> Voliotaki: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "ΚΛΕΙΔΩΣΕ" ο ΠΙΤΣΙΩΡΗΣ, ελέω ΑΝΔΡΕΑ

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: "ΚΛΕΙΔΩΣΕ" ο ΠΙΤΣΙΩΡΗΣ, ελέω ΑΝΔΡΕΑ

"Κλείδωσε", όπως πριν λίγα λεπτά μάθαμε. ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΤΣΙΩΡΗΣ και από μέρα σε μέρα θα ανακοινωθεί και επίσημα από την ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ η στήριξη στην δήλωση υποψηφιότητάς του.

Ο ίδιος πριν λίγη ώρα ενημερώθηκε, από το στενό περιβάλλον του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ώστε να προχωρήσει κανονικά στην ολοκλήρωση του ψηφοδελτίου του, αφού σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθεί η στήριξη στο πρόσωπό του.

Όντως σε δύσκολη θέση, η ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, αφού είχε ήδη εκτεθεί στον ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, το μόνο που μπορούσε να κάνει, μετά τις δηλώσεις ΠΙΤΣΙΩΡΗ, ήταν μια τελευταία αποτύπωση. Και η αποτύπωση, έδειξε ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ.

Εκεί ήταν που ζόρισαν τα πράγματα. Από την μία πλευρά ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ και ΡΟΔΟΥΛΑ ΖΗΣΗ, μετά τις δεσμεύσεις της ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ προς στον ΠΑΝΟ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ, δεν εξέφραζαν άποψη (θα ήταν και ανήθικο εξάλλου), από την άλλη τα περισσότερα κομματικά στελέχη, πλην του ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, ο οποίος τελευταίως έχει πάρει τα πάνω του στην ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ, εξέφραζαν άποψη υπερ ΣΚΟΤΙΝΙΩΤΗ.

Έλα όμως που ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΤΣΙΩΡΗΣ δεν έκανε, παρά τις όποιες πιέσεις, πίσω και προκειμένου να χαθεί ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ, επικράτησε η άποψη ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, την οποία ασπάζεται, απ' όσα γνωρίζουμε και η ΡΟΔΟΥΛΑ ΖΗΣΗ και δεν τολμάει να εκφράσει και ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΤΑΛΗΣ.

Τα πράγματα είναι απλά:

Από την μία πλευρά υπάρχει ένας πρώην ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ και ΓΕΩΡΓΙΑΣ, αλλά και επί δύο τετραετίες ΔΗΜΑΡΧΟΣ, καθαρή τότε επιλογή του ίδιου του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Από την άλλη πλευρά υπάρχει ένας γυρολόγος της πολιτικής και κατά το παρελθόν ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ του ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

Ποιός θα μπορούσε λοιπόν να κερδίσει την μάχη?

ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ