> Voliotaki: O JARED EVAN ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ BLOG VOLIOTAKI ΠΡΙΝ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

O JARED EVAN ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΟ BLOG VOLIOTAKI ΠΡΙΝ 1 ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΗΝΑ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ  5 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΟ WAREHOUSE (ΒΑΣΑΝΗ 7), ΣΤΙΣ 9.00 μ.μ.

Η Big Audio productions και η GCA Concerts παρουσιάζουν τον Jared Evan Live στo Βόλο! ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 10 Ε ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ (ΠΡOΠΩΛΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ)...
 
JARED EVAN

Πολλοί τον έχουνε ταυτίσει με τον Justin Timberlake κυρίως λόγο της εμφάνισης του, αλλά και λόγω του track που έχει τραγουδίσει μαζί με τον ίδιο τον Justin Timberlake, το "Going Away"...

Αλλοι πάλι τον θεωρούνε ως το νέο symbol από το μουσικό ρεύμα που πρόκειται να ακολουθήσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με το νέο του Hit "In Love With You" έχει αποκτήσει αμέτρητους φίλους και οπαδούς στην Ελλάδα, που έχουνε φτάσει το κομμάτι του στο Youtube στις παραπάνω απο 5 εκατομμύρια επισκέψεις και ανυπομονούνε να τον δούνε ζωντανά.

Οι περισσότεροι από εμάς τον γνωρίσαμε μέσα απο τους Ράδιο Αρβύλα!


Πρώτος και καλύτερος οπαδός της μουσικής, που γράφει ο ίδιος ο Jared Evan, είναι ο Αντώνης Κανάκης και η ομάδα του Ράδιο Αρβύλα που παίζουνε το κομμάτι του συνέχεια και με την πρώτη ευκαιρία.


Για αυτον τον λόγο ο ίδιος ο Jared Evan ανέβασε βίντεο στο Youtube με σκοπό να ευχαριστήσει τους Έλληνες θαυμαστές του και την ίδια την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα!

Ο Jared Evan μαζί με την μπάντα του θα είναι καλεσμένος στην τελευταία εκπομπή Ράδιο Αρβύλα της Σεζόν την Τετάρτη 01 Ιουνίου 2011.