> Voliotaki: Εκτός ελέγχου οι ταξιτζήδες - «Μπλόκο» στην Επίδαυρο

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Εκτός ελέγχου οι ταξιτζήδες - «Μπλόκο» στην Επίδαυρο

Από κάθε έλεγχο δείχνει να έχει ξεφύγει η κατάσταση με τους ταξιτζήδες οι οποίοι προχωρούν απροειδοποίητα σε καταδρομικές κινητοποιήσεις. Ολόκληρη η χώρα έχει καταστεί έρμαιο των ορέξεων των ιδιοκτητών ταξί. 

«Μπλόκο» στην Επίδαυρο

Εκατοντάδες ταξί από Κόρινθο, Τρίπολη, Κιάτο, Άργος και Ναύπλιο πήγαν στην Επίδαυρο και στάθμευσαν τα οχήματά τους στο παρκινγκ του αρχαιολογικού χώρου της Αρχαίας Επιδαύρου....
Οι αυτοκινητιστές που βρίσκονται στην είσοδο του αρχαίου θεάτρου, έχουν σκοπό να ενημερώσουν για τα αιτήματά τους 9.000 περίπου θεατές που θα φτάσουν σε λίγη ώρα για να παρακολουθήσουν την τρίτη και τελευταία παράσταση του «Ριχάρδου του Γ’» με τον Κέβιν Σπέισι.

Σήκωσαν μπάρες στα Μάλγαρα

Τα διόδια των Μαλγάρων, στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Αθηνών άνοιξαν περίπου 100 ιδιοκτήτες ταξί. Οι αυτοκινητιστές σήκωσαν τις μπάρες επιτρέποντας την ελεύθερη διέλευση των οχημάτων.
Οι ιδιοκτήτες έκαναν γνωστό ότι θα παραμείνουν στον χώρο μέχρι τις 11, ενώ αύριο οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν.

Κρήτη: Απαγόρευσαν την έξοδο σε 1600 τουρίστες κρουαζιερόπλοιου

Σκληραίνουν τη στάση τους και οι ιδιοκτήτες ταξί της Κρήτης. Σήμερα πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τους βουλευτές του νησιού, ωστόσο οι αυτοκινητιστές δήλωσαν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι ο Υπουργός Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους σε σχέση με τις ρυθμίσεις για το άνοιγμα του επαγγέλματος.

Η συνάντηση πραγματοποιείται στο κτίριο της Περιφέρειας Κρήτης, στην Πλατεία Ελευθερίας, το οποίο εξακολουθεί να τελεί υπό κατάληψη από τους αυτοκινητιστές .

Στο μεταξύ ιδιοκτήτες ταξί συγκεντρώθηκαν νωρίς το πρωί στο λιμάνι του Ηρακλείου, με αφορμή τον κατάπλου κρουαζιερόπλοιου, προκειμένου να εμποδίσουν την μεταφορά των επιβατών του με τουριστικά λεωφορεία.