> Voliotaki: ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ

Προσπαθώ να θυμηθώ κάτι ανάλογο με αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες βδομάδες στον Ολυμπιακό μας, και ομολογώ ότι δε μου έρχεται....
Και πως θα ήταν δυνατόν άλλωστε αφού τα γεγονότα που ζούμε είναι πρωτοφανή όχι μόνο για τα Ελληνικά αλλά και για τα Ευρωπαικά αθλητικά χρονικά!!!!!Τέτοιο μίσος,τέτοια οργανωμένη συκοφάντηση, τέτοιος "συγχρονισμός" απο απο τα Αθηναικά ΜΜΕ εις βάρος της ομάδος μιας εκ των μεγαλυτέρων επαρχιακών πόλεων δεν έχει ξανασυμβεί!!!!!
Ας μην κρυβόμαστε πίσω απο το δάχτυλό μας.Πίσω απόλα αυτά που συμβαίνουν υπάρχει πολιτικος δάχτυλος.Η MIG (Παναθηναικός-Bγενόπουλος) έχει δώσει ένα σκασμό λεφτά στον Πηλαδάκη (Αελ).Λεφτά που δεν θα επιστραφούν αφού ο υποβιβασμός της λάρισας ισοδυναμεί με οικονομική καταστροφή.Η ομάδα που η κυβέρνηση του Πασόκ χάρισε πριν απο κάποιες 10ετίες μέχρι και πρωτάθλημα μέσω προεδρικού διατάγματος,η ομάδα  που έχει πιαστεί με τους περισσότερους ντοπαρισμένους παίκτες, για μια ακόμα φορά εξαπέλυσε τη σοσιαλιστική λαίλαπα στο λιμάνι της Θεσσαλίας.Η προπαγάνδα τους θα έκανε ακόμα και τον Γκέμπελς να αισθάνεται μειονεκτηκά.
Το έχω πεί και θα το ξαναπώ:
Όποιος νομίζει ότι το θέμα είναι αθλητικό γελιέται.Θέλουν τον Βόλο αδύναμο ΠΑΝΤΟΥ.Αδύναμο οικονομικά,αδύναμο πολιτικά, κοινωνικά και αθλητικά.
Με χαρά βλέπω ότι έχουν αρχίσει να το αντιλαμβάνονται σιγά-σιγά αυτό οι πολίτες.Δε φτάνουν όμως τα ευχολόγια και οι ανακοινώσεις.Για πρώτη φορά μετά απο δεκαετίες,οφείλουμε να παραμερίσουμε τις όποιες (μικρο)πολιτικές μας διαφορές και να ορθώσουμε το ανάστημά μας σαν πόλη, διαφορετικά είμαστε όλοι άξιοι της μοίρας μας.

AΠΟ: ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ