> Voliotaki: Θ. Λυμπερόπουλος: Ο Παπανδρέου έβαλε τον ερασιτεχνισμό του Ραγκούση σε χρονοδιάγραμμα

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Θ. Λυμπερόπουλος: Ο Παπανδρέου έβαλε τον ερασιτεχνισμό του Ραγκούση σε χρονοδιάγραμμα

Δριμεία επίθεση στον υπουργό Μεταφορών, Γιάννη Ραγκούση, εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ ,Θύμιος Λυμπερόπουλος, με δηλώσεις του, έξω από τα γραφεία της ΝΔ, στην οδό Συγγρού.

Με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας και όσα συνέβησαν μεταξύ των Δημήτρη Ρέππα και Γιάννη Ραγκούση, ο κ. Λυμπερόπουλος έκανε λόγο για σκάνδαλο παραποίησης από πλευράς του υπουργείου Μεταφορών που δεν έχει σχέση με τα κλειστά επαγγέλματα και κατηγόρησε τον Υπουργό Μεταφορών για ακατανόητη και σκανδαλώδη διοχέτευση πληροφοριών....

«Με μια μεθόδευση μέσα από ‘παπαγαλάκια’ θέλησε να περάσει ότι δικαιώνεται και ήταν πολύ σωστή η απάντηση του κ. Ρέππα», τόνισε ενώ αμφισβήτησε ότι ο πρωθυπουργός έχει ανάψει πράσινο φως στον κ.Ραγκούση.

«Δεν έχω καμία τέτοια πληροφορία», είπε, υποστηρίζοντας ότι έχει βάσιμες πληροφορίες ότι ο πρωθυπουργός έστω και αργά «έβαλε τον ερασιτεχνισμό του κ. Ραγκούση σε ένα χρονοδιάγραμμα».
Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του ο κ. Λυμπερόπουλος κατηγόρησε τον Γιάννη Ραγκούση ότι κορόιδεψε τον κόσμο και τους ιδιοκτήτες ταξί και ανέφερε ότι ο κλάδος δικαιώθηκε από πέντε κόμματα της Βουλής μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Ο ίδιος πάντως δε θέλησε, να ανοίξει τα χαρτιά του για νέες κινητοποιήσεις, χωρίς ωστόσο να τις αποκλείσει, λέγοντας ότι θα περιμένει τις αποφάσεις τις κυβέρνησης.