> Voliotaki

Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΛΟΒΕΡΔΟΣ : "ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ"

Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία στελεχών του ΠΑΣΟΚ στη διάρκεια που το κόμμα ήταν στην αντιπολίτευση επηρέασαν αρνητικά τους πρώτους μήνες διακυβέρνησης και οδήγησαν στο να χαθεί χρόνος τονίζει ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος, με συνέντευξη του...
στην Καθημερινή της Κυριακής.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο πολιτικός λόγος θα έπρεπε να είναι πιο επιθετικός και όχι ενοχικός. Ελπίδα προσφέρει μόνο ότι πείθει και είναι ρεαλιστικό αναφέρει καλώντας τους συναδέλφους του να μιλούν χωρίς περιστροφές.

Όσον αφορά στο ενδεχόμενο εκλογών τονίζει ότι «Οι εκλογές θα ισοδυναμούσαν όχι μόνον με πολύ επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό , αλλά με αυτοκτονία».

Σχετικά με τους στόχους για τη μείωση δαπανών αναφέρει πως έως τα τέλη Μαρτίου θα έχουν επιτευχθεί αλλιώς «αν δεν τα καταφέρω εγώ, θα το ευχηθώ στο διάδοχό μου». Ξεκαθαρίζει πως δεν θα ανεχτεί να μην γνωρίζει τι γίνεται στα 132 νοσοκομεία της χώρας αλλά προσθέτει ότι το 2011 δεν υπάρχει περιθώριο για νέα μείωση δαπανών.

Επικρίνει επίσης την Αριστερά για τις επιλογές της στο θέμα των μεταναστών λέγοντας: «Θα πρέπει αν καταλάβουν αυτοί οι κύριοι ότι με τις επιλογές τους παροξύνουν την ξενοφοβία και εντέλει προκαλούν ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που υποτίθεται ότι επιδιώκουν».
fimotro

ΤΕΛΙΚΑ Ο κΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΩΝΑΡΑ
ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΛΑΪΚΙΣΜΟ ;
ΕΙΠΕ Ο ΓΑΪΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ!!!
….. ΣΤ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ…ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ,  ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ