> Voliotaki: Ετοίμαζαν πάρτι με ναρκωτικά στο ρέθυμνο

Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Ετοίμαζαν πάρτι με ναρκωτικά στο ρέθυμνο

Στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν πέντε Έλληνες και ένας Βρετανός στο Ρέθυμνο, καθώς ετοιμάζονταν να κάνουν πάρτι με ναρκωτικά.


Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από εκτεταμένους ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. στον Πλακιά, νότια του Ρεθύμνου, όπου πραγματοποιείται φεστιβάλ μουσικής, κυρίως ηλεκτρονικής.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης είχε δώσει εντολή να διεξαχθούν εκτεταμένοι έλεγχοι ι για ναρκωτικά στην περιοχή, λόγω της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Μάλιστα οι αστυνομικές αρχές είχαν πληροφορίες ότι πρόσωπα που διέμεναν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια του χωριού κατείχαν ναρκωτικές ουσίες....

Με τη συμβολή αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών και σε έρευνα που έγινε στα διαμερίσματα των συγκεκριμένων προσώπων, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 9,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 14 δισκία αμφεταμινών, καθώς και 4,5 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης σε μορφή σκόνης.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία ενός εκ των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν 3,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Για όλους τους συλληφθέντες σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται τόσο σε αυτοκίνητα όσο και σε άτομα που βρίσκονται στον Πλακιά για το φεστιβάλ.