη Βουλή και το δεύτερο σκέλος της υπόθεσης των υποβρυχίων

Στη Βουλή διαβιβάζεται και το δεύτερο σκέλος της δικογραφίας των υποβρυχίων για την περίοδο 2002-2009, για το οποίο συνεχιζόταν η έρευνα.

Ο φάκελος της υπόθεσης παίρνει τον δρόμο για τη Βουλή, προκειμένου να διερευνηθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των πρώην υπουργών Εθνικής Άμυνας, Γιάννου Παπαντωνίου, Σπήλιου Σπηλιωτόπουλου και Βαγγέλη Μεϊμαράκη. ...

Ύποπτο δέμα στις φυλακές Κορυδαλλού

Αναστάτωση επικρατεί αυτήν την ώρα στις φυλακές Κορυδαλλού, λόγω ενός δέματος που είχε ως παραλήπτη έναν κρατούμενο.
Το δέμα κρίθηκε ύποπτο και έτσι κλήθηκαν άντρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.), προκειμένου να το εξετάσουν.
Ο δρόμος μπροστά από την είσοδο των φυλακών (οδός Σολωμού) παραμένει κλειστός.

Aγαπητέ Δήμαρχε...

Διαβάζοντας τη σημερινή ''θεσσαλία'' έπεσε το μάτι μου σε μία δήλωση περί κοιμώμενου γίγαντα (προσωπικό δήμου Βόλου).....Αλήθεια κύριε Δήμαρχε ποιός έχει κάνει γίγαντα το δημόσιο  και γιατί απαξιώνετε το σύνολο των δημοτικών υπαλλήλων όταν υπάρχουν υπηρεσίες όπου γίνεται η 3πλάσια δουλειά με το μισό προσωπικό ;; Κι αυτό με προβλήματα υγείας;; Πότε θα ασχοληθείτε με τους πολιτικούς ή μάλλον θα ασχοληθείτε ποτέ ;;

ΑΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ

Fantastico: Συντροφιά με τούς καρχαρίες!

Κερατέα: Αιχμές Παπουτσή σε δικαστές

«Η ουσία είναι ότι νόμοι υπάρχουν αλλά παραβιάζονται. Και την πιστοποίηση της παραβίασης των νόμων του κράτους δεν κάνουν οι αστυνομικές αρχές, την κάνουν οι δικαστικές και οι εισαγγελικές αρχές. Οι οποίες έτσι κι αλλιώς βρίσκονται εκεί», δήλωσε με νόημα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής αναφερόμενος στο φλέγον θέμα της Κερατέας....