> Voliotaki: Δε θα γίνει καμία νομιμοποίηση συμβασιούχου που δε τη δικαιούται

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Δε θα γίνει καμία νομιμοποίηση συμβασιούχου που δε τη δικαιούται

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ

Δεν θα γίνει νομιμοποίηση για κανέναν, που δεν την δικαιούται, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής αναφορικά με το θέμα των συμβασιούχων στους δήμους και πρόσθεσε πως «όσοι νομίζουν ότι μπορούν να πιέσουν, ή να εκβιάσουν με διαφόρων ειδών συμπεριφορές, δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτή η κυβέρνηση δεν εκβιάζεται.

Ο κ. Πεταλωτής δήλωσε ότι το θέμα των συμβασιούχων, «οι οποίοι δημιουργούν ένα μεγάλο ζήτημα», είναι απότοκο μιας πελατειακής λογικής, που επικρατούσε τόσο στους Δήμους Αθήνας και Θεσσαλονίκης, όσο και σε άλλους και πως τις συνέπειες αυτής τη λογικής πληρώνουμε μέχρι και σήμερα.


Σχετικά με το θέμα της Κερατέας...

ο εκπρόσωπος είπε ότι «σαφώς και δεν είναι καλή» η κατάσταση, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση έχει κάνει και κάνει το καθήκον της και ότι «θα πρέπει να αντιληφθούν όλοι ότι το δημόσιο συμφέρον είναι πάνω από κάποιες προσωπικές, ή άλλου είδους προσεγγίσεις».

«Κάποιες ομάδες μόνο δεν μπορούν να αναστατώνουν το σύμπαν, ή να αρνούνται να επιτρέψουν στο δημόσιο να ασκήσει τις λειτουργίες του», πρόσθεσε.