> Voliotaki: Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ

Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Η ΤΕΛΙΚΗ ΛΥΣΗ

Της ΟΛΓΑΣ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ


Πλέον ανοιχτά εκφράζουν οι Γερμανοί, ως το σύνηθες φερέφωνο των απανταχού Ναζιστών της μοντέρνας εποχής, ότι εφαρμόζουν ή επιθυμούν να εφαρμόσουν την «Τελική Λύση»  στο πρόβλημα της ‘οικονομικής κατάστασης των Λαών’, δηλαδή βλέπε την ανεξαρτησία – αυτοδιάθεση των Λαών της Ευρώπης:
Μέσω της ουσιαστικής αλλά κατ’ ουσίαν παράνομης και υφαρπαγμένης επικυριαρχίας / κυριαρχίας τους στην Ε.Ε. απαιτούν να άρχουν επί όλων των Κρατών – μελών εφ’ όσον αξιώνουν συνταγματικές ( δηλαδή μόνιμες ) αλλαγές που θα υποδουλώσουν τους Λαούς αυτούς οικονομικά και Εθνικά σε αυτούς. Πρόκειται για ιδιότυπα ‘άνσλους’  σε όσες χώρες έχουν φιλοναζιστικές κυβερνήσεις και περνιούνται για ‘δυνάμεις’ και για εισβολή – κατάκτηση – κατοχή σε όλες τις υπόλοιπες χώρες με κυβερνήσεις – αρμοστές σαν αυτή του ΓΑΠ...
Πλέον ο Τρισέ το είπε και ανοιχτά με όρους εξουσίας / Εθνικής κυριαρχίας, εφ’ όσον είπε ότι επιθυμούν να συγκεντρώσουν την εξουσία από τις κρατικές κυβερνήσεις στην Ε.Ε. με παραχώρηση ουσιαστικών εξουσιών από αυτές στην κεντρική κυβέρνηση της Ε.Ε. που όλοι μας ..................γνωρίζουμε ότι είναι τουλάχιστον φιλογερμανική αν όχι καθ’ αυτό Γερμανική. 
Για όσους γνωρίζουν, την εποχή του Χίτλερ η «Τελική Λύση» ήταν το σχέδιο των Ναζί για την πλήρη εξολόθρευση των Εβραίων και βέβαια μαζί  με αυτούς και κάθε αντιφρονούντα / εμποδίου στην επικράτηση των «1000 ετών του Ράιχ» που επιδίωκαν τότε να εγκαθιδρύσουν.  Στην τωρινή Τελική Λύση όπως το ανέφεραν, την θέση των Εβραίων στην εξολόθρευση έχουν πάρει οι κοινωνίες των Ευρωπαϊκών Λαών και οι οικονομίες τους : 
Από σχετικά αυτορυθμιζόμενες ελεύθερες οικονομίες θα μετατραπούν σε μηχανισμούς απομύζησης και αφαίμαξης μέχρι κυριολεκτικού θανάτου των Λαών υπέρ της Ναζιστικής αυτής τάξης που ανέκαθεν προσπαθεί να εγκαθιδρύσει ένα τέτοιο σύστημα όπως έχω αναλύσει σε προηγούμενα μου άρθρα περί Οικονομικού Ναζισμού και των διπλών μέτρων και σταθμών όπου το κράτος προστατεύει τράπεζες και μεγαλοεπιχειρηματίες – αεριτζήδες ενώ αφήνει απροστάτευτους και καταδιώκει τους εργαζόμενους και μικροεπιχειρηματίες ( τύπου οικογενειακής επιχείρησης τοπικού χαρακτήρα με ιδιαίτερη λύσσα ). 
Τί έχουμε να περιμένουμε ως Πολίτες από την Τελική Λύση ;
Υψηλότερους φόρους,
Όλο και περισσότερο μειωμένους μισθούς,
Όλο και υψηλότερες τιμές σε ζωτικά αγαθά και ΔΕΚΟ,
Όλο και δυσκολότερη πρόσβαση στην δικαιοσύνη ( θα απαιτείται υψηλότατο συγκριτικά με το εισόδημα μας ποσό για να μπορούμε να καταθέσουμε οποιαδήποτε προσφυγή σε μία ήδη πουλημένη δικαιοσύνη ),
Δουλειά χωρίς ωράριο, χωρίς προστασία, χωρίς αμοιβή,
Αφανισμός της σύνταξης : δεν θα δίνεται και όποιος την παίρνει δεν θα μπορεί να τραφεί από αυτήν,
Έλλειψη περίθαλψης εάν δεν την πληρώνουμε, η οποία θα είναι πανάκριβη
Έλλειψη εκπαίδευσης εάν δεν την πληρώνουμε, η οποία θα είναι πανάκριβη
Έλλειψη στέγης, αφού δεν θα μπορέσουμε να κρατήσουμε τα σπίτια μας βάσει φορολογίας, τεκμηρίων, κλπ.
Μη δυνατότητα εξάσκησης οποιουδήποτε ελεύθερου επαγγέλματος : όλα τα επαγγέλματα θα ελέγχονται και θα μονοπωλούνται από εταιρείες με τον άλφα ή βήτα τρόπο,
Έλλειψη ελευθερίας αφού ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να φυλακίζεται ενάντια σε οποιοδήποτε Ανθρώπινο Δικαίωμα με ευτελείς δικαιολογίες τύπου ‘φοροδιαφυγής’ ή ‘μη αποπληρωμής χρεών του δημοσίου από 5.000 ευρώ και πάνω’ για αρχή.
Η ζοφερή αυτή εικόνα που δεν χρειάζεται προσπάθεια για  να φανεί σε όλη της την μαυρίλα σε κάθε ένα μέσο Πολίτη, όσον αφορά το μέλλον που αυτοί μας επιφυλάσσουν, θα πρέπει εμάς ως Λαό και κάθε Ευρωπαϊκό Λαό να μας ενδυναμώσει γιατί στην ουσία μας λύνει τα χέρια :
Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε.
Ό,τι πιθανόν φοβόμαστε ότι μπορεί να μας συμβεί μας το έχουν ήδη προ-ανακοινώσει ότι θα μας το κάνουν ούτως ή άλλως.
Άρα, έχουμε τα πάντα να κερδίσουμε με κάθε μας αντίδραση, στην οποία ουσιαστικά και όπως τελικά δείχνεται εμμέσως πλήν σαφώς είναι όλοι αυτοί οι επίδοξοι Ναζιστοειδείς δικτατορίσκοι άοπλοι και ανήμποροι.
Άοπλοι διότι για να μπορέσουν να λειτουργήσουν χρειάζονται το δικό μας αίμα, τα δικά μας χρήματα, την δική μας συνεργασία, συναίνεση και εργασία. Χωρίς αυτήν δεν μπορούν να κάνουν τίποτα και για αυτό έχουν τρελαθεί τα ΜΜΕ να μας λένε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος από την υποταγή.
Αυτό που υπάρχει και φοβούνται τρομερά είναι η απλή άρνηση μας να δώσουμε χρήμα, εργασία μας και υποταγή σε αυτούς : το κίνημα για τα διόδια μας το έδειξε αυτό και έχει έρθει η στιγμή να το επεκτείνουμε παντού. Στις ΔΕΚΟ, στα ΜΜΜ, στις εφορίες, στα Ταμεία, στον ΦΠΑ, οπουδήποτε υπάρχουν οι χοάνες του κράτους – αρμοστή που απομυζούν και τραβούν το καύσιμο με το οποίο μας καταδυναστεύουν και το οποίο είναι τα δικά μας χρήματα.  Καμμία συναλλαγή υπέρ τραπεζών. Καμμία ανοχή στους εκπρόσωπους της κυβέρνησης – αρμοστή, το οποίο συμπεριλαμβάνει ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ.
Εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο μας στραγγαλίζουν άγρια με φανερό και επιδεικτικό τρόπο. Έχει έρθει η ώρα να ενωθούμε υπεράνω των κλάδων  και τάξεων του Λαού και να τους κόψουμε τα πόδια αρνούμενοι να πληρώσουμε τα χαράτσια που μας επιβάλλουν παρανόμως, αντισυνταγματικώς και με τον τραμπουκισμό ενός θρασύδειλου μαφιόζου που στηρίζεται στην  κάθε Τρέμη, Καψή, Πρετεντέρη, Χατζηνικολάου, και λοιπούς  μεγαλοπροδότες των ΜΜΕ για να επιβάλλει ένα εκφοβισμό – φούσκα και να μας κρύψει ότι είναι ένα ποντίκι που βρυχάται ενώ εμείς ο Ελληνικός Λαός ( και κάθε καταδυναστευόμενος Ευρωπαϊκός Λαός ) είμαστε οι πραγματικοί λέοντες.


ΑΠΟ: Kafeneio-Gr